انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 134
بازدید دیروز : 6
بازدید هفته : 1418
بازدید ماه : 1295
بازدید کل : 189516
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2

Alternative content



دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر
 

«چشم» نخستین نقطه از بدن است که افراد در اولین برخورد، به آن نگاه می کنند؛ شناسایی افراد نیز از راه چشم ممکن است. ضمن اینکه زیبایی آن هم، مایه اولیه چه ابراز علاقه ها و چه شعرها بوده است. در این میان، مردمک چشم، جایگاه ویژه ای دارد.

مردمک چشم موجودات مختلف

مردمک چشم موجودات مختلف

مردمک چشم موجودات مختلف

مردمک چشم موجودات مختلف

مردمک چشم موجودات مختلف

مردمک چشم موجودات مختلف

مردمک چشم موجودات مختلف

مردمک چشم موجودات مختلف

مردمک چشم موجودات مختلف

مردمک چشم موجودات مختلف

مردمک چشم موجودات مختلف

مردمک چشم موجودات مختلف

"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"


...::::کمرا چیست و پیر چشمی را چگونه درمان می‌کند؟::::...

صفحه عكس

"به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"پیر چشمی همان‌طور که از اسم آن بر می‌آید، در دوران میان‌سالی به سراغ افراد آمده و دید شفاف آن‌ها را با مشکل مواجه می‌سازد. راه‌های درمانی این بیماری از زمان‌های گذشته تا کنون با تغییرات بسیاری مواجه شده است. مهم‌ترین و رایج ترین درمان این بیماری که هم اکنون در کشور ما نیز در حال استفاده است تکنیک کمرا است. در ادامه دکتر ساغری، چشم پزشک در این باره توضیح می‌دهد.

تصویر پدر یا مادری که نوشته‌ای را با دستانِ کشیده دور نگه داشته، چشمان خود را به هم می‌فشارد و عینک خود را بالا و پایین می‌برد برای همه‌ما تصویری آشنا است. در دوران میان‌سالی، که از حدود ۴۰ سالگی آغاز می‌شود، افراد ممکن است در حین انجام کارهایی مانند مطالعه، خیاطی یا کار با تلفن همراه و کامپیوتر، متوجه اختلال در دیدن اشیاء نزدیک شوند که این مسیله از اولین نشانه های بالا رفتن سن است و در هر فردی ممکن است اتفاق بیفتد.

طبیعتِ پیش روندهٔ پیرچشمی، به تدریج سبب اختلال دید در فواصل نزدیک‌تر و با شدت بیشتر خواهد شد و راهی برای کنترل و مهار آن وجود ندارد.

با افزایش سن، عدسی درون چشم به تدریج سفت‌تر و غیر منعطف‌تر می‌شود و قابلیت تطابق عدسی به تدریج کاهش می‌یابد. در نتیجه کلمات و دیگر اشیاء نزدیک، نا واضح و تار دیده می‌شوند. از لحاظ علمی این حالت پیر چشمی (presbyopia) نام دارد.

علائم و نشانه‌های اصلی پیر چشمی عبارتند از: ناتوانی در مطالعه کتاب، روزنامه، تلفن همراه و غیره. از فاصله نزدیک و همچنین احساس سر درد یا خستگی چشم در حین انجام کارهایی مانند نوشتن و خیاطی.

پیشرفت تکنولوژی نیز در بخش لیزرهای چشم پزشکی و نیز در تولید بیومتریال‌های دقیق و کاملاً سازگار با بدن، به همراه نیاز مبرم به ارائه روش درمانی کامل‌تر در پیرچشمی، به تولد تکنیک و محصولی به نام کمرا انجامید.

کمرا یک درون- کاشت (inlay) موثر و ایمن است که کمتر از یک دهه پیش به عرصه چشم پزشکی وارد شد و پس از نتایج مثبت و سربلند بیرون آمدن از آزمون‌های مختلف، هم اکنون در اتحادیه اروپا شمالی (CE) و شرق آسیا و برخی کشورهای آمریکای وارد مراحل درمانی شده و بیمارستان چشم پزشکی نور مفتخر است که نخستین عرضه کننده این خدمت در خاورمیانه باشد.

تکنولوژی کمرا مشابه همان چیزی است که در دیافراگم دوربین عکاسی به کار گرفته می‌شود. روزنه‌ای کوچک و مرکزی که تصاویر واضح و کانونی شده از اشیاء دور و نزدیک ایجاد می‌کند و هم زمان دیدِ دور، میانی و نزدیک را واضح و شفاف می‌سازد. در دوربین‌های عکاسی سال‌هاست این تکنولوژی برای بالا بردن عمق میدان دید و داشتن تصاویری با وضوحِ همزمان دور و نزدیک استفاده می‌شود. با پیشرفت تکنولوژی، امکان به‌کارگیری این تکنیک با بیومتریال ها در بدن انسان و دقتی در حد میکرون برای کنترل و اصلاح پیرچشمی فراهم آمده است.

کمرا در یکی از دو چشم (چشم غیر غالب) کار گذاشته می‌شود و حین جراحی، امکان تصحیح عیوب انکساریِ همراه، نظیر نزدیک بینی و آستیگماتیسم توسط لیزر وجود دارد.

این تکنیک مزایای بسیار زیادی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- هم دید نزدیک (نظیر صفحه تلفن همراه) و هم دید میانی (نظیر صفحه کامپیوتر) را بهبود می‌بخشد.

- با پیشرفت پیرچشمی، دید نزدیک خوب باقی می‌ماند.

- تغییری در دید دور ایجاد نمی‌کند (بر خلاف لنز ، عینک و ...)، دید دور هم شفاف و واضح است.

- بسیار کوچک و هم رنگ مرکز چشم است و تقریباً توسط خودتان و دیگران غیر قابل دیدن است.

- جا نمی‌ماند و گم نمی‌شود !

...::::عوامل ارثی، اصلی‌ترین دلیل افزایش فشار چشمی است::::...
صفحه عكس
                                                                                                                                                                                       

فشار داخلی چشم باعث از بین رفتن عصب بینایی می‌شود

"به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"به گفته دکتر حسینی، چشم پزشک، گلوکوم یا آب سیاه چشم بیماری‌ای است که سبب تخریب عصب بینایی می‌شود. این بیماری در آغاز هیچ علامتی ندارد، ولی می‌تواند در طول زمان به کاهش بینایی و در نهایت، به نابینایی فرد مبتلاء منجر شود                            .

دکتر حسینی، متخصص چشم پزشک در ابتداء ضمن اشاره به چگونگی روند پیشروی گلوکوم در چشم گفت: «گلوکوم یک بیماری محسوب نمی‌شود که انواع متفاوتی نیز دارد. در این بیماری، عصب بینایی بر اثر افزایش فشار داخل چشم تحلیل می‌رود که البته گاهی ممکن است این اتفاق بدون افزایش فشار به داخل چشم نیز رخ بدهد.»

وی در ادامه صحبت‌های خود، بروز افزایش فشار داخل چشم را تابع علل متعددی دانست و ادامه داد: «یک مایع به نام زلالیه به طور دائم در داخل چشم از زوائد جسم مژگانی در حال ترشح است که وظیفه تغذیه بافت‌های مجاور را بر عهده دارد. این مایع بعد از ترشح، از قسمت دیگری از چشم خارج می‌شود. در بیشتر انواع گلوکوم‌، سدی در راه خروج مایع زلالیه ایجاد می‌شود که باعث می‌شود این مایع خارج نشده و در نتیجه فشار داخل چشم افزایش یابد.»

وی ادامه داد: «گلوکوم دو نوع زاویه باز و بسته دارد. این سد در نوع شایع بیماری که همان گلوکوم زاویه باز است در ساختمان خروجی مایع زلالیه قرار دارد که معمولاً به طور ارثی ایجاد می‌شود.»

عدم نشانه خاص تا رسیدن به مرحله پیشرفته
این متخصص چشم پزشک، به انواع مختلف گلوکو پرداخت و افزود: «از جمله انواع این بیماری می‌توان به گلوکوم زاویه باز، گلوکوم زاویه بسته و گلوکوم مادرزادی اشاره کرد که در ادامه به اختصار هر یک را توضیح خواهم داد.»

وی ادامه داد: «گلوکوم زاویه باز یکی شایع‌ترین نوع گلوکوم است. متأسفانه این بیماری تا به مراحل بسیار پیشرفته نرسد، هیچ‌گونه نشانه‌ای ندارد و هر فرد به ظاهر سالمی ممکن است به آن مبتلاء باشد. علت این موضوع این است که در گلوکوم

با توجه به این که قسمت مرکزی میدان بینایی آخرین محلی است که از بین می‌رود فرد تا انتهای سیر بیماری، متوجه اختلال در بینایی خود نمی‌شود

ابتداء قسمت محیطی میدان بینایی آسیب می‌بیند. با توجه به این که قسمت مرکزی میدان بینایی آخرین محلی است که از بین می‌رود فرد تا انتهای سیر بیماری، متوجه اختلال در بینایی خود نمی‌شود. در موارد بسیار پیشرفته دید مرکزی نیز از بین می‌رود و منجر به کوری می‌شود.»

طبق گفته های دکتر حسینی، نوع دوم شایع گلوکوم، نوع زاویه بسته آن است. این نوع گلوکوم با درد چشم، قرمزی چشم، تاری دید، روئیت هاله در اطراف نورها، سردرد و تهوع نمایان می‌شود. این علائم در فردی که قبلاً هیچ‌گونه بیماری نداشته است، به طور ناگهانی ظاهر می‌شود.

حسینی گلوکوم مادرزادی را این‌گونه تفسیر کرد: «گلوکوم مادرزادی در نوزادان و شیرخواران با علائم اشک ریزش، بستن چشم‌ها در تماس با نور یا ترس از نور و جمع کردن پلک‌ها مشخص می‌شود. گاهی قرنیه چشم بزرگ و کدر می‌شود.»

وراثت اصلی‌ترین عامل بروز گلوکوم

وی اصلی‌ترین عامل زمینه‌ساز گلوکوم را عامل وراثت دانست و ادامه داد: «در انواع اصلی این مشکل چشمی معمولاً زمینه‌های ارثی دخالت دارند؛ یعنی اگر فردی در خانواده و بستگان نزدیک‌اش مبتلاء به نوع شایع گلوکوم باشد، حتماً باید از نظر این مشکل بررسی شود. عامل دیگر، نژاد است.»

وی ادامه داد: «در برخی از نژادها مانند نژاد سیاه، گلوکوم بیشتر دیده شده است. در بعضی از قسمت‌های دنیا هم گلوکوم‌های زاویه بسته بیشتر دیده می‌شود، مانند شرق دور و به خصوص چین که در آنجا شایع‌تر است. عامل دیگر افزایش سن است که میزان ابتلاء را بیشتر می‌کند. دوربینی، نزدیک‌بینی یا عوامل خاص چشمی مانند کمی ضخامت قرنیه و یک‌ سری فاکتورهای دیگر مانند استفاده طولانی مدت از استروئیدها(کورتون) به اشکال گوناگون تزریقی، خوراکی و حتی نوع جلدی، خطر بروز آب سیاه یا گلوکوم را افزایش می‌دهند. همچنین التهاب داخل چشمی، ضربه و خون‌ریزی داخل چشم، در بروز گلوکوم موثرند.»


این چشم پزشک در پایان خاطر نشان کرد: «از آنجائی که با کهولت سن آمار ابتلاء به گلوکوم افزایش پیدا می‌کند، به سالمندان عزیز توصیه می‌شود تا با چکاب‌ دورهای چشم خود، در مراحل اولیه ابتلاء به هر گونه بیماری را درمان کنند.»


...::::افراد نابینا، بینا می‌شوند! + تصوير::::...
 

 

"به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"محققان موفق به ساخت چشم بیونیکی شده اند که می تواند توانایی دیدن را به افرادی که بر اثر بیماری نابینا شده اند بر گرداند.
چشم بیونیکی  از تراشه ای ریز که دارای 1500 سنسور نور است ساخته شده است.
به گفته محققان با قرار گرفتن این تراشه در  پشت چشم فرد،  توانایی بصری دوباره به کسانی  دیدشان را در اثر بیماری از دست داده اند بر گردانده می شود.
عمل پیوند چشم بیونیک قرار است بزودی  بصورت آزمایشی انجام شود وبرای اولین بار  تراشه ریز  در چشم فردی کار گذاشته  شود.
در صورت مثبت بودن نتیجه آزمایش و اثبات کارایی چشم بیونیک، از سال 2013  این وسیله وارد بازار پزشکی می شود.
سنسورهای تراشه،با تغییر دادن نور به علایم الکتریکی، اعصاب را در شبکیه چشم تحریک کرده و سبب ارسال سیگنالهایی به اعصاب چشمی می شوند که قادرند به  داخل مغز رخنه کرده و موجب شکل گیری تصویر شوند.
 
منبع: برنانيوز

...::::سلول های پیش ساز گیرنده نوری مشتق از سلول های iPSC ,ابزاری برای بررسی رتینیت پیگمنتوزا::::...

سلول های پیش ساز گیرنده نوری مشتق از سلول های iPSC ویژه بیمار به عنوان ابزاری برای بررسی رتینیت پیگمنتوزا
روش های تعیین توالی سانگر و نسل بعدی برای شناسایی جهش های بیماری زای USH2A در یک بیمار بزرگسال با رتینیت پیگمنتوزا اتوزومال مغلوب با هم ترکیب شدند. سلول های بنیادی پرتوان القایی (iPSCs)، از سلول های کراتینوسیت بیمار تولید و به ساختارهای چند لایه شبه جام بینایی با ویژگی سلول های پیش سازشبکیه انسان تمایز داده شد. لایه درونی جام بینایی  شامل سلول های پیش ساز گیرنده نوری است که مارکرهای گیرنده نوری را بیان کرده و اکسونم ها و اجسام پایه را که از ویژگی های بخش های بیرونی است، نشان می دهد. آنالیز رونوشت های USH2A این سلول ها نشان داد که یکی از جهش های بیمارکه باعث اگزون شدن اینترون 40 می شود،  تغییرقالب ترجمه و یک کدون توقف زودرس است. وسترن بلات افزایش بیان GRP78 و GRP94 را نشان داد ، که پیشنهاد می کند نوع دیگری ازجهش USH2A بیمار (Arg4192His) ،باعث بیماری از طریق خطا درپیچش پروتئین و استرس شبکه اندوپلاسمی می شود. پیوند به موش های Crb1 4 روزه با ضعف سیستم ایمنی (- / -) ، منجر به تشکیل سلول های گیرنده نوری قابل تشخیص از نظر مورفولوژیکی و ایمونوهیستوشیمی شد که نشان می دهد که جهش در این بیماری از طریق تخریب گیرنده نوری پس ازتکوین عمل می کند.


..::::روشی جدید برای درمان بیماری چشمی تخریب لکه زرد::::..

جوان ایرانی: بر اساس پژوهشی جدید، دانشمندان دانشگاه کالیفرنیای شمالی روش جدیدی را برای درمان بیماری دژنراسیون ماکولا یا همان تخریب لکه زرد کشف کردند.

 

 دانشمندان پس از مطالعات فراوان روی موش‌های آزمایشگاهی دارویی به نام مهارکننده MDM2 را کشف کردند.

 

نویسنده ارشد این مطالعه اظهار کرد: ما موفق به کشف روشی بهینه برای درمان بیماری دژنراسیون ماکولا شدیم.

 

وی در ادامه افزود: امید آن می‌رود که با کمک مهارکننده MDM2 بتوانیم به بیماران و پزشکان در شکست این بیماری کمک کنیم.

 

دژنراسیون ماکولا یا تخریب لکه زرد شایع‌ترین علت نابینایی در افراد مسن است. در این بیماری ماکولا یا لکه زرد تخریب می‌شود. ماکولا قسمت حساس به نور شبکیه و مسوول دید مستقیم و واضح است که برای انجام فعالیت‌های دقیق مثل خواندن و رانندگی لازم است.


..:::: قوز قرنیه چگونه درمان می شود؟::::..

بیماران مبتلا به قوز قرنیه مطمئن باشند که درمان می‌شوند و این بیماری تا سن 28-30 سالگی متوقف می‌شود و دیگر پیشرفت نمی‌کند. جوان ایرانی: رئیس بیمارستان فوق تخصصی چشم فارابی، با بیان این مطالب و با اشاره به پیشرفت روش‌های درمان این بیماری در سال‌های اخیر، تصریح کرد: یکی از این روش‌ها تاباندن اشعه ماورای بنفش با ویتامین ریبوفلاوین است که پیشرفت بیماری را متوقف می‌کند و همچنین می‌توان از ایمپلنت‌های داخل قرنیه برای استحکام بخشیدن به قوام قرنیه استفاده کرد و قوز قرنیه را کمی بهبود بخشید.    دکتر محمود جباروند در توضیح این بیماری گفت: قوز قرنیه یک بیماری ژنتیکی است که معمولا از دهه دوم نوجوانی و از حدود 13 تا 14  سالگی خود را نشان می‌دهد و یک بیماری دو طرفه است که معمولا در یک چشم شدیدتر است. قوز قرنیه موجب ابتلا به آستیگماتیسم‌های نا منظم و پیشرفت نزدیک‌بینی شده و در نهایت منجر به کاهش کمی و کیفی بینایی می‌شود و در این بیماری ظاهر چشم تغییر می‌کند و کمی برآمدگی دارد.   وی اضافه کرد: بیماری تا سن 28-30 سالگی متوقف می‌شود و دیگر پیشرفت نمی‌کند و با کمک روش‌های درمانی نیز بهبود می‌یابد. جباروند در خصوص عینک‌های طبی و لنزهای تماسی در بهبود دید بیماران اظهار کرد: اگر بتوان این لنزها را بر روی چشم می توان به اصلاح دید فرد امیدوار بود ولی در موارد پیشرفته بیماری که قرنیه برآمدگی دارد، نمی‌توان لنزهای تماسی را ثابت کرد، مگر لنزهای بسیار ویژه که به تشخیص پزشک و در موارد خاص به کار می‌روند. عینک نیز تنها برای افرادی مناسب است که به درجه‌های خفیف بیماری مبتلا باشند.  


...::::کودکان خراسانی طی سال غربالگری بینایی می‌شوند::::...

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"اجرای طرح غربالگری تشخیص زودهنگام تنبلی چشم از مهمترین طرحهای غربالگری است که از 14 سال پیش تاکنون همه ساله با مدیریت سازمان بهزیستی در سراسر کشور اجرا می‌شود و زمینه سلامت چشمان بسیاری از کودکان یک تا 6 ساله را فراهم کرده است.

علی اصغر ذبیحی؛ مجری طرح غربالگری تنبلی چشم خراسان رضوی با بیان این مطلب گفت : طرح غربالگری تنبلی چشم کودکان یک تا 6 سال به منظور تشخیص و درمان تنبلی چشم کودکان اجرا می‌شود .
وی هدف از اجرای این طرح را تشخیص و درمان به موقع تنبلی چشم کودکان پیش از ورود به دبستان عنوان کرد و افزود : تشخیص به موقع آمبلیوپی چشم در درمان و برخورداری کودکان از دید سالم بسیار حایز اهمیت است.

 



به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"به نقل از آکادمی چشم پزشکی آمریکا،بيماراني كه به دليل ابتلا به آب مرواريد تحت عمل جراحي چشم قرار مي گيرند عمر طولاني تري دارند. محققان استراليايي در آكادمي چشم پزشكي آمريكا با مطالعه ۳۵۴ بيمار مبتلا به آب مرواريد (كاتاراكت) ۴۹ ساله و مسن تر متوجه شدند: افرادي كه تحت عمل جراحي آب مرواريد قرار گرفتند نسبت به افرادي كه اين عمل جراحي را انجام ندادند طول عمر بيشتري داشتند. دكتر جي.جين.وانگ و همكارانش از آكادمي چشم پزشكي آمريكا اظهار داشتند: مطالعه آنان نشان مي دهد بين تحليل رفتن بينايي و مرگ و مير افراد مسن ، ارتباط مستقيمي وجود دارد. به گفته محققان، عمل جراحي كاتاراكت احتمالا به علت اينكه كارايي جسمي و روحي بيمار را بالا مي برد ، سن او را نيز افزايش مي دهد. كاتاراكت يا آب مرواريد، حاصل لكه دار شدن عدسي چشم است كه به تخريب ميزان بينايي منجر مي شود و بيش از نيمي از افراد بالاتر از ۸۰ سال را مبتلا مي كند.

 


..::::پیشگیری از نابینایی 189 کودک در کلینیک پوستچی شیراز::::..

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با فعالیت‌های مطلوب کلینیک چشم‌پزشکی پوستچی، طی یکسال گذشته از ابتلا حدود 189 نوزاد نارس به نابینایی پیشگیری شده است.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه فارس، محمدهادی ایمانیه امروز دوشنبه در حاشیه بازدید از کلینیک چشم‌پزشکی پوستچی، گفت: این مجموعه تنها کلینیک غربالگری شبکیه چشم نوزادان نارس در جنوب کشور است.

وی با بیان اینکه درمانگاه پوستچی، موقوفه مرحوم پوستچی و یک درمانگاه تخصصی و آموزشی است، گفت: تشخیص به موقع آسیب شبکیه چشم در نوزادان نارس (ROP ) و انجام اقدامات درمانی مناسب از نابینایی این نوزادان پیشگیری می‌کند.

ایمانیه اضافه کرد: خوشبختانه این امکان برای نوزادان جنوب کشور در تنها کلینیک غربالگری شبکیه چشم نوزادان فارس در مرکز آموزشی درمانی موقوفه مرحوم پوستچی شیراز فراهم شده است‌.

این پزشک فوق‌تخصص اطفال خاطرنشان کرد: در این کلینیک نوزادان نارس که سن تولد آنها زیر 32 هفته بارداری یا وزن آنها کمتر از دو کیلو گرم باشد، مورد غربالگری شبکیه چشم قرار گرفته و در صورت تشخیص وجود مشکل، نوزاد تحت لیزر درمانی قرار می‌گیرند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: تعداد کل نوزادان نارسی که از سال 86 تا امروز در این کلینیک مورد غربالگری قرار گرفته اند 3 هزار و 775 مورد است که 823 نفر از آنها در سال 91 و 445 مورد از آنها نیز از ابتدای امسال تاکنون غربالگری شده‌اند‌.

ایمانیه تصریح کرد: از این تعداد نوزاد غربالگری شده در مجموع برای حدود 189 نفر آسیب شبکیه چشم تشخیص داده شده که مورد لیزر درمانی قرار گرفته و از نابینایی نجات یافتند.

وی اضافه کرد: بر این اساس در سال گذشته فعالیت تنها کلینیک غربالگری آسیب شبکیه چشم نوزادان نارس جنوب کشور موجب شده که از نابینایی حدود 42 نوزاد پیشگیری شود.

ایمانیه در خصوص چگونگی معرفی این نوزادان به کلینیک پوستچی گفت: معمولاً نوزادان نارس پس از تولد در بیمارستان تحت مراقبت قرار می‌گیرند و تا زمانیکه بستری هستند از طرف بیمارستان نوزاد برای غربالگری شبکیه چشم به کلینیک ارجاع می‌شود و اگر نوزاد مرخص شود، والدین بر اساس برنامه‌ای که کلینیک غربالگری به آنها ارایه خواهد داد، طبق تشخیص پزشک مربوطه تا 4 یا 5 ماهگی نوزاد، او را برای معاینات غربالگری به کلینیک می‌آورند .

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: یکی دیگر از امکانات موجود در این کلینیک دستگاه Retcam است که با استفاده از آن، عکس شبکیه چشم نوزادانی که معاینه می‌شوند را می‌توان از نقاط مختلف کشور دریافت کرد تا پزشکان بدون نیاز به انتقال نوزاد، در مورد وضعیت شبکیه چشم اعلام نظر کنند.


..::::ابداع آزمایش خون جدید برای تشخیص آب‌مروارید مادرزادی::::..

iii.jpg

محققان دانشگاه منچستر و بنیاد مراقبت بهداشتی مرکزی منچستر یک آزمایش خون جدید معرفی کرده‌اند که ممکن است بتواند درمان کودکان مبتلا به آب مروارید مادرزادی را ارتقا بخشد.

 

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این آزمایش به بررسی همه جهش‌های ژنتیکی شناخته‌شده در دی‌ان‌ای پرداخته که می‌توانند عامل این بیماری باشند.

 

این محققان که آزمایش خود را در انجمن پزشکی ژنتیکی انگلیس ارائه کرده‌اند، امیدوارند که این رویکرد بتواند تشخیص را توسعه داده و به تصمیم‌گیری برای درمانهای بهتر کمک کند.

 

تشخیص آب‌مروارید مادرزادی در زمان تولد بسیار آسان بوده اما تشخیص عامل آن مدت زمان بیشتری بطول می‌انجامد. مشکل اینجاست که بیش از 100 جهش ژنتیکی مختلف در دی‌ان‌ای کودک وجود داشته که با این بیماری مرتبط است.

 

به گفته محققان، اگر کودک از پیشینه خانوادگی برای این بیماری برخوردار نباشد، شناسایی عامل آن می‌تواند ماهها یا سالها به طول بینجامد.

 

یک تشخیص کامل می‌تواند به پزشکان در استفاده از بهترین دوره درمان، آگاه‌سازی خانواده‌ها از خطر آب‌مروارید در صورت دارا بودن فرزندان بیشتر یا تشخیص بیماریهای شدید که آب‌مروارید نشانه اولیه آنهاست، کمک کند.

 

در حال حاضر هر کدام از جهشهای ژنتیکی باید بطور جداگانه آزمایش شوند.

 

محققان انگلیسی از پیشرفتهای علم ژنتیک برای بررسی تمام اشتباهات در کد ژنتیکی با یک آزمایش خون استفاده کرده‌اند.

 

به گفته محققان، این آزمایش به بررسی همه ژنها بطور موازی پرداخته تا بیماران سریعتر مورد تشخیص قرار گرفته و درمان، مدیریت بالینی و مشاوره ژنتیک مورد نیازشان را دریافت کنند.

 

بیمارستانهای منچستر از ماه دسامبر از این آزمایش استفاده خواهند کرد.


 ...::::زنی که با شنا در دریا چشمانش مثل خون آشام شد::::...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"شنا کردن یک ورزش سالم و مفید برای سلامتی است اما اگر بدون ایمنی صورت بگیرد عواقب غیرقابل جبرانی خواهد داشت .

یک زن و شوهر قبل از ازدواجشان تصمیم گرفتند که عکس هایی را از خود هنگام شنا در دریای سواحل هاوایی تهیه کنند. اما این زدن بدون توجه به رعایت نکات ایمنی بدون استفاده از عینک مخصوص به شنا پرداخت و اثر فشار و شوری آب را بر چشمان او می بینید.
 
زنی که با شنا در دریا چشمانش مثل خون آشام شد (تصاویر)
 
 


...::::آیا می دانید یونجه منبع غنی فیبر است::::...

یونجه از غنی ترین منابع فیبر و کلروفیل است که قابلیت هضم خوبی در دستگاه گوارش دارد.

به گزارش" انمجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"عفت یگانه متخصص طب سنتی و رژیم درمانی گفت: یونجه سرشار از ویتامین های ،A،B،C،E،K،G و مواد معدنی کلسیم، فسفر، کلر، سدیم، پتاسیم و سیلیسیوم است که تمامی این عناصر برای سلامتی اعضای بدن بسیار مؤثر هستند.

وی افزود: تحقیقات نشان می دهد که یونجه 1/5 برابر بیشتر از غلاتی مانند گندم و ذرت پروتئین داشته که حاوی اسیدهای آمینه حیاتی مانند ارژینین، لیزین، ترونین و تریبتوفان است و مکمل هر کمبود رژیم غذایی هستند.

این متخصص اظهار داشت: منیزیم موجود در این گیاه برای بهبود دستگاه گوارش و ساخت انسولین در بدن انسان ضروری و نقشی مؤثر دارد.

یگانه تصریح کرد: یونجه کمی ملین و ادرار آور بوده و در درمان التهاب مثانه و ورم اثر شایانی دارد و نیز با تسریع حرکات رودی معده، دستگاه گوارش را تقویت می کند.

وی خاطرنشان کرد: عصاره یونجه و برگ های تازه آن در رفع اختلالات قلبی عروقی مؤثر و نیز غنی از کلروفیل است که برای بیماری های تنفسی به خصوص ریه مناسب است.این

متخصص طب سنتی عنوان کرد: چای یونجه برای درد مفاصل مفید و به خاطر عناصر قلیایی اش به قلیایی شدن غذا در بدن کمک می کند.

شایان ذکر است؛ 6 یا 7 فنجان چای یونجه به مدت 2 هفته موجب رفع و بهبود درد مفاصل می شود.

مصرف آب یونجه مخلوط با آب هویج و کاهو به طور روزانه رشد موها را تسریع و موجب تقویت ریشه مو می شود.


...::::13 باور غلط درباره ی چشم::::...

باورهای درست و غلط در تمام زمینه‌ها وجود دارند؛ حرف‌هایی ظاهرا علمی که در اغلب موارد معلوم نیست برای نخستین بار از زبان کدام دانشمند شنیده شده‌اند!
از نظر دانش پزشکی، این باورها در بسیاری از موارد، نه‌تنها کمکی به بیمار نمی‌کنند و نه‌تنها باعث دورشدن آنان از راهکارهای مناسب درمانی می‌شوند بلکه حتی می‌توانند خطراتی جدی هم برای سلامت او ایجاد کنند.

به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازهلث‌دی‌نیوز این باورها در مورد چشم از این قرارند:

1- مطالعه در نور کم به چشم‌ها آسیب می‌رساند:

استفاده از چشم‌ها در نور کم باعث آسیب به آنها نمی‌شود. فراموش نکنید از زمانی که همه فعالیت‌های مرتبط با بینایی مانند مطالعه و خیاطی، زیر نور شمع یا چراغ‌های نفتی و یا گازی صورت می‌گرفت، مدت زیادی نمی‌گذرد.اگر قرار بود این اتفاق بیفتد سال‌های قبل همه باید نابینا می‌شدند! البته شکی نیست که همه افراد برای سهولت در مطالعه و جلوگیری از خستگی چشم باید از نور «مناسب» استفاده کنند.



 
...::::همایش سلول های بنیادی و اختلالات بینائی در اصفهان برگزار می شود::::...

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"به نقل از ایرنا،دبير اجرايي اين همايش گفت: اين همايش با هدف آشنايي متخصصان چشم پزشكي با زمينه هاي كاري استفاده از سلول هاي بنيادي در درمان اختلالات بينايي در كلينيك ها برگزار خواهد شد.

 

فرشته كرمعلي،ايجاد زمينه ي مشترك همكاري بين چشم پزشكان و پژوهشگاه رويان در درمان اختلالات بينايي را هدف ديگر اين همايش عنوان كرد.
وي مخاطبان همايش سلول هاي بنيادي و اختلالات بينايي را متخصصان چشم‌ پزشكي، علوم تشريح، فيزيولوژي، فارماكولوژي، پرستاري، بينايي سنجي و پزشكان عمومي دانست.
كرمعلي، محورهاي همايش يادشده را آشنايي با سلول هاي بنيادي، روند مولكولي تكوين طبيعي چشم، روند تمايز سلول هاي بنيادي به سلول‌هاي شبكيه در شرايط آزمايشگاهي و ساخت چشم اوليه در آزمايشگاه و انواع اختلالات بينايي كه با سلول‌هاي بنيادي قابل درمان است، عنوان كرد.
دبير اجرايي همايش سلول‌هاي بنيادي و اختلالات بينايي، آشنايي با كشت سلول در شرايط آزمايشگاهي و روشهاي ارزيابي سلولي(PCR، رنگ آميزي و فلوسايتومتري) را از ديگر محورهاي اين همايش برشمرد.
اين كارشناس همچنين با بيان اينكه پژوهشگاه رويان در زمينه استفاده از سلول هاي بنيادي براي رفع اختلالات بينايي در سطح حيواني و آزمايشگاهي كار كرده است، گفت: اين كار در كشور در سطح كلينيكي و براي سلول هاي خاص بينايي نظير سلول هاي رنگدانه شبكيه(RPE) هنوز انجام نشده است.
وي به دو بيماري بينايي كه با كهولت سن در انسان بوجود مي آيد و در دنيا شايع است، اشاره و اظهار كرد: اين دو بيماري شامل تخريب ماكولايي وابسته به سن(AMD) و اشتارگات است.
دبير اجرايي همايش سلول‌هاي بنيادي و اختلالات بينايي ابراز اميدواري كرد كه با همكاري چشم پزشكان، روشهاي درماني با استفاده از سلول هاي بنيادي براي اين بيماري در كشور به دست آيد.


...::::تولید سلول های بنیادی جنینی پرتوان با استفاده از موش های ترانس ژن::::...

تولید سلول های بنیادی جنینی پرتوان با استفاده از موش های ترانس ژن
محققین با استفاده از ایجاد موش های ترانس ژن توانسته اند سلول های بنیادی جنینی پرتوان را ایجاد کنند که می توان از آن ها در آینده ای نزدیک برای طب ترمیمی و درمان بسیاری از بیماری ها استفاده کرد، دستاوردی که پیش از این در شرایط آزمایشگاهی به دست آمده بود.

 به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"به نقل ازبنیان،محققین اسپانیایی نخستین سلول های بنیادی جنینی را به جای ظروف آزمایشگاهی، درون یک جانور زنده تولید کرده اند. آزمایش با استفاده از موش در مرکز تحقیقات سرطان مادرید، راهی را برای ترمیم بافت­های آسیب دیده در بیمارانی مبتلا به بیماری­هایی از نارسایی قلبی گرفته تا دیابت گشوده است.

برای کاربردهای درمانی مانند ترمیم طناب نخاعی آسیب دیده و ساخت سلول­های تولید کننده انسولین راهی دراز در پیش است و حتی خوشبینانه ترین فرضیه­ ها برای مطالعات بالینی در این زمینه نیز برای شروع تا پنج سال آینده میسر نیست.

 



 

 
...::::مبتلایان به خشکی چشم از لنز استفاده نکنند::::...
 
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"به نقل ازشهر خبر،رییس انجمن اپتومتری خراسان رضوی درباره موارد منع استفاده از لنز اظهار کرد: افرادی که دچار بیماری مزمن چشمی، گل مژه، اختلال قرنیه و خشکی چشم هستند نباید از لنز استفاده کنند.

عباس عظیمی عنوان کرد: ده‌ها سال پیش لنزهای نوع سخت با هدف استفاده در موارد طبی و درمانی ساخته شد و در دهه 70 و 80 نوع تکامل یافته این لنزها شکل گرفت.

به گزارش ایسنا، وی تصریح کرد: عدم تجویز لنز توسط متخصص و استفاده نادرست از آن ممکن است موجب بروز مشکلات چشمی از جمله عفونت چشمی، اختلالات قرینه‌ای و اختلالات پلکی شود.

عظیمی تاکید کرد: ارائه لنز طبق دستور معاونت بهداشتی وزارت بهداشت فقط باید توسط افراد چشم پزشک، کارشناس بینایی سنجی و متخصص چشم تجویز شود.

وی گفت: در بعضی از موارد استفاده از عینک تاثیری در اصلاح دید ندارد و باید از لنز استفاده شود.

به گفته عظیمی، بهترین شرایط برای استفاده از لنز، آب و هوای مرطوب و خنک است.

وی در خصوص موارد منع استفاده از لنز اظهار کرد: افرادی که دچار بیماری مزمن چشمی، گل مژه، اختلال قرنیه و خشکی چشم هستند نباید از لنز استفاده کنند.

 

 


...::::تولید سلول های بنیادی در بدن موجود زنده::::...
دانشمندان اسپانیایی موفق شدند سلول های بنیادی جدیدی را در موش های زنده رشد دهند.
تولید سلول های بنیادی در بدن موجود زنده

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازعرش نیوز،این دانش پژوهان می گویند موفقیت آنها احتمالاتی را برای تولید دوباره بافت های آسیب دیده در افراد مبتلا به گستره وسیعی از بیماری ها از جمله نارسایی قلبی تا ضایعه نخاعی فراهم می کند.

محققان در این پژوهش از همان دستور العمل تقویت رشد مواد تشکیل دهنده استفاده کردند که به طور معمول برای تولید سلولهای بنیادی در ظروف آزمایشگاهی به کار گرفته می شود؛ با این تفاوت که این سلول ها این بار در بدن موش های زنده آزمایشگاهی قرار داده شدند.

 



 

...:

 

...::::تحقیقات امیدوار کننده برای درمان دژنراسیون ماکولا::::...

 

تحقیقات امیدوار کننده برای درمان دژنراسیون ماکولا

 

استفاده از مهارکننده های MDM2، به عنوان یک جایگزین برای داروی anti-VEGF می تواند برای درمان دژنراسیون ماکولا مورد استفاده قرار گیرد که موجب فعال شدن p53 شده و در نتیجه موجب پسرفت عروق خونی غیر طبیعی می شود که موجب فقدان بینایی در این بیماری می شوند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران"به نقل از بنیان،محققین دانشگاه پزشکی کارولینای شمالی اطلاعات جدید و جالبی را برای درمان بهتر دژنراسیون ماکولا منتشر کرده اند. در مطالعات صورت گرفته با استفاده از موش، ثابت شده است که یک کلاس دارویی شناخته شده تحت عنوان مهارکننده های MDM2 ، در پسرفت عروق خونی غیر طبیعی که مسئول فقدان بینایی در این بیماری هستند، موثر هستند...



...:::: تولید اولین گوشت آزمایشگاهی ::::...

تولید اولین گوشت آزمایشگاهی
دانشمندان موفق به تولید اولین گوشت در محیط آزمایشگاه توسط سلول های بنیادی عضله شانه گاو شدند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از CBCnews اولین گوشت آزمایشگاهی از سلول های عضلانی شانه دو گاو تولید و پخته شد و در محضرعموم در لندن خورده شد. دو داوطلب تکه ای از همبرگر پخته شده از گوشت تولید شده از سلول های بنیادی گاو را تست کردند. این گوشت تولید شده از لحاظ بافتی کیفیت خوبی داشته ولی از نظر طعم به بررسی بیشتری نیاز دارد. دکتر Post و تیم تحقیقاتیش در دانشگاه Maastricht در هلند با تلاش 5 ساله موفق به ایجاد این برگر شدند. ابتدا سلول ها در محلول مغذی غوطه ور شده تا به بافت عضلانی تبدیل شوند. سپس به رشته های کوچکی از گوشت رشد یافتند. برای ایجاد یک تکه گوشت 140 گرمی در حدود 20000 رشته نیاز است.

 


...:::: مرزنگوش منبع املاح و ویتامین ::::...

مرزنگوش گیاهی است که برای اولین بار، یونانی ها از آن استفاده کردند.این گیاه چند ساله به کشورهای مختلف جهان نیز راه یافت. از برگ و گل های این گیاه، روغن طبیعی به دست می آید.
مرزنگوش منبع املاح و ویتامین

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازعرش نیوز؛روغن طبیعی آن برای از بین بردن باکتری ها، قارچ ها، میکروب ها و ویروس ها مفید است و با میکروب های معده و روده مقابله می کند.

*آنتی هیستامین قوی است.

*آنتی بیوتیک طبیعی به حساب می آید و به همین علت است که افرادی که برنامه غذایی مدیترانه ای دارند سالم تر و طولانی تر زندگی می کنند.

*ارگانیزم های مضر داخل بدن را از بین می برد.

*سرشار از کلسیم، منیزیم، روی، آهن،پتاسیم، نیاسین و ویتامین های C،A و E است.

*با تحریک ترشح صفرا عملکرد سیستم گوارشی را بهبود می بخشد.

*چرخش قاعدگی را تنظیم می کنددرضمن آنتی اکسیدان موجود در آن با بیماری چشمی، تباهی لکه زرد و اختلالات متعدد عصبی مقابله می کند.

*برای رفع حساسیت مفید است وهمچنین چربی اضافه بدن را از بین می برد.

*مالیدن این روغن روی قسمت های موثر آرتریت، کمردرد و درد عضله را تسکین می دهد ونیز تقویت کننده سیستم دفاعی بدن است.


...:::: ساخت دوچرخه هوشمند ویژه نابینایان ::::...
«محققان انگلیسی از دوچرخه UltraBike رونمایی کردند که با کمک آرایه ای از حسگرهای فراصوت، امکان دوچرخه سواری مستقل برای نابینایان را فراهم می کند»

ساخت دوچرخه هوشمند ویژه نابینایان

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازعرش نیوز،در این دوچرخه از حسگرهای فراصوت (التراسونیک) برای تشخیص موانع در مسیر حرکتدوچرخه سوار استفاده شده است.

 با کمک این فناوری، امکان دوچرخه سواری مستقل برای کم بینایان و نابینایان فراهم می شود.

 «جان لگ»، مدیر بنیاد خیریه RNIB تأکید می کند: با توجه به روند سریع پیر شدن جمعیت در کشورهای پیشرفته و بروز مشکلات بینایی مرتبط با افزایش سن، توسعه فناوری های جدید برای تسهیل زندگی مستقل افراد کم بینا و نابینا بسیار ضروری است.

 دوچرخه UltraBike که در مرکز علمی گلاسکو رونمایی شد، می تواند انقلابی در سازگاری افراد نابینا با شرایط زندگی عادی بدون نیاز به کمک سایرین ایجاد کند.

 


...:::: تاثیرداروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی بر روی سرنوشت سلول های بنیادی / پیش ساز عصبی ::::...

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"مقاله ای به نقل از بنیان با عنوان:تاثیر داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی بر روی سرنوشت سلول های بنیادی / پیش ساز عصبی در شرایط in vitro

در پیوند های آلوژن و گزنو، سرکوب مناسب سیستم ایمنی نقش عمده ای درمیزان بقاء، به خصوص در طولانی مدت دارد. اثر داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی درسرنوشت سلول های بنیادی/ پیش ساز به اندازه کافی بررسی نشده است. تمرکز این مطالعه، بررسی سیستماتیک اثرات چهار روش مختلف ایمنی درمانی بر روی مرگ / بقاء سلول های پیش سازعصبی انسان، تکثیر، فعالیت متابولیک، تمایز و مهاجرت آنها در شرایط in vitro است. این داروها شامل: 1. سیکلوسپورین A (CSA)، مهارکننده کلسینورین، 2. Everolimus (RAD001)، مهار کننده mTOR، 3. اسید Mycophenolic (MPA، mycophenolate)، مهار کننده دهیدروژناز اینوزین منوفسفات و 4. پردنیزولون، نوعی استروئید می باشند. در حداقل غلظت موثر (MEC)، ما کاهش قابل توجهی را در توانایی تکثیر سلول های پیش سازعصبی انسان (ترکیب BrdU)، به خصوص برای CSA و MPA، و تغییری را درفعالیت متابولیک وابسته به H(P)-NAD مشاهده کردیم. میزان مرگ و میر، نوروژنز، گلیوژنز و مهاجرت سلول عمدتاً تحت این شرایط برای هر 4 داروی سرکوب کننده سیستم ایمنی بدون تغییر بوده، به جز مرگ سلول، که به طور قابل توجهی تحت تیمار MPA افزایش یافته بود.

 


...::::ابزاری جدید برای تشخیص تغییرات مولکولی جنینی::::...


یک تیم تحقیقاتی ابزار جدیدی را برای کمک به تشخیص تغییرات مولکولی نقطه ای در جنین طراحی کرده اند که طبق اظهارات آن ها ممکن است به شناسایی و احتمالا جلوگیری از برخی نقص های زمان تولد کمک کند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از medicalxpress، ایده این ابزار از مطالعاتی که این محققین برای شناسایی اشتباهات متیلاسیون DNA  در موش انجام می دادند، حاصل شد. در پستانداران، جنین ها پدیده ای به نام imprinting را متحمل می شوند که در آن ها یکی از ژن های مادری یا پدری بیان می شود. نقایصی که در این مرحله رخ می دهد می تواند منجر به نواقص زمان تولد شود.



...:::: تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی غیر چسبنده مغز استخوان به سلول های شبه نورونی ::::...

تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی غیر چسبنده مغز استخوان به سلول های شبه نورونی
دانشمندان موفق به تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی غیر چسبنده مشتق از مغز استخوان موش به سلو ل های شبه نورونی با مارکرهای نوروفیلامنت 200 و NeuN در محیط in vitro شدند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از news-medical،تاکنون به طور گسترده اعتقاد بر این بوده که سلول های بنیادی مزانشیمی مغز استخوان، سلول های فیبروبلاست چسبنده ای هستند و به عنوان واحد های فیبروبلاستی تشکیل دهنده کلنی معرفی شده اند. با این وجود گزارشات اندکی نشان داده است که سلول های غیر چسبنده مغر استخوان می توانند در in vitro به واحد های فیبروبلاستی تشکیل دهنده مغز استخوان تبدیل شوند و همچنین دارای پتانسیل تمایزی خاصی می باشند. دکتر Ben و تیم تحقیقاتیش سلول های بنیادی غیر چسبنده مغز استخوان موش C57BL/6J  را کشت داده و توانستند واحدهای فیبروبلاستی تشکیل دهنده کلنی را ایجاد کنند که توسط فاکتور رشد اپیدرمی این کلنی ها می توانند گسترش یابند.

سلول های بنیادی مزانشیمی غیر چسبنده مغز استخوان که در معرض فاکتور  رشد فیبروبلاستی و فاکتور رشد اپیدرمی و فاکتور رشد عصبی قرار گرفته اند، مارکرهای خاص عصبی مانند نوروفیلامنت 200 و NeuN را بیان می کنند. سلول های بنیادی غیر چسبنده مغز استخوان که از موش های بتاگالاکتوزیداز ترانس ژن گرفته شده اند، به مدل های  موشی  با مغز ایسکمیک (اجسام مخطط راست) پیوند زده شدند. با استفاده از  رنگ آمیزی ایمونوهیستوشیمی  سلول هایی که هم از نظر بتاالاکتوزیداز و هم NeuN مثبت بودند ، شناسایی شدند. این آزمایشات پیشنهاد می کند که سلول های بنیادی غیر چسبنده مغز استخوان می توانند به سلول های شبه نورونی در in vitro و هم in vivo تمایز یابند و نهایتأ می توان از این سلول ها در درمان بیماری های سیستم عصبی استفاده نمود.

 


...:::: رعايت بهداشت كار با رايانه از خستگي چشم مي كاهد ::::...
دبير انجمن اپتومتري ايران گفت: رعايت بهداشت كار با رايانه در كاهش خستگي هاي تطابقي چشم مانند سردرد، اشك ريزش، سوزش و خارش كه مطابق با ميزان استفاده از رايانه و شرايط محيط كاري ايجاد مي شود، بسيار موثر است.
رعايت بهداشت كار با رايانه از خستگي چشم مي كاهد

به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگار ایرنا،محمدرضا زرين اظهار داشت: كاربراني كه درمدت طولاني با رايانه كار مي كنند، مجموعه علايمي مانند خارش، سوزش، اشك ريزش، سردرد و يا در حالت شديدتر، تهوع را تجربه مي كنند.



...:::: خائن ترین سلول های بدن ::::...

دانشمندان موفق شدند در جدیدترین مطالعات خود آن دسته از سلول های سیستم ایمنی را که به رشد سرطان کمک می کنند و حکم خائن را برای بدن دارند، شناسایی کنند.

 
 

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"دانش پژوهان می گوید سلول های ایمنی موسوم به «سلول های سرکوب کننده مشتق شده میلوئیدی»  فضای مناسب را برای زنده ماندن سلول های بنیادی سرطان فراهم می کنند.

گفته می شود سلول های بنیادی سرطان در برابر شیمی درمانی و پرتو درمانی مقاوم هستند این در حالی است که درمان کامل سرطان، مستلزم کشته شدن سلول های بنیادی سرطانی است.

محققان، سلول های رایج ترین و کشنده ترین نوع سرطان تخمدان را که اغلب به شیمیایی درمانی مقاوم است و بیماری پس از درمان دوباره عود می کند، بررسی کردند.

آنها می گویند اگر درمانی برای مبارزه با عملکرد این سلول های ایمنی پشتیبان سرطان شناسایی شود، درمان سرطان آسان خواهد شد.

سرطان رشد غیرقابل مهار سلول های بدخیم و غیر طبیعی در بدن است که به طور خودکار چندین برابر اندازه طبیعی رشد می کنند و به بافت های دیگر در نزدیکی منبع اولیه و یا در بخش های دور دست تری از بدن یورش می برند.



تولد نوزاد با ۳ والد در کشور امکانپذیر است

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازیک متخصص زنان و زایمان گفت: نوزاد با ۳ والد با هدف پیشگیری از تولد نوزادان معلول یا افزایش شانس فرزنددار شدن برای والدینی که به دلیل برخی مشکلات ژنتیکی قادر به داشتن فرزند سالم نیستند، در کشور امکانپذیر است. ابوطالب صارمی با اعلام این خبر گفت: این روش همچنین برای خانم‌هایی که در سنین بالا ازدواج می‌کند و مایل به داشتن فرزند هستند – با توجه به اینکه بارداری در سنین بالای ۳۵ سال، احتمال سقط جنین را افزایش می‌دهد- می‌تواند کمک کننده باشد.



...:::: چشم،بازوی مغز در شنوایی است ::::...

بیومهندسان دانشگاه اوتا دریافتند درک انسان از زبان می‌تواند بیش‌ از آنچه تصور می‌شود، به بینایی متکی باشد و اینکه تحت شرایط مناسب، آنچه را که فرد می‌بیند، بر آنچه که وی می‌شنود، غالب می‌شود.
چشم، بازوی مغز در شنوایی است

به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازعرش نیوز،این یافته‌ها نشان می‌دهد ابزارهای شنوایی مصنوعی و نرم‌افزار تشخیص صدا می‌توانند از یک دوربین و نه فقط میکروفون بهره برند.

 برای نخستین بار دانشمندان موفق شدند سیگنال شنیداری موجود در مغز را به آنچه شخص می‌گوید شنیده، مرتبط کنند، در حالی که آنچه وی واقعا می‌شنید، متفاوت بود.

 



...:::: عوارض آب مروارید و آب سیاه مادرزادی در نوزادان ::::...

یک فوق تخصص شبکیه و زجاجیه گفت: عوارض نارسایی، ناهنجاری‌های آب مروارید و آب سیاه مادرزادی، اشک ریزش و ترشحات در نوزادان، عفونت و ضربه به چشم می‌تواند چشم کودک را درگیر سازد.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از فارس؛امین‌الله نیک ‌اقبالی اظهار داشت: مهمترین مشکل چشمی کودکان ممکن است مربوط به ناهنجاری‌های مادرزادی باشد بنابراین نیاز به مشورت با متخصص اطفال بعد از تولد کودک الزامی است.
فوق تخصص شبکیه و زجاجیه گفت: اگر کودک نارس به دنیا آمده باشد باید در هفته‌های اول چشم وی بررسی شود تا اینکه دچار عوارض نارسایی نشده باشد.




صفحه قبل 1 ... 38 39 40 41 42 ... 68 صفحه بعد

تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است