شیر را حتما با دارچین بخورید
انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 282
بازدید دیروز : 908
بازدید هفته : 1661
بازدید ماه : 2788
بازدید کل : 168124
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2


دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

 

شیر را حتما با دارچین بخورید

شیر سرد فواید بیشتری نسبت به شیر گرم دارد.چون شیر سرد خواص خود را به صورت طبیعی حفظ کرده و کمتر به بافت های گلو آسیب می زند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از جام نیوز،طب امروزی تاکید به خوردن فراوان شیر می کند،مخصوصاً در افراد پیر با پوکی استخوان و آرتروز،از طرفی افراد مسن عمدتاً از سردی مفاصل و سایر اعضا رنج می برند.برای این افراد بهترین روش مصرف شیر در منابع طب سنتی این است که شیر را با دارچین میل کنند تا هم سردی شیر را بگیرد و هم به این دلیل که دارچین مبدرق شیر است و شیر را تا مفاصل می برد.این خاصیت ذاتی دارچین است که اگر همراه شیر خورده شود،خواص درمانی شیر را به مفاصل می رساند.شیر سرد فواید بیشتری نسبت به شیر گرم دارد.چون شیر سرد خواص خود را به صورت طبیعی حفظ کرده و کمتر به بافت های گلو آسیب می زند.از این رو شیر سرد سالم،کامل و خنک کننده است.خیلی از افراد بوی شیر را دوست ندارند در این صورت بهتر است از شربت گل رز و یا پودر کاکائو در شیرشان استفاده کنند و یا با میوه های دیگر به صورت مخلوط مصرف کنند البته شیر به شکل یخی و بستنی هم مورد استفاده قرار می گیرد.البته بهتر است با کمی کاکائو قبل از مصرف آن را طعم دار کرد.کارشناسان تغذیه می گویند شیر پاستوریزه را نباید جوشاند و فقط به صورت ولرم باید آن را مصرف کرد.جوشاندن شیر پاستوریزه شده باعث از بین رفتن کیفیت آن می‌شود.در پاستوریزه شدن شیر کلیه میکروب‌های بیماری زای این ماه از بین می‌رود،بنابراین نیازی به جوشاندن آن نیست،ضمن آن که جوشاندن مجدد شیر پس از پاستوریزه شدن باعث از بین رفتن برخی ویتامین‌های آن می‌شود.جوشاندن شير ضمن ايجاد تغييرات عمده در تركيبات شير و از بين بردن ويتامين‌هاي حساس به حرارت موجود درآن،باعث كاهش جذب ميزان كلسيم محلول در آن مي‌گردد.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است