انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 166
بازدید دیروز : 21
بازدید هفته : 224
بازدید ماه : 1351
بازدید کل : 166687
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2

Alternative content



دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

ترشی بامیه بامیه =۲۵۰ گرم سرکه= یک دوم لیوان موسیر=۳تا۴ عدد فلفل قرمزتازه تند =۳عدد پورد فلفل قرمز تخم گشنیزگلپردرسته =ازهرکدام نیم قاشق مربا خوری طرزتهیه:



نظر دهید نظر

سلامت نیوز : بامیه، گیاهی بومی کشور اتیوپی است که به طور گسترده در آفریقا، مدیترانه شرقی، هند، آمریکای شمالی و جنوبی و کرائیب کشت می شود. *بامیه از ساختار مویرگ ها محافظت می کند. *خطر بروز بیماری آب مروارید را کاهش می دهد. *التهاب ریه، گلودرد و سندروم تحریک پذیر روده را ....



نظر دهید نظر

بامیه سرشار از اسید فولیک، ویتامین هایA وC است. همچنین منبع خوبی از ویتامین های گروهB ، منیزیوم ، پتاسیم و فیبر غذایی می باشد. ارزش غذایی نصف لیوان بامیه پخته: ۲۵کالری دارد؛ پس کم کالری ...



نظر دهید نظر

با فلفل قرمز لاغر شوید با نوش جان کردن فلفل تند، احساس گرما و آتش گرفتن می‌کنید؛ علت این است که کاپساسین موجود در فلفل باعث ترشح آدرنالین می‌شود؛ این هورمون ...



نظر دهید نظر
آشنایی با ۷ ماده غذایی نفاخ مشکلات گوارشی در انواع مختلف در افراد دیده می شوند و یکی از این مشکلات، نفخ معده است. تولید بیش از حد گاز در معده و یا روده‌ها ممکن است به دلایل مختلفی پیش آید و موجبات ناراحتی فرد شود. مشکلات گوارشی یا مصرف برخی مواد غذایی از عوامل بروز این مشکل

نظر دهید نظر
پنـج دلیـل خـوب برای مصـرف تـخم مـرغ -- گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org بر خلاف گذشته که تخم مرغ به عنوان یک ماده غذایی نامناسب تلقی می‌شد امروزه متخصصان معتقدند که این "بیضی خوشمزه" ارزش غذایی زیادی دارد و بطور کلی تخم مرغ برای سلامتی بدن بسیار

نظر دهید نظر

سوسیس و کالباس 60% به پایین با استفاده از چربی وگوشت غیر استاندارد !؟ خواهشمندیم تا میتوانید دیگران را آگاه کنید اداره استاندارد استان تهران اقدام به نمونه برداري 26 نمونه سوسيس و كالباس و همبرگر ازمراكز عرضه و فروشگاه هاي زنجيره اي نموده و اين نمونه ها از نظر منشاء بافت گوشتي مورد آزمون قرار گرفت.از بيست نمونه سوسيس و كالباس متأسفانه 18 مورد نامنطبق بوده اند .موارد مردودي نشان مي دهد كه توليدكنندگان از چربي



نظر دهید نظر

به گزارش دیلی میل، محققان تاثیر یك رژیم غذایی سرشار از آنتی اكسیدان را بر روی دید بررسی كردند.آنها دراین مطالعه موش های مستعد به آسیب دیدگی شبكیه در سنین پیری را مورد بررسی قرار دادند. پژوهشگران به یك گروه از موش ها رژیم غذایی سرشار از انگور، به گروه دیگر ماده مغذی لوتین و به گروه سوم رژیم غذایی...



نظر دهید نظر

دكتر 'مرتضی صفوی' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: آبلیمو منبع مهم اسید سیتریك و اسكوربیك است كه كنترل‌كننده اسید اوریك است. وی ادامه داد: آبلیمو در هضم غذا و نیز درمان بسیاری از بیماری های معده ...



نظر دهید نظر

سوسیـس و کالبـاس نـخورید، لطفا ... >لطفا موارد مندرج در این ,وبلاگ را جدی بگیرید >و بچه ها هم را مطلع کنید >چراکه بچه ها بطور ناخواسته طرفدار پروپاقرص >سوسیس، کالباس، همبرگر، پیتزا و از این دست فست فودها هستند > >از مرغ فروش می خواهید که مرغ را پاک کند و تمام پوست و آشغال و چربی و دل و روده آنرا بگیرد. >او هم این کار را می کند و زواید را در پاتیلی میریزد و مرغ پاک کرده را به بیش از دو برابر قیمت به شما می فروشد. ...چند روز بعد برای فرزندان دلبندتان با قیمت های گزاف پیتزا یا ساندویچ کالباس و سوسیس سفارش .



نظر دهید نظر

> پروفسور منوچهر جعفریان، متخصص و پژوهشگر برجسته علوم تغذیه بعد از 45 سال دوری، به وطن بازگشته و حاصل یافته‌های علمی و آزمایشگاهی این محقق که نتیجه 25 سال تلاش مستمر اوست با خود آورده. > یافته‌هایی که در ظاهر آنقدر ساده‌‌اند که عمل کردن به آنها شوخی به نظر می‌رسد. >او می‌گوید تغذیه صحیح عامل اصلی سلامت و عادت غذایی غلط که در میان ایرانیان تبدیل به یک فرهنگ شده علت اصلی بیماری‌هاست. ...دنیا رژیم‌های لاغری را مردود می‌داند. غذاها



نظر دهید نظر

همه به دنبال تعادل هستند و می خواهند به وزن مطلوب برسند اما از آنجا که این روزها چاقی و اضافه وزن اپیدمی شده است، هروقت صحبت از تناسب اندام به میان می آید، بیشتر گفت وگوها به کاهش وزن مربوط می شود اما عده ای هم از لاغری رنج می برند و دلشان می خواهد وزن



نظر دهید نظر
زمانیکه شما هر صبح خود را اختصاص به آرایش صورت و پخش کردن یکنواخت ژل روی موهای خود می کنید، می توانید فعالیت مهم تری که برای سلامت شما لازم است رانیز انجام دهیدمنتها با همان دقت و وسواس پرداختن به آرایش صورت و ژل زدن به مو.!! به گزارش سلامت نیوز،این کار چیزی نیست جز خوردن صبحانه . همان طور که می دانید صبحانه مهم ترین وعده غذایی می باشد که متاسفانه در دنیای مدرن و پر مشغله امروز به دست فراموشی سپرده شده یا خیلی بی توجه از کنار آن رد می شویم. در حالیکه : خوردن صبحانه باعث حفظ تناسب اندام می شود: افرادی که هر روز صبحانه

نظر دهید نظر
دستور پخت کباب ترکی مرغ روش پخت کباب ترکی مرغ مواد لازم برای ۳ نفر: گوشت فیله مرغ=۳۰۰ گرم قارچ ورقه شده=۲۰۰ گرم پیاز خرد شده= ۲ عدد فلفل دلمه ای خرد شده=۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده=۲ عدد سیر=۱ حبه زعفران آب شده=۱ قاشق غذاخوری روغن مایع= ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو=۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل= به میزان لازم

نظر دهید نظر
کلم بروکلی گیاهی با هزاران خاصیت کلم بروکلی در درمان بیماری های سرطانی و دیابت و مشکلات پوستی تاثیر به سزایی دارد. ه گزارش گروه علمی پژوهشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران”ایسکانیوز”: بروکلی از خانواده کلم هاست و

نظر دهید نظر

رژیم غذایی مخصوص کاهش کلسترول رفتن دنبال رژیم های غذایی لاغری، عضله سازی، جلوگیری از پوکی استخوان، پیش گیرنده از سرطان، و از این قبیل خیلی خوب است، اما یک رژیم غذایی خیلی مهم دیگر هم وجود دارد که خیلی از افراد باید حتماً در نظر داشته باشند: رژیم غذایی مخصوص پایین آوردن کلسترول. این روزها که مصرف غذاهای فست فود در کشور ما خیلی زیاد شده است، به دنبال آن سطح کلسترول بد خون در بدن بالا می رود و احتمال ابتلا به بیماری های قلبی بیشتر می شود. اگر می خواهید بدنی سالم داشته باشید، باید حتماً رژیم غذایی پایین آورنده کلسترول را رعایت کنیدرفتن دنبال رژیم های غذایی لاغری، عضله سازی، جلوگیری از پوکی استخوان، پیش گیرنده از سرطان، و از این قبیل خیلی خوب است،



نظر دهید نظر
فواید پوست پیاز برای مقابله با دیابت و سرطان پزشکان توصیه می کنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه شدید پوست های خشک پیاز را دور نریزید چون این پوست ها غنی از ترکیبات مفید و سودمند برای سلامت انسان هستند. به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، به گفته متخصصان؛ پوست قهوه ای و خشک و لایه های بیرونی پیاز سرشار از فیبر خوراکی و فلاوونوئیدها بوده و لایه های خارجی پیاز که آنها را دور می ریزید حاوی ترکیبات سولفوری هستند. وانیزا بنیتز از متخصصان دپارتمان شیمی کشاورزی در دانشگاه خودمختار مادرید در اسپانیا با انجام مجموعه ای از آزمایشات جدید و با همکاری گروهی از کارشناسان انگلیسی دانشگاه کرانفیلد تمام اجزای پیاز را به دقت بررسی کردند. به گزارش پایگاه اینترنتی آرتریوسیت، این آزمایشات نشان داد پوست قهوه ای و خارجی پیاز سرشار از فیبرخوراکی و ترکیبات فنولیک شامل کوئرستین و سایر فلاوونوئیدها است که خواص درمانی و پزشکی دارند. همچنین در زیر این پوست قهوه ای رنگ، دو لایه خارجی روی پیاز نیز حاوی فیبر و فلاوونوئیدها است. به گفته پزشکان، مصرف فیبر خوراکی خطر بروز بیماریهای قلبی و عروقی، مشکلات گوارشی و روده ای و معده ای، سرطان روده بزرگ، دیابت نوع دوم و حتی چاقی را کاهش می دهد. در عین حال ترکیبات فنولیک در پیشگیری از بیماری عروق کرونری موثر بوده و خواص ضد سرطانی دارند. این قسمتهای پیاز همچنین خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارند. این مطالعه در مجله «غذاهای گیاهی برای تغذیه انسان» منتشر شده است.

نظر دهید نظر

غذایی سرشار از اسید آمینه های ضروری



نظر دهید نظر
دکتر منصور شکیبا در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا منطقه سیستان و بلوچستان، با بیان این مطلب افزود: نوشیدن آب به هنگام صرف غذا به دلیل این که باعث رقیق شدن شیره معده و در نتیجه سوء هاضمه می شود به هیچ وجه توصیه نمی شود. وی ادامه داد: سنگینی معده، خواب آلودگی، احتمال برگشت مواد غذایی به مری و سردرد از جمله علائم سوء هاضمه است. وی اظهار کرد: اگر غذای خشکی مانند گوشت قرمز کباب شده استفاده می شود، نوشیدن آب به مقدار کم مانعی ندارد ولی نوشیدن دائمی آب به هنگام صرف غذا مضر است. وی تاکید کرد: جذب ناکافی مواد مغذی موجود در غذا نیز از جمله دیگر مضرات نوشیدن آب به هنگام غذا خوردن است. وی در پایان به خانواده ها توصیه کرد ۸ دقیقه پس از اتمام صرف غذا آب بنوشند. همچنین ۶ تا ۸ لیوان آب که نیاز روزانه بدن است باید بین فواصل وعده های غذایی مصرف شود.
پس از مصرف چای، دهان خود را بشویید

وشیدن آب به هنگام صرف غذا موجب بروز سوءهاضمه می شود

با مصرف روغن زیتون و کنجد سلامت بدن خود را بیمه کنید



یک /دوستداران شیرینی، واقعا مهربان هستند/دو ده راهکار طبیعی برای کنترل قند خون/ سه برگی مفید جهت کاهش فشارخون /چهار شام را با چنگال بخورید/پنج



کالری بیشتر در روز=۱۸ کیلو اضافه وزن



زعفران ایرانی، ام اس را درامتخصصان علوم پزشکی دانشگاه آلبرتا در آمریکا در یک آزمایش جالب تاکید کردند که زعفران ایرانی ام اس را درمان می کند. به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، متخصصان می گویند: این چاشنی ایرانی حاوی ترکیب فعالی است که می توان از آن برای درمان بیماری های التهاب عصبی مثل ام اس استفاده کرد. به گزارش سایت اینترنتی ایمپوروو ام .اس واکینگ، آنها می گویند: ما در زعفران ماده ای موسوم به «کروسین» را شناسایی کرده ایم که از سلول های مغزی در محیط کشت آزمایشگاهی و سایر مدل های مبتلا به ام اس، محافظت می کند. این ماده در واقع از آسیب دیدن سلول هایی که غلاف میلین را در مغز تولید می کنند، جلوگیری می نماید. میلین لایه ای است که مانند عایقی محافظ در اطراف نورون ها (سلول های مغزی) عمل می کند. بیماری ام اس شامل بروز التهاب در سلول های مغزی است که در چنین حالتی سلول های مغز این عایق محافظتی خود را از دست می دهند. متخصصان تاکید کردند که هرچند هنوز در مراحل آزمایشات بالینی نیستند اما یافته جدید بسیار جالب و در زمینه درمان ام اس در آینده بسیار امیدبخش است. شرح این آزمایشات در مجله ایمونولوژی چاپ آمریکا منتشر شده استمان می کند





برای افزایش دید چشم «زردآلو» بخورید





میوه ها و سبزیجات قرمز رنگ برای سلامتی بسیار مفیدند



مقدار کلسترول موجود در هر ۱۰۰ گرم از مادۀ غذایی گوناگونم



چرا غذاهای تند برای سلامتی مفید است؟ مواد دارويي طبيعي, مشروح اخبار اگر ادویه‌ها و فلفل تند به اندازه و بدون افراط مصرف شوند هم طعم بسیار خوش‌آیندی به غذاها می‌دهند و هم برای سلامتی بدن مفیدند. اهل غذاهای پرادویه و تند هستید باید بگوییم کارتان درست است؛ و اگر جزو آن دسته افرادی هستید که از این قبیل غذاها فراری‌اند احتمالاً وقت آن رسیده سعی کنید ذائقه‌تان را به آن‌ها عادت دهید. البته منظورمان غذاهای تندی نیست بعد از خوردنش احتمالاً آتش از دهان بیرون می‌زند. منظورمان میزان معقول و خوش آیند تندی است. نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهد که غذاهای پرادویه از ابتلا به مشکلات مربوط به معده و بیماری‌های متعدد دیگر پیشگیری می‌کند. برای آشنایی بیشتر با خواص این قبیل غذاها خط به خط با ما باشید. به نظر می‌رسد عمر باورهایی که مدام می‌گویند غذاهای تند باعث ایجاد زخم معده و مشکلات دیگر می‌شود به سر آمده است. به خاطر این که مطالعات جدید نشان می‌دهد فلفل تند از مخاط معده حفاظت کرده و می‌تواند از بروز مشکلاتی که بر اثر مصرف بیش از حد داروهای مُسکن ایجاد می‌شود پیشگیری کند. از این گذشته فلفل سرشار از کلسیم و ویتامین‌های A و C است که برای سلامتی تک تک ما مفید خواهد بود. همچنین باید بدانید که فلفل تند می‌تواند احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان را کاهش داده و به پیشگیری از دیابت کمک کند. همین فلفلی که احتمالاً شما از آن فراری هستید باعث افزایش متابولیسم یا همان سوخت و ساز بدنتان می‌شود. توجه داشته باشید هر ماده‌ی غذایی هر اندازه که مفید هم باشد اگر در مصرف آن زیاده‌روی کنید به نفعتان نخواهد بود. نتایج پژوهشی که در مکزیک انجام شد نشان می‌دهد احتمال ابتلا به سرطان معده در بین افرادی که روزانه بین ۹ تا ۲۵ عدد فلفل جالاپنو خورده‌اند در مقایسه با افراد دیگر، به میزان بسیار اندکی بالا بوده است. باید بگوییم که فلفل جالاپنو مکزیکی یکی از انواع بسیار تند فلفل‌ها است که در عین حال بمب ویتامین C محسوب می‌شود. در واقع فلفل‌خورها تازه کار با مصرف به اندازه‌ی این فلفل هیچ مشکلی نداشته‌اند. محققان مشاهده کرده‌اند کپسایسین موجود در فلفل می‌تواند سلول‌های سرطان‌زای ریه و پانکراس را کاهش دهد بدون این که به سلول‌های سالم مجاور آسیبی وارد کند متأسفانه بسیاری از مردم خود را بی دلیل از مصرف فلفل تند محروم می‌کنند. بیشتر افرادی که از مشکلات مربوط به معده رنج می‌برد تصور می‌کنند که برای بهبود مشکل خود باید دور فلفل و غذاهای تند را خط قرمز بکشند. اما هیچ پژوهش علمی ثابت نکرده است که عدم مصرف فلفل مشکلات معده را رفع می‌کند. اگر ادویه‌ها و فلفل تند به اندازه و بدون افراط مصرف شوند هم طعم بسیار خوش‌آیندی به غذاها می‌دهند و هم برای سلامتی بدن مفیدند. نتایج پژوهش‌ها و بررسی‌های متعدد علمی نشان می‌دهد که غذاهای تند برای سلامت بدن مفید است. نتایج چند پژوهش جدید حاکی از این است که فلفل تند حاوی خواص متعددی است. محققان مشاهده کرده‌اند کپسایسین موجود در فلفل می‌تواند سلول‌های سرطان‌زای ریه و پانکراس را کاهش دهد بدون این که به سلول‌های سالم مجاور آسیبی وارد کند. به عقیده‌ی محققان دلیل این که میزان برخی از سرطان‌ها در بین مردم مکزیک و هند کمتر از غربی‌هاست به دلیل مصرف بیشتر غذاهای تند است. همچنین باید بگوییم نتایج دو پژوهش استرالیایی نشان می‌دهد مصرف غذاهای حاوی فلفل تند از تجمع کلسترول در خون پیشگیری می‌کند و نیاز به انسولین را کاهش می‌دهد. همین تأثیر، نقش مهمی در پیشگیری از دیابت و درمان آن دارد. تأثیر فلفل روی معده بر اساس نتایج پژوهش‌هایی که در مجارستان انجام گرفته است، فلفل ترشح اسید معده و همچنین امکان خونریزی معده (به دلیل مصرف داروهای ضدالتهابی مانند آسپرین) را کاهش می‌دهد. به عقیده‌ی محققان سنگاپوری مصرف روزانه‌ی فلفل خطر ابتلا به زخم معده و اثنی‌عشر را به میزان ۵۳ درصد کاهش می‌دهد. اما شاید بپرسید این احساس سوزشی که بعد از مصرف فلفل ایجاد می‌شود از چیست؟ این احساس سوزش معده به دلیل وجود کپسایسین فلفل است که طعم تندی به آن می‌دهد و باعث تحریک پایانه‌های عصبی می‌شود. درست است که این احساس سوزش، ناخوشایند است اما هیچ یافته‌ی علمی ثابت نکرده است که این سوزش می‌تواند منجر به بیماری‌ها و مشکلات حاد معده شود. در واقع فلفل علاوه بر این که طعم خوبی به غذاها می‌دهد بسیار کم کالری است. فلفل، متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد، به سوزاندن چربی‌ها کمک می‌کند و احساس سیری طولانی مدتی ایجاد می‌کند. پس به بهانه‌ی تند بودن و این که معده‌ام درد می‌گیرد خودتان را از خواص غذاهای تند محروم نکنید. البته باز تاکید می‌کنیم که در مصرف هیچ ماده‌ی غذایی افراط نکنید حتی اگر خیلی مفید باشد. فلفل نیز از این قاعده مستثنی نیست.




غ





صفحه قبل 1 ... 3 4 5 6 7 ... 9 صفحه بعد

تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است