انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 99
بازدید دیروز : 361
بازدید هفته : 460
بازدید ماه : 1499
بازدید کل : 124028
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2

Alternative content



دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

 

تقویت بینایی و شنوایی با کاهش مصرف غذای روزانه

دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت:گرسنگی و تشنگی موجب تقویت بویایی،شنوایی و بینایی،جلوگیری از چاقی مفرط، ریشه کن کردن بیماری‌های رطوبی و از بین بردن نفخ و بادهای بدن می‌شود.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از تسنیم،ژاله علی اصل اظهار داشت:افراد در حالی که اشتها به مصرف غذا دارند، دست از غذا بکشند،زیرا هنگام هضم،غذا متخلخل شده و معده پر می‌شود،لذا باعث سوءهضم و فساد می‌شود.به گفته وی هنگام اشتها به غذا آن را دفع نکند زیرا باعث ریخته شدن صفرا و مواد ردی(بد)به معده و ایجاد تهوع، قی،اسهال می‌شود،لذا تأخیر غذا بیشتر از۳۰ دقیقه و نهایتاً یک ساعت خوب نیست.دستیار تخصصی طب سنتی ایران افزود:رعایت جانب اعتدال در خوردن ادویه تند و احتیاط این است که اگر شخص مدتی ادویه تند و غلیظ در غذا مصرف کند باید مدتی هم ادویه سبک و لطیف در غذاها به کار ببرد.علی اصل عنوان کرد:غذا را باید به تناسب نیروی هاضمه انتخاب کرد و هاضمه قوی غذای پر قوت و غلیظ مانند گوشت بره،کباب و تخم مرغ آب پز و هاضمه ضعیف باید غذاهای لطیف و زودگذر از معده و امعا مانند سبزی‌ها و گوشت‌های لطیف مصرف کرد.وی ادامه داد:اگر غذا منحصر به یک نوع باشد و شخص به تدریج و دفعات زیاد از آن بخورد هاضمه بر آن مسلط بوده و بیشتر ماده غذایی آن را به داخل عروق نفوذ داده و کمتر چیزی از آن با فضولات دفع شده و بدن فربه می‌شود.دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: اگر غذا مختلف و رنگارنگ بوده و در یک وعده مقدار زیادی از آن خورده شود بیشتر آن قبل از جذب با فضولات دفع شده و چیزی از آن به رگ‌ها نرسیده و شخص لاغر می‌شود.علی اصل درباره منافع گرسنگی و تشنگی خاطرنشان کرد: گرسنگی و تشنگی موجب از بین بردن امتلا و کم کردن خون ،تقویت بویایی،شنوایی و بینایی ،جلوگیری از چاقی مفرط ،ریشه کن کردن بیماری‌های رطوبی و از بین بردن نفخ و بادهای بدن می‌شود.


 

خواص بی نظیر فلفل دلمه‌ای زرد و نارنجی


فلفل‌های زرد،نارنجی و قرمز منبع بسیار خوبی از کاروتنوئیدها هستند.کاروتنوئیدها گروهی از مواد شیمیایی گیاهی می‌باشند که سلامت چشم‌ها را به همراه دارند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازهمشهری،فلفل‌های زرد،نارنجی و قرمز منبع بسیار خوبی از کاروتنوئیدها هستند.کاروتنوئیدها گروهی از مواد شیمیایی گیاهی می‌باشند که سلامت چشم‌ها را به همراه دارند و کاروتنوئیدهای...



 

بیماری‌های چشمی باید قبل از عمل لیزیک درمان شوند

1 (100)~4.jpg

یک جراح و متخصص چشم با بیان اینکه هرگونه مشکل چشمی باید پیش از عمل جراحی لیزیک درمان شود،گفت:عمل جراحی باید ۳ هفته بعد از درمان بیماری‌های چشمی صورت گیرد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از پاکسان نیوز؛دکتر سید رضا لاجوردی،با اشاره به اینکه برای بررسی علت طولانی شدن التیام زخم بعد از عمل لیزیک باید رویش سلول‌های اپی تلیال در داخل استرومای قرینه بررسی شود،گفت:در این بیماری باید فاکتورهایی که سبب این عارضه می‌شوند مورد ارزیابی قرار گیرند.وی گفت:در صورت طولانی شدن مدت زمان التیام زخم،احتمالا سلول‌های اپی تلیال توسط میکروکراتوم جا به جا شده و در زیر فلپ در جریان جراحی لیزیک قرار گیرد و یا از راه خراش و یا پارگی در فلپ به داخل استروما راه یابد یا ممکن است نقص مختصر در فلپ مانع از درست قرار گرفتن آن روی قرنیه باشد بطوریکه فضایی ایجاد کند که سلول‌های اپی تلیال در آن رشد کنند و موجب تاخیر در التیام زخم شوند.این جراح و متخصص چشم با تاکید بر اینکه هنگام عمل جراحی باید اطمینان حاصل کرد که فلپ درست قرار گرفته و جا به جا نمی‌شود،گفت:اگر فرد قبل از عمل جراحی به بیماری‌های سطح چشم مثل بلفاریت مبتلا باشد باید با تجویز داکسی فیکلین و اریتروم مایسین موضعی به مدت ۳ هفته درمان شود.لاجوردی تصریح کرد:برای بررسی تاخیر در التیام زخم می‌توان عکس العمل بافت اپی تلیال در داخل استرومای قرنیه را مورد بررسی قرار داد که این بررسی‌ها توسط ایمونوهیستوکمیکال و الکترون میکروسکوپی انجام شود.وی در پایان گفت:در نمونه‌هایی از قرنیه که با لیزیک انجام شده و تاخیر در التیام برش جراحی ندارند وضعیت سلول‌های اپی تلیال کاملا طبیعی است.


 

نوشیدنی محافظ چشم‌ها

متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که قهوه از ضعف بینایی و احتمال نابینایی ناشی از تحلیل شبکیه چشم بر اثر گلوکوم جلوگیری می‌کند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا،نتایج یک تحقیق در کره‌جنوبی نشان می‌دهد که قهوه خام به طور متوسط حاوی یک درصد کافئین است اما دربردارنده 7 تا 9 درصد«اسید کلروژنیک»است که از آسیب دیدن شبکیه چشم در موش‌ها پیشگیری می‌کند.شبکیه،لایه نازک روی جداره داخلی و پشتی چشم است که میلیون‌ها سلول حساس به نور و دیگر سلول‌های عصبی در بافت آن وجود دارند.شبکیه یکی از بافت‌های فعال به لحاظ متابولیسمی است و به سطح بالایی از اکسیژن نیاز دارد.به همین دلیل کمبود اکسیژن و تولیدرادیکال‌های آزاد به آسیب بافت شبکیه و از دست‌ رفتن بینایی منجر می‌شود.در این مطالعه چشم‌های موش‌هایی که با نیتریک اکسید تحت درمان قرار گرفته بود دچار آسیب شبکیه شدند اما در موش‌هایی که برای درمانشان از اسید کلروژنیک استفاده شده بود،این آسیب مشاهده نشد.به نقل از ساینس‌دیلی،در مطالعات گذشته نیز آشکار شده است که مصرف قهوه خطر بروز بیماری‌های مزمنی همچون پارکینسون،سرطان پروستات،دیابت و آلزایمر را کاهش می‌دهد.


 
مصرف این نوشیدنی عفونت چشم را از بین می برد
ن ها کلیک کنید.

منبع نوشته آلبوم تصاویر
http://www.clip2ni.com/thumbs/http://up.clip2ni.com/i/images/q7e4ovn6rvbu34x4mjkk.jpg
تيمي از محققان دانشکده شيمي دانشگاه حيدرآباد هند نشان داده‌اند که يک فنجان قهوه مي‌تواند به حل مشکلات چشم کمک کند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از آریا؛تيمي از محققان دانشکده شيمي دانشگاه حيدرآباد هند نشان داده‌اند که يک فنجان قهوه مي‌تواند به حل مشکلات چشم کمک کند.براساس يافته‌هاي اين پژوهشگران،ماده شيميايي کافئين مي‌تواند به تهيه دارو براي مبارزه با عفونت هاي چشم کمک کند.محققان اين دارو را با هم‌بلور کردن(cocrystalize)يک آنتي‌بيوتيک با کافئين فرمول‌بندي کردند.داروي سولفاستاميد که معمولا براي درمان عفونت هاي چشمي بويژه ورم ملتحمه استفاده مي‌شود،اغلب با پلک زدن بيمار و همچنين با اشک چشم از بين مي‌رود.اين امر منجر به ناراحتي و عوارض ناشي از بکارگيري دوزهاي بيشتر و فراوانتر اين دارو مي‌شود.طرح هاي مختلفي مانند قرار دادن سولفاستاميد در ريزکره‌هاي زيست تجزيه‌پذير براي آزادسازي کندتر دارو و از بين نرفتن آن توسط دانشمندان بررسي شد اما اين روش ها يا تاثير دارو را محدود مي‌کردند و يا براي ورود به بازار مناسب نبودند.محققان براي حل اين مشکل،از هم‌بلورها استفاده کردند.بلوري کردن يک داروي موجود با ماده ايمن ديگر مي‌تواند ويژگي هاي فيزيکي شيميايي يک دارو را بدون تغيير دادن مولکول هاي خود دارو تغيير دهد.آنها نتيجه گرفتند که جايگزيني پيوندهاي ضعيفتر هيدروژن در بلورها با نمونه‌هاي قويتر مي‌تواند انحلال پذيري و سرعت انحلال بلور را کاهش دهد.از اين رو مجموعه‌اي از مولکول ها با سولفاستاميد هم‌بلور شدند.شناسايي تعاملات ميان مولکولي که با شکل‌گيري هم‌بلور قابل تغيير است،اين پژوهش را ارزشمند کرده و آن را از ميان ديگر استراتژي‌هاي طراحي بارز کرده است.کافئين يکي از موفق‌ترين ترکيبات نشان داده که دارو را کمتر انحلال‌پذير مي‌سازد و همچنين بلور را متراکمتر مي‌کند که به معني نزديکتر قرار گرفتن مولکول ها در مقايسه با ماده سولفاستاميد به تنهايي است.

 

اعجاز زعفران در تنظیم کارکرد سلول‌های بنیادی

 

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران،دکتر بهرام غفاری جراح و فوق تخصص چشم،اظهار داشت:زعفران سلول‌های بنیادی را در مقابل آسیب‌ها محافظت و از پیشرفت بیماری‌های چشم جلوگیری و موجب احیای سلول‌های آسیب دیده چشم می‌شود.وی ادامه داد:همچنین این گیاه مفید در درمان اختلالات لکه زرد شبکیه که در سنین سالخوردگی ایجاد می‌شود،موثر است.این متخصص یاد آور شد:گنجاندن زعفران در رژیم غذایی از پیشرفت"بیماری‌های ژنتیک چشم"جلوگیری و به همین علت مصرف متعادل آن به سالخوردگان و افراد مبتلا به بیماری‌های چشم تولید می‌شود.غفاری اظهار داشت:افرادی که دچار"اختلالات بنیادی"هستند باید زعفران را با خنک کننده کبدی مصرف کنند تا چشم بالا نرود،بنابراین باید برای تقویت چشم این گیاه مفید با مرزه،هل،عسل و میخک مصرف شود.


 

این ویتامین‌ها را خشک مصرف نکنید

میوه‌های خشک خواص میوه‌های تازه را دارد اما به مقدار کم زیرا وجود ویتامین‌های محلول در آب به ویژه ویتامین C که به نور و حرارت حساس است در این میوه‌ها ار بین می‌رود.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران،دکتر سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی در خصوص مصرف میوه‌های خشک شده اظهار داشت: با خشک کردن میوه‌ها مقداری از ویتامین‌های آن از بین می‌رود و قطعاً با میوه‌های تازه تفاوت دارد.وی اظهار داشت:هر 100 گرم میوه‌ی خشک 300 کیلوکالری دارد بنابراین چاق کننده هم است و برای کسانی که اضافه وزن دارند مصرف زیاد میوه‌های خشک از جمله انجیر،توت و کشمش مناسب نیست.وی در ادامه گفت:در مجموع میوه‌های خشک خواص میوه‌های تازه را دارد اما به مقدار کم زیرا وجود ویتامین‌های محلول در آب به ویژه ویتامین C که به نور و حرارت حساس است دراین میوه‌ها از بین می‌رود.وی در پایان گفت:هر 100 گرم میوه‌ی خشک 300 کیلوکالری دارد در صورتیکه 100 گرم میوه‌های تازه 40 تا 60 کیلوکالری دارد بنابراین کسی که بیشتر میوه‌های تازه مصرف می‌کند احتمال چاق شدنش کمتر است زیرا میوه‌های تازه را بیشتر آب تشکیل می‌دهد.


 

12نکته برای پیشگیری از سرطان

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"مرکز تحقیقات سرطان معاونت بهداشتی علوم‌پزشکی مشهد از شهروندان خواست برای پیشگیری از سرطان،12 نکته اساسی را از دو تا 99سالگی جدی بگیرند،چون 30 تا 50درصد سرطان‌ها با تغییرات ساده‌ای در زندگی قابل پیشگیری است.موضوعات مهمی که از سوی این مرکز به عنوان راه های پیشگیری از سرطان مطرح شده،عبارت است از:*ورزش کنید و فعالیت بدنی مداوم و منظم داشته باشید.*وزن خود را در حد متعادل حفظ کنید.*زیاد غذا نخوریم و چاق نشویم.*بجای سرخ کردن مواد غذایی در روغن از غذاهای آب پز استفاده کنید.*مصرف گوشت قرمز و چربی های حیوانی و لبنیات چرب را تا حد امکان کم کنید و بجای آن از غذاهای گیاهی،ماهی و مرغ پوست گرفته شده استفاده کنید.*اگرچه روغن های گیاهی مانند روغن زیتون،ذرت،سویا،آفتاب گردان و کنجد از سایر روغن ها خیلی بهتر است اما آنها را نیز بی رویه مصرف نکنید.*هر روز سبزی و میوه بخورید.*از غلات کامل و سبوس دار استفاده کنید.*مصرف غذاهای دودی،نمک سود و انواع شوری ها را کنار بگذارید.*غذا را خارج از یخچال نگهداری نکنید و مدت نگهداری غذا در یخچال و فریزر هم محدود باشد.*نوشابه ها و آبمیوه های غیرطبیعی ننوشید.*توجه داشته باشید که خوردن تنقلاتی مانند پفک،چیپس و غذاهای آماده همچون سوسیس،کالباس و پیتزا برای همه مضر است؛به ویژه برای کودکان.


 

کمک به حل مشکلات چشم با مصرف قهوه

تیمی از محققان دانشکده شیمی دانشگاه حیدرآباد هند نشان داده‌اند که یک فنجان قهوه می‌تواند به حل مشکلات چشم کمک کند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازایسنا،یافته‌های این پژوهشگران نشان داد که ماده شیمیایی کافئین می‌تواند به تهیه دارو برای مبارزه عفونتهای چشم کمک کند.محققان این دارو را با هم‌بلور کردن(cocrystalize) یک آنتی‌بیوتیک با کافئین فرمول‌بندی کردند.داروی سولفاستامید که معمولا برای درمان عفونتهای چشمی بویژه ورم ملتحمه استفاده می‌شود، اغلب با پلک زدن بیمار و همچنین با اشک چشم از بین می‌رود. این امر منجر به ناراحتی و عوارض ناشی از بکارگیری دوزهای بیشتر و فراوانتر این دارو می‌شود.طرحهای مختلفی مانند قرار دادن سولفاستامید در ریزکره‌های زیست تجزیه‌پذیر برای آزادسازی کندتر دارو و از بین نرفتن آن توسط دانشمندان بررسی شد.اما این روشها یا تاثیر دارو را محدود می‌کردند و یا برای ورود به بازار مناسب نبودند.محققان برای حل این مشکل، از هم‌بلورها استفاده کردند.بلوری کردن یک داروی موجود با ماده ایمن دیگر می‌تواند ویژگیهای فیزیکی شیمیایی یک دارو را بدون تغییر دادن مولکولهای خود دارو تغییر دهد.آنها نتیجه گرفتند که جایگزینی پیوندهای ضعیفتر هیدروژن در بلورها با نمونه‌های قویتر می‌تواند انحلال پذیری و سرعت انحلال بلور را کاهش دهد.از این رو مجموعه‌ای از مولکولها با سولفاستامید هم‌بلور شدن.شناسایی تعاملات میان مولکولی که با شکل‌گیری هم‌بلور قابل تغییر است این پژوهش را ارزشمند کرده و آن را از میان دیگر استراتژی‌های طراحی بارز کرده است.کافئین یکی از موفق‌ترین ترکیبات نشان داده که دارو را کمتر انحلال‌پذیر می‌سازند و همچنین بلور را متراکمتر می‌کند که به معنی نزدیکتر قرار گرفتن مولکولها در مقایسه با ماده سولفاستامید به تنهایی است.


 

محققین بر نقش متابولیت ها در درک بیماری ها تاکید دارند

محققین بر نقش متابولیت ها در درک بیماری ها تاکید دارند
اتکای بیش از حد بر روش های ژنتیک محور در پیش بینی،تشخیص و درمان بیماری ها منجر به دستیابی های علمی جدیدی شده است و محققین تاکید بسیار بیشتری بر متابولیت بدنی در درک بیماری ها دارند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از بنیان،برای تقویت اطلاعات ژنتیکی،جامعه علمی احتیاج به اضافه کردن چیزهای مانند متابولومیک(آنالیز متابولیت ها درون یک موجود زنده)دارند.پروژه ژنوم انسانی به عنوان چیزی به نظر می رسد که زمانی انقلابی را در پزشکی ایجاد خواهد کرد،در واقع با توالی یابی های ژنومی که صورت گرفته محققین توانسته اند خطر بروز بسیاری از بیماری ها را پیش بینی کرده و آن را پیش گیری و یا درمان کنند.در این مطالعه از مگس سرکه به عنوان مدل جانوری استفاده شد و نشان داده شد که چگونه ژنتیک در ترکیب با متابولومیک و بیان ژن می تواند...


 

قند خونتان را با انسولین گیاهی کنترل کنید


به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران  تی یلم"به نقل ازباشگاه خبرنگاران؛ترکیبات گوگرددار در پیاز،عضلات صاف ریه را تحریک کرده و باعث باز شدن شریان‌های کوچک و نایژه می‌شود و برای همین به افرادی که دچار سرما خوردگی می‌شوند مصرف پیاز به صورت خام یا در کنار غذا توصیه می‌شود.بسیاری از ما بدون آن که از خواص پیاز مطلع باشیم به صورت سنتی و مداوم کنار غذا آن را مصرف می‌کنیم،غافل از این که پیاز اثرات درمانی زیادی مانند پیشگیری از سرطان،کنترل قند خون و نقش آنتی بیوتیکی قوی دارد.پیاز از دیرباز در غذای ایرانیان چه به صورت سرخ کرده و چه به صورت خام وجود داشته و گفته می‌شود که ازحدود6 هزار سال پیش تاکنون به عنوان یک داروی سنتی مورد استفاده قرار گرفته است.پیاز سرشار از ترکیبات گوگردی است و قادر به متوقف کردن روند تغییر شکل سلول‌ها است به همین دلیل گفته می‌شود که این ماده غذایی خطر ابتلا به سرطان را تا حد زیادی کاهش می‌دهد و کسانی که با غذای خود کمی پیاز خام می‌خورند کمتر به سرطان مبتلا می‌شوند.هم چنین ماده‌ای به نام پروپیل سولفات در پیاز وجود دارد که از ابتلا به سرطان معده و روده جلوگیری می‌کند،اما نباید فراموش کرد که پیاز خام تاثیر بیشتری نسبت به پیاز پخته شده بر سلامت بدن دارد.در پیاز ترکیباتی مانند یک نوع انسولین گیاهی وجود دارد که قند خون را تنظیم می‌کند، اما نباید فراموش کرد افرادی که دچار قند خون می‌شوند نباید بیش از حد نیاز مصرف کنند.


 

غذای که به شدت برای چشم مضر هستند

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از عرش نیوز؛غذاهایی که یبوست مزاج ایجاد می کند مانند ماست،چای،آب یخ،نوشیدن مایعات همراه با غذا یا بلافاصله بعد از غذا،پرخوری،خوردن غذاهای خمیری مانند ماکارونی،آش رشته،غذاهای سرخ کردنی،غذاهای چرب و پرحجم،نان زیاد،شیرینی مصنوعی و مصرف نکردن مایعات کافی،تنقلات مصنوعی از قبیل پفک،شکلات و کاکائو،استفاده نکردن از آب در افراد خشک مزاج،خیره شدن به نور زیاد،مطالعه در محیطی که از نور کافی برخوردار نیست،کم خوابی،شب بیداری و مطالعه در حال حرکت برای چشم مضر است.مصرف روزانه حدود ۶ لیوان آب نیم ساعت قبل و دو ساعت و نیم بعد از غذا برای چشم مفید است.استفاده از سبزی ها و میوه های رنگی که دارای مواد بتاکارونی هستند،مانند هویج فرهنگی،کدو حلوایی،گوجه فرنگی،خرمالو،انبه و سایر محصولات غذایی رنگی برای کارکرد بهتر چشم مفید است.اگر افراد اجابت مزاج راحت تری داشته باشند و مبتلا به یبوست نباشند،چشم دچار مشکل نمی شود و در مجموع ناراحتی های گوارشی بیشترین صدمه را به چشم وارد می کند.بر اساس تحقیقات انجام شده،معمولا کودکانی که عینکی می شوند،اکثرا از یبوست رنج می برند و بهترین درمان برای چنین کودکانی کارکرد راحت و به موقع مزاج است.



این خاصیت گردو را بدانید


متخصصان این اثر را به آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب امگا 3 موجود در گردو نسبت می دهند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"محققان دانشگاه هاروارد در مطالعات گسترده ای دریافتند که مصرف حداقل ماهانه 220 گرم گردو خطر دیابت نوع دو را 24 درصد کاهش می‌دهد.برای انجام این مطالعه رژیم غذایی و وضعیت سلامت 138 هزار زن به مدت 10 سال مورد بررسی قرار گرفت.نتایج نشان داد در زنانی که حداقل 220 گرم گردو در رژیم غذایی ماهیانه خود داشتند،خطر چاقی و دیابت نوع دو کمتر از سایرین بود.متخصصان این اثر را به آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب امگا 3 موجود در گردونسبت می دهند.


 

هویج سرشار از خواص مفید

بسیاری از مردم هویج را تنها برای تقویت قوه بینایی موثر می‌دانند در صورتی که هویج سرشار از بسیاری خواص بوده که برای رفع یبوست،کم خونی و بیماری‌های گوارشی بسیار مفید است.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از شبکه خبر،وحید عرفانی متخصص تعذیه به خواص هویج اشاره کرد واظهار داشت:هویج اگر چه نوعی سبزی محسوب می‌شود اما از لحاظ خواص تا حدودی شبیه پرتقال است و می‌توان آن را به جای میوه مصرف کرد.وی افزودمعمولا هویج شامل دو نوع زردک و خود هویج معمولی است که میزان قند و آهن این دو با هم متفاوت است و توصیه می‌کنیم افراد هویج را به صورت خام مصرف کنند.این متخصص تعذیه با اشاره به اینکه انجماد و پخته شدن هویج تنها...



 

مصرف روزانه 2 گرم زردچوبه از تحلیل سلول‌های بینایی پیشگیری می‌کند

یک جراح و متخصص چشم توصیه کرد:معاینه سالیانه چشم به شناسایی زودرس ضایعات ماکولا کمک می‌کند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا؛دکتر سیدرضا لاجوردی اظهار داشت:افرادی که تغذیه‌ خوب ندارند و مواد زائد هم در بدنشان تجمع پیدا می‌کند بیشتر دچار دژنرسانس ماکولا(شکبیه چشم)می‌شوند،گفت:در سال‌های گذشته تصور می‌شد کمبود آنتی ‌اکسیدان‌ها،روی و ویتامین‌ها به عنوان عوامل خطرساز برای دژنرسانس ماکولا هستند و فرمول‌های زیادی درست می‌کردند.وی گفت:سلول‌ها باید در بدن دژنره شده و سلول‌های تازه را...




انیمیشن های متحرک

اطلاعاتی در مورد کلسترول خون

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از هفت سیب؛چربی یکی از مواد تشکیل‌دهنده‌ی غذاها است.بعضی از غذاها – مخصوصاً بیشتر میوه‌ها و سبزیجات- تقریباً هیچ چربی ندارند.اما بعضی دیگر – مثل آجیل‌،انواع روغن‌ها و کره-حاوی مقدار زیادی چربی هستند.شاید از شنیدن کلمه‌ی"چربی"خوشت نیاید و احساس کنی که نمی‌توانی آن را بخوری،اما بد نیست بدانی که چربی یکی از مهم‌ترین بخش‌های یک رژیم غذایی سالم است و مخصوصاً بچه‌های کوچک به مقدار مشخصی چربی در رژیم غذاییشان احتیاج دارند تا مغز و سیستم عصبی و...



مصرف توت فرنگی چربی خون را کاهش می دهد

محققان گفتند که مصرف روزانه توت فرنگی به مدت یک ماه سطح کلسترول و تری گلیسرید خون افراد با چربی بالا را به طور چشمگیری کاهش می دهد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا؛تا کنون مطالعات زیادی در مورد خواص آنتی اکسیدانی توت فرنگی انجام شده است ولی اکنون محققان دانشگاه دله مارچه در ایتالیا با همکاری محققان دانشگاه خرانادا و سویل در اسپانیا مطالعه دیگری را در این زمینه انجام دادند. این محققان به رژیم غذایی 23 داوطلب روزانه 500 گرم(نیم کیلو)توت فرنگی افزودند و آنها را برای مدت یک ماه مورد مطالعه قرار دادند. سپس محققان از این افراد هر روز قبل و بعد از مصرف توت فرنگی آزمایش خون گرفتند.نتایج این مطالعه نشان داد:کلسترول خون،ال.دی.ال یا چربی بد خون این افراد و نیز تری گلیسرید خون افراد مورد مطالعه به ترتیب 9 درصد،14 درصد و 21 درصد کاهش یافت اما میزان کلسترول خوب خون آنها تغییر نکرد.مصرف توت فرنگی باعث ایجاد تغییرات مثبت دیگری نیز در نشانگرهای خونی افراد مورد مطالعه شد و کارکرد پلاکت های آنان نیز ارتقا داد.دکتر ماریتزیو باتینو که ریاست این مطالعه را بر عهده داشت،گفت:این نخستین مطالعه ای است که نقش بیواکتیو ترکیبات موجود در توت فرنگی را در کاهش خطر بیماری های قلبی - عروقی نشان می دهد.


از مصرف ماهی کفال بشدت پرهیز کنید



آلودگی دریای خزر این روزها به حدی رسیده که دیگر قابل زندگی برای برخی آبزیانش نیست و در عمل می توان شاهد تبعات آن بود.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از جام نیوز،آلودگی دریای خزر این روزها به حدی رسیده که دیگر قابل زندگی برای برخی آبزیانش نیست و در عمل می توان شاهد تبعات آن بود.این آلودگی بیشتر گونه های حساس مثل کفال ماهی ها را تحت تاثیر قرار داده و بیمار می کند.کفال های بیمار و بی رمق ابتدا روی سطح آب آمده و در کمتر از ۲۴ ساعت جان می دهند.مرگ و میر کفال ماهی ها طی ماه های اخیر ابتدا در استان گیلان مشاهده شد و این روزها دامنه آن به سواحل مازندران و گلستان هم رسیده است.به گفته مجید مختاری،مدیرکل دامپزشکی مازندران عمده ترین دلیل تلفات این گونه ماهیان دریای خزر،آلودگی آب...


*توجه*

این نوشیدنی باور نکردنی

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"نوشيدن مخلوط آب هويج با آب توت فرنگي يا پرتقال يا ليمو يا کيوي،تمام ويتامين C مورد نياز روزانه شما را تامين مي کند،بدون اينکه نياز به دريافت مکمل ويتاميني داشته باشيد.آيا مي دانيد که يک ليوان آب هويج(240سي سي)،بيش از 8 برابر نياز روزانه افراد به ويتامين A را تامين مي کند؟!ويتامين A براي رشد اندامها به خصوص استخوان ها لازم و ضروري است. همچنين براي حفظ قدرت بينايي خيلي مهم است.اينکه از قديم گفته مي شد خوردن هويج باعث مي شود بهتر ببينيد،صحيح است،زيرا کمبود ويتامين A باعث بروز مشکلات بينايي مثل شبکوري مي شود.اسفناج نيز داراي مقدار زيادي ويتامين A است.مخلوط آب هويج و آب اسفناج،نوشيدني را به وجود مي آورد که حاوي مقادير زيادي ويتامين A است.ويتامين A همچنين براي ماداران باردار و جنين خيلي مهم است.(البته خانمهاي باردار درمورد مصرف آب هويج بايد با پزشک خود مشورت کنند،زيرا دريافت اضافي ويتامين A ممكن است باعث بروز ناهنجاري هاي جنيني شود)هر چند که ويتامين A براي حفظ سلامت بدن خيلي ضروري است،ولي بايد در حد متعادل مصرف شود،زيرا مصرف مقادير زياد ويتامين A باعث مسموميت کبدي و ساير مشکلات سلامتي ميشود.
*ويتامين C:آب هويج همچنين داراي مقادير زيادي ويتامين C است.يک ليوان آب هويج،35 درصد ويتامين C مورد نياز در روز را تامين ميکند.ويتامين C داراي نقشهاي متعددي در بدن است،از جمله براي ساخت کلاژن(نوعي پروتئين غيرمحلول)در غشاهاي موکوسي،پوست،استخوانها و دندانها ضروري است.همچنين يک آنتي اکسيدان قوي است.نوشيدن مخلوط آب هويج با آب توت فرنگي يا پرتقال يا ليمو يا کيوي،تمام ويتامين C مورد نياز روزانه  شما را تامين مي کند،بدون اينکه نياز به دريافت مکمل ويتاميني داشته باشيد.
*پتاسيم:آب هويج،مقادير خوبي از پتاسيم را دارد.يک ليوان آب هويج،10 درصد نياز روزانهي بدن به پتاسيم را تامين ميکند.پتاسيم براي حفظ تعادل الکتروليتها و سطح مايعات در سلولهاي بدن لازم است.همچنين در انقباض ماهيچه ها و انتقال پيام بين سلولهاي عصبي نقش دارد.
*هويج و کرفس:کمبود پتاسيم در بدن،اثرات بدي به همراه دارد،مانند هيپوکالمي،آکنه(جوش)،گرفتگي عضلات،خشکي پوست و افزايش کلسترول خون.نوشيدن مخلوط آب هويج با آب کرفس يا شلغم،مقادير زيادي پتاسيم را به بدن شما ميرساند.البته بايد توجه داشت،کساني که مبتلا به بيماريهاي کليوي هستند،بايد از مصرف مقادير زياد پتاسيم خودداري کنند،زيرا براي کليه هايشان خيلي مضر است.
*کالري:آب هويج يک نوشيدني بسيار کم کالري است. يک ليوان آب هويج کمتر از 80 کالري دارد.لذا براي کساني که رژيم لاغري دارند، مفيد است.آب هويج با دارا بودن کالري کم و مقادير زيادي ويتامين و املاح ضروري،در مقايسه با يک نوشيدني مغذي پرکالري،نوشيدني مطلوبي براي شما خواهد بود.براي ورزشکاران و وزنه برداران،مقدار کالري آب هويج را ميتوان با مخلوط کردن آن با ماست،شير،بستني يا پودرهاي پروتئيني افزايش داد.*کلسيم:يک ليوان آب هويج تا 6 درصد نياز روزانه به کلسيم را تامين مي کند.دريافت مقادير کافي کلسيم در برنامه غذايي روزانه،خيلي مهم است.رشد و ساخت استخوانها و دندانها در بدن وابسته به کلسيم است،خصوصا رشد بدن در بچه ها.ويتامين D نيز براي جذب کلسيم لازم است.کلسيم نيز همانند پتاسيم،براي انتقال پيام هاي عصبي،حرکت و انقباض عضلاني لازم است.مخلوط آب هويج با آب بروکلي يک منبع خوب کلسيم به شمار ميرود.همچنين مخلوط کردن آب هويج با ماست،يک دسر مطلوب کلسيمي را به وجود ميآورد.


 

نکاتی در مورد خیار درختی و گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای


به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازسرویس علمی جام نیوز،در حال حاضر خیار درختی و گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای 20 تا 30 برابر استاندارد دارای سموم است به طوری که مصرف این محصول میزان سرطان را در کشور دو برابر می‌کند.ما سال هاست که با خیارهای مسموم خودمان خو گرفته ایم،آنها را خورده ایم،مسموم شده ایم و بعد بهبود یافته ایم.مثل آنکه دیگر بدنمان به خوردن انواع سموم در آب،غذا و هوا عادت کرده است و گویا اصلا برایمان اهمیتی ندارد که خیارهای وطنی خودمان دیرزمانی است که با پوست و گوشت شان سمومی را به خوردمان می دهند.اصلی ترین مشکل،سم هایی است که به بوته های خیار زده می شود.متاسفانه خیارهای تولیدی کشور ما به خصوص خیارهای گلخانه ای که معمولا در فصول پاییز و زمستان کشت می شوند،به بسیاری از آفات و بیماری ها...




این غذا‌ها "شب کوری" را از شما دور می‌کند

مصرف ویتامین A مانع از بروز شب کوری شده و در صورت ابتلا موجب درمان آن می‌شود.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از سلامت،دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در خصوص تغذیه مفید و مغذی برای سلامت چشم اظهار داشت:ویتامینی که در سلامت چشم موثر است،ویتامین A است،که هم می‌توانیم از مکمل‌های ویتامین A استفاده کنیم و هم موادی که حاوی پیشساز ویتامین A مثل بتاکاروتن هستند،استفاده کنیم.وی اظهار داشت:این مواد شامل میوه‌ها و سبزیجاتی هستند که رنگ‌دانه‌های نارنجی و قرمز دارند مانند هویج،انبه و طالبی که اینها برای سلامت بینایی بسیار موثر هستند.این متخصص تغذیه گفت:غذاهایی که حاوی سبزیجاتی سبز برگ هستند مثل غذایی که با سبزی درست می‌شود در این زمینه کمک کننده هستند.وی در ادامه گفت:روش‌های طبیعی برای حفظ سلامتی چشم بسیار موثر است،در صورتی که شخص در شرایط خاصی باشد و نتواند از مواد غذایی استفاده کند،اختلال در جذب و اختلال در مسیرهای هضم و گوارش داشته باشد و یا شخصی باشد که بستری است و نمی‌تواند غذا دریافت کند بهتر است در این شرایط از مکمل‌ها کمک بگیرد.وی در پایان گفت:مصرف ویتامین َA مانع از بروز شب کوری شده و در صورت ابتلا موجب درمان آن می‌شود.


 

هر روز شلغم بخوريد

با مصرف روزانه شلغم سرماخوردگي و آنفلوآنزا هرگز سراغ‌تان نمي‌آيد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از سیب سبز؛شلغم یکی از مفیدترین و غنی‌ترین سبزیجاتی است که از زمان‌هاي قديم هميشه در سبد غذایی بسیاری از خانواده‌ها قرار می‌گیرد.این سبزی از جمله خوراکی‌های طبیعی است که مصرف مداوم آن موجب افزایش ایمنی بدن و تقویت سیستم دفاعی بدن می‌شود.برای خرید شلغم راهی بازار می‌شوید دقت کنید تا بهترین و مرغوب‌ترین شلغم را که دارای خواص درمانی...



  

 
میوه را با غذاهای گوشتی بخوریم یا نخوریم؟


آب میوه‎ها و سبزی‎ها و گیاهان حاوی مواد آلی و معدنی،ویتامین‎ها،آب خالص،پروتئین و کربوهیدرات‎ها بوده و چون به‎صورت مایع هستند انرژی کمتری برای هضم آنها صرف می‎شود.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران؛آب میوه‎ها و سبزی‎ها و گیاهان،پاک کننده بدن از آلودگی‎ها و سموم هستند،زیرا دارای مقدار زیادی ویتامین C،انواع اسیدها و آنزیم‎ها،کلروفیل و مواد مورد نیاز بدن بوده و قادر به خارج کردن باکتری‎ها مضر از بدن هستند.آب میوه‎ها و سبزی‎ها و گیاهان حاوی مواد آلی و معدنی،ویتامین‎ها،آب خالص،پروتئین و کربوهیدرات‎ها بوده و...



معجزه سیب

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از اریکا،دندان های سفیدتر و سالم:سیب جایگزین مسواک زدن نمی شود،اما گازدن و جویدن سیب، ترشح بزاق در دهان شما بیشتر می کند و پوسیدگی دندان را با کاهش سطح باکتری ها کمتر می کند.از ابتلاء به آلزایمر جلوگیری می کند:یک تحقیق جدید روی موشها نشان می دهد که نوشیدن آب سیب از ابتلاء به آلزایمر جلوگیری کرده و با عوارض پیری مبارزه می کند.در مقابل پارکینسون از شما حفاظت می کند:تحقیقات نشان داده اشخاصی که میوه می خوردند و از دیگر غذاهای پر فیبر استفاده می کنند به میزانی معینی نسبت به ابتلاء به پارکینسون محفوظ هستند...



  

با گیاهان از قند خود بکاهید
مهم‌ترین نکته در درمان دیابت جلوگیری از عوارض آن است تا فرد بتواند زندگی طبیعی خود را ادامه دهد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از عرش نیوز،اگر به اطراف خود نگاه کنید افرادی را می‌شناسید که دچار دیابت یا مرض قند شده‌اند و این نشان از شیوع بالای بیماری در جامعه دارد.مشکلی که دیابت برای فرد ایجاد می‌کند عوارضی از قبیل سخت و شکننده شدن عروق خونی،سکته قلبی و مغزی،عوارض چشمی و شبکیه،مشکلات کلیوی،زخم و عفونت در پا،ضعیف شدن سیستم ایمنی و مشکلات سیستم اعصاب محیطی است.بیمار دیابتی باید داروهای خود را به طور مرتب مصرف کند،از قطع یا جایگزین کردن داروی خود با داروها یا فرآورده‌های دیگر به صورت خودسرانه پرهیز کند و...



******مِنوے تــــغــذیـــه و سلامت******

ساعت 7دوچرخه ثابت.سه لقمه پنیرگردو(یا تخم مرغ یا خامه کره)،سه لقمه عسل،حلواشکری،وویتامین آ پالمیتات...تغذیه اداره 8.30چای با 40عدد کشمش(مویز)ساعت 10چای سبزنپتون با آبلیموبا انجیر(استفاده 10دقیقه نپتون خنک شده وکمپرس آن زیر دوچشم برای رفع کبودی وتیرگی زیر چشم ها)،ماهی شوریده وزیتون و روغن زیتون برروی برنج و هرروزبا نهار خرما 5عدد،و...ساعت 17.00اول پیاده روی30دقیقه و15دقیقه نرمش و15دقیقه دوچرخه ثابت...ورزش معجزه میکند برای تنظیم فشار چشم وجلوگیری از خشکی چشم...18.45شام مخلفات کلم بروکلی،سبزی از باغچه خودم،فلفل سبز،پیازچه،...ساعت 21.00چای سبز با آبلیمو وخرما،هویج همرابا شلغم خام،انجیر،روزی 7 عدد بادام،انار،سیب،هرشب شیر با عسل یک شب درمیان و تخمه کدو وآفتابگردانو در هفته کدو تنبل با تخم مرغ وتن ماهی همرا با امگا 3یک قوطی و ماهی تازه هم یک وعده در منزل....مصرف سبزیجات و میوه های تازه،لوبیا چشم بلبلی که سرشار از ویتامین A،از زدن عطر و ادکلن هم جدا خودداری نمائیدچون باعث خشکی چشمها میشود...و کمپرس آب سرد و محافظت از چشم در گرما و سرما،از گریه کردن که بر چشم فشار زیادی وارد میکندخودداری شود،از نگاه کردن مستقیم به نور خورشید اکیداََ پرهیز شود و من هر شب بعداز اتمام کار با کامپیوتر از قطره اشک مصنوعی استفاده مینمایم.در ضمن از خوابیدن بلافاصله بعد از خوردن غذا خودداری شود،از استعمال دخانیات دوری شود..!!!


محصولات شرکت تک آذین غیر مجاز و غیر قابل مصرف است

محصولات شرکت تک آذین به دلیل نداشتن مجوز بهداشتی و اعتبار پروانه ساخت، غیر مجاز و غیر قابل مصرف است.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز،بهزاد شریف مخمل زاده معاون غذا و داروی این دانشگاه با اعلام این خبر گفت:محصولات این شرکت شامل فرآورده های گوشتی شامل همبرگر،سوسیس،کالباس و همچنین انواع خیارشور و ترشی است،که پس از پیگیری های انجام شده و معرفی به دستگاه قضایی،این شرکت توسط دادگستری شهرستان شوشتر تعطیل شده است.وی از شهروندان درخواست کرد، علیرغم تعطیل شدن این واحد تولیدی،در صورت مشاهده این محصولات در سطح عرضه برای حفظ سلامتی خود از خرید و مصرف این فراورده های غیرمجاز خودداری کنند.وی خاطر نشان کرد:شهروندان در صورت مشاهده،

موارد تخلف را به صورت تلفنی با شماره 1490 یا 2232352-0611 به واحد رسیدگی و پیگیری به شکایات معاونت غذا و داروی خوزستان اطلاع دهند.

 


 

کدام ویتامین بیشتری دارد؟ برنج کته یا برنج آبکش؟

به گفته یک متخصص تغذیه خیساندن و جوشاندن برنج هیچ اثری در کاهش مواد نشاسته‌ای و کالری آن ندارد جز آنکه با خیس کردن،بخش زیادی از ویتامینهای برنج از بین می‌رود.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دارو و غذا،دکتر سید علی کشاورز با بیان اینکه خیس کردن و جوشاندن برنج تنها باعث از بین رفتن ویتامین‌های D و B۱ آن می‌شود،گفت:وقتی برنج را خیس می‌کنیم بخش زیادی از ویتامین D آن در آب حل می‌شود و با جوشاندن آن ویتامین B۱برنج نیز از بین می‌رود. البته می‌توان با کته کردن برنج در آبی که در آن خیس شده بخشی از ویتامین‌ها را حفظ کرد.وی با بیان اینکه جوشاندن برنج مواد نشاسته‌ای آن را از بین نمی‌برد،اظهار داشت:بسیاری از افراد تصور می‌کنند با جوشاندن برنج مواد نشاسته‌ای برنج خارج می‌شود و کالری آن کاهش می‌یابد اما این باور غلطی است. مواد نشاسته‌ای با جوشاندن از بین نمی‌رود بلکه نشاسته تنها تحت تاثیر حرارت شکسته می‌شود و جذب آن راحت‌تر می‌شود.عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تصریح کرد:«با جوشاندن برنج قند آن را نیز نمی‌توان کاهش داد زیرا قند از تجزیه نشاسته حاصل می‌شود و جوشاندن برنج نمی‌تواند باعث کاهش قند آن شود.همچنین جوشاندن برنج نمی‌تواند سموم موجود در دانه‌های آن را خارج کند و اگر برنج به سمی آلوده باشد آن سم با جوشاندن از دانه برنج خارج نخواهد شد.


 

تخم و گوشت بلدرچین خاصیت درمانی دارد


مدرس پرورش بلدرچین در جهادکشاورزی استان زنجان گفت:تخم و گوشت بلدرچین خاصیت درمانی دارد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا،"مهدی برقعه‎ای"اظهارداشت:گوشت بلدرچین با توجه به این که از پروتئین بالایی برخوردار است و چربی کمتری نسبت به گوشت مرغ دارد،برای درمان بعضی از بیماری‎ها نظیر ناراحتی‎های روانی،آسم،بی‏خوابی،ضعف اعصاب،تشنج و فشارخون مؤثر است.وی ادامه داد:تخم بلدرچین کلسترول کمتری نسبت به تخم‌مرغ و تخم بوقلمون و میزان موادمعدنی،ویتامین و اسیدآمین بیشتری نسبت به تخم مرغ دارد.تخم این پرنده برای درمان...



 

درمان‌های گیاهی برای دیابت


دیابت بیماری‌ای است که شاید شما،پدر،مادر یا یکی از بستگان و دوستان نزدیک‌تان از آن رنج می‌برید.یعنی اگر به اطراف خود نگاه کنید افرادی را می‌شناسید که دچار دیابت یا مرض قند شده‌اند و این نشان از شیوع بالای بیماری در جامعه دارد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از جام جم آنلاین،مشکلی که دیابت برای فرد ایجاد می کند عوارضی از قبیل سخت و شکننده شدن عروق خونی،سکته قلبی و مغزی،عوارض چشمی و شبکیه،مشکلات کلیوی،زخم و عفونت در پا،ضعیف شدن سیستم ایمنی و مشکلات سیستم اعصاب محیطی است.مهم ترین نکته در درمان دیابت...



 

بهترین روش تشخیص ماهی سالم از فاسد
 

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از جام نیوز،مصرف ماهی خطر مرگ ناگهانی را کاهش داده و باعث افزایش طول عمر مصرف کننده می شود.مسمومیت غذایی موسوم به«بوتولیسم»ناشی از نوعی باکتری است که سمی تولید می‌کند و از طریق غذاهای دریایی مثل ماهی منتقل می‌شود که خیلی خطرناک است و در عرض چند ساعت موجب فلج شدن عضلات صورت می‌شود.البته این سم به حرارت حساس است بنابراین قبل از مصرف ماهی  باید به طور کامل حرارت ببیند تا این سم از بین برود این سم از طریق گرد و غبار وارد ماده غذایی می‌شود.یکی از سوالاتی که همواره برای هر یک ما وجود داشته راه های تشخیص ماهی سالم از فاسد به...



 

این دانه سرشار از ویتامین A وبرای سلامت عضله و استخوان مفید است
این دانه به عنوان مدر و برای تقویت معده استفاده می شود و پخته و آب پز آن را می خوردند و معتقدند ضمن این كه غذای خوبی است برای از بین بردن كرم معده نیز مفید است.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از عرش نیوز،لوبیا چشم بلبلی از نظر خانواده گیاهی نزدیك به لوبیا است.گیاهی است یكساله مختص مناطق گرمسیر.ساقه ان قایم و افراشته،برگهای ان مركب به طول حدود ۱۵ سانتی متر،برگچه ها ی ان ناز ك،بیضی،نوك تیز و دارای بریدگی است.***خواص مهم لوبیا چشم بلبلی:-لوبیا چشم بلبلی که ارزش غذایی بالایی دارد منبع عالی کلسیم،ویتامین A و فولات است.- پتاسیم موجود در آن، برای سلامت عضله و استخوان مفید است.-منبع عالی پروتئین است و افراد گیاه خوار می توانند آن را جایگزین گوشت کنند.- پروتئین باعث رشد سلول ها می شود و در بدن انرژی تولید می کند.-روی موجود در این نوع لوبیا،برای عملکرد صحیح سیستم ایمنی بدن تولید پروتئین،درمان زخم و تکثیر سلول ها لازم است.-از آن جا که منبع عالی آهن است، مصرف آن به افراد مبتلا به کم خونی توصیه می شود.-مانع بروز پوکی استخوان و برخی انواع سرطان می شود.


چرا چربی روغن زیتون مفید است؟


یک متخصص تغذیه گفت:اسید چرب اوریک،بخش اصلی و غالب را در روغن زیتون داراست،کارکرد این اسید چرب در کاهش روندهای التهابی در بدن مفید است.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران،رضا امانی گفت:در سال‌های اخیر به نقش سودمند اسیدهای چرب امگا مانند اوریک در کاهش خطر بیماری‌های مزمن از قبیل بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت توجه شده است.وی ادامه داد:هنگامی که در رژیم غذایی،اسید چرب اوریک جایگزین اسیدهای چرب اشباع شود، شاخص بیماری‌های قلبی و عروقی به صورت معنی‌داری کاهش می‌یابد.این متخصص تغذیه درباره کاربرد روغن زیتون در برنامه‌های غذایی روزانه توضیح داد:در صورتی که فرایندهای تصفیه سازی روی روغن زیتون به طور کامل انجام شده و به صورت شفاف و بدون رنگ و بو تهیه شده باشد،قابل استفاده برای سرخ کردن است و در غیر این صورت انواع روغن زیتون که تیره‌رنگ بوده و دارای عطر و بو هستند،تنها برای مصارف سالاد توصیه می‌شوند و برای سرخ کردن مناسب نیستند.امانی توصیه کرد:باید توجه داشت که همواره لازم است تمامی روغن‌ها را در محیط خنک و به دور از تابش آفتاب و غیره نگهداری شوند.


 

مصرف آنتی اکسیدان‌ها سدی برای ابتلا به این بیماری‌ها

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران،زهرا عبدالهي متخصص تغذيه اظهار داشت:غذاهاي گياهي مانند ميوه‌ها،سبزي‌ها و غلات كامل سرشار از آنتي‌اكسيدان و براي سلامت افراد ضروري هستند.وي گفت:بسياري از بيماري‌هايي مرتبط با افزايش سن است.مصرف آنتي‌اكسيدان‌ها مي‌تواند بروز اين بيماري‌ها را به تأخير بيندازد و مانع بروز بيماري‌هاي قلبي و‌ عروقي،ديابت و انواع سرطان‌ها و...



 

ماست بخورید دیابت نگیرید


مطالعات جدید نشان می‌دهد مصرف چهار یا پنج وعده ماست در هفته سبب کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو می‌شود.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا،متخصصان سلامت در انگلیس با بررسی رژیم غذایی 4000 نفر طی مدت 11 سال، دریافتند افردی که دراین مدت در رژیم غذایی خود ماست زیادی مصرف کرده‌اند 24 درصد کمتر از سایرین به دیابت نوع 2 مبتلا شده‌اند.این افراد دررژیم غذایی خود در هفته چهارالی پنج وعده ماست کم چرب مصرف کرده‌اند که این مسئله سبب کاهش خطر ابتلا به...



 

پوست کندن میوه ها یکی از بزرگترین اشتباهاتی است که مرتکب می شویم؟

مطالعات جدید محققان نشان می دهد خوردن میوه ها با پوست از بروز بسیاری از بیماری های صعب العلاج پیشگیری می کنند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران،با شستشوی صحیح میوه ها می توانید آن ها را به راحتی با پوست بخورید و مطالعات جدید محققان نشان می دهد خوردن میوه ها با پوستشان از بروز سرطان ها و بسیاری از بیماری های صعب العلاج پیشگیری می کنند.گفتنی است،اگر بدانید نصف پوست موز و یا نارنگی و یا پرتقال را همراه با خود آن میوه بخورید هرگز دچار"افسردگی"و"پیرچشمی"نخواهید...



 

پنیر برای صبحانه بهتر است یا عصرانه؟

وعده شام بهترین زمان برای مصرف مواد لبنی و کلسیم است و تاثیر زیاد و مطلوبی روی استخوان ها می گذارد و به"سیستم عصبی"آرامش می بخشد.بر خلاف باور مردم که مصرف پنیر در صبح بهترین صبحانه محسوب می‌شود مطالعات محققان این باور را رد می‌کند و در علم تغذیه به ضرر‌های مصرف پنیر در وعده صبحانه اشاره می‌کند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران؛پنیر حاوی نوعی پروتیین است که اثرات مثبتی روی استخوان‌ها و بافت مفاصل ...



 

آیا از خواص خرمای خشک چیزی می دانید؟

خرمای خشک سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازسرویس علمی جام نیوز،خرمای خشک با دفع کلسترول از رگ ها،در حفظ سلامت قلب و عروق موثر است و میوه ای کم کالری است که با کلسترول مضر مقابله می کند.فیبر بالای موجود در آن،منبع عالی انرژی است و برای کاهش وزن مناسب است.و همچنین فیبر زیاد آن از یبوست پیشگیری و سیستم گوارشی را پاکسازی می کند.سوء هاضمه،سوزش سردل و اسیدیته معده را کاهش می دهد.سرشار از کلسیم است و علاوه بر آن از بروز آرتریت و پوکی استخوان پیشگیری می کند.سرشار از آهن است.تولید گلبول های خون را افزایش می دهد،در نتیجه گردش خون را بهبود می بخشد.خرمای خشک حاوی آنتی اکسیدان و اسید آمینه است.گلوکز و فروکتوز موجود در آن انرژی زا است.ویتامین B موجود در آن،موخوره و آسیب دیدگی موها را برطرف می کند.


 

♣♣♣ پیشگیری از سرطان با "کورکومین"♣♣♣

نتایج پژوهش های انجام شده در آزمایشگاه و بر روی حیوانات حاکی از آن است که مصرف کورکومین از سرطان پیشگیری کرده و از سرعت انتشار سرطان می کاهد.یک دکترای داروسازی با بیان اینکه کورکومین موجب افزایش اثرات شیمی درمانی می‌شود،گفت:این ماده موجب حفاظت سلول‌ها در برابر اثرات زیانبار اشعه می‌شود.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا،دکتر فروغ موسوی اظهار داشت:کورکومین ماده‌ای است که در زردچوبه وجود دارد،این ادویه از مدت‌ها پیش در طب آسیایی برای درمان انواع بیماری‌ها به کار می‌رود.وی با اشاره به تحقیقات انجام شده گفت:در حال حاضر نتایج بعضی پژوهش‌ها حاکی از آن است که...



 

چای سبزتان را پر خواص کنید


چای سبز می تواند تاثیر مثبتی در لاغری افراد به خصوص افراد باردار داشته باشد و همچنین در افزودن لیمو به چای می تواند خاصیت ضد سرطانی آن را افزایش دهد.ریختن آب لیمو در چای سبز باعث پیشگیری از بیماری های زیادی می شود و همچنین برای افراد باردار هم مفید است به همین دلیل توصیه‌هایی در خصوص زمان مصرف آن می شود.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دارو و غذا،دکتر تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه اظهار داشت:ریختن آب لیمو در چای سبز باعث افزایش خواص سودمند این نوع چای می‌شود.وی افزود:آب لیمو در چای سبز باعث پیشگیری از بیماری های قلبی و سرطان و دیابت می شود.وی اظهار داشت:ویتامین c موجود در آب لیمو باعث خارج شدن مواد آنتی اکسیدان از برگ های چای سبز می شود.وی ادامه داد:چای سبز می تواند تاثیر مثبتی در لاغری افراد به خصوص افراد باردار داشته باشد و همچنین در افزودن لیمو به چای می تواند خاصیت ضد سرطانی آن را افزایش دهد.وی خاطر نشان کرد:توصیه می شود زمانی که چای خنک شده است از آب لیمو استفاده شود تا ویتامین c موجود در آب لیمو در اثر گرمای چای تخریب نشود.


 

نارگیل برای شما خطرناک است!


به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازباشگاه خبرنگاران،دانشمندان با انجام برخی از آزمایش‌ها روی ویتامین‌ها املاح،اسیدهای میوه‌ها،پدریافتند که نارگیل هیچ گونه خاصیت درمانی برای بیماران قلبی ندارند و از میوه‌های ممنوعه برای افرادی است که جراحی قلب کرده‌اند.بررسی‌ها نشان می دهند؛این میوه اگر چه انرژی زیادی دارد اما افرادی که تحت رژیم‌های غذایی هستند باید مصرف این میوه را حذف کنند.گفتنی است:ماده غذایی در نارگیل وجود دارد که در تنظیم هورمون‌های بدن نقش زیادی دارد اما مصرف آن منجر به بیماری‌های قلبی،سکته‌های مغزی،ورم‌های مزمن و بیماری قند می‌شود.نتایج مطالعات نشان می دهند؛آب این میوه کلسترول زیادی دارد و افرادی که دچار اضافه وزن هستند باید مصرف آن را محدود کنند اما خانم‌هایی که به دنبال راهی برای شادابی پوست و موی خود هستند می توانند با مصرف این میوه شادابی پوست خود را تضمین کنند.



قرص را با آب نخورید

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران،یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد قرص ها برای جذب هر چه سریع تر در بدن احتیاج دارند تا با مواد قندی مخلوط شوند.همه افراد تقریبا عادت دارند با قرص خود 1 لیوان آب بنوشید اما مطالعات جدید نشان می دهند آب اثر قرص را چندین ساعت بعد در بدن نشان می دهد.بررسی ها نشان می دهند،مصرف شیر و یا آب میوه های طبیعی و تازه به ویژه در...



 

ملخ دریایی کلسترول دارد؟

زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌.با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو،قلیه میگو،میگو سوخاری،خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از سلامت نیوز،اگر میگو بخوبی پخته شود بوی زهمش از بین می رود و اگر همراه برخی سبزیجات آبپز شود همچون انواع ماهی ها نفع زیادی به بدن می رساند.اما این که می گویند میگو کلسترول دارد،اما کلسترول خون را بالا نمی برد چقدر صحت دارد؟کلسترول میگو بالاست...در مورد کلسترول میگو،نظرهای متفاوتی وجود دارد.برخی بر این باورند که میگو سرشار از اسید های چرب امگا3 است و وجود...



 

نان را در این مکان خطرناک قرار ندهید

عکس انواع نان

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه،خانواده‌ها نه تنها باید از خرید رشته‌های آش و ماکارونی‌هایی که به رنگ خاکستری درآمده و خرد شده‌اند پرهیز کنند بلکه لازم است بدانند گذاشتن نان داغ روی روزنامه نیز خطرناک است.هرگز از روزنامه برای نگهداری نان استفاده نکنید زیرا جوهر سمی موجود در روزنامه در تماس با نان گرم به نان منتقل می‌شود که...



 

روغن ماهی سبب تاخیر در پیری مغز می‌شود

بنابر مطالعات جدیدی که از سوی متخصصان علوم پزشکی در آمریکا انجام گرفته،مصرف روغن ماهی روند تخریب سلول‌های مغزی ناشی از افزایش سن را حدود یک تا دو سال به تاخیر می‌اندازد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازایسنا،این متخصصان با اعلام مطلب فوق که در نشریه پزشکی«نورولوژی»آمریکا منتشر شده،افزودند...



 

غذاهای رنگی،چشمانی بینا به شما هدیه می دهد

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از دانشجو،نوشیدن روزانه حدود 6 لیوان آب خنک بدین روش:نیم ساعت قبل و دو ساعت و نیم بعد از غذا برای تقویت قدرت بینایی مفید است.مصرف غذاهایی به ویژه، استفاده از سبزیجات و میوه جات رنگی که دارای مواد بتاکاروتن هستند،مانند:هویج فرنگی،کدوحلوایی،گوجه فرنگی،خرمالو، انبه(به صورت شربت)و سایر محصولات غذایی رنگی دیگر بر روی چشم تاثیر می گذارد.مهم ترین توصیه برای محافظت از چشم...



 

افراد در بهمن ماه از مصرف ماهی تازه و ماست پرهیز کنند


یک پژوهشگر حوزه طب اسلامی گفت:ماه(کانون آخر)اواخر دی ماه شروع می‌شود و تقریباً تا اواسط بهمن ماه ادامه دارد، در این ماه بلغم یا همان مواد سرد و تر در بدن فزونی پیدا کرده،بنابراین افراد باید از مصرف ماهی تازه و ماست پرهیز کنند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"یوسف اصغری خبرنگار سلامت اظهار داشت:طبق تقویم رومی دی ماه"کانون اول"نام دارد که سرمای هوا زیاد می‌شود و نافع است که در فصل زمستان از مصرف مواد سرد پرهیز شود.به گفته وی در فصل زمستان از حجامت و فصد باید...



  

کلم بروکلی و خواص ضد سرطانی آن

کلم بروکلی و خواص ضد سرطانی آن

دانشیار آسیب‌شناسی سلولی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:بروکلی دارای خواص ضد سرطانی است و مصرف آن از ابتلا به سرطان‌های سینه،معده،روده بزرگ و ریه پیشگیری می‌کند و مملو از کلسیم بوده و ضدپیری و آلزایمر است.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از بنیان،حسن اکبری  در مورد فواید کلم بروکلی اظهار داشت:به اعتقاد متخصصان تغذیه،این کلم سرشار از ویتامین‌هایA، B، K، C و نیز مواد معدنی مانند پتاسیم و روی است.وی ادامه داد:همچنین مملو از فیبر است و مصرف آن به همراه خانواده کلم‌ها مانند کلم بروکسل،گل کلم و کلم معمولی حاوی ترکیبات گوگرد است که می‌تواند مواد سرطان‌زا را که در اصل سبب...



 

خواص تخم گشنیز،درمان فشارخون


خواص تخم گشنیز،درمان فشارخون،تخم کاهو،گشنیز،کاسنی،خُرفه در درمان فشارخون مؤثرند.فشارخون نیرویی بوده که انقباض قلب ایجاد می‎کند.تخم کاهو،گشنیز،کاسنی،خُرفه در درمان فشارخون مؤثرند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از سلامت،فشارخون نیرویی بوده که انقباض قلب ایجاد می‎کند.این نیرو برای برقراری گردش مناسب و مداوم خون در کلیه عروق ضروری است.قلب باید حداقل فشاری را درون دستگاه گردش خون حفظ کند تا بر مقاومت ناشی از...




آنچه درباره خواص زعفران نمی دانید!

آنچه درباره خواص زعفران نمی دانید!

گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم می کنند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"پژوهشگران استرالیایی در مطالعات خود دریافتند که زعفران دارای یکی از فاکتورهای کلیدی در پیشگیری از کاهش قدرت بینایی و نابینایی است.این مطالعات که در یکی از مراکز چشم پزشکی و تحقیقات بینایی استرالیا انجام شد،نشان داد که گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم می کنند.در ادامه این تحقیق، تعدادی از بیماران مبتلا به تحلیل ماکولار وابسته به سن(نوعی عارضه چشمی ناشی از پیری)،مورد آزمایشات بالینی قرار گرفتند.در این بررسی ها مشخص شد که درمان به موقع این بیماران با مکمل های حاوی عصاره زعفران می تواند آسیب وارده به سلول های بینایی را ترمیم نماید.براساس این پژوهش،عصاره زعفران نه تنها سلول های گیرنده نوری در چشم را از تخریب حفظ می کند بلکه می تواند از بیماری هایی همچون تحلیل ماکولار و التهاب رنگدانه ای شبکیه چشم(نوعی بیماری چشمی ژنتیکی و مهم ترین عامل شب کوری)پیشگیری نموده و همچنین آنها را بهبود بخشد.


صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 9 صفحه بعد

تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است