تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 31
بازدید هفته : 201
بازدید ماه : 1328
بازدید کل : 166664
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
Alternative content
اسفناج سپر سبـز برابر ویروس ها
اسفناج یك سبزی صددرصد ایرانی است كه اروپاییها برای اولینبار در قرن دهم میلادی با آن آشنا شدهاند. نام اسفناج كه تقریبا در همه زبانها از همین ریشه گرفته شده از واژه «اسپاناخ» گرفته شده است كه در فارسی باستانی به معنای دست سبز است. به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از سلامت نیوز،؛این گیاه جادویی به اندازهای پرخاصیت و پرفایده است كه توصیه میشود در صورتی كه مشكل سنگ كلیه و مفاصل ندارید تا سه نوبت در هفته از آن بخورید و از خواص بینظیر آن بهرهمند شوید.خوراك آدمهای بیاعصاب:اگر آدم عصبی هستید یا دور و برتان كسی هست كه اعصاب درست و حسابی ندارد حتما اسفناج را وارد رژیم غذایی كنید، چون تركیبات موجود در این سبزی برای تقویت اعصاب و آرامبخشی بسیار موثر است.
این میوه سه برابر چای سبز آنتی اکسیدان دارد
تحقیقات نشان داده است که انار سه برابر چای سبز، آنتی اکسیدان دارد؛ نقش آنتی اکسیدان ها، حفاظت از بدن در برابر استرس ها، آلودگی های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان ها است.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دارو و غذا،مصرف آب انار موجب کاهش چربی خون و فشار خون بالا می شود. همچنین مصرف روزانه سه چهارم لیوان آب انار موجب می شود اکسیژن بیشتری به قلب برسد و سلامتی قلب را تامین کند.تحقیقات نشان داده است که انار سه برابر چای سبز، آنتی اکسیدان دارد؛ نقش آنتی اکسیدان ها، حفاظت از بدن در برابر استرس ها، آلودگی های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان ها است. هسته انار از پیر شدن پوست جلوگیری می کند.متخصصان در یک آزمایش یک ماهه ثابت کردند، میزان تشکیل سلول های چربی در اطراف شکم در افرادی که آب انار مصرف می کنند، کاهش می یابد. کسانی که آب انار می نوشند، فشار خونشان پایین می آید و بنابراین خطر بروز حملات قلبی و سکته مغزی و بیماری کلیوی در این اشخاص نیز به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند.پزشکان معتقدند که آب انار می تواند مقدار اسید چرب موجود در خون موسوم به اسید چرب را کاهش دهد. آزمایشات قبلی که روی انسان و حیوانات انجام گرفته، نشان داده است که مقدار زیادی از این اسید چرب، ذخیره چربی را در اطراف شکم افزایش می دهد و در نتیجه سبب تشدید احتمال ابتلا به بیماری قلبی و دیابت نوع دوم می شود. مبتلایان به دیابت باید در مصرف انار احتیاط کنند چراکه قند موجود در آب انار همانند قند موجود در آب دیگر میوه ها است و مبتلایان در این مورد باید با پزشک خود مشورت کنند.انار منبع خوب ویتامین های A، B3، C و E و همچنین اسید فولیک، پتاسیم و فیبراست حتی می تواند توان جنسی را تقویت کند.
***پیامبر خدا (ص):"انار مهتر همه میوه هاست و هر کس یک انار بخورد ،چهل پگاه شیطان خویش را به خشم می آورد.***
خوردن این میوه 2 ساعت قبل خواب معجزه میکند
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دارو و غذا،نارنگی حاوی مقدار زیادی منیزیم است و از این طریق در فعالیت عضلانی، دستگاه گوارش و سیستم عصبی موثر است.نارنگی به خاطر داشتن میزان فسفر و کلسیم بالا، یکی از میوههایی است که در تشکیل استخوان و اسکلت بدن موثر است.همچنین نارنگی به دلیل دارابودن فسفر زیاد و ویتامینهای فراوان، باعث تقویت حافظه و هوش میشود و برای رفع بیاشتهایی و کاهش گرمای غریزی بدن نیز مفید است. همچنین به دلیل داشتن ویتامینهای C، A و B مفرح قلب است و میتواند اعمال قلب را تنظیم کند.نارنگی جزو میوه هایی است که طبیعت سردی دارد و مسکن خوبی برای سلسله اعصاب است. این میوه ادرار آور خوبی است و از این رو میتواند سموم بدن را دفع کند. علاوه بر این، اگر از بیخوابی رنج میبرید و شبها نمیتوانید خواب آرام و راحتی داشته باشید، یکی دو ساعت قبل از خواب چند دانه نارنگی میل کنید.نارنگی برای کاهش تب و رفع تراکم خون در کبد مفید است، این میوه دارای مقادیر فراوانی ویتامین A است و برای پیشگیری از سرطان مفید است. نارنگی نه تنها موجب جلوگیری از چاقی میشود،*بلکه ضد دیابت نوع دو و حتی تصلب شرایین*
دستورات غذایی برای تقویت ایمنی بدن
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از سلامت نیوز،رعایت برخی از نکتههای تغذیهای و داشتن رژیمهای غذایی سالم و مناسب، میتواند کمک چشمگیری به ارتقای سطح ایمنی بدن بکند. این در حالی است که برخی از عوامل هم میتوانند باعث کاهش قدرت دفاعی بدن در برابر بیماریهای مختلف بشوند.یکی از راههای پیشگیری از ابتلا به انواع بیماریهای عفونی و ویروسی، داشتن یک سیستم ایمنی قوی است که بتواند سد محکمی در برابر عوامل بیماریزا باشد.
1- لبنیات: مصرف شیر و ماست و پنیر به تقویت ایمنی بدن کمک میکند. محتویات ماست، مخصوصاً باکتریهای مفید موجود در ماستهای پروبیوتیک، میتوانند روده و دستگاه گوارش را از شر عوامل میکروبی بیماریزا در امان نگه دارند. محققان اتریشی میگویند که مصرف روزانه حدود 250 گرم ماست پروبیوتیک میتواند تا حد چشمگیری باعث افزایش قدرت ایمنی بدن بشود.
2- جوی دو سر: محققان نروژی اعلام کردهاند که جوی دو سر حاوی فیبری به نام «بتا گلوکان» است که این نوع فیبر میتواند با پیشگیری از ابتلا به بیماریهای میکروبی، باعث تقویت سیستم دفاعی بدن هم بشود. افرادی که مصرف نان جو، سوپ جو یا غلات صبحانه حاوی جوی دو سر را به صورت مرتب و روزانه در برنامه غذایی خود دارند، کمتر از سایرین به بیماریهایی مانند آنفلوآنزا، تبخال و حتی سیاهزخم مبتلا میشوند. جوی دو سر با تقویت سیستم دفاعی بدن و کمک به کارکرد بهتر آنتیبیوتیکها، نقش برجستهای در بهبود سریعتر بیماریهای عفونی در بدن بازی میکند. از این رو، توصیه میشود که حداقل هفتهای 3-2 مرتبه غلات کامل حاوی جوی دو سر را در برنامه غذاییتان داشته باشید.
بهترین ویتامین ها برای آستیگماتیسم
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از سلامتنیوز، امروزه آستیگماتیسم، یک مشکل شایع چشمی محسوب می شود.در واقع، بیشتر مردم آستیگماتیسم دارند اما متوجه آن نیستند به ویژه اگر خفیف باشد. اگر تار می بینید یا اینکه قبلاً چشم پزشک، آستیگماتیسم بودن چشم شما را تشخیص داده است، این مطلب را بخوانید تا به ویتامین های مفید برای تقویت بینایی و بهبود آن پی ببرید.
آستیگماتیسم یعنی چه؟ در آستیگماتیسم شکل قرنیه چشم شما غیرعادی است که این امر باعث تاری دید می شود. از آن جا که قرنیه شکل واقعی خود را ندارد، نوری که وارد چشم می شود از طریق شبکیه چشم دریافت نمی شود. در نتیجه هرچه فاصله شیئی که به آن نگاه می کنید دورتر باشد، بیشتر دچار تاری دید می شوید. در اغلب موارد آستیگماتیسم با مشکل بینایی مانند نزدیک بینی یا دوربینی ظاهر می شود.علت اصلی آستیگماتیسم، معلوم نیست اما برخی ادله نشان می دهد که ممکن است ارثی باشد، زیرا هنگام تولد این عارضه وجود دارد و با بالا رفتن سن، میزان آن تغییر پیدا می کند و گاهی بهتر و گاهی بدتر می شود.بیشتر مردم نوعی از آستیگماتیسم را دارند اما در برخی افراد به قدری خفیف است که روی دید آنها تأثیر نمی گذارد؛ در نتیجه نسبت به آن بی توجه هستند. اما اگر آستیگماتیسم، شدید باشد به احتمال زیاد پزشک لنز یا عینک تجویز می کند.خوب است بدانید، علاوه بر لنز انتخاب دیگری هم برای رفع این مشکل وجود دارد!
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از شبکه ایران،هرمز شمس رئیس انجمن چشم پزشکی اظهار داشت: در واقع آب مروارید بیماری است که به علت کهولت سن و در برخی مواقع در اثر ضربه و دیگر بیماریهایی مانند دیابت یا عوامل ژنتیکی در چشم فرد بیمار بروز می کند.وی در خصوص علائم آب مروارید اظهار داشت: آب مروارید باعث کاهش دید انسان می شود و در بعضی موارد افرادی که مبتلا به آب مروارید شده اند در حین رانندگی نور مستقیم به چشمشان می تابد نور پخش می شود و عدسی چشم آنها سفید و کدر می شود.وی بیان کرد: استفاده نکردن از عینک های آفتابی UV دار و کاهش آنتی اکسیدان ها در بدن که در ” میوه ها قرمز رنگ و گوجه فرنگی” از عوامل اصلی این بیماری به حساب می آیند.وی اذعان داشت: جراحی اصلی ترین راه برای درمان آب مروارید است در واقع لنز طبیعی چشم را جدا کرده و لنز مصنوعی جایگزین آن می کنند.
ماش، گیاهی تاثیرگذار در تقویت قدرت بینایی
کارشناس تغذیهی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی گفت: دانهی ماش به علت داشتن ویتامین آ و دی، در تقویت بینایی بسیار مفید است. به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا «نسرین علیزاده» اظهار داشت: وجود این ویتامینها در این گیاه سبب تقویت اعصاب میشود.وی با اشاره به اینکه این دانهها سرشار از پتاسیم است، گفت: از اینرو مصرف آن به مبتلایان به عارضهی پرفشاری خون پیشنهاد میشود.این کارشناس تغذیهی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی ادامه داد: استفاده از ماش به شکل جوانه خواص آن را چندین برابر میکند و از آنجا که مادهی غذایی متعادلی است مصرف آن به دیابتیها هم توصیه میشود.علیزاده با بیان اینکه دانهی ماش، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری اندکی دارد، خاطرنشان کرد: این دانهی پرخاصیت، چاقکننده نیست و بهتر است افرادی آن را مصرف کنند که قصد لاغری دارند. بهگفتهی این مسوول، ماش بسیار زود هضم و غیرنفاخ است.
5 دلیل خوب برای مصرف تخم مرغ
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از عرش نیوز،در مطلب پیش رو ۵ دلیل خوب برای مصرف تخم مرغ ارائه میدهیم و تصمیم به عهدهی خودتان میگذاریم که از این مادهی غذایی مفید استفاده کنید با نه. تخم مرغ برای سلامتی بدن بسیار مفید است. تخم مرغ را به صورت کامل مصرف کنید زیرا ۹۰ درصد کلسیم و آهن آن در زردهی آن و نصف پروتئینهای آن در سفیده میباشد.اگر علاقهی چندانی به تخم مرغ ندارید و این مادهی غذایی را از برنامهی غذاییتان حذف کردهاید این ۵ دلیل تلنگری خواهد بود تا نظرتان راجع به آن عوض شود. با ما همراه باشید.
*تخم مرغ سرشار از ویتامین است
همین تخم مرغ کوچک حاوی ویتامینهای ضروری متفاوتی است که برای سلامت بدن لازم هستند از قبیل:
ویتامین B2 که باعث میشود بدن مواد غذایی را به انرژی تبدیل کند.
ویتامین B12 که برای تولید گلبولهای قرمز ضروری است.
ویتامین A یا همان رتینول که قوهی بینایی را تقویت میکند.
ویتامین E که با رادیکالهای آزاد مبارزه میکند. رادیکالهای آزاد به سلولها و بافتهای بدن آسیب میزند که دلیل اصلی ابتلا به سرطان است.
خرمالو یکی از میوه های پاییزی است که با فواید زیادی که برای بدن دارد مصرف آن برای برخیها ممنوع است.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران،مرتضی صفوی متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت: خرمالو یکی از میوههای پاییزی است که قبل از رسیدن و شیرین شدن گس بوده و در اواخر پاییز این میوه به طور کامل نرم و رسیده می شود.وی افزود: افرادی که کم خونی دارند نباید بعد از غذا از این میوه استفاده کنند چرا که باعث جذب آهن در بدن فرد می شود. این میوه با ارزش غنی از ویتامین a، کلسیم، فسفر است که بعضی از املاح بدن را نیز تامین می کند.قند خرما از نوع ( لوولوز) و (گلوکز) است که برای افرادی که دیابت و مرض قند دارند مضر نبوده است.خرمالو سرشار از ویتامین a بوده که برای پوست، ناخن و موهای خشک و شکننده بسیار مفید است و نور چشم را نیز زیاد می کند.این میوه پاییزی حاوی مقدار زیادی پکتین است که پکتین یکی از انواع فیبرها محلول در آب بوده که باعث کاهش چربی های خون می شود.خرمالو به دلیل دارا بودن مواد معدنی، برای نمو و رشد بسیار مفید بوده و آهن موجود در آن عنصر اصلی خونسازی دارد.
کم خون ها انبه بخورند
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از عرش نیوز،یک کارشناس ارشد تغذیه در کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به خواص بسیار زیاد میوه انبه گفت: افرادی که دارای کمخونی، سوء هاضمه، عادات ماهیانه و مشکلات رودهای هستند باید انبه مصرف کنند.
مصطفی رنجبر اظهار کرد: انبه محتوی مواد مغذی و تقویتکننده روده است که هضم آن، بسیار آسان است.کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج افزود: مصرف انبه در افراد دارای سوء هاضمه به علت مقادیر زیاد ویتامین C و آهن بسیار توصیه میشود.
وی با بیان اینکه مصرف انبه، موجب خونسازی در بدن میشود، تصریح کرد: افرادی که از کمخونی رنج میبرند و همچنین در طول بارداری و عادات ماهانه، باید انبه مصرف کنند.رنجبرادامه داد: میوه انبه حاوی ویتامینهای مختلفی چون ویتامین A یا بتاکاروتن محافظ پوست و مخاط بویایی است که چشم را تقویت و سوخت و ساز را تنظیم میکند.
وی با بیان اینکه انبه منابع غنی از بتاکاروتن دارد، ابراز داشت: خانواده ویتامین B تقویتکننده سیستم عصبی است که به بدن کمک میکند تا با استرسها و فشارهای روانی مقابله کند.
کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج اضافه کرد: مصرف انبه، در ساخته شدن رنگدانه مو و پوست بسیار مؤثر است.رنجبر خاطرنشان کرد: انبه به علت داشتن منیزیم و پتاسیم برای کاهش فشار عصبی و داشتن آرامش روحی مؤثر است زیرا اسید آمینه و تریپتوفان دارد و پیشساز در تولید سروتونین یا هورمون شادی است.
وی خاطرنشان کرد: آنزیمهای بسیاری درانبه وجود دارد مثل ماگنه فرین که سبب میشود میوه در برابر حشرات در امان بماند، این آنزیمها به تنظیم سوخت و ساز کمک و روده را پاکسازی میکنند.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: اسید آمینه موجود در انبه قابل توجه است و گلوتامین اسید، ماده مغذی مورد مصرف مغز است که به تمرکز و بهتر شدن حافظه کمک میکنند.
...:::: کدو تنبل و این همه خاصیت! ::::...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از جوان ایرانی،اسمش کدوتنبل است! البته به آن کدو حلوایی هم میگویند. قد و قوارهای ندارد: گرد و قلمبه و بامزه است. اما زیر آن پوست کلفت و نارنجی رنگ دنیایی از خاصیت وجود دارد که سلامتی را تضمین میکند اما اینکه چرا اسمش را تنبل گذاشتهاند فلسفهاش را نمیدانم. کدوتنبل منبع فوقالعادهی بتاکاروتن است که برای سلامت چشمها و پروستات مفید است و به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک میکند. با ما باشید تا با دنیای این کدو بیشتر آشنا شوید.
*کدوتنبل برای مقابله با پیری چشمها
کدوتنبل حاوی لوتئین و زآگزانتین است. این دو رنگدانهی کاروتنوئیدی برای سلامت چشمها مفیدند. این رنگدانهها مانند فیلتری در برابر نور آبی اشعههای خورشیدی عمل میکنند که برای سلامتی سلولهای شبکیه مضر هستند. در سال 2001 یک گروه از محققان فلوریدا ثابت کردند افرادی که میزان این دو رنگدانهی بدنشان زیاد است 82 درصد کمتر در معرض ابتلا به دژنراسیون ماکولای مربوط به پیری قرار میگیرند. نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد مصرف زیاد لوتئین و زآگزانتین چه از طریق مصرف مواد غذایی سرشار از این رنگدانه چه از طریق مصرف مکملها میزان این دو رنگدانهی شبکیه را بالا میبرد.
*کدوتنبل و قند خون
سال پیش محققان آمریکایی به این نتیجه رسیدند که عصارهی کدوتنبل میتواند به کاهش قند خون حیوانات و انسان کمک کند. اثرات مثبت کدو به کاروتنوئیدها و برخی از پُلیساکاریدهای آن مربوط میشود. البته واقعیت این است که کدوتنبل میتواند به طور جزیی قند خون را بالا ببرد که در این مورد هم جای نگرانی نیست.
برطبق آمارهاي جهاني، حدود يك پنجم كودكان در سراسر دنيا از كمبود ويتامين A رنج مي برند كه بار بيماري ها به ويژه بيماري هاي عفوني در اين كودكان بسيار بالا است.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،فرهاد سالاري استاديار دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي اظهار داشت: از جمله مشكلات بسيار مهم در خصوص سلامتي كودكان در جهان، مشكلات مربوط به كمبود مواد مغذي است كه در اين ميان كمبود ويتامين A يكي از مهمترين مشكلات تغذيه اي در نوزادان و كودكان است.
وي با بيان اينكه كمبود ويتامين A در بسياري از مناطق جهان به ويژه كشورهاي در حال توسعه يك مشكل عمده به حساب ميآيد اظهار داشت: مشكل كمبود ويتامين A از عوامل اصلي اختلال بينايي بوده و علت اصلي كوري اكتسابي در كودكان است.
سالاري تاكيد كرد: برطبق آمارهاي جهاني، حدود يك پنجم كودكان در سراسر دنيا از كمبود ويتامين A رنج مي برند كه بار بيماري ها به ويژه بيماري هاي عفوني در اين كودكان بسيار بالاست.
وي گفت: كمبود ويتامين A موجب بيماري ها و نارسائي هاي زيادي در بين مردم جهان مي شود كه علاوه بر اختلالات بينايي، بار بيماري هاي زيادي نظير مالاريا و بيماري هاي اسهالي نيز به طور مستقيم و غير مستقيم به كمبود ويتامين A برمي گردد.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از مجله مهر،کسانی که رژیم غذایی خاصی را به ویژه برای لاغر شدن پیگیری میکنند همیشه در موقع انتخاب غذاها مشکلات خاصی پیدا میکنند. قرار است حالا به زودی دستگاهی به بازار بیاید که مشکلات این افراد را در یک چشم به هم زدن بر طرف خواهد کرد
فهمیدن میزان کالُری غذاها برای کسانی که رژيم غذایی خاصی دارند از نان شب هم واجبتر است! به همین خاطر کارشناسان تغذیه بعد از کلی حساب و کتاب برای افراد مختلف رژیمهای غذایی مختلفی را آماده میکنند. حالا اما دستگاهی طراحی شده که میتواند در یک چشم به هم زدن با اسکن غذا، کالُری آن را اعلام کند و حتی بگوید که مواد حساسیتزا در آن وجود دارد یا نه.
این دستگاه به گفته طراحانش درواقع یک طیف سنج است که لیزر تابیده شده به مواد غذایی را پس از انعکاس با الگوریتم خاص خود پردازش میکند. این دستگاه برای اعلام نتایج خود اطلاعات را به گوشی تلفن همراه شما میفرستند و در آنجا نرمافزار این دستگاه دادههای دریافتی را تجزیه تحلیل میکند. برای هر غذا معمولاً این روند چند دقیقه بیشتر طول نمیکشد اما برای میوهها و غذاهای با رنگ تیره باید کمی بیشتر معطل شوید. این دستگاه مراحل آزمایشی خود را پشت سر گذاشته و احتمالاً به زودی رژيمیها خواهند توانست آن را با زدن به جاکلیدیشان همیشه همراه داشته باشند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از دریک نیوز،برنج های هندی که امروزه در سفره ایرانی ها زیاد به چشم می خورد حاوی برخی مواد خطرناک هستند که به شدت "سلامتی" شما را تهدید می کند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ برنج هایی که نسبت به حالت عادی بیشتر قد می کشند حاوی "مواد سرطان زایی" هستند که باعث ایجاد "ترکیبات شیمیایی" مضری می شوند.
بررسی ها نشان می دهند، برنج های هندی دارای ترکیبات غیر معقول و مضری هستند که باعث "چاقی" شما خواهند شد و در "ژن" باعث ایجاد دستکاری می شود.
گفتنی است موادی که به این برنج ها اضافه می کنند در بدن بر روی ژن ها تاثیر گذاشته و باعث می شود نسل های بعدی دچار تغییرات ناخوشی در اندام های بدن خود باشند.
مطالعات دانشمندان نشان می دهند که برنج های وارداتی هندی برای "زنان باردار" بسیار مضرهستند ومی تواند به "جنین" آنها آسیب هایی جدی وارد کنند.
همچنین گفتنی است برنج های هندی نباید به هیچ وجه در غذای کودکان وجود داشته باشند زیرا رشد آن ها را با مشکل مواجه می کند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازهمشهری،محققان در پژوهشی که یافتههای آن در مجله «Prostaglandins» منتشر شده است، دریافتند: اسیدهای چرب امگا 3 که معمولا در ماهی یافت میشود، در صورت مصرف بیش از اندازه میتواند عواقب خطرناکی به همراه داشته باشد.
به گزارش ایسنا، اسیدهای چرب امگا 3 دارای خواص ضد التهابی هستند که برای سلامت قلب و مسائل التهابی بسیار مفیدند.
با این حال محققان اظهار کردند: مصرف مقدار بیش از اندازه اسیدهای چرب امگا 3 میتواند عملکرد سیستم ایمنی را دچار نقص کند.
همچنین مصرف بعضی از مواد غذایی همچون تخممرغ، نان، کره، روغن و آب پرتقال که دارای امگا 3 هستند، همراه با مکمل روغن ماهی سطح این ماده را در بدن افزایش میدهد.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازشهر خبر،انجیر را باید میوه ای دانست که دارای ارزش غذایی فراوانی می باشد و مناسب برای هر سن و سالی است. در قرآن کریم هم از آن به نیکی یاد شده است. خداوند در سوگندی پر معنا به انجیر و زیتون قسم یاد کرده است. (۱)قرآن کریم به دنبال قسم خوردن به انجیر و زیتون و سینا و شهر امن مکه می فرماید: ” وَ لَقَد خَلَقنا الإنسان فی أحسَنِ تقویم ” که نشان از ارتباط بین انجیر و زیتون و امنیت و قوام بدن و سلامتی انسان ها دارد. این میوه به فرموده حضرت رسول (ص) میوه ای است از بهشت. امام رضا (ع) هم درباره اهمیت و جایگاه با ارزش این میوه می فرمایند : درخت انجیر شبیه ترین گیاهان به گیاهان بهشتی است . (۲)انجیر از نظر کارشناسان تغذیه هم منبع خوبی از کلسیم و هم منبع خوبی از پتاسیم است. کلسیم موجب افزایش تراکم استخوان و پتاسیم، دفع کلسیم از طریق ادرار را کاهش میدهد؛ از این رو انجیر یکی از بهترین میوهها برای افزایش تراکم استخوان است و از پوکی استخوان پیشگیری میکند. امام هشتم حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در این مورد فرموده اند: اَلتّینُ یَذهَبُ بِالبَخرِ وَیَشُدُّ العَظمَ وَیُنبِتُ الشَّعرَ وَیَذهَبُ بِالدّاءِ وَلایُحتاجُ مَعَهُ إِلى دَواءٍ؛انجیر بوى بد دهان را برطرف، استخوانها را محکم، رویش مو را زیاد، بیمارى را برطرف مى کند و با وجود آن احتیاجى به دارو نیست.(۳)
امام رضا(ع) همچنین درباره خواص دیگر انجیر آن را برای قولنج مفید برشمرده اند. در این زمینه محمد بن عرفه می گوید: در روزگار امام رضا(ع) و مأمون، در خراسان بودم. [یک بار،] از امام رضا(ع) پرسیدم: ای پسر پیامبر خدا! درباره ی انجیر چه می گویی؟ فرمود: «برای قولنج سودمند است. آن را بخورید.»(۴)
پزشکان در گذشته یبوست که عامل بیماری بواسیر است را امالامراض یا مادر بیماریها نامیدهاند. پس اهمیت پیشگیری و درمان آن مشخص است. بهترین داروی آزمایش شده و خوش طعم در این زمینه انجیر است چرا که فیبر موجود در انجیر به عملکرد سالم روده کمک میکند و مانع بروز یبوست میشود. از این رو در آموزه های طبی ائمه علیهم السلام به نقل از پیامبر اکرم (ص) آمده است که : « انجیر بخورید؛ چرا که اگر بنا بود بگویم میوه ای از بهشت است، همین میوه را می گفتم؛ زیرا میوه ای است بدون هسته. آن را بخورید؛ زیرا بواسیر را ریشه کن می سازد و برای نقرس سودمند است.»
...:::: فلفل دلمه ای و خاصیت درمانی ::::...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از سلامت،فلفل دلمهای جزو گروه سبزیجات است و هر ۱۰۰ گرم آن ۲۷ کیلوکالری دارد و حدود شش درصد آن از کربوهیدراتها از نوع پیچیده است و مقادیر پروتئین و چربی آن نیز بسیار ناچیز است.
این در حالی است که این سبزی مقدار قابل توجهی فیبر دارد به طوری که در هر ۱۰۰ گرم آن ۱.۷ گرم فیبر وجود دارد و فیبر آن بیشتر به صورت نامحلول است و در پیشگیری و درمان بیماریهای گوارشی مانند یبوست میتواند نقش بسزایی داشته باشد.
فلفل سبز منشأ سرشاری از نظر ویتامین C به مقدار ۹۰ میلیگرم است و حاوی مقدار متوسطی از پیش ساز ویتامین A (بتاکاروتن) است.
این سبزی در رنگهای مختلف موجود است و مصرف هر رنگ آن خواص منحصر به فرد و بسیار مفیدی دارد.
رنگ قرمز آن علاوه بر ویتامینهای مذکور، حاوی آنتی اکسیدان دیگری بنام لیکوپن است که میتواند در پیشگیری از بسیاری سرطانها نقش داشته باشد.
همچنین رنگ زرد آن بتاکاروتن بیشتری دارد و رنگ سبز آن دارای مادهای است که برای تقویت چشم و کمک به بینایی مفید است.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از آرمان؛ آنتیاکسیدانها هزار و یک خاصیت دارند و مواد غذایی حاوی این ترکیبات مغذی اسرار طول عمر و سلامتی را در خود نهفتهاند.مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدانها معمولاً رنگارنگ و خوشمزه هستند. در واقع هیچ عذر و بهانهای برای جذب این ترکیبات مغذی وجود ندارد چون هم خوشرنگ و لعابند و هم خوشطعم. با ما باشید تا با رنگین کمانی از آنتیاکسیدانها آشنایتان کنیم.
*میوهها و سبزیجات نارنجیپوش
کدوحلوایی، هویج، انبه و سیبزمینی شیرین قویترینهای نارنجیپوشها هستند. رنگ نارنجی نشان از میزان بالای کاروتنوئیدها دارد. این ترکیبات آنتیاکسیدانی برای قوه بینایی و پیشگیری از بسیاری از بیماریها موثرند. انبه یکی از این میوههای نارنجی بسیار خوشمزه و مفید محسوب میشود. سبزیجاتی مانند کدو حلوایی، هویج و سیبزمینی شیرین نیز جزو بهترین سبزیجات مغذی برای زمستان میباشند.
*میوههای آبی
میوههای کوچک آبی رنگ مانند آلو، بلوبری و غیره سرشار از آنتیاکسیدانها هستند.
...::::وقتی سرکه می خوریم چه اتفاقی برای بدنمان می افتد ؟::::...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازآفتاب،بسیاری از مردم بطور منظم از سرکه استفاده می کنند تا از مزایای سلامتی آن بهرمند شوند و بسیاری دیگر فقط برای لذت بردن از طعم سرکه ، آن را مصرف می کنند اما در هرحال کمتر پیش می آید که آن را جداگانه و به تنهایی مصرف کنند و اغلب سرکه را همراه آب ،آبمیوه یا عسل و یا همراه سالادها و سس ها مصرف می کنند.
*مزایای سرکه
کاهش فشار خون و بهبود گردش خون ، ازجمله مزایای سرکه است . علاوه براین ، برخی از مردم معتقدند که سرکه ، خستگی و عفونت را هم برطرف می کند . کاهش احساس گرسنگی و کمک به دفع سنگ کلیه هم از مزیای دیگر سرکه است.
اما برخی از مردم در مصرف سرکه زیاده روی می کنند و روزی سه بار سرکه مصرف می کنند که این کار اصلا" توصیه نمی شود زیرا ممکن است سلامتی انسان را به خطر بیندازد . مصرف روزانه یک تا سه اونس سرکه برای یک انسان معمولی متعادل و کافی است.
*عوارض مصرف سرکه
در دراز مدت ، سرکه می تواند مینای دندان را تخریب کند . بنابراین اگر هر روز سرکه مصرف می کنید حتما" از نی استفاده کنید تا با دندانهایتان کمتر تماس داشته باشد و بعد از مصرف سرکه حتما" مسواک بزنید.
بعضی ها بعد از مصرف سرکه دچار مشکلات گوارشی می شوند بخصوص کسانی که معده های حساسی دارند .
محققان آمریکایی می گویند: زردچوبه که در ادویه کاری استفاده می شود و به خردل، رنگ زرد می دهد در درمان سرطان، افسردگی و دیابت موثر است.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازعصر ایران،تحقیقات دانشگاه پزشکی تگزاس و مرکز سرطان هوستون واقع در آمریکا نشان می دهد کارکامین که یکی از اجزای تشکیل دهنده زردچوبه است می تواند به درمان سرطان، افسردگی و دیابت کمک نماید.
در طب سنتی از این ادویه برای درمان بیماری هایی نظیر مشکلات زنان، مشکلات معده، اختلالات کبدی، بیماری های عفونی و اختلالات خونی استفاده می شود و امروزه علم روز دنیا نیز برای استفاده از این ادویه دلایل علمی یافته است.
مطالعات سلولی نشان می دهند کارکامین که دو درصد از پنج درصد کل زردچوبه را تشکیل می دهد ماده ای ضد میکروب، عامل ضد جهش و ضد سرطان است.
به گفته محققان، مطالعات زیادی در این زمینه بر روی جانوران انجام شده است که توانایی بالقوه این ادویه در برابر بیماری های التهابی مانند سرطان، بیماری های عصبی، افسردگی، دیابت، چاقی و آترواسکلروز (تصلب شرائین) را نشان می دهد.
در مطالعات بالینی نیز این ادویه در برابر بیماری های انسانی متعدد، از جمله سل، سرطان، دیابت، سندرم روده تحریک پذیر، آکنه و فیبروز اثربخشی از خود نشان داده است.
سلولیت کابوس همه خانمهاست و همه آنها، صرفنظر از سن و وزنشان، دوست دارند از شر آن خلاص شوند. گفته میشود که بعضی موادغذایی میتوانند با سلولیت مقابله کنند اما آیا این حقیقت دارد یا یک باور نادرست دیگر است؟
*سلولیت چیست؟
سلولیت وضعیتی وحشتآور است که در اکثریت خانمها اتفاق میافتد. این واژه به برآمدگیهای ظاهر پوست اطلاق میشود که در اکثر مواقع بر روی رانها، باسن و سایر قسمتهایی که ذخیره چربی در آنها بیشتر است اتفاق میافتد. سلولیت با چربیهای ناهمواری که دقیقاً زیر سطح پوست ایجاد میشود اما علت سلولیت فقط چربی نیست و حتی لاغرترین خانمها هم خیلی اوقات دچار سلولیت میشوند. سلولیت در اثر تاثیر بافت پیوندی چربی و عضله ایجاد میشود. بیشتر بودن چربیها این وضعیت را حادتر میکند و برآمدگی و ناهمواری پوست بیشتر به چشم میآید.
*"زیتون" یک درختچه ای با ارتفاع 3 متر است که از چوب آن در تهیه اشیاء چوبی ظریف استفاده می کنند*
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،محمد گلشن متخصص پوست و مواظهار داشت:مهمترین ترکیب در زیتون اسیدهای چرب غیر اشباع است ، گلشن روغن این گیاه را دارای سدیم، ویتامین A، ویتامین E و آهن دانست.
وی اظهار داشت: دم کرده برگ زیتون داروی بسیار مناسبی برای رفع فشار خون است.
گلشن تصریح کرد:مصرف زیتون همراه با آبلیمو می تواند سنگ کیسه صفرا را دفن کند .
وی تاکید کرد: این گیاه باعث رفع گزیدگی حشرات می شود و همچنین بدن کودکانی که دچار نرمی استخوان هستند با زیتون ماساژ دهند.
گلشن افزود: افرادی که دارای جوش و کورک هستند می توانند برای سرباز کردن آنها از له شده زیتون استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: این گیاه دارای خواص دارویی بسیاری است که علاوه بر این ها می توان به از بین بردن میکروب های روده نیز اشاره کرد.
...::::انگور، چربی مضر خون را کاهش میدهد::::...
یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف انگور در کاهش چربی مضر خون موثر است.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از سلامت نیوز؛ مهمترین مواد مغذی تشکیل دهنده انگور را کربوهیدراتها یا قند دانست و افزود: هر یکصد گرم انگور، ۱۶ گرم کربوهیدرات دارد که بیشترین نوع قند موجود در این میوه از نوع گلوگز است که قند خون بدن را نیز تامین میکند.
وی گفت: حجم هر ۱۵ عدد دانه انگور تقریبا معادل یک سوم لیوان است که خود یک واحد غذایی محسوب میشود.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه انگور با داشتن فیبر در کاهش چربی مضر خون، بهبود یبوست و حرکات دستگاه گوارش نقش مثبتی دارد.
وی همچنین افزایش سطح ایمنی بدن،بهبود بینایی و بهبود بیماریهای قلبی عروقی را از فواید روغن هسته انگور عنوان کرد.
کارشناس تغذیه در یزد گفت: میزان پتاسیم موجود در میوه انگور در بهبود بیماریهای قلبی عروقی موثر است.
نقیایی در پایان به بیماران دیابتی توصیه کرد:ازمصرف بیش از حد میوه انگور خودداری کنند،چرا که مصرف زیاد این ماده غذایی، قند خون این بیماران را افزایش میدهد.
...::::7 فایده خوراکیهای سبز::::...
در اینجا ۷ دلیل این که چرا شما قطعا باید تعداد زیادی از سبزی ها را در رژیم غذایی خود داشته باشید .
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازافکارنیوز، شما ممکن است شنیده باشید اغلب اوقات که مواد غذایی سالم که ، به رنگ سبز هستند بسیار مفیدند. اما آیا واقعا می دانیم دقیقا چه منافعی دارند؟ این غذاها ی سبز که به ما کمک کند تا سالم بمانیم چه کارهایی میکنند؟ سبزیجات برگ دار سبز غنی از ویتامین ها و مواد معدنی هستند که در شیوه های مختلف کمک می کند تا بدن ما متعادل شوند . در اینجا ۷ دلیل این که چرا شما قطعا باید تعداد زیادی از سبزی ها را در رژیم غذایی خود داشته باشید .
۱ - تقویت استخوان های شما
بسیاری از سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج ، شاهی و ….سرشار از ویتامین کا به میزان بالا هستند. این به تقویت استخوان و جلوگیری از بیماری هایی مانند ورم مفاصل کمک میکند.
۲ - بینایی خود را تیز کنید
سبزیهایی مانند اسفناج، کاهو منبع بسیار خوبی از ویتامین A، لوتئین هستند . همه این اجزای برای چشمان شما هستند. آنها به انطباق بهترچشم کمک میکنند تا تغییرات نور و فیلتر مضر نور با انرژی بالا به چشم آسیب نرساند .
...:::: موادی بهتر از قرص های مولتی ویتامین! ::::...
بهترین رژیم آن است که مواد موردنیاز بدن بهطور طبیعی به بدن برسد و وقتی این تامین نیاز شکل غیرطبیعی به خود بگیرد میتواند مضر باشد. در این مطلب میتوانید از تمام مواد خوراکی که ویتامین یا مواد معدنی خاص را به بدن میرسانند آگاه شوید.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازشهر خبر،دکتر محمدرضا وفا متخصص تغذیه و دانشیار دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره تمام خطراتی که مصرف این مکملهای خوراکی میتواند بر بدن وارد کند، توضیح داده و گفته بود بهترین رژیم آن است که مواد موردنیاز بدن بهطور طبیعی به بدن برسد و وقتی این تامین نیاز شکل غیرطبیعی به خود بگیرد میتواند مضر باشد. در این مطلب میتوانید از تمام مواد خوراکی که ویتامین یا مواد معدنی خاص را به بدن میرسانند آگاه شوید. برای اینکه بدن سالمتری داشته باشید، میتوانید این مواد را در رژیم غذایی خود بگنجانید و خود را از مصرف مکملهای مولتی ویتامین و مینرال برهانید.
...::::برای خستگی پاییزه چه بخوریم::::...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از عرش نیوز، پاییز که میرسد خیلیها احساس خستگی و افسردگی میکنند. همین که خورشید زود غروب میکند و نور کمتر میشود افسردگی نیز سراغ آدم را میگیرد. انگار پاها جان ندارند و صبح که میشود چشمها به زور باز میشوند.
با فرا رسیدن پاییز و فصل سرما همه این چیزها طبیعی است. در واقع اسمش را «افسردگی فصلی» گذاشتهاند که خستگی زیاد هم یکی از علائم همین افسردگی است. خوشبختانه برای این کاهش انرژی و خستگی راه حلهایی وجود دارد. باید راه چاره را در بشقابهایتان جستوجو کنید. با ما باشید تا با چند ماده غذایی نیروبخش و ضدخستگی آشنا شوید.
*میوههای خشک*
اگر میخواهید در طول روز به اصطلاح «بمب تکانتان ندهد» زردآلوی خشک، آلوی خشک یا کشمش را دریابید. میوههای خشک سرشار از آهن هستند و خواص ضد خستگی دارند. این میوهها مواد معدنی بیشتری نسبت به انواع تازهشان دارند. در واقع با خوردن میوههای خشک منیزیم، کلسیم و پتاسیم جذب خواهید کرد. اگر این روزها بی انرژی و کسل شدهاید حتماً به سراغ این میوهها بروید. البته باید بدانید که میوههای خشک سرشار از قند هستند و نباید در مصرف آنها زیادهروی کنید. در واقع میوههای خشک انرژی و کالری فراوانی دارند.
...::::کمبود ویتامین A منحنی رشد کودک را مختل می کند::::...
کارشناس مسئول واحد تغذیه مرکزی بهداشت استان مرکزی گفت: به منظور تامین ویتامین A مورد نیاز بدن روزانه دو واحد میوه و سبزیجات مصرف شود و زنان باردار نیز مصرف این ویتامین را جدی بگیرند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا،نسرین یادگاری اظهار کرد: کمبود ویتامین A در بدن علاوه بر اینکه باعث کاهش ایمنی میشود، صدمات چشمی مانند خشکی چشم را نیز به دنبال دارد.
وی با اشاره به اینکه کمبود این ویتامین، شب کوری و مشکلات چشمی برای سالمندان مانند آب مروارید را به دنبال دارد، افزود: کمبود این ویتامین در کودکان عدم رشد مناسب کودکان را به دنبال خواهد داشت. کودک در این شرایط از نظر وزنی و قدی رشد کافی نخواهند داشت و منحنی رشد وی اصولی نیست.
...:::: فواید کاهو ::::...
کاهو گیاهی است یکساله که دارای برگهای پهن، دراز و سبز با طعمی شیرین است، این گیاه از نظر طب قدیم ایران در رسته گیاهان سرد و مرطوب دسته بندی میشود.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازایسنا،بیان زارعیان متخصص تغذیه اظهار داشت:کاهو سرشار از ویتامین و آهن است، عنوان کرد: کاهو ویتامینهای A ،H ، B و C را داراست به همین دلیل مادهای خونساز است، همچنین این سبزی سرشار از املاح آهن، کلسیم، منیزیم، منگنز، روی، سدیم و مس است که این املاح به ویژه منگنز و روی مانع سفید شدن زودهنگام و ریزش مو میشود.
وی با ذکر این نکته که کاهو طبعی خنک دارد و تشنگی را برطرف میکند، اظهار کرد: خاصیت خنک کننده کاهو قرمزی ناشی از مضرات آفتاب را که در سطح پوست ایجاد میشود، کاهش می دهد لذا برای رفع آفتاب سوختگی مفید است.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازایسنا،متخصصان تغذیه توصیه میکنند میزان مصرف قند روزانه نباید بیش از 13 قاشق چایخوری باشد.
قند ماده ای حیاتی است که برای سلامت بدن لازم است، بدون آن تمام سلول بدن از بین می روند اما با این حال، مصرف بیش از حد قند خطر ابتلا به بیماری های مختلف از جمله پوسیدگی دندان، چاقی و دیابت نوع 2 را افزایش می دهد.
...:::: سیب مفید در افزایش بینایی ::::...
"سیب" که انواع آن در رنگ های سبز، قرمز و زرد در "تمام فصول سال" یافت می شود حاوی مواد مفیدی است که برای سلامتی بسیار مهم است.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"سیب از میوه هایی است که پوست آن بسیار مفید است تا جایی که ارزش آن دو برابر خود میوه است.
*افزایش بینایی*
مشکلات ناشی از بینایی تقریبا غیر قابل پیشگیری است اما اخیرا مطالعات انجام شده نشان داده است که سیب می تواند اثر مطلوبی بر بینایی داشته باشد از آنجایی که سیب منبعی غنی ازویتامین A و ویتامین c است در درمان شب کوری و کوررنگی اثرات مثبتی دارد.
بررسی ها نشان می دهند سیب حاوی "رادیکال هایی آزاد" است که باعث "تقویت ماهیچه ها" و "عضله های بدن" شده و نقش زیادی در بالا بردن کیفیت "سیستم ایمنی" بدن دارند.
گفتنی است،سیب تنها میوه ای است که باعث کاهش "کلسترول" بدن می شود و از دیرباز از آن به عنوان میوه معجزه گر یاد کرده اند.
مطالعات همچنین نشان می دهند پوست سیب باعث کاهش "اشتها" و گرسنگی می شود و تاثیر زیادی در "لاغری" دارد و افراد پس از خوردن آن تا 40 درصد کمتر تمایل به مصرف "غذاهای چرب و پرکالری" دارند.
نتایج مطالعات نشان می دهد خوردن یک عدد سیب با پوست باعث سلامتی بدن خواهد شد و تمام سیستم های ایمنی بدن را از بروز هر گونه میکروب ،باکتری و ویروس به داخل آن محافظت می کند.
قرصهای ویتامین A را فراموش کنید. این میوه نارنجی رنگ، ویتامین A مورد نیاز شما را تامین کرده و فواید بیشمار دیگری نیز برای سلامت پوست، پیشگیری از سرطان و مقابله با پیری دارد.
**گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"ازفواید هویج**
1. تقویت بینایی
تصور قدیمی که هویج برای چشمهایتان خوب است کاملاً درست است. هویج سرشار از بتا-کاروتین است که در کبد به ویتامین A تبدیل میشود. ویتامین A در قرنیه چشم به رودوسپین تبدیل میشود که رنگدانهای بنفش رنگ لازم برای بینایی است.
بتا-کاروتین در برابر زوال ماکولا و آبمروارید ناشی از بالا رفتن سن نیز محافظت میکند. در یک تحقیق مشخص شد افرادیکه مقدار زیادی بتا-کاروتین مصرف میکنند، تا 40 درصد کمتر در معرض زوال ماکولا قرار میگیرند.
2. پیشگیری از سرطان
تحقیقات نشان داده است که هویج خطر بروز سرطان ریه، سینه و روده را کاهش میدهد. محققان به تازگی فالکارینول و فالکاریندیول را کشف کرده اند که خواص ضدسرطان در خود دارند.
فالکارینول ماده ضدآفت طبیعی است که توسط هویج تولید میشود تا از ریشه خود در برابر بیماریهای قارچی محافظت کند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، مصرف دمنوش های گیاهی زمان منحصر به فرد خود را می خواهد و نباید بلافاصله قبل یا بعد از مصرف آن غذا خورد.
گفتنی است: همین طور مصرف مایعاتی مانند چای، قهوه و یا شیر بلافاصله قبل یا بعد از آن توصیه نمی شود.
بررسی ها نشان می دهند؛ بهتر است حدود نیم ساعت فاصله درزمان مصرف دمنوش های گیاهی وجود داشته باشد.
اغلب افراد به دلیل ناآگاهی از دمنوش های گیاهی صنعتی و یا موجود در عطاری ها به طوری رویه و بدون مطالعه و تنها براساس تبلیغات موجود در بازار استفاده می کنند که می تواند برای این افراد پیامدهای سلامتی مضری به همراه داشته باشد.
پزشکان توصیه می کنند :تا افراد پس از اطلاع از وضعیت مزاجی و نیاز بدن خود به دمنوش های گیاهی از این مواد استفاده کنند و سعی کنند حتما مطابق دستورات مندرج این دمنوش ها را مصرف کنند تا بهترین نتیجه را کسب کنند.
...:::: توت دشمن دیابت ::::...
با خواص این میوه فوق العاده آشنا شوید چون به کاهش قند خون و حفظ سلامت قلب کمک می کند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران _ تی یلم"به نقل از دکترآز،در حالیکه بسیاری از میوه های خشک شده حاوی 30 تا 40 گرم قند هستند ( بیشتر از قند موجود در یک آب نبات)، در توت خشک این میزان قند کمتر از نصف مقدار قند موجود در کشمش ، زغال اخته ، موز ، آناناس ، انبه و خرما می باشد.ولی با وجود میزان قند اندک ، این توت های کوچک مزه شیرینی دارند ؛ مزه ای شبیه به انجیر و سفتی کشمش.
توت حاوی آنتی اکسیدان فنول هستند که باعث خنثی شدن رادیکالهای آزاد مضر می شوند.
...:::: نقش موثر مخلوط عسل طبیعی و دارچین در درمان بیماری های قلبی ::::...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز،
دکتر حاجوی بااشاره به اینکه مصرف عسل و دارچین در وعده صبحانه باعث کاهش کلسترول و جلوگیری از بروز حمله قلبی و تقویت ضربان قلب می شود افزود: بیماران مبتلا به حمله قلبی با مصرف روزانه این مخلوط از حمله قلبی بعدی در امان می مانند.
وی ادامه داد: با بالا رفتن سن شاهرگ های حیاتی و سیاهرگ ها خاصیت انعطاف پذیری خود را از دست می دهند، این مخلوط تا حدودی باعث حفظ قابلیت ارتجاعی دیواره رگ ها می شود.
حاجوی افزود: عسل طبیعی به علت جذب سریع در داخل دستگاه گوارش تخمیر الکلی ایجاد نمی کند و وجود اسیدهای آزاد در آن جذب مواد چربی شده و بدین ترتیب در پایین آوردن کلسترول خون نقش ایفا می کند. وی تاکید کرد: نباید از تاثیر مواد معدنی موجود در عسل در حفظ انعطاف طبیعی دیواره ها چشم پوشی کرد.
به"گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"محققان با انجام دو تحقیق مستقل به این نتیجه رسیده اند که میزان مواد مغذی سودمند در هرچیزی از سبزیجات تا میوه ها بیشتر است.
در مقایسه با سبزیجات و میوه های تازه دو مورد از هر سه مورد میوه و سبزیجات یخزده نمره بهتری از در رابطه با ترکیبات آنتی اکسیدان از جمله ویتامین سی، پلی فنلها، آنتوسیانین، لوتئین دریافت کردند.
...::::نان و غلات سبوس دار را در برنامه غذایی خود بگنجانید::::...
یک کارشناس تغذیه از روشهای تغذیهای صحیح به منظور کاهش فشار خون و کاهش بیماریهای قلبی عروقی اظهار داشت: به منظور فشار خون بالا هنگام خرید و مصرف نان، غلات و دانه ها باید به نکات مهمی توجه کرد.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دارو و غذا،مهدیه سادات حاجی میرزاده با تاکید بر مصرف غلات کامل مانند ماکارونی سبوس دار و برنج قهوه ای با مطالعه برچسب محصولات ادامه داد: سعی شود از نان های سبوس دار و ماکارونی های غنی شده با فیبر استفاده شود.
وی با تاکید بر مصرف جو، بلغور و سایر غلات سبوس دار توصیه .کرد
...:::: پیاز، تنظیم کننده قندخون ::::...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران _ تی یلم"به نقل از سلامت نیوز، پیاز برای حفظ سلامت مفید است و مصرف روزانه آن، از بروز عفونت ها و بیماری های مختلف پیـشگـیـری می کند. اگـر مریض احوال هستیــد و بــه درمـان سریع نیاز دارید،مصرف پیاز بهترین درمان است.
خواص:
*فیتوکمیکال موجود در پیاز عملکرد ویتامین C را در بدن بهبود می بخشد.
* کروم آن باعث تنظیم قندخون می شود.
...::::گردو و پیشگیری از چندین بیماری مهم::::...
...::::سرکه دوست یا دشمن سلامتی؟ ::::...
سرکه به طور کل برای سلامتی خوب است اما در مواردی هم یک مادهی غذایی آلرژیزا و آسیبرسان به دستگاه گوارش میباشد.
*خواص واقعی سرکه
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از همشهری ؛ اول از همه باید بدانید که سرکه باعث کاهش قند خون میشود. مصرف مقدار کمی سرکه یعنی 10 گرم به همراه غذای شیرین، میزان گلیسمی یا همان قند خون را کاهش میدهد. به نظر میرسد که اسید استیک موجود در سرکه چنین خاصیتی دارد. برای همین افراد دیابتی که میخواهند یک غذای سرشار از نشاسته میل کنند باید در کنارش سالادشان را با سرکه بخورند تا قند خونشان کنترل شود.
...::::تخم مرغ برای سلامتی چشم هایتان مفید است::::...
همچنین این ماده غذایی ارزشمند حاوی پروتئین های با کیفیت بالا بوده که تمام اسیدهای آمینه ضروری بدن در آن وجود دارد.
ترکیبات لوتئین موجود در تخم مرغ موجب سلامتی دستگاه بینایی می شود.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران؛سمانه عزیزی کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اظهار داشت: تحقیقات ثابت کرده که ترکیبات گزانتین و لوتئین تخم مرغ در سلامتی دستگاه بینایی موثر بوده و افراد سالم می توانند روزانه یک عدد تخم مرغ مصرف کنند.
وی افزود: همچنین این ماده غذایی ارزشمند حاوی پروتئین های با کیفیت بالا بوده که تمام اسیدهای آمینه ضروری بدن در آن وجود دارد.
این کارشناس اظهار داشت: سالمندان می توانند با نظر پزشک معالج خود برای حفظ توده عضلانی تخم مرغ مصرف کنند.
عزیزی با اشاه به ترکیبات کولین تصریح کرد: کولین ماده ای ضروری برای متابولسیم بوده و نقش مهمی در تکامل مغز جنین دارد.
1- نوشیدنی مفید برای چشم
یک درمان چینی برای بهبود بینایی از کرفس، سوسنبر و جعفری چینی تهیه میشود. لوتئولین یک بیوفلاونوئید آنتی اکسیدانی است و در خیلی داروهای گیاهی و غذاها یافت میشود و نیز در هر سه جز مخلوط فوق یافت میشود و بهترین حافظ سلول DNA در مقابل تشعشع و گلی کایتون (یک فرایند که در آن مولکول های قندی چسبنده پروتئین را محصور میکنند و باعث تخریب شبکیه میشوند) میباشد. لوتئولین سطح قند خون را بهبود میبخشد و حساسیت انسولین را منظم میکند. کرفس، سوسنبر و جعفری چینی را همراه با مقداری آب در مخلوط کن بریزید. هر روز از این آبمیوه برای افزایش قدرت بینایی خود بنوشید.
2- یک نوشیدنی کمک کننده به قدرت شنیداری
یک درمان قدیمی برای افزایش قدرت شنیدن، از سیر، پیاز، هویج و جعفری تهیه میشود. مقداری آب، 1 عدد پیاز خرد شده، 2 عدد هویج خرد شده و یک شاخه جعفری را در مخلوط کن بریزید. آب میوه را از گوشت جدا کنید. یک سیر خام را فشار دهید تا روغن آن جدا شود. سپس آن را به آبمیوه اضافه کنید. سیر جریان خون را به اعصاب شنیداری افزایش میدهد، هویج و جعفری غنی از ویتامین C و نیاسین هستند که به طور طبیعی سبب بهبود عملکرد گوش میشوند. هر روز به مدت 1 ماه از این آبمیوه بنوشید. میتوانید این مخلوط را به آبمیوههای دیگر اضافه کنید.
در برخی مطالعات نیز آشکار شده است که رژیمغذایی حاوی ویتامین ث و ای، بتاکاروتن، روی و اسیدهای چرب امگا 3 میتواند از بیماریهای چشمی ناشی از افزایش سن و سالخوردگی پیشگیری کند.
برخی از خوردنیهای مفید در این زمینه عبارتند از:
کلم پیچ: کلم پیچ منبعی غنی از آنتیاکسیدانها و ویتامینهایی است که مصرف آن برای مقابله با سرطان ضروری است. همچنین این سبزی حاوی مقدار قابل توجهی بتاکاروتن، لوتئین و زاگزانتین است.
ذرت: این ماده خوراکی نیز حاوی لوتئین و زاگزانتین بوده و در درمان و پیشگیری از بیماریهای مزمن چشمی موثر است.
اسفناج: یک فنجان اسفناج حاوی 20.4 میلیگرم لوتئین و زاگزانتین است که مصرف آن به صورت پخته باعث میشود بدن لوئتین موجود در آن را بهتر جذب کند.
بروکلی: این سبزی سرشار از فیبر خوراکی حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین ث و بتاکاروتن همچنین لوتئین و زاگزانتین است که برای سلامت چشم مفید هستند.
تخم مرغ: یکی از سالمترین مواد خوراکی برای شروع کردن روز مصرف تخم مرغ است. بنابراین مصرف این ماده خوراکی پروتئینی به دلیل دارا بودن لوتئین، ویتامین ای و اسیدهای چرب امگا 3 و دیگر مواد مغذی و ویتامینها توصیه میشود.
پرتقال: این میوه که حاوی ویتامین ث است به بهبود سلامت بافت های چشم
...::::درمصرف آب کرفس زیاده روی نکنید::::...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"آب کرفس با توجه به خواص و فواید زیادی که دارد اگر بی رویه مصرف شود زمینه ساز بروز بسیاری از بیماری های خطرناک در بدن می شود.
استفاده از رژیم های غلط، عوارضی همچون گود رفتن زیر چشم ها، لاغر شدن صورت، بالا رفتن چربی خون، عصبی شدن، زود رنج شدن، کم شدن آب زیر پوست را رخ می دهند.
استفاده از آب بعضی از سبزی ها به خصوص آب کرفس، جعفری یا شوید برای کاهش وزن مرسوم است، آب سبزی ها باعث لاغری نمی شود و تنها به دلیل داشتن مقدار زیاد فیبر و آب فراوانی که دارند، جذب برخی از چربی ها را کاهش می دهد.
مصرف آب سبزی، باعث دفع مقداری آب نیز می شوند که این امر به فرد حس خوشایندی می دهد و گمان می کنند که کاهش وزن داشته چرا که هیچ گونه کاهش وزنی را نیز پدیدار نمی کند.
استفاده روزانه از آب کرفس به هیچ عنوان به افراد توصیه نمی شود چرا که کرفس از سبزی هایی است که ( اگزالات) فراوانی دارد و تجمع اگزالات در بدن، به خصوص در افرادی که کلیه و مثانه سنگ ساز دارند، می تواند باعث به وجود آمدن یا بزرگ تر شدن سنگ های اگزالاته شود.
دریافت بیش از اندازه اگزالات عاملی مهم در از بین رفتن عناصر 2 ظرفیتی مانند کلسیم، روی، فسفر، منیزیم و منگنز است که برای بدن بسیار ضروری هستند و کمبود آنها نیز بسیار خطرناک است.
...::::6خوردنی مفید برای تقویت چشم::::...
بیش از 25 میلیون نفر از مردم جهان به مشکلات و اختلالات بینایی نظیر آب مروارید مبتلا هستند که این مشکلات میتوانند عامل نابینایی در افراد بالای 55 سال باشند.
این بیماری ها اغلب به دلیل پدیده اکسیداسیون و بروز التهاب در چشم ها ایجاد می شوند اما تحقیقات حاکی از آن است که مواد خوراکی حاوی ریزمغذی هایی موسوم به «لوتئین» و «زاگزانتین» می توانند احتمال ابتلا به بیماری های مزمن چشمی را کاهش دهند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا؛ریدرز دایجست اظهارکرد:در برخی مطالعات نیز آشکار شده است که رژیم غذایی حاوی ویتامین ث و ای، بتاکاروتن، روی و اسیدهای چرب امگا 3 می تواند از بیماری های چشمی ناشی از افزایش سن و سالخوردگی پیشگیری کند. برخی از خوردنی های مفید در این زمینه عبارتند از:
- کلم پیچ: کلم پیچ منبعی غنی از آنتی اکسیدان ها و ویتامین هایی است که مصرف آن برای مقابله با سرطان ضروری است. همچنین این سبزی حاوی مقدار قابل توجهی بتاکاروتن، لوتئین و زاگزانتین است.
- ذرت: این ماده خوراکی نیز حاوی لوتئین و زاگزانتین بوده و در درمان و پیشگیری از بیماری های مزمن چشمی موثر است.
- اسفناج: یک فنجان اسفناج حاوی 20.4 میلی گرم لوتئین و زاگزانتین است که مصرف آن به صورت پخته باعث می شود بدن لوئتین موجود در آن را بهتر جذب کند.
- بروکلی: این سبزی سرشار از فیبر خوراکی حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین ث و بتاکاروتن همچنین لوتئین و زاگزانتین است که برای سلامت چشم مفید هستند.
- تخم مرغ: یکی از سالم ترین مواد خوراکی برای شروع کردن روز مصرف تخم مرغ است. بنابراین مصرف این ماده خوراکی پروتئینی به دلیل دارا بودن لوتئین، ویتامین ای و اسیدهای چرب امگا 3 و دیگر مواد مغذی و ویتامین ها توصیه می شود.
- پرتقال: این میوه که حاوی ویتامین ث است به بهبود سلامت بافت های چشم کمک می کند. علاوه بر این، مصرف ویتامین ث باعث می شود تا دیگر آنتی اکسیدان ها همچون ویتامین ای در چشم ها تولید شوند.