تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 21
بازدید هفته : 187
بازدید ماه : 1314
بازدید کل : 166650
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
Alternative content
به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازخبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز ، هر يك از مواد معدني فوق نقش مؤثري در سلامتي و تندرستي بدن ما دارند. اگر خرمالو به خوبي رسيده باشد، براي كودكان نيز ميوه اي مفيد محسوب مي شود و در رشد و نمو آنها مؤثر است. در ضمن خرمالو ميوه اشتها آوري است.
كلسيم در رشد كودكان و حفظ انرژي براي بزرگسالان مؤثر است. آهن عنصر اصلي خون سازي ، و پتاسيم اشتها آور و شستشو دهنده كليه و كبد مي باشد. اين ميوه در افراد مبتلا به نقرس و بيماري هاي كبدي و كليوي بسيار مؤثر است.
موادقندي خرمالو شامل لوولز و گلوكز است و با آن كه مقدار آن 20 درصد است، براي مبتلايان به بيماري قند ، زيان بخش نيست.
به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم"تبیان: سیاهدانه نوعی دانه علفی است که حاوی نوعی روغن و انواع مختلفی از مواد است که نقش بسیار زیادی در بهبود سلامت و مبارزه با انواع بیماری دارد و مشهور به جنسینگ ایرانی است.
پیامبر اکرم صلیالله علیه و سلم فرمود: "ما من داء إلا فی الحبة السوداء منه شفاء إلا السام" یعنی هیچ بیماری نیست مگر شفای آن در سیاهدانه است جز مرگ.
نامهای دیگر سیاهدانه، سیاه تخمه، سرنیچ سیاه، سنوخ سیاه، کمون اسود، شونیز، شونوز و کمون هندی است.
سیاهدانه طعمی تلخ دارد و به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده میشود.
..::::بهترین زمان براي مصرف چاي سبز و طرز تهیه ي آن::::..
به گزارش "انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم "بهترین زمان برای مصرف چاي سبز یکیدو ساعت قبل یا بعد از غذاست؛ زیرا غذا تا بخواهد به مرحله هضم برسد، باید یک سری مراحل را در دستگاه گوارش طی کند؛ بهویژه اگر غذای مصرفی چرب باشد، هضم غذا 2 تا 4 ساعت طول خواهد کشید و تا زمانی که به مرحله هضم برسد میتوان چاي سبز را مصرف کرد اما در هر حال مصرف چاي با غذا چون روی هضم آن تاثیر میگذارد، درست نبوده و عادت غذایی مناسبی تلقی نمیشود.مواد لازم:
چای سبز=3 قاشق غذاخوری
شکر=2 قاشق غذاخوری(عزیزاني که مشکل بینايي دارند بهتراست به جاي شکر ازعسل طبیعي استفاده کنند)
هل خرد شده=8 قطعه
آب جوش=2 لیوان
نعناع سبز=کمی
طرز تهیه:آب را در قوری ریخته و سپس چای و شکر و هل و نعناع را به آن اضافه می کنیم و روی گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا 4 بار جوش بیاید.سپس میل کنید.
محققان وجود ریزمغذیهای مفید را در چای سبز تأیید کردند . این نوشیدنی که خاصیت آنتیاکسیدانی دارد در برابر بیماریهای چشمی مقاومت میکند.
به گزارش "انجمن آرپي و اشتارگارت ايران ـ تي یلم"به نقل از ایسنا، در این گزارش جدید اولین مستندات موجود در مورد عدسی، شبکیه و سایر بافتهای چشمی که چگونه این مواد را جذب میکنند ارائه میدهد و بیان میکند چای سبز ممکن است بتواند در برابر کوری، آب سیاه و سایر بیماریهای متداول از چشم محافظت کند.
چای سبز با نام «کاتچینز» در بین آنتیاکسیدانهایی مانند ویتامینC ، ویتامینE، لاتین و زیناتین توانایی حفاظت از چشم را دارد. اگرچه تا کنون کسی به درستی پی نبرده است کاتچین چای سبز چگونه از معده عبور کرده و به بافت چشم میرسد. اما آنالیز بافت چشمی نشان میدهد ساختار چشمی چگونه مقدار قابل توجهی از این مواد را جذب میکند.
نتایج نشان میدهد این چای به خوبی در برابر فشارهای اکسایشی از چشم محافظت میکند.
این گیاه ایرانی محافظ بینایی است
به گزارش "انجمن آرپي و اشتارگارت ایران ـ تي یلم"پژوهشگران استرالیایی در مطالعات خود دریافتند که زعفران دارای یکی از فاکتورهای کلیدی در پیشگیری از کاهش قدرت بینایی و نابینایی است.
این مطالعات که در یکی از مراکز چشم پزشکی و تحقیقات بینایی استرالیا انجام شد، نشان داد که گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم می کنند.
در ادامه این تحقیق، تعدادی از بیماران مبتلا به تحلیل ماکولار وابسته به سن (نوعی عارضه چشمی ناشی از پیری)، مورد آزمایشات بالینی قرار گرفتند.
در این بررسی ها مشخص شد که درمان به موقع این بیماران با مکمل های حاوی عصاره زعفران می تواند آسیب وارده به سلول های بینایی را ترمیم نماید.
براساس این پژوهش، عصاره زعفران نه تنها سلول های گیرنده نوری در چشم را از تخریب حفظ می کند، بلکه می تواند از بیماری هایی همچون تحلیل ماکولار و التهاب رنگدانه ای شبکیه چشم (نوعی بیماری چشمی ژنتیکی و مهم ترین عامل شب کوری) پیشگیری نموده و همچنین آنها را بهبود بخشد.
منبع:seemorgh.com
انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم،به نقل ازسیروس جلوانی در گفتگو با مهر با بیان اینکه شب کوری یک بیماری پیش رونده شبکیه است،اظهار داشت: بیماری شب کوری اشکال متعددی دارد اما نکته قابل توجه در تمام آزمایشهای انجام گرفته روی افراد مبتلا به شب کوری مشترک بودن پیشروی این بیماری روی شبکیه افراد است.
وی ادامه داد: در بیماری شب کوری ابتدا سلولهای استوانهای شکل چشم درگیر میشوند، در مرحله دوم بیماری سلولهای گیرنده نور مخروطی شکل نیز در گیر شده و دید محیطی فرد رفته رفته کاهش مییابد.
جلوانی گفت: در شب کوری دید محیطی فرد کمتر شده ولی دید مرکزی خود را همچنان حفظ میکند. وی با بیان اینکه در بیماری شب کوری، کوری کامل به ندرت اتفاق میافتد، گفت: در بیماری شب کوری ابتدا یک چشم و پس از گذشت زمانی کوتاه چشم دیگر، درگیر بیماری میشود. جلوانی بیماری شب کوری را یک بیماری ژنتیکی دانست و افزود: بیماری شب کوری بدون سابقه ژنتیکی در دوران نوزادی و دوران نوجوانی علائم خود را نشان میدهد.
وی ادامه داد: شب کوری در سنین بالا عوارض کم تر و در سنین پایینتر عوارض بیشتری را بر روی فرد میگذارد.
وی با بیان اینکه فرد در بیماری شب کوری دید لوله تفگی پیدا میکند گفت: کاهش دید فرد در نور کم و به دنبال آن از دست دادن دید کامل و از دست دادن دید محیطی از مهم ترین علائم بیماری شب کوری محسوب می شوند. جلوانی افزود: در بیماری شب کوری فرد توانایی دیدن اشیاء تا مسافت زیاد را داشته ولی دید محیطی آن کم میشود.
وی اظهار داشت: آزمایش میدان دید، آزمایشهای فیزیولوژیکی و تست ژنتیک از مهم ترین راه های تشخیص ابتلا به این بیماری است.
..::::پیشگیری از تخریب شبکیه بامصرف موادغني ازامگا3::::..
به گزارش انجمن آرپي(تي یلم)،یک جراح و متخصص چشم پزشکی گفت: مصرف غذاهای دریایی ، به خصوص ماهی های غنی از اسید چرب امگا 3 در محافظت از عروق شبکیه چشم در برابر تخریب های دژنراتیو ناشی از افزایش سن بسیار موثر است.دکتر احمد شجاعی در گفتگو با خبرنگار ايسنا منطقه دانشگاه علوم پزشكي تهران با اشاره به اينكه ضایعات دژنراتیو شبکیه و نیز رشد غیر طبیعی عروق خونرسان در سطح شبکیه از ضایعات غیر قابل جبرانی هستند که منجر به نابینایی و یا کم بینی شدید به ویژه در بین سالمندان می شوند گفت: اثرات تغذیه سالم در پیشگیری از این بیماری ناتوان کننده در سال های اخیر مورد بررسی قرار گرفته است. با توجه به اینکه غلظت اسید چرب امگا 3 در شبکیه چشم بالا است، مواد مغذی تامین کننده امگا 3، موجب حفظ سلامت چشم می شود. این جراح و متخصص چشم پزشکی با اشاره به مطالعات انجام شده گفت: یافته های علمی بیانگر تاثیرات مفید امگا 3 بر سلامت چشم است، تاثیر مصرف مواد غذایی دریایی، به خصوص مصرف ماهی در سنین بالای 65 سالگی از بروز ضایعات دژنراتیو شبکیه ناشی از افزایش سن که منجر به ضعف بینایی می شود، پیشگیری می کند.وی در ادامه افزود: مطالعات اخیر در زمینه نقش مصرف ماهی های غنی از امگا 3 در جلوگیری از ضایعات تحلیل رونده در شبکیه، نشانگر تاثیرات مفید امگا 3 در سلامت شبکیه بوده است، به طوری که مصرف ماهی های غنی از امگا 3 و غذاهای دریایی در افرادی که به دژنراسیون های پیشرفته مبتلا شده اند به طور معنی داری کمتر از افراد دیگر است. دکتر شجاعی تصریح کرد: بر اساس تحقیقات انجام شد افرادی که ماهی بیشتری مصرف می کنند ولی سیگاری بوده و دچار افزایش وزن نیز بوده اند، این دو فاکتور نیز با افزایش احتمال دژنراسیون وابسته به سن در رابطه بوده و آن را تشدید می کند.این جراح و متخصص چشم پزشکی در پایان گفت: مصرف غذاهای دریایی ، به خصوص ماهی های غنی از اسید چرب امگا 3 در محافظت از عروق شبکیه چشم در برابر تخریب های دژنراتیو ناشی از افزایش سن بسیار موثر است. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که عوامل دیگری همچون اضافه وزن و سیگار کشیدن تسریع کننده مستقیم تحلیل های بافتی هستند و باید برای حفظ سلامت چشم، تمام فاکتور های تاثیرگذار را لحاظ نموده و در مسیر تصحیح شیوه زندگی اقدام کرد.
..::::حذف چربیهای اضافی بدن با عناب::::..
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: دَم کرده برگهای عناب برای حذف چربیهای اضافی بدن موثر است.
اصغر نقشی افزود: عناب سرشار از ویتامینهای آ، ث و ب2 و همچنین کلسیم، آهن و فسفر است. وی با اشاره به برطرف شدن تنگی نفس با عناب تاکید کرد: جوشانده عناب گرفتگی صدا، آسم و تنگی نفس را برطرف میکند و برای تهیه جوشانده عناب 50 گرم عناب را در یک لیتر آب ریخته و بجوشانید تا حجم آن دو سوم شود. نقشی ادامه داد: دَم کرده ریشه عناب برای رشد و تقویت مو مفید است. کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کارشناسان عناب را برای درمان اختلالات ریوی و کلیوی، دردهای شکمی، رفع سرفه و حساسیت و رفع مشکلات قلبی عروقی تاثیرگذار میدانند. نقشی از تقویت سیستم هاضمه با عناب گفت و تاکید کرد: عناب ضمن پاکسازی خون، سیستم هاضمه را تقویت میکند.
نسرین علیزاده در گفت وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه خراسان شمالی، افزود: بطور کلی آن دسته از مواد غذایی که حاوی ویتامین "A" هستند در افزایش قدرت بینایی روز و شب موثر هستند.
وی با اشاره به اینکه ویتامین "A" حاوی دو دسته منبع حیوانی و گیاهی هستند، ادامه داد: منابع حیوانی ویتامین "A" بطور معمول کاربرد بهتری در مقایسه با منابع گیاهی این ویتامین در بدن دارند.
علیزاده منابع حیوانی ویتامین "A" را شامل جگر، زرده تخم مرغ، کره، شیر پرچرب بیان کرد.
وی اظهار داشت: البته مصرف شیر پرچربی به علت آن که موجب افزایش چربیهای نامطلوب خون و لطمه زدن به سلامت قلب و عروق میشود توصیه نمیشود.
این مقام مسوول اظهار کرد: منابع گیاهی این ویتامین که پیشساز ویتامین یا کاروتنوئید نامیده میشود شامل میوههایی همچون طالبی، زردآلو، هلو، آلو و سبزیهای دارای برگ تیره هستند.
نتایج یک پژوهش استرالیایی نشان میدهد که مواد غذایی حاوی گلوسید به خصوص آن دسته که دارای شاخص گلیسمی بالایی هستند به سلامتی به خصوص سلامتی چشمها آسیب میزنند.
محققان استرالیایی معتقدند که رابطهای بین مصرف گلوسیدها با شاخص گلیسمی بالا و وضعیت رگهای خونی دور شبکیهی چشم وجود دارد.
برای رسیدن به این نتایج آنها روی 2353 کودک حدود دوازده سال بررسیهایی انجام دادند. آنها بعد از تحقیقات مختلف به این نتیجه رسیدند شریانهای کوچک مربوط به شبکیهی بچههایی که نوشابه یا مواد غذایی شیرین زیادی در برنامهی غذایی خود دارند تنگتر و منقبضتر از حد نرمال است.
محققان معتقدند که این تغییرات به وجود آمده در عروق به خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی مربوط میشود و باید به کودکان کم سن و سال کمک کرد تا مواد غذایی سالمتر و بهتری مصرف کنند. در واقع لازم است که به خانوادهها و کودکان آموزش داده شود تا مواد غذایی با شاخص گلیسمی پایین مصرف کنند.
متخصصان برای اینکه تأثیر مواد مغذی را روی قند خون بررسی کنند از معیاری به نام شاخص گلیسمی بهره میبرند. شاخص گلیسمی در مقیاسی بین 0 تا 100 سنجیده میشود که تأثیر 50 گرم از یک مادهی غذایی را روی میزان قند خون نشان میدهد.
سیب زمینی سرخ کرده، نوشیدنیهای شیرین و گازدار صنعتی، اسپاگتی و غیره شاخص گلیسمی بالایی دارند یعنی با سرعت بیشتر قند خون را بالا میبرند.
بهبود چشم پس از عمل جراحی با رعایت رژیم غذایی غنی از پروتئین
سلامت نیوز : یک متخصص چشم پزشکی گفت: در مرحله زودرس بعد از جراحی چشم، استفاده از پروتئینها و موادی که موجب ترمیم سریعتر محل زخم میشوند، همچون مواد معدنی، ویتامینها و انواع میوهها به منظور کاهش و رفع عارضه جراحی به افراد توصیه می شود. دکتر فرزاد محمدی در گفت و گو با ایسنا ، درباره مراقبتهای تغذیه ای بعد از جراحی چشم گفت: پس از هر عمل جراحی استفاده از رژیم غذایی مناسب همچون مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین به افراد توصیه میشود. ولی در ارتباط با چشم تاکید بر این موضوع کمتر است چرا که برش های انجام شده در جراحیهای چشم کوچک بوده و ترمیم آنها نسبته به برشهای سایر جراحیها که سطح وسیعی را شامل می شوند، سرعت بیشتری دارد. وی با بیان اینکه تغذیه نه تنها در سلامت چشم بلکه در صحت تمام بدن تاثیرگذار است، خاطرنشان کرد: به رغم اینکه نمی توان به مصرف مواد غذایی خاصی جهت بهبود حال بیماران پس از انجام جراحی چشم اشاره کرد ولی در مرحله زودرس بعد از عمل، استفاده از پروتئینها و موادی که موجب ترمیم سریعتر محل زخم می شوند همچون مواد معدنی، ویتامینها و انواع میوهها به منظور کاهش و رفع عارضه به افراد کمک می کند. این متخصص چشم پزشکی در پایان مصرف سبزیجات و کمپوتها را در جلوگیری از بروز یبوست به دلیل بی تحرکی پس از انجام عمل جراحی مفید دانست و به افراد یادآور شد: امروزه در چشم پزشکی یک قانون مهم وجود دارد، مبنی بر اینکه جهت پیشگیری از ابتلا به بیماریهایی همچون آب مروارید، پیری شبکیه و سایر بیماریها، بایستی اشخاص یک رژیم غذایی متعادل را رعایت کنند.
دانستنی هایی در مورد میوه طلایی انبه!!
گرفتن آب انبه و مخلوط کردن آن با آب و شیرینکننده به خنک کردن بدن و جلوگیری از آسیب رسیدن به آن کمک میکند. صنعت بیمه -صندوقچه خبرنو؛ انبه میوهای بسیار خوشمزه است که خیلی وقتها ممکن است دوستداران آن فراموش کنند که فواید بسیار زیادی هم دارد. در زیر فواید این میوه را بیان کرده و به برخی نکات جالب درمورد آن و احتیاطات لازم نیز اشاره میکنیم. فواید انبه برای سلامتی 1. پیشگیری از سرطان: تحقیقات نشان میدهد که ترکیبات آنتیاکسیدان انبه از سرطانهای روده، سینه، خون و پروستات پیشگیری میکند. این ترکیبات شامل کرستین، ایزوکرستین، استراگالین، فیستین، اسید گالیک و متیلگالات و همچنین آنزیمهای مختلف میباشد. 2. کاهش کلسترول: محتوی بالای فیبر، پکتین و ویتامین C در انبه به کاهش کلسترول کمک میکند. 3. پاکسازی پوست: هم داخلی و هم خارجی برای پوست قابل استفاده است. انبه منافذ بسته شده پوست را باز کرده و جوشها را از بین میبرد. 4. سلامت چشم: یک فنجان انبه خرد شده 25 درصد از میزان موردنیاز روزانه از ویتامین A را فراهم میکند که به بهبود بینایی کمک کرده و از شبکوری و خشکی چشم جلوگیری میکند. 5. قلیایی کردن کل بدن: اسید تارتاریک، اسید مالیک و کمی اسید سیتریک موجود در این میوه به حفظ ذخیره قلیایی بدن کمک میکند. 6. کمک به دیابتیها: انبه به تنظیم سطح انسولین در خون کمک میکند. در یک داروی خانگی سنتی برگهای آن را در آب جوشانده، شب تا صبح در آب خوابانده و بعد جوشانده را صبح مصرف میکردند. انبه همچنین شاخص گلیسمی پایینی دارد (60-41) به همین علت مصرف متوسط از آن سطح قندخون را بالا نخواهد برد. 7. افزایش قوای جنسی: انبه منبع بسیار خوبی از ویتامین E میباشد. بااین حال ارتباط خوب بین میل جنسی و ویتامین E ابتدا با یک کلیتبخشی اشتباه روی تحقیقات بر روی موشهای آزمایشگاهی ایجاد شد و تحقیقات بیشتر نشان داده است که مقدار متعادل از آن در این زمینه مفید است. 8. تقویت گوارش: پاپایا تنها میوهای نیست که حاوی آنزیمهایی است که پروتئین را تجزیه میکنند. میوههای زیادی مثل انبه نیز هستند که این خاصیت مفید را دارند. فیبر موجود در انبه همچنین به هضم و دفع غذا کمک میکند. 9. کمک به دفع گرما: گرفتن آب این میوه و مخلوط کردن آن با آب و شیرینکننده به خنک کردن بدن و جلوگیری از آسیب رسیدن به آن کمک میکند. 10. تقویت سیستم ایمنی بدن: میزان بالای ویتامین C و A در انبه به اضافه انواع مختلف کاروتنوئیدها سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت. واقعیات و جزئیات • نسبت به همه میوهها در سراسر جهان، میزان مصرف انبه تازه از سایر میوهها بیشتر است. • این میوه متعلق به 4000 سال پیش بوده است. • این میوه با گیاهان دیگری مثل پسته و بادامهندی همخانواده است. • این میوه که بیشتر در هند رشد کرده و مصرف میشود، به "سافدا" (safeda) معروف است. • انبه 1000 نوع مختلف دارد. ارزش غذایی یک فنجان (حدود 225 گرم) انبه حاوی مواد زیر است: • 105 کالری • 76 درصد ویتامین C (آنتیاکسیدان و تقویتکننده سیستم ایمنی) • 25 درصد ویتامین A (آنتیاکسیدان و تقویتکننده بینایی) • 11 درصد ویتامین B6 به اضافه سایر ویتامینهای B (کمک به عملکرد مغز و پیشگیری از بیماریهای قلبی) • 9 درصد فیبر سالم پروبیوتیک • 9 درصد مس (مس یک کوفاکتور برای آنزیمهای مهم جهت گلبولهای قرمز خون میباشد) • 7 درصد پتاسیم (برای متوازن کردن مصرف بالای سدیم) • 4 درصد منیزیم احتیاطات • اگر به پلاستیک خام حساسیت داشته باشید، این احتمال وجود دارد که به انبه و بهویژه انبه کال هم حساسیت بدهید. این واکنش به خاطر وجود اسیدآناکاردیک است. • پوست و عصاره انبه حاوی اوروشیول است، مادهشیمیایی موجود در پیچک سمی امریکایی و سماق سمی که میتواند در برخی افراد ایجاد حساسیت کند. • برخی دلالان و فروشندگان برای رسیده کردن انبه از کاربید کلسیم استفاده میکنند که ممکن است مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کند، به همین دلیل بهتر است از انبه ارگانیک استفاده کنید. اگر انبه خریداری شده شما ارگانیک نیست، قبل از مصرف خیلی خوب آن را بشویید یا یک شب در آب خیس کنید.
6 ماده خوراكي براي سلامت جسم و روح شما | ||
کارشناسان تغذیه همواره تاکید دارند که بدن انسان به مصرف مجموعهای کامل از مواد خوراکی نیاز دارد تا به لحاظ جسمی و روانی سالم بماند و به زندگی ادامه دهد.
|
||
به گزارش بي باک به نقل از ایسنا، مواد خوراکی فرآوری شده اغلب حاوی مقادیر پایینی از مواد مغذی هستند و مصرف آنها به دلیل از دست دادن بسیاری از ریزمغذیهای حیاتی در حین عملیات فرآوری حتی میتواند برای بدن مضر باشد.
به گزارش سایت تخصصی ارگانیک، در این میان برخی از خوردنیها هستند که میتوانند تا حد امکان املاح و ریزمغذیهای ضروری را به بدن برسانند که بهترین و مفیدترین آنها عبارتند از: 1- کلم پیچ: این ماده خوراکی جزء مغذیترین خوردنیها به حساب میآید که سرشار از مواد معدنی، ویتامینها، فیبر خوراکی و آمینواسیدهاست. همچنین این ماده خوراکی به دلیل دارا بودن آنتیاکسیدان از التهاب و سرطان جلوگیری میکند و در عین حال بسیار خوشمزه و سالم است. 2- شاهدانه: شاهدانه داروخانه طبیعی در آشپزخانه شماست. این ماده خوراکی سرشار از پروتئین، فیبر خوراکی، اسیدهای چرب ضروری، آنتی اکسیدانها، آمینواسیدها، ویتامینها و مواد معدنی است. این دانه زود هضم جزو موادی است که چندین خاصیت مفید برای بدن دارد و در عین حال مصرف آن راحت است. 3- شکلات: دانههای کاکائو سرشار از مواد مغذی هستند و دانشمندان هنوز نتوانستهاند تمامی فوائد این دانه کوچک را شناسایی کنند. وجود املاح معدنی، ویتامینها و چندین نوع آنتیاکسیدان در این ماده خوراکی برای سلامت قلب و پوست فوقالعاده سودمند است و نوعی مواد شیمیایی را در مغز آزاد میکند که به انسان احساس رضایت از زندگی میدهد. 4- بروکلی: برای داشتن دستگاه گوارشی سالم و کاهش خطر ابتلا به سرطان، مصرف این ماده خوراکی توصیه میشود که بسیار هم خوش طعم و خوشمزه است. 5- اسفناج: برای بهره بردن از فواید این ماده خوراکی از مصرف محصولات کنسرو شده آن بپرهیزید اما اسفناج تازه منبع غنی از پروتئین، انواع آنتیاکسیدانها و فیبر خوراکی است. 6- انواع توتها: بر خلاف میوههای دیگر، انواع توتها حاوی مواد قندی کمتری هستند و منابع غنی از ویتامینهای مفید، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها محسوب میشوند. |
با مصرف ماهی روغن آفتاب گردان، روغن ذرت و کانولا امگا ۳ مورد نیاز را به بدن تزریق کنید.
بعضی از متراکم ترین و متنوع ترین مواد غذایی در بخش هایی از میوه ها و سبزیجات یافت می شوند که ما اغلب آنها را به عنوان تفاله دور می ریزیم. ته مانده ها و تفاله های بعضی از غذاها و میوه هایی که دور می ریزید در واقع مفیدتر از خود میوه ها هستند و باید آنها را هم بخورید. آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که سالم ترین و مفیدترین بخش میوه ها و مواد غذایی را دور می ریزید؟ اگر شما هم به هنگام برش، خرد کرد و پوست کردن میوه ها و ... د.
ترشی بامیه بامیه =۲۵۰ گرم سرکه= یک دوم لیوان موسیر=۳تا۴ عدد فلفل قرمزتازه تند =۳عدد پورد فلفل قرمز تخم گشنیزگلپردرسته =ازهرکدام نیم قاشق مربا خوری طرزتهیه:
سلامت نیوز : بامیه، گیاهی بومی کشور اتیوپی است که به طور گسترده در آفریقا، مدیترانه شرقی، هند، آمریکای شمالی و جنوبی و کرائیب کشت می شود. *بامیه از ساختار مویرگ ها محافظت می کند. *خطر بروز بیماری آب مروارید را کاهش می دهد. *التهاب ریه، گلودرد و سندروم تحریک پذیر روده را ....
بامیه سرشار از اسید فولیک، ویتامین هایA وC است. همچنین منبع خوبی از ویتامین های گروهB ، منیزیوم ، پتاسیم و فیبر غذایی می باشد. ارزش غذایی نصف لیوان بامیه پخته: ۲۵کالری دارد؛ پس کم کالری ...
با فلفل قرمز لاغر شوید با نوش جان کردن فلفل تند، احساس گرما و آتش گرفتن میکنید؛ علت این است که کاپساسین موجود در فلفل باعث ترشح آدرنالین میشود؛ این هورمون ...
سوسیس و کالباس 60% به پایین با استفاده از چربی وگوشت غیر استاندارد !؟ خواهشمندیم تا میتوانید دیگران را آگاه کنید اداره استاندارد استان تهران اقدام به نمونه برداري 26 نمونه سوسيس و كالباس و همبرگر ازمراكز عرضه و فروشگاه هاي زنجيره اي نموده و اين نمونه ها از نظر منشاء بافت گوشتي مورد آزمون قرار گرفت.از بيست نمونه سوسيس و كالباس متأسفانه 18 مورد نامنطبق بوده اند .موارد مردودي نشان مي دهد كه توليدكنندگان از چربي
به گزارش دیلی میل، محققان تاثیر یك رژیم غذایی سرشار از آنتی اكسیدان را بر روی دید بررسی كردند.آنها دراین مطالعه موش های مستعد به آسیب دیدگی شبكیه در سنین پیری را مورد بررسی قرار دادند. پژوهشگران به یك گروه از موش ها رژیم غذایی سرشار از انگور، به گروه دیگر ماده مغذی لوتین و به گروه سوم رژیم غذایی...
دكتر 'مرتضی صفوی' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: آبلیمو منبع مهم اسید سیتریك و اسكوربیك است كه كنترلكننده اسید اوریك است. وی ادامه داد: آبلیمو در هضم غذا و نیز درمان بسیاری از بیماری های معده ...
سوسیـس و کالبـاس نـخورید، لطفا ... >لطفا موارد مندرج در این ,وبلاگ را جدی بگیرید >و بچه ها هم را مطلع کنید >چراکه بچه ها بطور ناخواسته طرفدار پروپاقرص >سوسیس، کالباس، همبرگر، پیتزا و از این دست فست فودها هستند > >از مرغ فروش می خواهید که مرغ را پاک کند و تمام پوست و آشغال و چربی و دل و روده آنرا بگیرد. >او هم این کار را می کند و زواید را در پاتیلی میریزد و مرغ پاک کرده را به بیش از دو برابر قیمت به شما می فروشد. ...چند روز بعد برای فرزندان دلبندتان با قیمت های گزاف پیتزا یا ساندویچ کالباس و سوسیس سفارش .
> پروفسور منوچهر جعفریان، متخصص و پژوهشگر برجسته علوم تغذیه بعد از 45 سال دوری، به وطن بازگشته و حاصل یافتههای علمی و آزمایشگاهی این محقق که نتیجه 25 سال تلاش مستمر اوست با خود آورده. > یافتههایی که در ظاهر آنقدر سادهاند که عمل کردن به آنها شوخی به نظر میرسد. >او میگوید تغذیه صحیح عامل اصلی سلامت و عادت غذایی غلط که در میان ایرانیان تبدیل به یک فرهنگ شده علت اصلی بیماریهاست. ...دنیا رژیمهای لاغری را مردود میداند. غذاها
همه به دنبال تعادل هستند و می خواهند به وزن مطلوب برسند اما از آنجا که این روزها چاقی و اضافه وزن اپیدمی شده است، هروقت صحبت از تناسب اندام به میان می آید، بیشتر گفت وگوها به کاهش وزن مربوط می شود اما عده ای هم از لاغری رنج می برند و دلشان می خواهد وزن
رژیم غذایی مخصوص کاهش کلسترول رفتن دنبال رژیم های غذایی لاغری، عضله سازی، جلوگیری از پوکی استخوان، پیش گیرنده از سرطان، و از این قبیل خیلی خوب است، اما یک رژیم غذایی خیلی مهم دیگر هم وجود دارد که خیلی از افراد باید حتماً در نظر داشته باشند: رژیم غذایی مخصوص پایین آوردن کلسترول. این روزها که مصرف غذاهای فست فود در کشور ما خیلی زیاد شده است، به دنبال آن سطح کلسترول بد خون در بدن بالا می رود و احتمال ابتلا به بیماری های قلبی بیشتر می شود. اگر می خواهید بدنی سالم داشته باشید، باید حتماً رژیم غذایی پایین آورنده کلسترول را رعایت کنیدرفتن دنبال رژیم های غذایی لاغری، عضله سازی، جلوگیری از پوکی استخوان، پیش گیرنده از سرطان، و از این قبیل خیلی خوب است،