تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 151
بازدید هفته : 570
بازدید ماه : 733
بازدید کل : 171369
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
Alternative content
نفخ شکم چیست؟ +راه پیشگیری نفخ شکم یکی از مشکلاتی است که افراد بسیار زیادی در سراسر دنیا به آن مبتلا هستند و راه های رفع آن نیز کم نیست. با این حال پیشگیری از به وجود آمدن این مشکل بسیار مهم تر است. به گزارش مشرق یکی از علائم سوء جذب غذا نفخ شکم است که فرد با احساس ...
شاید این مواد غذایی را دوست داشته باشید، اما اگر می خواهید معده تان با شما دوست باشد، دور این غذاها را خط بکشید . به گزارش سلامت نیوز به نقل از کیهان ؛ شاید شما هم جزء افرادی باشید که از درد معده، آروغ زدن های مدام، نفخ معده و ناراحتی در ناحیه شکم خود خسته شده اید؛ آمار ارائه شده از طرف مرکز پیشگیری و کنترل امراض آمریکا نشان .
سوءهاضمه را چگونه درمان کنیم؟ سوءهاضمه شامل اختلالهایی است که در هضم غذا ایجاد میشود و با خوردن برخی غذاها به وجود میآید… در حالت عادی، غذا طی حداکثر ۳-۲ ساعت هضم و از معده خارج میشود اما در افرادی که سوءهاضمه دارند این فرایند دچار مشکل میشود یعنی درد دارند یا معدهشان بیش از حد اسید یا صفرا ترشح میکند یا اینکه غذا بیش از زمان قابلقبول در معده میماند و فرد دچار سنگینی سردل یا علایم نفخ میشود. با توصیههای زیر به جنگ سوءهاضمه بروید: اگر با مصرف غذاهای خاص دچار سوءهاضمه میشوید، این غذاها را شناسایی و در برنامه غذایی خود، آنها را محدود کنید. بیش از حد چربی نخورید چون چربیها به مدت طولانی در معده میمانند و هضمشان طول میکشد. اگر به دلیل اختلالهایی در سیستم هضم، در مصرف فیبر مشکل دارید ممکن است دچار سنیگنی سردل شوید. در این شرایط باکتریهای دستگاه گوارشتان افزایش مییابد و دچار نفخ میشوید. پس بهتر است فیبر کمتری مصرف کنید. فیبر مادهای است که برای بدن قابلهضم و جذب نیست اما خواص مهمی دارد از جمله اینکه حجم موادغذایی داخل معده را افزایش میدهد و در ایجاد حس سیری و پیشگیری از یبوست موثر است. اگر دچار سوزش سردل میشوید، دلیل آن ریفلاکس اسید یا صفراست. برای پیشگیری از این مشکل بهتر است از مصرف غذاهایی که محرک ترشح اسید هستند، مثل فلفل و ترشی خودداری کنید. جویدن آدامس، بهخصوص آدامس بدون قند، با افزایش ترشح بزاق به کاهش علایم ریفلاکس کمک میکند. اگر دچار کمبود آنزیم لاکتاز رودهای باشید، ممکن است با خوردن لبنیات و بهخصوص شیر دچار نفخ، اسهال و دلدرد شوید. در این شرایط باید یا شیر کم لاکتوز مصرف کنید یا آنزیم لاکتاز رودهای که به صورت قرص موجود است، با شیر بخورید. اگر ترشح اسید معدهتان کم است، میتوانید با خوردن غذاهای محرک ترشح اسید معده مثل ترشی یا فلفل به هضم بهتر غذا کمک کنید
درصد افراد دچار ریفلاکس مری می شوند شایعترین بیماری های گوارش در مری ریفلاکس است که ۷ درصد جمعیت در هفته یکبار به آن مبتلا می شوند. دکتر مهرداد حق ازلی فوق تخصص بیماری های گوارش بالغین در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: شایعترین بیماری های گوارش در مری برگشت محتویات معده به مری یا همان ریفلاکس است که در دهه دوم یا سوم زندگی شدت آن افزایش می یابد. وی گفت: ۷ درصد جمعیت در هفته یکبار دچار ریفلاکس معده می شوند علائم این بیماری ترش کردن، بادگلو، نفخ تا گلو درد ، گوش درد و سینوزیت که این علائم در افراد ممکن است متفاوت باشد. حق ازلی اظهار کرد: نحوه غلط زندگی باعث ایجاد این بیماری و نحوه درست زندگی نیز آن را کنترل می کند. این فوق تخصص بیماری های گوارشی بالغین عنوان کرد: افرادی که این علائم را دارند باید حجم وعده غذایی را کاهش داده و از مصرف چای پررنگ و قهوه خودداری کنند، این نحوه صحیح زندگی تا حدودی علائم را کنترل می کند.
خواهش می کنم به هر کس که می توانید اطلاع دهید بسیار ممنونم سم شیرین! باید بخوانید! تهیه و ترجمه : دکتر هوشنگ فاضل عضو سابق هیات مدیره انجمن ام اس کانادا و بینانگزار مرکز آموزش علوم دندانپزشکی دانشگاه آزاد در اکتبر سال 2001 خواهرم بیمار شد. او مبتلا به انقباض معده شده و دوره سختی را می گذراند. راه رفتن برایش طاقت فرسا شده بود و برای خروج از تختخواب متوسل به هر چیزی می شد؛ او مبتلا به چنین درد فوق العاده ای بود. تا ماه مارس 2002، از او آزمایشات متعددی به عمل
پرستاری در يکی از بيمارستان های استراليا که ويژه نگهداری از بيماران در شرف مرگ بوده، بر اساس گفته های بيماران در آخرين لحظات عمر عمده ترين موارد پشيمانی و حسرت آنان را جمع آوری و... .
ديوکسين ديوکسين (Dioxin) يک سم بسيار قوي براي سلولهاي بدن است و باعث بروز سرطان به ویژه سرطان سينه مي شود. اخيراً تحقيقاتي توسط دکتر Edward Fujimoto مدير برنامه ريزي سلامت بيمارستان Castleآمريکا راجع به ديوکسين و چگونگي عملکرد آن در بدن صورت گرفته است كه در نتيجه آن توصيه هاي ذيل ارائه شده است .1- بطري هاي پلاستيکي آب را در فريزر براي انجماد قرار ندهيد چون اين کار باعث آزادسازي سم ديوکسين از ظروف پلاستيکي مي شود. 2- غذاها به ویژه غذاهاي حاوي روغن و چربي را در ظروف پلاستيکي در مايکروويو گرم نکنيد . ترکيب «چربي ـ گرمای بالا و پلاستيک» باعث آزادسازي ديوکسين به داخل غذا و در نهايت به درون سلولهاي ما مي شود. به جاي آن براي گرم كردن غذا استفاده از ظرف شيشه اي مثل پيرکس و چيني توصيه مي شود، 3- غذاهاي فوري (Fast Food) و سوپها بايد در ظرف ديگري غیر ازظرف يک بار مصرف گرم شوند. کاغذ بد نيست ولي نمي دانيم که مطمئن تر از ظروف شيشه اي و غيره باشد. 4- لفاف هاي پلاستيکي فقط وقتي خطرناک هستند که با غذا در مايکروويو استفاده شوند. 5- فرآوري غذاها در دمای خيلي بالا باعث حل شدن و آزاد شدن ديوکسين از پلاستيک و نفوذ آن به غذا مي شود. اين مطلب را براي هر کس که زندگي وی برايتان اهميت دارد بفرستيد
آیا تا به حال فکر کرده اید که آزمایش اندازه گیری چربی خون چیست؟ آیا می دانید کلسترول ، HDL ، LDL و تری گلیسیرید چیستند؟ آیا می دانید کلسترول چگونه به وجود می آید؟ کلسترول به دو طریق در بدن به وجود می آید: 1- بدن خودش کلسترول می سازد. بیشترین کلسترول را کبد می سازد و مقدار آن، روزانه در حدود 1000 میلی گرم می باشد.
رژیم غذایی مخصوص کاهش کلسترول رفتن دنبال رژیم های غذایی لاغری، عضله سازی، جلوگیری از پوکی استخوان، پیش گیرنده از سرطان، و از این قبیل خیلی خوب است، اما یک رژیم غذایی خیلی مهم دیگر هم وجود دارد که خیلی از افراد باید حتماً در نظر داشته باشند: رژیم غذایی مخصوص پایین آوردن کلسترول. این روزها که مصرف غذاهای فست فود در کشور ما خیلی زیاد شده است، به دنبال آن سطح کلسترول بد خون در بدن بالا می رود و احتمال ابتلا به بیماری های قلبی بیشتر می شود. اگر می خواهید بدنی سالم داشته باشید، باید حتماً رژیم غذایی پایین آورنده کلسترول را رعایت کنیدرفتن دنبال رژیم های غذایی لاغری، عضله سازی، جلوگیری از پوکی استخوان، پیش گیرنده از سرطان، و از این قبیل خیلی خوب است،
آمارها نشان می دهد شمار مبتلایان به دیابت در اکثر کشورهای جهان به سرعت رو به افزایش است، آگاهی از چگونگی کنترل قند خون به ویژه به شیوه های طبیعی برای حفظ سلامت و بهبود کیفیت زندگی افراد، اهمیت بیشتری پیدا کرده است. به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، هر چند کنترل قند خون در ابتدا کار دشواری به نظر می رسد اما اگر به روش اصولی و با شیوه های استاندارد و طبیعی صورت گیرد، معمولا به سادگی امکان پذیر خواهد بود. سایت اینترنتی کامن سنس در مطلبی در این باره آورده است: هرچند یک بدن سالم می تواند از پروتئین و چربی نیز گلوکز تولید کند اما میزان قند خون اساسا به مقدار مصرف کربوهیدرات ها بستگی دارد. در این مطلب ۱۰ راهکار طبیعی برای کنترل قند خون توصیه شده است که به کنترل فشارخون و حفاظت از دستگاه گردش خون در برابر بیماری های عروقی نیز کمک می کنند. این راهکارها عبارتند از: ۱) ۳۰ دقیقه ورزش در روز که به کنترل قند خون و بهبود حساسیت بدن به انسولین کمک می کند. ۲) انتخاب رژیم های غذایی که حاوی کربوهیدرات پایین باشند. کربوهیدرات ها به سرعت قند را وارد جریان خون می کنند و به همین دلیل از عوامل موثر در بروز «هایپوگلیسمیا» و دیابت هستند. ۳) مصرف حجم زیادی از مواد غذایی حاوی فیبر خوراکی که میزان قند خون را ثابت نگه می دارند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را نیز کاهش می دهند. ۴) استفاده از غلات ۱۰۰ درصد سبوس دار که قند خون را در سطح سالم نگه می دارند و در نتیجه خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهند. ۵) پرهیز از مصرف خوردنی هایی که قند بالایی دارند مثل کربوهیدراتهای تصفیه شده و همچنین محدود کردن مصرف کافئین و پرهیز از مصرف الکل چرا که این مواد توانایی بدن را در کنترل قندخون دچار اختلال می کنند. ۶) مصرف چربی های مفید مثل روغن ماهی امگا – ۳ و پرهیز از مصرف چربی های بد شامل چربی های ترانس و چربی های اشباع شده که سلامت قلب را به خطر می اندازند. ۷) تقسیم وعده های غذایی به ۴ تا ۶ وعده در روز که البته باید حجم کمتری هم داشته باشند تا از این طریق به ثبات قند خون کمک شود. ۸) گنجاندن منابع غذایی پروتئینی به رژیم غذایی به منظور کمک به ثابت نگه داشتن میزان قندخون. ۹) تمرین بیشتر برای کنترل کردن وزن و نگه داشتن آن در حد سالم چرا که حتی درصد اندکی کاهش وزن، تاثیر قابل توجهی در کاهش خطر بروز دیابت دارد. ۱۰) استفاده از مکمل های با کیفیت مثل ویتامین C، ب کمپلکس و سایر ریزمغذی های سالم که همگی در متعادل نگه داشتن قند خون نقش موثری دارند.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا به نقل از سایت اینترنتی هلت می آپ، فقدان تغذیه مناسب، عدم کنترل مناسب روی تغذیه و بی تحرکی همگی از عوامل تشدید کننده احتمال بروز دیابت هستند. سایت اینترنتی هلت می آپ در مطلبی ۱۰ نشانه مهم دیابت را اعلام کرده است که عبارتند از: ۱. افزایش غیرعادی تشنگی و تکرر ادرار ۲. گرسنگی افراطی ۳. کاهش ناگهانی وزن ۴. کاهش سرعت بهبود زخم ها ۵. خستی و تحریک پذیری غیرمعمول ۶. تار شدن دید ۷. خشکی پوست ۸. بی حسی و کرخ شدن دست ها و پاها ۹. افزایش عفونت های پوستی ۱۰. سردردهای مکرر به گفته متخصصان؛ دیابت بیماری جدی است که حتی بیش از سایر امراض کشنده مثل ایدز و سرطان قربانی می گیرد و تنها راه مقابله با آن افزایش الگوی سالم در زندگی روزمره است.