تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 31
بازدید هفته : 64
بازدید ماه : 1191
بازدید کل : 166527
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
Alternative content
راهاندازی دومین بنیاد پیشگیری از بیماریهای ژنتیک در تهران مدیرکل بهزیستی استان تهران گفت: تا سه ماه آینده دومین بنیاد پیشگیری از بیماریهای ژنتیکی در تهران افتتاح خواهد شد، این مرکز به صورت رایگان به مراجعه کنندگان خدمات میدهد. ولیالله نصر در نخستین نشست خبری خود با اشاره به فعالیتهای سازمان بهزیستی اظهار داشت: بهزیستی ۵۳ نوع فعالیت و ۱۵۰ زیر فعالیت به جامعه هدف خود ارائه میکند. که هر نوع از این فعالیتها در جای خودش مهم محسوب میشود. وی تصریح کرد: هدف اصلی از اجرای فعالیتهای سازمان بهزیستی سربازگرداندن فرد به شرایط اولیه زندگی است. ضمن اینکه توانمندسازی سرلوحه همه خدمات سازمان بهزیستی قرار دارد.نصر خاطر نشان کرد: سازمان بهزیستی استان تهران در حوزه توانبخشی و پیشگیری و مشارکت خدماتی را ارائه کرده است و سعی دارد از ظرفیتهای موجود برای حضور معلولان استفاده کند.مدیرکل بهزیستی استان تهران ادامه داد: قانون جامع حمایت از معلولان که در سال ۸۳ به تصویب مجلس رسید گام خوبی برای حمایت از معلولان بود. اما این قانون در اجرا با مشکلاتی روبرو است.
...::::ایران در علم چشم پزشکی هم سطح کشورهای پیشرفته اروپایی است::::...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"عضو هیات مدیره انجمن چشم پزشکی ایران گفت: چشم پزشکی ایران در جراحی و درمان بیماری ها هم سطح کشورهای پیشرفته اروپایی قرار دارد. هرمز شمس در حاشیه بیستمین همایش سالانه چشم تبریز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه تعاملات متخصصان ایرانی با سایر چشم پزشکان دنیا افزایش یافته است، اظهار کرد: چشم پزشکی ایران حرف زیادی برای گفتن دارد. وی با اشاره به درمان بیماری های ژنتیکی توسط متخصصان علم ژنتیک گفت: در حال حاضر درمان بیماری های ژنتیکی در ایران انجام می شود. وی با بیان اینکه سلول های بنیادی پتانسیل تبدیل به هر سلولی را دارند، افزود: به زودی پزشکان ایرانی خواهند توانست از سلول های بنیادی برای درمان قرنیه های آسیب دیده استفاده کنند. شمس اظهار کرد: تحقیقات بر روی پیوندهای مصنوعی شبکیه چشم توسط محققان ایرانی بر روی حیوانات در حال انجام است. عضو هیات مدیره انجمن چشم پزشکی ایران گفت: سابقه پزشکی و چشم پزشکی در ایران به قبل از اسلام و دوران هخامنشیان بازمی گردد. وی تعداد اعضای انجمن چشم پزشکی ایران را یکهزار و ۵۰۰ پزشک عنوان کرد و افزود: با تأسیس دارالفنون در سال ۱۲۹۴ شمسی، آموزش چشم پزشکی مدون شروع و در سال ۱۳۲۶ انجمن چشم پزشکی ایران تأسیس شد. وی گفت: این انجمن متولی توسعه آموزش، پژوهش و درمان چشم پزشکی در ایران و منطقه بوده و همگام با دفاع از منزلت علمی و حقوق صنفی چشم پزشکان گام های مؤثری در ارتقاع دانش و خدمات چشم پزشکی برداشته است.
محققان انگليسي با پيوند سلولهاي گيرنده نور به شبكيه چشم موشهاي كور، موفق به درمان نابينايي آنها شد
محققان انگليسي با پيوند سلولهاي گيرنده نور به شبكيه چشم موشهاي كور، موفق به درمان نابينايي آنها شدند. 18 April 2012 یک مطالعه منتشر شده درمجله Nature نشان می دهد که محققان موسسه چشم پزشكي كالج لندن ، سلولهاي گيرنده نور (فتورسپتور) را از موشهاي سالم استخراج كرده و به شبكيه موشهاي شب كور پيوند زدند. دو نوع گيرنده نوري ميلهاي و مخروطي در چشم وجود دارد كه سلول هاي پيوندي از نوع سلولهاي نابالغ ميلهای و...