تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 908
بازدید هفته : 1700
بازدید ماه : 2827
بازدید کل : 168163
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
Alternative content
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از جام نیوز،مصرف ماهی خطر مرگ ناگهانی را کاهش داده و باعث افزایش طول عمر مصرف کننده می شود.مسمومیت غذایی موسوم به«بوتولیسم»ناشی از نوعی باکتری است که سمی تولید میکند و از طریق غذاهای دریایی مثل ماهی منتقل میشود که خیلی خطرناک است و در عرض چند ساعت موجب فلج شدن عضلات صورت میشود.البته این سم به حرارت حساس است بنابراین قبل از مصرف ماهی باید به طور کامل حرارت ببیند تا این سم از بین برود این سم از طریق گرد و غبار وارد ماده غذایی میشود.یکی از سوالاتی که همواره برای هر یک ما وجود داشته راه های تشخیص ماهی سالم از فاسد به...
چرا چربی روغن زیتون مفید است؟
یک متخصص تغذیه گفت:اسید چرب اوریک،بخش اصلی و غالب را در روغن زیتون داراست،کارکرد این اسید چرب در کاهش روندهای التهابی در بدن مفید است.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران،رضا امانی گفت:در سالهای اخیر به نقش سودمند اسیدهای چرب امگا مانند اوریک در کاهش خطر بیماریهای مزمن از قبیل بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت توجه شده است.وی ادامه داد:هنگامی که در رژیم غذایی،اسید چرب اوریک جایگزین اسیدهای چرب اشباع شود، شاخص بیماریهای قلبی و عروقی به صورت معنیداری کاهش مییابد.این متخصص تغذیه درباره کاربرد روغن زیتون در برنامههای غذایی روزانه توضیح داد:در صورتی که فرایندهای تصفیه سازی روی روغن زیتون به طور کامل انجام شده و به صورت شفاف و بدون رنگ و بو تهیه شده باشد،قابل استفاده برای سرخ کردن است و در غیر این صورت انواع روغن زیتون که تیرهرنگ بوده و دارای عطر و بو هستند،تنها برای مصارف سالاد توصیه میشوند و برای سرخ کردن مناسب نیستند.امانی توصیه کرد:باید توجه داشت که همواره لازم است تمامی روغنها را در محیط خنک و به دور از تابش آفتاب و غیره نگهداری شوند.
مصرف آنتی اکسیدانها سدی برای ابتلا به این بیماریها
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران،زهرا عبدالهي متخصص تغذيه اظهار داشت:غذاهاي گياهي مانند ميوهها،سبزيها و غلات كامل سرشار از آنتياكسيدان و براي سلامت افراد ضروري هستند.وي گفت:بسياري از بيماريهايي مرتبط با افزايش سن است.مصرف آنتياكسيدانها ميتواند بروز اين بيماريها را به تأخير بيندازد و مانع بروز بيماريهاي قلبي و عروقي،ديابت و انواع سرطانها و...
مطالعات جدید نشان میدهد مصرف چهار یا پنج وعده ماست در هفته سبب کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو میشود.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا،متخصصان سلامت در انگلیس با بررسی رژیم غذایی 4000 نفر طی مدت 11 سال، دریافتند افردی که دراین مدت در رژیم غذایی خود ماست زیادی مصرف کردهاند 24 درصد کمتر از سایرین به دیابت نوع 2 مبتلا شدهاند.این افراد دررژیم غذایی خود در هفته چهارالی پنج وعده ماست کم چرب مصرف کردهاند که این مسئله سبب کاهش خطر ابتلا به...
پوست کندن میوه ها یکی از بزرگترین اشتباهاتی است که مرتکب می شویم؟
مطالعات جدید محققان نشان می دهد خوردن میوه ها با پوست از بروز بسیاری از بیماری های صعب العلاج پیشگیری می کنند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران،با شستشوی صحیح میوه ها می توانید آن ها را به راحتی با پوست بخورید و مطالعات جدید محققان نشان می دهد خوردن میوه ها با پوستشان از بروز سرطان ها و بسیاری از بیماری های صعب العلاج پیشگیری می کنند.گفتنی است،اگر بدانید نصف پوست موز و یا نارنگی و یا پرتقال را همراه با خود آن میوه بخورید هرگز دچار"افسردگی"و"پیرچشمی"نخواهید...
پنیر برای صبحانه بهتر است یا عصرانه؟
وعده شام بهترین زمان برای مصرف مواد لبنی و کلسیم است و تاثیر زیاد و مطلوبی روی استخوان ها می گذارد و به"سیستم عصبی"آرامش می بخشد.بر خلاف باور مردم که مصرف پنیر در صبح بهترین صبحانه محسوب میشود مطالعات محققان این باور را رد میکند و در علم تغذیه به ضررهای مصرف پنیر در وعده صبحانه اشاره میکند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران؛پنیر حاوی نوعی پروتیین است که اثرات مثبتی روی استخوانها و بافت مفاصل ...
آیا از خواص خرمای خشک چیزی می دانید؟
خرمای خشک سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازسرویس علمی جام نیوز،خرمای خشک با دفع کلسترول از رگ ها،در حفظ سلامت قلب و عروق موثر است و میوه ای کم کالری است که با کلسترول مضر مقابله می کند.فیبر بالای موجود در آن،منبع عالی انرژی است و برای کاهش وزن مناسب است.و همچنین فیبر زیاد آن از یبوست پیشگیری و سیستم گوارشی را پاکسازی می کند.سوء هاضمه،سوزش سردل و اسیدیته معده را کاهش می دهد.سرشار از کلسیم است و علاوه بر آن از بروز آرتریت و پوکی استخوان پیشگیری می کند.سرشار از آهن است.تولید گلبول های خون را افزایش می دهد،در نتیجه گردش خون را بهبود می بخشد.خرمای خشک حاوی آنتی اکسیدان و اسید آمینه است.گلوکز و فروکتوز موجود در آن انرژی زا است.ویتامین B موجود در آن،موخوره و آسیب دیدگی موها را برطرف می کند.
♣♣♣ پیشگیری از سرطان با "کورکومین"♣♣♣
نتایج پژوهش های انجام شده در آزمایشگاه و بر روی حیوانات حاکی از آن است که مصرف کورکومین از سرطان پیشگیری کرده و از سرعت انتشار سرطان می کاهد.یک دکترای داروسازی با بیان اینکه کورکومین موجب افزایش اثرات شیمی درمانی میشود،گفت:این ماده موجب حفاظت سلولها در برابر اثرات زیانبار اشعه میشود.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا،دکتر فروغ موسوی اظهار داشت:کورکومین مادهای است که در زردچوبه وجود دارد،این ادویه از مدتها پیش در طب آسیایی برای درمان انواع بیماریها به کار میرود.وی با اشاره به تحقیقات انجام شده گفت:در حال حاضر نتایج بعضی پژوهشها حاکی از آن است که...
چای سبزتان را پر خواص کنید
چای سبز می تواند تاثیر مثبتی در لاغری افراد به خصوص افراد باردار داشته باشد و همچنین در افزودن لیمو به چای می تواند خاصیت ضد سرطانی آن را افزایش دهد.ریختن آب لیمو در چای سبز باعث پیشگیری از بیماری های زیادی می شود و همچنین برای افراد باردار هم مفید است به همین دلیل توصیههایی در خصوص زمان مصرف آن می شود.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دارو و غذا،دکتر تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه اظهار داشت:ریختن آب لیمو در چای سبز باعث افزایش خواص سودمند این نوع چای میشود.وی افزود:آب لیمو در چای سبز باعث پیشگیری از بیماری های قلبی و سرطان و دیابت می شود.وی اظهار داشت:ویتامین c موجود در آب لیمو باعث خارج شدن مواد آنتی اکسیدان از برگ های چای سبز می شود.وی ادامه داد:چای سبز می تواند تاثیر مثبتی در لاغری افراد به خصوص افراد باردار داشته باشد و همچنین در افزودن لیمو به چای می تواند خاصیت ضد سرطانی آن را افزایش دهد.وی خاطر نشان کرد:توصیه می شود زمانی که چای خنک شده است از آب لیمو استفاده شود تا ویتامین c موجود در آب لیمو در اثر گرمای چای تخریب نشود.
نارگیل برای شما خطرناک است!
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازباشگاه خبرنگاران،دانشمندان با انجام برخی از آزمایشها روی ویتامینها املاح،اسیدهای میوهها،پدریافتند که نارگیل هیچ گونه خاصیت درمانی برای بیماران قلبی ندارند و از میوههای ممنوعه برای افرادی است که جراحی قلب کردهاند.بررسیها نشان می دهند؛این میوه اگر چه انرژی زیادی دارد اما افرادی که تحت رژیمهای غذایی هستند باید مصرف این میوه را حذف کنند.گفتنی است:ماده غذایی در نارگیل وجود دارد که در تنظیم هورمونهای بدن نقش زیادی دارد اما مصرف آن منجر به بیماریهای قلبی،سکتههای مغزی،ورمهای مزمن و بیماری قند میشود.نتایج مطالعات نشان می دهند؛آب این میوه کلسترول زیادی دارد و افرادی که دچار اضافه وزن هستند باید مصرف آن را محدود کنند اما خانمهایی که به دنبال راهی برای شادابی پوست و موی خود هستند می توانند با مصرف این میوه شادابی پوست خود را تضمین کنند.
قرص را با آب نخورید
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران،یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد قرص ها برای جذب هر چه سریع تر در بدن احتیاج دارند تا با مواد قندی مخلوط شوند.همه افراد تقریبا عادت دارند با قرص خود 1 لیوان آب بنوشید اما مطالعات جدید نشان می دهند آب اثر قرص را چندین ساعت بعد در بدن نشان می دهد.بررسی ها نشان می دهند،مصرف شیر و یا آب میوه های طبیعی و تازه به ویژه در...
زیاد به چشمهای ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکیاش زل نزنید و حس کنجکاویتان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یکبار هم که شده مزهاش را بچشید.با این ملخ دریایی که به آن میگو میگویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو،قلیه میگو،میگو سوخاری،خورش میگو و چیپس میگو تهیه میکنند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از سلامت نیوز،اگر میگو بخوبی پخته شود بوی زهمش از بین می رود و اگر همراه برخی سبزیجات آبپز شود همچون انواع ماهی ها نفع زیادی به بدن می رساند.اما این که می گویند میگو کلسترول دارد،اما کلسترول خون را بالا نمی برد چقدر صحت دارد؟کلسترول میگو بالاست...در مورد کلسترول میگو،نظرهای متفاوتی وجود دارد.برخی بر این باورند که میگو سرشار از اسید های چرب امگا3 است و وجود...
نان را در این مکان خطرناک قرار ندهید
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه،خانوادهها نه تنها باید از خرید رشتههای آش و ماکارونیهایی که به رنگ خاکستری درآمده و خرد شدهاند پرهیز کنند بلکه لازم است بدانند گذاشتن نان داغ روی روزنامه نیز خطرناک است.هرگز از روزنامه برای نگهداری نان استفاده نکنید زیرا جوهر سمی موجود در روزنامه در تماس با نان گرم به نان منتقل میشود که...
روغن ماهی سبب تاخیر در پیری مغز میشود
بنابر مطالعات جدیدی که از سوی متخصصان علوم پزشکی در آمریکا انجام گرفته،مصرف روغن ماهی روند تخریب سلولهای مغزی ناشی از افزایش سن را حدود یک تا دو سال به تاخیر میاندازد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازایسنا،این متخصصان با اعلام مطلب فوق که در نشریه پزشکی«نورولوژی»آمریکا منتشر شده،افزودند...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از دانشجو،نوشیدن روزانه حدود 6 لیوان آب خنک بدین روش:نیم ساعت قبل و دو ساعت و نیم بعد از غذا برای تقویت قدرت بینایی مفید است.مصرف غذاهایی به ویژه، استفاده از سبزیجات و میوه جات رنگی که دارای مواد بتاکاروتن هستند،مانند:هویج فرنگی،کدوحلوایی،گوجه فرنگی،خرمالو، انبه(به صورت شربت)و سایر محصولات غذایی رنگی دیگر بر روی چشم تاثیر می گذارد.مهم ترین توصیه برای محافظت از چشم...
یک پژوهشگر حوزه طب اسلامی گفت:ماه(کانون آخر)اواخر دی ماه شروع میشود و تقریباً تا اواسط بهمن ماه ادامه دارد، در این ماه بلغم یا همان مواد سرد و تر در بدن فزونی پیدا کرده،بنابراین افراد باید از مصرف ماهی تازه و ماست پرهیز کنند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"یوسف اصغری خبرنگار سلامت اظهار داشت:طبق تقویم رومی دی ماه"کانون اول"نام دارد که سرمای هوا زیاد میشود و نافع است که در فصل زمستان از مصرف مواد سرد پرهیز شود.به گفته وی در فصل زمستان از حجامت و فصد باید...
دانشیار آسیبشناسی سلولی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:بروکلی دارای خواص ضد سرطانی است و مصرف آن از ابتلا به سرطانهای سینه،معده،روده بزرگ و ریه پیشگیری میکند و مملو از کلسیم بوده و ضدپیری و آلزایمر است.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از بنیان،حسن اکبری در مورد فواید کلم بروکلی اظهار داشت:به اعتقاد متخصصان تغذیه،این کلم سرشار از ویتامینهایA، B، K، C و نیز مواد معدنی مانند پتاسیم و روی است.وی ادامه داد:همچنین مملو از فیبر است و مصرف آن به همراه خانواده کلمها مانند کلم بروکسل،گل کلم و کلم معمولی حاوی ترکیبات گوگرد است که میتواند مواد سرطانزا را که در اصل سبب...
خواص تخم گشنیز،درمان فشارخون
خواص تخم گشنیز،درمان فشارخون،تخم کاهو،گشنیز،کاسنی،خُرفه در درمان فشارخون مؤثرند.فشارخون نیرویی بوده که انقباض قلب ایجاد میکند.تخم کاهو،گشنیز،کاسنی،خُرفه در درمان فشارخون مؤثرند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از سلامت،فشارخون نیرویی بوده که انقباض قلب ایجاد میکند.این نیرو برای برقراری گردش مناسب و مداوم خون در کلیه عروق ضروری است.قلب باید حداقل فشاری را درون دستگاه گردش خون حفظ کند تا بر مقاومت ناشی از...
گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم می کنند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"پژوهشگران استرالیایی در مطالعات خود دریافتند که زعفران دارای یکی از فاکتورهای کلیدی در پیشگیری از کاهش قدرت بینایی و نابینایی است.این مطالعات که در یکی از مراکز چشم پزشکی و تحقیقات بینایی استرالیا انجام شد،نشان داد که گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم می کنند.در ادامه این تحقیق، تعدادی از بیماران مبتلا به تحلیل ماکولار وابسته به سن(نوعی عارضه چشمی ناشی از پیری)،مورد آزمایشات بالینی قرار گرفتند.در این بررسی ها مشخص شد که درمان به موقع این بیماران با مکمل های حاوی عصاره زعفران می تواند آسیب وارده به سلول های بینایی را ترمیم نماید.براساس این پژوهش،عصاره زعفران نه تنها سلول های گیرنده نوری در چشم را از تخریب حفظ می کند بلکه می تواند از بیماری هایی همچون تحلیل ماکولار و التهاب رنگدانه ای شبکیه چشم(نوعی بیماری چشمی ژنتیکی و مهم ترین عامل شب کوری)پیشگیری نموده و همچنین آنها را بهبود بخشد.
کاهو تقویت کننده ای گیاهی برای بافت های عضلانی
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت:آب کاهو،خنک و شادابي بخش است و ميزان فراواني منيزيم در آب آن سبب تقويت بافت عضلاني،اعصاب و مغز مي شود.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازسلامت اصغر نقشی اظهار داشت:کاهو به لحاظ درمانی فوق العاده و سرشار از نمک هاي معدني با خاصيت قليايي است؛به همين سبب خون را تصفيه مي کند.وی تشریح کرد:استفاده از کاهو به علت داشتن...
شیر را حتما با دارچین بخورید
شیر سرد فواید بیشتری نسبت به شیر گرم دارد.چون شیر سرد خواص خود را به صورت طبیعی حفظ کرده و کمتر به بافت های گلو آسیب می زند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از جام نیوز،طب امروزی تاکید به خوردن فراوان شیر می کند،مخصوصاً در افراد پیر با پوکی استخوان و آرتروز،از طرفی افراد مسن عمدتاً از سردی مفاصل و سایر اعضا رنج می برند.برای این افراد بهترین روش مصرف شیر در منابع طب سنتی این است که شیر را با دارچین میل کنند تا هم سردی شیر را بگیرد و هم به این دلیل که دارچین مبدرق شیر است و شیر را تا مفاصل می برد.این خاصیت ذاتی دارچین است که...
خوردن این خوراکی،سلول های مغزتان را به طرز شگفت آوری فعال می کند
كدو تنبلهاي كشور ما دو نوعاند:نوع اول كاملاً گرد هستند و نوع دوم،سر باريك و انتهاي پهني دارند و شكلشان نامتقارن است.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از عرش نیوز،شايد باور نكنيد كه نوع دوم از نظر داشتن ميزان بتاكاروتن (پيش ساز ويتامين A) ارجحيت دارد،به طوري كه تحقيقات نشان داده است بتاكاروتن موجود در نوع دوم چهار برابر بيشتر است.علاوه بر اين،كدو حلوايي نوع دوم؛پتاسيم بالايي دارد و خوردن آن براي كساني كه از فشار خون بالا رنج ميبرند،مفيد است.ويتامين C کدو حلوايي نيز در مقايسه با ساير كدوها بيشتر است.مصرف مرتب آن،احتمال ابتلا به ...
کیوی از بروز سرطان جلوگیری میکند
چرا هویج بخوریم؟
تحقیقات نشان داده است که هویج خطر بروز سرطان ریه،سینه و روده را کاهش میدهد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازخبرپرداز؛علیاکبر کمالی اردکانی”کارشناسی ارشد صنایع غذایی اظهار داشت:هویج سرشار از بتاکاروتین است که در کبد به ویتامین A تبدیل میشود.ویتامین A در قرنیه چشم به رودوسپین تبدیل میشود که رنگدانهای بنفش رنگ لازم برای بینایی است.وی ادامه داد: بتاکاروتین چشم را در برابر زوال ماکولا و آبمروارید ناشی از بالا رفتن سن نیز محافظت میکند.در یک تحقیق مشخص شد افرادی که مقدار زیادی بتاکاروتین مصرف میکنند،تا ۴۰ درصد کمتر در معرض زوال ماکولا...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از همشهری آنلاین؛میتوان با مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامینها و مواد مغذی به سلامت چشمها کمک کرد و جلوی ضعیف شدن آنها،دژنراسیون ماکولای چشم، خشکی چشم، آب مروارید و غیره را گرفت.میتوان با مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامینها و مواد مغذی به سلامت چشمها کمک کرد و جلوی ضعیف شدن آنها،دژنراسیون ماکولای چشم،خشکی چشم،آب مروارید و غیره را گرفت.چشمهای من هم مثل خیلی از شما ضعیف و...
رفع تشنگی با خوردن اسفناج
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت:خوردن اسفناج به صورت پخته یا بورانی در رفع تشنگی موثر است.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا،اصغر نقشی اظهار داشت:برگ اسفناج منبع غنی ویتامین آ،ب3،ث،آهن و پتاسیم است.وی تشریح کرد:از بین بردن ورم و درد گلو با غِرغِره آب خام یا پخته اسفناج دور از انتظار نخواهد بود.نقشی ادامه داد:برای معالجه کک و مک می توان بعد از قرار دادن اسفناج در روغن زیتون روی صورت گذاشت.کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد:آش اسفناج با گشنیز برای سردردهای ناشی از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارشی مفید است.وی از تاثیر اسفناج در تقویت بینایی گفت و اظهار داشت:اسفناج موجب تقویت چشم و افزایش قوه بینایی در افراد میشود،بنابراین مصرف آن در دوران نوجوانی و میانسالی بسیار توصیه میشود.نقشی ضمن توصیه ای به بیماران مبتلا به ورم مفاصل تاکید کرد:اسفناج برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ های كلیه و مثانه مناسب نیست.
سیستم عصبی بینایی با ویتامینها در ارتباط است و کسانی که دچار کمبود ویتامین باشند دچار اختلالات متعدد سیستم بینایی میشوند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا؛دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه اظهار داشت:سیستم بینایی از سلولهای استوانهای و مخروطی تشکیل شده که سلولهای استوانهای برای دید معمول وسلولهای مخروطی برای دید در شب بکار میرود.وی افزود:سیستم عصبی بینایی با ویتامینها در ارتباط است به خصوص ویتامین A وکسانی که دچار کمبود این ویتامین باشند سیستم اعصاب بینایی آنها درگیر می شود و دچار شبکوری خواهند شد.وی ادامه داد:ویتامین A به 2 دسته ویتامینهای محلول در چربی و پیش ساز ویتامین A تقسیم میشود.وی تصریح کرد:محلول در چربی که از طریق مکملها دریافت میشوند و پیش ساز ویتامین A که در سبزیجات که حاوی رنگدانه های زرد و نارنجی باشند مثل هویج، طالبی،کدو حلوایی و سبز خوردن فراوان است.دکتر فرحبخش خاطرنشان کرد:استفاده از روغن کبد ماهی و همچنین مرکبات که دارای ویتامین C هستند در افزایش بینایی موثر است.
جلوگیری از افزایش قند خون با برگ بو
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا،اصغر نقشی کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی اظهار داشت:آنزیم های موجود در آن با شکستن پروتئین ها و کمک به هضم غذا،علایم اختلالات گوارشی را کاهش می دهد و ناراحتی معده را درمان می کند.وی تشریح کرد:برای رفع لكههای غیر طبیعی پوست،میوه برگ بو و به اندازه گیلاس به صورت پودر درآورده با عسل مخلوط نموده روی لك قرا داد.نقشی با اشاره ای به ترکیبات معدنی برگ بو ادامه داد:این ادویه منحصر به فرد حاوی مقادیر قابل توجهی از مواد معدنی نظیر مس، پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن، سلینیوم،روی و منیزیم است که در سلامت فرد نقش حیاتی بر عهده دارند.کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: ویتامین آ موجود در برگ بو تقویت قدرت بینایی را در پی خواهد داشت.وی به نقش برگ بو در پیشگیری از دیابت اشاره کرد و اظهار داشت:خاصیت آنتی اکسیدان در آن به بدن در تولید انسولین کمک می کند و در نتیجه در بهبود بیماری دیابت موثر است.نقشی تاکید کرد: دَم كرده برگهای این گیاه دارویی را برای برطرف شدن عفونتهای رودهای موثر می دانند.بو قبل از هر وعده غذایی از افزایش قند خون جلوگیری می نماید.
یک متخصص تغذیه در کردستان گفت:آنتی اکسیدانهای بیشتری در هویج پخته شده نسبت به هویج خام وجود دارد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا،بیان زارعیان با اشاره به اینکه هویج منبع غنی بتاکاروتن است،اظهار کرد:بتاکاروتن در صیفی جات نارنجی رنگ قابل مشاهده است.وی با ذکر این نکته که بتاکاروتن پیش ساز ویتامین A است،افزود:ویتامین A برای تقویت سیستم ایمنی بدن، محافظت از ریه، پوست، لوله گوارشی و در نهایت رشد سلول های تولید مثل نقش کاربردی دارد.زارعیان با تأکید براینکه مصرف بتاکاروتن،20 درصد سرطان سینه را در زنان و...
پیاز قرمز شما را از این بیماری فوق العاده خطرناک نجات می دهد
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران،ترکیبی به نام کورسیتین در پیاز وجود دارد که مقدار آن در پیاز قرمز سه برابر پیاز سفید است.کامکار جانمیه عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع گفت: پیاز به دو شکل قرمز وسفید در بازار موجود است که یکی از خاصیتهای آن ضد سرطانی بودن است.کارشناس تحقیقات گیاهان دارویی افزود:ترکیبی به نام کورسیتین در پیاز وجود دارد که مقدار آن در پیاز قرمز سه برابر پیاز سفید است.وی با اشاره به مقالات متعددی که درباره پیاز منتشر شده است گفت: وجود کورسیتین که یک آنتی اکسیدان قوی است پیاز را تبدیل به یک ماده ضد سرطانی کرده است.استادیار پژوهش موسسه درباره ارتباط مصرف همزمان گوشت با پیاز گفت:در بدن همه ما سلولهای سرطانی وجود دارد که با خوردن گوشت فعال وی گفت:قدیمیها حتماً همراه غذاهای گوشتی و آبگوشت پیاز مصرف میکردهاند که متاسفانه در حال حاضر کمتر کسی به این صورت غذا میخورد. جانمیه در پایان گفت:یکی از عوامل"سرطان استرس"به خصوص هنگام غذا خوردن است و بهتر است غذا را با آرامش و همراه پیاز مصرف کنیم.میشوند و هنگامی که پیاز همراه آن مصرف میکنیم با مادهای که دارد خون را از این سلولها تصفیه میکند.
گوجه فرنگی سیاه!
ریواس یک سبزی با طبیعت سرد و خشک است.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا،ریواس گیاهی قابض،مقوی معده و کبد اشخاص گرم مزاج،محرک اشتها و قاطع صفرا و تشنگی،مسکن صفرا و خون،صافکنندهی صفرا و خون،رفعکنندهی وسواس، بواسی،حصبه،اسهال صفراوی و یرقان و تبهای گرم و صفراوی بوده که عصارهی آن برای تقویت دید چشم و تهوع مفید است.در اشخاص سرد مزاج برای سینه و قوه باه مفید نیست و ایجاد قولنج میکند، برای برطرف کردن آن باید از شربت عود، انیسون و عسل استفاده شود.
سیب و شیر کم چرب، سموم هوا را از بدن دفع میکند
یک متخصص تغذیه گفت:در مواقع آلودگی هوا سیب و شیر کم چرب به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازفارس،احمد پورآرام در پاسخ به اینکه چه مواد غذایی در دفع آلاینده های هوا از بدن موثر است اظهار داشت:در مواقع آلودگی هوا توصیه میکنیم تا مردم غذاهای حاوی ویتامینهای A,C,E را بیشتر مصرف کنند چرا که این ویتامینها سمومی که وارد بدن میشود را دفع میکند.وی اضافه کرد:انواع مرکبات مانند پرتغال، نارنگی و لیمو منبع خوبی برای تأمین ویتامین C هستند و...
کیوی متعادل کننده الکترولیت ها
کیوی میوه ای سبز رنگ با طعم خاصی است که طرفداران زیادی دارد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از روزنامه خراسان؛در این مطلب به خواص این میوه اشاره می کنیم.«اکتیتیدین»،آنزیم حل کننده پروتئین در کیوی خام به هضم غذا کمک می کند.میزان بالای پتاسیم کیوی الکترولیت ها را متعادل نگه می دارد.در نتیجه فشار خون را کنترل می کند.ترکیب منحصر به فرد آنتی اکسیدان ها در این میوه،سلول های DNA را از آسیب دیدگی محافظت می کند و در پیشگیری...
کمبود روی “جذب ویتامین A” را دچار اختلال میکند
یک متخصص تغذیه گفت:کمبود برخی از پروتئینها و عناصر معدنی در بدن به ویژه کمبود روی،می تواند جذب، انتقال و متابولیسم ویتامین A را دچار اختلال کند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از پاکسان نیوز؛عماد معصومی متخصص تغذیه اظهار داشت:کمبود ویتامین A مشکل عمده در بسیاری از مناطق جهان بوده که احتمال ابتلا به آن در کودکان بیشتر است.وی گفت:ویتامین A برای بدن بسیار ضروری است و علاوه بر بینایی،برای رشد و تمایز بافتهایی از بدن نظیر...
ویتامین ای نقش اساسی در حفظ تندرستی پوست و چشم ها ایفا می کند و اثر شیمیایی مخربی که به بافت های بدن لطمه می زند را از بین می برد.در سال های اخیر مصرف مکمل ویتامین ای به علت خاصیت آنتی اکسیدانی اش به شدت افزایش یافته است.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از سلامانه؛تعداد زیادی از افراد،به امید این که خواص آنتی اکسیدانی ویتامین ای از بروز بیماری ها جلوگیری می کند،مکمل این ویتامین را مصرف می کنند.نتایج بررسی های پژوهشگران نشان داده ویتامین ای نقشی در پیشگیری از ابتلا به سرطان،بیماری های قلب و عروق،دیابت،آلزایمر،آب مروارید و ... ندارد.کمبود ویتامین ای بسیار نادر است.افرادی که به کمبود این ویتامین مبتلا می شوند به احتمال زیاد از مشکلات گوارشی رنج می برند.اشخاصی که از رژیم های غذایی بسیار کم چرب پیروی می کنند نیز به کمبود ویتامین ای مبتلا می شوند و...
گیاهی که در یک چشم به هم زدن سرما خوردگیتان را خوب می کند
آب ریزش بینی،بی حالی،کیپ شدن دماغ و غیره از علائم شایع سرماخوردگی است که احساس ناخوشایند به همه میدهد. در این مقاله چند روش سریع برای درمان این علائم ارائه میدهیم.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از جام نیوز،مایعات گرم زیادی بنوشیدنوشیدن آب،بدن را تمیز میکند.در واقع نوشیدن آب توکسینها یا همان سموم بدن و باکتریها و ویروسها را دفع میکند.لازم است که روزانه یک و نیم لیتر آب مصرف شود.در دورهی سرماخوردگی برای خودتان جوشاندههای مناسب و سوپ مرغ،تهیه و میل کنید.سوپ داغ با پیاز،سیر و اندکی فلفل مجاری تنفسی را باز میکند.توصیه میکنیم شربت عسل، لیموترش و آب جوش میل کنید.این شربت حساسیت سینه را تسکین میدهد و دارای قدرت ضدعفونی کنندگی...
میوهای که به اندازه "شیر مادر" مفید است!
بررسی ها جدید نشان می دهد اين ميوه ها هوش"کودکان"را افزایش داده و باعث می شوند کودکی باهوش و نخبه داشته باشید.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از افکارنیوز،"خرما" و"نخود و کشمش"اشتهای کودک را تقویت می کنند و میل آنها به خوردن غذا به ویژه غذای سالم افزایش می دهند.بررسی ها نشان می دهند یکی از بهترین و مناسب ترین "تنقلات"برای کودکان کشمش،نخود و خرما است که مصرف آن ها کودکان را"باهوش"مي کند.گفتنی است،متخصصان تغذیه معتقدند که مصرف این وعده های غذایی کم حجم در روز برای کودکان بسیار مفید است.اگر کودکتان دچار"کمبود وزن"است نیز پس از هر وعده غذایی می توانید مشتی از این تنقلات را به او بدهید و پس از مدتی شاهد"افزایش وزن"چشمگیری در او خواهید شد.
تاثیر مرکبات در پیشگیری و درمان بیماریها
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از جوان ایرانی،*بیخوابی:ویتامین C موجود در مرکبات میتواند جذب آهن غیرهِم (NON-HEME) را دو تا چهار برابر افزایش دهد.این نوع آهن در گیاهان نیز وجود دارد.منابع گیاهی آهن عبارتند از:سیب زمینی پخته با پوست،جوانه ی گندم برشته،سبزی های دارای برگ سبز تیره مثل اسفناج تازه و جعفری،حبوبات مثل عدس ولوبیا،پودر کاکائو،نخود سبز،نان گندم کامل،دانه های روغنی،خشکبارمثل انواع برگه (برگه آلو و هلو و زرد آلو)،توت خشک،انجیرخشک و کشمش.گیاهخواران و...
میوههاي زمستانی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن
سرمای زمستان یکی از عوامل ابتلا به سرماخوردگی،آنفلوآنزا و دیگر بیماریها و اختلالات فصلی است و به همین دلیل علاوه بر رعایت رژیم غذایی مناسب،مصرف میوههای سرشار از ویتامینها،مواد معدنی و آنتیاکسیدانها که در مبارزه با عفونتها و تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است،اهمیت بسیاری دارد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا،پنج میوه فوقالعاده که مصرف آنها به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن در زمستان توصیه شده است،عبارتند از...
خوردن این خوراکی کوچک برای حافظه شما معجزه آساست
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دارو و غذا،هر کس در حالت ناشتا بیست و یک مویز سرخ بخورد،هیچ چیز ناخوشایند در بدنش نخواهد دید.خوردن این خوراکی در هر صبح و در حالت ناشتا،هر بیمارى به جز بیمارى مرگ را دور مى کند.خوردن بیست و یک عدد مویز سرخ در هر صبح و در حالت ناشتا،هر بیمارى - به جز بیمارى مرگ - را دور مى کند و...
برگ شاهدانه، اشتهای غذا را از بین میبرد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،شاهدانه با طبیعت گرم و خشک،تونیک،نیروبخش،مسهل و ملین،نرم کننده سینه،مسکن،ضدانگل معده،رفع زکام،قی و استفراغ،دل درد و سوء هاضمه،میگرن،روماتیسم و درد اعصاب،جهت افتادگی رحم مفید است.برگ شاهدانه مفرح و نیکوکننده رخسار است.بعد از زائل شدن اثرات این برگ،اشتهای غذا را از بین میبرد و نهایتاً موجب غم و تاریکی دید چشم،جنون و ترس میشود.شاهدانه دید چشم را کم میکند و برای معده مفید نیست،پس بهتر است که آن را سرخ کرده سپس خورد.
مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد سبزیجاتی که اسید زیادی دارند باعث افزایش کالری سوزی بدن می شوند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران،قارچ به دلیل آنتی اکسیدان هایی که دارد باعث افزایش سوخت و ساز بدن می شود میزان دفع ادرار نیز زیاد می شود.بررسی ها نشان می دهند سبزیجاتی مانند لیمو ترش و قارچ جزو سبزی هایی به شمار می آیند که می توانند تاثیر زیادی در لاغری داشته باشند و مصرف آن ها با غذا ضروری است. امروزه متخصصان تغذیه به افرادی که قصد"لاغری"و کاهش وزن دارند توصیه می کنند تا با افزایش قارچ و لیمو در میان غذاهایشان می توانند سریع تر به فرم اندام دلخواه خود دست یابند.دانشمندان با انجام آزمایش ها و مطالعاتی روی هزاران داوطلب دریافتند که افرادی که سبزیجات زیاد مصرف می کنند و گیاهخواری در غذاهایشان نمود بیشتری نسبت به گوشت خواری دارد بیشتر می توانند به فرم اندام دلخواه خود دست یابند.
داروخـانـه پـروردگـار
هویج حلقه شده شبیه چشم انسان است.مردمک و عنبیه و خط نوری که به چشم میرسد درست مانند چشم انسان میباشد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از عصرایران،تحقیقات نشان میدهد که مصرف هویج باعث افزایش جریان خون در عملکرد چشم میشود.وقتی گوجه فرنگی رو از وسط دو نیم میکنید چهار تا خونه میبینید که قرمزه و دقیقا مثل قلب هستش که اون هم قرمزه و چهار تا بخش مجزا داره.تحقیقات نشون داده که گوجه فرنگی خون رو تصفیه میکنه.حبه های انگور روی خوشه شبیه قلب هستش و هر دونه اون شبیه سلولهای خونی. امروزه تحقیقات نشون داده که انگور...
با مصرف پرتقال و دریافت کافی ویتامین C می توان از ابتلا به بسیاری از بیماری ها پیشگیری کرد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از سلامانه،کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد با اعلام این مطلب گفت: دریافت کافی ویتامین C با مصرف پرتقال در کاهش ابتلا به سرماخوردگی و طول مدت این بیماری تاثیر به سزایی دارد.شهلا جودت افزود: ویتامین C موجود در مرکبات باعث مهار تشکیل مواد سرطان زا در معده می شود...
آیا هویج جای عینک را میگیرد؟
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"بر گرفته از مرکزچشم پزشکی نو،از بچگی توی گوش خیلی از ما خواندهاند که با نوشیدن آب هویج،از شر عینک در امان می مانیم اما متخصصان این باور را فاقد پایه و اعتبار علمی می دانند.البته این به آن مفهوم نیست که هویج هیچ تأثیری بر سلامت دید ندارد.هویج پر از ویتامین است و بتاکارون هم دارد که در بدن به ویتامین آ تبدیل می شود.سلامت بینایی را با رفع عیوب انکساری از زمین تا آسمان فرق دارد.ویتامین های گروه آ،سی و آنتی اکسیدان ها در سلامت و کار کرد صحیح چشم به ویژه شبکیه تأثیر مثبت دارند. ویتامین آ به ویژه در...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازسلامانه،هویج نسبت به گیاهان دیگر برای سلامت مردها اهمیت بیشتری دارد.اما چرا؟ بتاکاروتن موجود در هویج بیشتر از آنچه تصور کنید برای مردان مفید است.مردان بالای ۳۰سال که تشکیل خانواده داده اند،باید به خوردن هویج اهمیت فراوانی بدهند و...