تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 31
بازدید هفته : 172
بازدید ماه : 1299
بازدید کل : 166635
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
بعضی از گیاهان طعم تلخی دارد.از این گیاهان تلخ اغلب برای بهبود هاضمه و مقابله با التهاب استفاده می شود.به گزارش"انجمن آرپی و ادشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از قدس آنلاین؛بعضی از این گیاهان عبارت است از:*گلپر:برای درمان سرماخوردگی و بیماری هایی چون روماتیسم از این گیاه استفاده می شود.گلپر معده را تقویت می کند.*بابونه:باعث تسکین تب و بی قراری می شود و به عنوان آرام کننده و داروی ضداسپاسم از آن استفاده می شود.*قاصدک:تصفیه کننده خون و مدر است و فشار خون و کلسترول خون را پایین می آورد.*خارشیر:سم زدای قوی کلیه هاست.*نعناع:روغن طبیعی آن حالت تهوع و معده درد را برطرف می کند.*افسنطین:ضدعفونی کننده و تقویت کننده است.*بومادران:گیاهی گلدار با طعم تلخ است که به عنوان داروی سرماخوردگی هم از آن استفاده می شود.و به عنوان تقویت کننده، منقبض کننده و تمیز کننده روده ها در بدن عمل می کند.
نظرات شما عزیزان: