تقویت بینایی و شنوایی با کاهش مصرف غذای روزانه
انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 293
بازدید دیروز : 908
بازدید هفته : 1672
بازدید ماه : 2799
بازدید کل : 168135
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2


دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

 

تقویت بینایی و شنوایی با کاهش مصرف غذای روزانه

دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت:گرسنگی و تشنگی موجب تقویت بویایی،شنوایی و بینایی،جلوگیری از چاقی مفرط، ریشه کن کردن بیماری‌های رطوبی و از بین بردن نفخ و بادهای بدن می‌شود.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از تسنیم،ژاله علی اصل اظهار داشت:افراد در حالی که اشتها به مصرف غذا دارند، دست از غذا بکشند،زیرا هنگام هضم،غذا متخلخل شده و معده پر می‌شود،لذا باعث سوءهضم و فساد می‌شود.به گفته وی هنگام اشتها به غذا آن را دفع نکند زیرا باعث ریخته شدن صفرا و مواد ردی(بد)به معده و ایجاد تهوع، قی،اسهال می‌شود،لذا تأخیر غذا بیشتر از۳۰ دقیقه و نهایتاً یک ساعت خوب نیست.دستیار تخصصی طب سنتی ایران افزود:رعایت جانب اعتدال در خوردن ادویه تند و احتیاط این است که اگر شخص مدتی ادویه تند و غلیظ در غذا مصرف کند باید مدتی هم ادویه سبک و لطیف در غذاها به کار ببرد.علی اصل عنوان کرد:غذا را باید به تناسب نیروی هاضمه انتخاب کرد و هاضمه قوی غذای پر قوت و غلیظ مانند گوشت بره،کباب و تخم مرغ آب پز و هاضمه ضعیف باید غذاهای لطیف و زودگذر از معده و امعا مانند سبزی‌ها و گوشت‌های لطیف مصرف کرد.وی ادامه داد:اگر غذا منحصر به یک نوع باشد و شخص به تدریج و دفعات زیاد از آن بخورد هاضمه بر آن مسلط بوده و بیشتر ماده غذایی آن را به داخل عروق نفوذ داده و کمتر چیزی از آن با فضولات دفع شده و بدن فربه می‌شود.دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: اگر غذا مختلف و رنگارنگ بوده و در یک وعده مقدار زیادی از آن خورده شود بیشتر آن قبل از جذب با فضولات دفع شده و چیزی از آن به رگ‌ها نرسیده و شخص لاغر می‌شود.علی اصل درباره منافع گرسنگی و تشنگی خاطرنشان کرد: گرسنگی و تشنگی موجب از بین بردن امتلا و کم کردن خون ،تقویت بویایی،شنوایی و بینایی ،جلوگیری از چاقی مفرط ،ریشه کن کردن بیماری‌های رطوبی و از بین بردن نفخ و بادهای بدن می‌شود.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است