::::نان و غلات سبوس دار را در برنامه غذایی خود بگنجانید::::
انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 21
بازدید هفته : 64
بازدید ماه : 1191
بازدید کل : 166527
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2


دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

 

...::::نان و غلات سبوس دار را در برنامه غذایی خود بگنجانید::::...

یک کارشناس تغذیه از روش‌های تغذیه‌ای صحیح به منظور کاهش فشار خون و کاهش بیماری‌های قلبی عروقی اظهار داشت: به منظور فشار خون بالا هنگام خرید و مصرف نان، غلات و دانه ها باید به نکات مهمی توجه کرد.

 

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دارو و غذا،مهدیه سادات حاجی میرزاده با تاکید بر مصرف غلات کامل مانند ماکارونی سبوس دار و برنج قهوه ای با مطالعه برچسب محصولات ادامه داد: سعی شود از نان های سبوس دار و ماکارونی های غنی شده با فیبر استفاده شود.

وی با تاکید بر مصرف جو، بلغور و سایر غلات سبوس دار توصیه کرد: در خرید گوشت، انواع چربی گرفته شده یا گوشت کم چرب‌تری را انتخاب کنید.

این کارشناس تغذیه عنوان کرد: در صورت استفاده از انواع مغزها (پسته، بادام، گردو، فندق، بادام زمینی) نوع بی نمک و بونداده را انتخاب کنید .

وی خاطرنشان کرد: در بیماران قلبی، دیابتی، چاق و افرادی که فشار خون بالا یا چربی خون بالا دارند مصرف حداکثر 3 عدد زرده تخم مرغ در هفته مناسب است، سایر افراد می توانند یک تخم مرغ در روز مصرف کنند. از طرف دیگر کلیه افراد نیز می توانند یک سفیده کامل تخم مرغ در روز مصرف نمایند .

وی تاکید کرد: عدس، لوبیا و سایر حبوبات را به عنوان پروتئین گیاهی و حاوی فیبر انتخاب کنید.


وی با اشاره به نکات لازم در هنگام خرید روغن توصیه کرد: هنگام خرید روغن سعی شود، روغن های بدون ترانس یا با ترانس کمتر انتخاب شود.

این کارشناس تغذیه با تاکید بر مصرف روغن های گیاهی (کانولا، روغن زیتون) به جای روغن های حیوانی توصیه کرد: در صورت دسترسی، روغن های اسپری را انتخاب کنید یا از ابزار اسپری روغن برای مصرف روغن استفاده کنید.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد با تاکید بر مصرف سس ها و طعم دهنده های سالاد فاقد چربی یا با چربی کم گفت: چربی‌های اشباع را از غذاهای خود حذف کنید و در جستجوی محصولات بدون ترانس یا با ترانس حداکثر 10 درصد باشید.

 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است