انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 57
بازدید دیروز : 524
بازدید هفته : 57
بازدید ماه : 3087
بازدید کل : 168423
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2

Alternative content



دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

...::::سپاسگزاری::::...

هجران ابدی و غم از دست دادن عزیز سفر کرده مان هنوز بر قلب هایم سنگینی می کندو جز پناه بردن به مشیت الهی و طلب غفران برای آن زنده یاد، چاره ای نیستاینک که دست طبیعت، بهار زندگی ما را به برگ ریزان خزان بدل کردو گل سر سبد زندگی ما رابه دیار باقی بردو روح بلند مادری مهربان، خیر و عاشق پاکباخته اهل بیت (ع)مرحومه مغفوره را باخودبه پرواز درآورد و به ملکوت اعلی فرستادو همه رادرماتم وسوک ابدی نشاند،به حکم ادب و حق شناسی،بدین وسیله از همه عزیزان، سروران، دوستان، آشنایان، که بازماندگان را در تحمل این مصیبت یاری بخشیدندو با حضورآرامش بخش و دلسوزانه خود، مورد تفقد قرار دادندو یا با تلفن، پیامک،وارسال ایمیل،مرهمی بر قلب داغدارمان بودند، صمیمانه تشکر می کنم.همچنین نظر به اینکه به علت تالمات روحی فراوان و کثرت بزرگواران،قادر به قدردانی حضوری و تلفنی نشده ام،یک بار دیگر دست همه شما را می فشارم و می بوسم و دست دعا به امید اجابت به درگاه خداوند بزرگ بلند می کنم و سلامتی و بهروزی همه شما را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم از طرف محـــسن ســروش


به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"به نقل از آکادمی چشم پزشکی آمریکا،بيماراني كه به دليل ابتلا به آب مرواريد تحت عمل جراحي چشم قرار مي گيرند عمر طولاني تري دارند. محققان استراليايي در آكادمي چشم پزشكي آمريكا با مطالعه ۳۵۴ بيمار مبتلا به آب مرواريد (كاتاراكت) ۴۹ ساله و مسن تر متوجه شدند: افرادي كه تحت عمل جراحي آب مرواريد قرار گرفتند نسبت به افرادي كه اين عمل جراحي را انجام ندادند طول عمر بيشتري داشتند. دكتر جي.جين.وانگ و همكارانش از آكادمي چشم پزشكي آمريكا اظهار داشتند: مطالعه آنان نشان مي دهد بين تحليل رفتن بينايي و مرگ و مير افراد مسن ، ارتباط مستقيمي وجود دارد. به گفته محققان، عمل جراحي كاتاراكت احتمالا به علت اينكه كارايي جسمي و روحي بيمار را بالا مي برد ، سن او را نيز افزايش مي دهد. كاتاراكت يا آب مرواريد، حاصل لكه دار شدن عدسي چشم است كه به تخريب ميزان بينايي منجر مي شود و بيش از نيمي از افراد بالاتر از ۸۰ سال را مبتلا مي كند.

 


...::::کودکان خراسانی طی سال غربالگری بینایی می‌شوند::::...

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"اجرای طرح غربالگری تشخیص زودهنگام تنبلی چشم از مهمترین طرحهای غربالگری است که از 14 سال پیش تاکنون همه ساله با مدیریت سازمان بهزیستی در سراسر کشور اجرا می‌شود و زمینه سلامت چشمان بسیاری از کودکان یک تا 6 ساله را فراهم کرده است.

علی اصغر ذبیحی؛ مجری طرح غربالگری تنبلی چشم خراسان رضوی با بیان این مطلب گفت : طرح غربالگری تنبلی چشم کودکان یک تا 6 سال به منظور تشخیص و درمان تنبلی چشم کودکان اجرا می‌شود .
وی هدف از اجرای این طرح را تشخیص و درمان به موقع تنبلی چشم کودکان پیش از ورود به دبستان عنوان کرد و افزود : تشخیص به موقع آمبلیوپی چشم در درمان و برخورداری کودکان از دید سالم بسیار حایز اهمیت است.

 



 ...::::زنی که با شنا در دریا چشمانش مثل خون آشام شد::::...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"شنا کردن یک ورزش سالم و مفید برای سلامتی است اما اگر بدون ایمنی صورت بگیرد عواقب غیرقابل جبرانی خواهد داشت .

یک زن و شوهر قبل از ازدواجشان تصمیم گرفتند که عکس هایی را از خود هنگام شنا در دریای سواحل هاوایی تهیه کنند. اما این زدن بدون توجه به رعایت نکات ایمنی بدون استفاده از عینک مخصوص به شنا پرداخت و اثر فشار و شوری آب را بر چشمان او می بینید.
 
زنی که با شنا در دریا چشمانش مثل خون آشام شد (تصاویر)
 
 


...::::13 باور غلط درباره ی چشم::::...

باورهای درست و غلط در تمام زمینه‌ها وجود دارند؛ حرف‌هایی ظاهرا علمی که در اغلب موارد معلوم نیست برای نخستین بار از زبان کدام دانشمند شنیده شده‌اند!
از نظر دانش پزشکی، این باورها در بسیاری از موارد، نه‌تنها کمکی به بیمار نمی‌کنند و نه‌تنها باعث دورشدن آنان از راهکارهای مناسب درمانی می‌شوند بلکه حتی می‌توانند خطراتی جدی هم برای سلامت او ایجاد کنند.

به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازهلث‌دی‌نیوز این باورها در مورد چشم از این قرارند:

1- مطالعه در نور کم به چشم‌ها آسیب می‌رساند:

استفاده از چشم‌ها در نور کم باعث آسیب به آنها نمی‌شود. فراموش نکنید از زمانی که همه فعالیت‌های مرتبط با بینایی مانند مطالعه و خیاطی، زیر نور شمع یا چراغ‌های نفتی و یا گازی صورت می‌گرفت، مدت زیادی نمی‌گذرد.اگر قرار بود این اتفاق بیفتد سال‌های قبل همه باید نابینا می‌شدند! البته شکی نیست که همه افراد برای سهولت در مطالعه و جلوگیری از خستگی چشم باید از نور «مناسب» استفاده کنند.



 
...::::همایش سلول های بنیادی و اختلالات بینائی در اصفهان برگزار می شود::::...

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"به نقل از ایرنا،دبير اجرايي اين همايش گفت: اين همايش با هدف آشنايي متخصصان چشم پزشكي با زمينه هاي كاري استفاده از سلول هاي بنيادي در درمان اختلالات بينايي در كلينيك ها برگزار خواهد شد.

 

فرشته كرمعلي،ايجاد زمينه ي مشترك همكاري بين چشم پزشكان و پژوهشگاه رويان در درمان اختلالات بينايي را هدف ديگر اين همايش عنوان كرد.
وي مخاطبان همايش سلول هاي بنيادي و اختلالات بينايي را متخصصان چشم‌ پزشكي، علوم تشريح، فيزيولوژي، فارماكولوژي، پرستاري، بينايي سنجي و پزشكان عمومي دانست.
كرمعلي، محورهاي همايش يادشده را آشنايي با سلول هاي بنيادي، روند مولكولي تكوين طبيعي چشم، روند تمايز سلول هاي بنيادي به سلول‌هاي شبكيه در شرايط آزمايشگاهي و ساخت چشم اوليه در آزمايشگاه و انواع اختلالات بينايي كه با سلول‌هاي بنيادي قابل درمان است، عنوان كرد.
دبير اجرايي همايش سلول‌هاي بنيادي و اختلالات بينايي، آشنايي با كشت سلول در شرايط آزمايشگاهي و روشهاي ارزيابي سلولي(PCR، رنگ آميزي و فلوسايتومتري) را از ديگر محورهاي اين همايش برشمرد.
اين كارشناس همچنين با بيان اينكه پژوهشگاه رويان در زمينه استفاده از سلول هاي بنيادي براي رفع اختلالات بينايي در سطح حيواني و آزمايشگاهي كار كرده است، گفت: اين كار در كشور در سطح كلينيكي و براي سلول هاي خاص بينايي نظير سلول هاي رنگدانه شبكيه(RPE) هنوز انجام نشده است.
وي به دو بيماري بينايي كه با كهولت سن در انسان بوجود مي آيد و در دنيا شايع است، اشاره و اظهار كرد: اين دو بيماري شامل تخريب ماكولايي وابسته به سن(AMD) و اشتارگات است.
دبير اجرايي همايش سلول‌هاي بنيادي و اختلالات بينايي ابراز اميدواري كرد كه با همكاري چشم پزشكان، روشهاي درماني با استفاده از سلول هاي بنيادي براي اين بيماري در كشور به دست آيد.


 

 
...::::مبتلایان به خشکی چشم از لنز استفاده نکنند::::...
 
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"به نقل ازشهر خبر،رییس انجمن اپتومتری خراسان رضوی درباره موارد منع استفاده از لنز اظهار کرد: افرادی که دچار بیماری مزمن چشمی، گل مژه، اختلال قرنیه و خشکی چشم هستند نباید از لنز استفاده کنند.

عباس عظیمی عنوان کرد: ده‌ها سال پیش لنزهای نوع سخت با هدف استفاده در موارد طبی و درمانی ساخته شد و در دهه 70 و 80 نوع تکامل یافته این لنزها شکل گرفت.

به گزارش ایسنا، وی تصریح کرد: عدم تجویز لنز توسط متخصص و استفاده نادرست از آن ممکن است موجب بروز مشکلات چشمی از جمله عفونت چشمی، اختلالات قرینه‌ای و اختلالات پلکی شود.

عظیمی تاکید کرد: ارائه لنز طبق دستور معاونت بهداشتی وزارت بهداشت فقط باید توسط افراد چشم پزشک، کارشناس بینایی سنجی و متخصص چشم تجویز شود.

وی گفت: در بعضی از موارد استفاده از عینک تاثیری در اصلاح دید ندارد و باید از لنز استفاده شود.

به گفته عظیمی، بهترین شرایط برای استفاده از لنز، آب و هوای مرطوب و خنک است.

وی در خصوص موارد منع استفاده از لنز اظهار کرد: افرادی که دچار بیماری مزمن چشمی، گل مژه، اختلال قرنیه و خشکی چشم هستند نباید از لنز استفاده کنند.

 

 


...::::تولید سلول های بنیادی در بدن موجود زنده::::...
دانشمندان اسپانیایی موفق شدند سلول های بنیادی جدیدی را در موش های زنده رشد دهند.
تولید سلول های بنیادی در بدن موجود زنده

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازعرش نیوز،این دانش پژوهان می گویند موفقیت آنها احتمالاتی را برای تولید دوباره بافت های آسیب دیده در افراد مبتلا به گستره وسیعی از بیماری ها از جمله نارسایی قلبی تا ضایعه نخاعی فراهم می کند.

محققان در این پژوهش از همان دستور العمل تقویت رشد مواد تشکیل دهنده استفاده کردند که به طور معمول برای تولید سلولهای بنیادی در ظروف آزمایشگاهی به کار گرفته می شود؛ با این تفاوت که این سلول ها این بار در بدن موش های زنده آزمایشگاهی قرار داده شدند.

 



 

...:

 

...::::تحقیقات امیدوار کننده برای درمان دژنراسیون ماکولا::::...

 

تحقیقات امیدوار کننده برای درمان دژنراسیون ماکولا

 

استفاده از مهارکننده های MDM2، به عنوان یک جایگزین برای داروی anti-VEGF می تواند برای درمان دژنراسیون ماکولا مورد استفاده قرار گیرد که موجب فعال شدن p53 شده و در نتیجه موجب پسرفت عروق خونی غیر طبیعی می شود که موجب فقدان بینایی در این بیماری می شوند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران"به نقل از بنیان،محققین دانشگاه پزشکی کارولینای شمالی اطلاعات جدید و جالبی را برای درمان بهتر دژنراسیون ماکولا منتشر کرده اند. در مطالعات صورت گرفته با استفاده از موش، ثابت شده است که یک کلاس دارویی شناخته شده تحت عنوان مهارکننده های MDM2 ، در پسرفت عروق خونی غیر طبیعی که مسئول فقدان بینایی در این بیماری هستند، موثر هستند...



...:::: تولید اولین گوشت آزمایشگاهی ::::...

تولید اولین گوشت آزمایشگاهی
دانشمندان موفق به تولید اولین گوشت در محیط آزمایشگاه توسط سلول های بنیادی عضله شانه گاو شدند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از CBCnews اولین گوشت آزمایشگاهی از سلول های عضلانی شانه دو گاو تولید و پخته شد و در محضرعموم در لندن خورده شد. دو داوطلب تکه ای از همبرگر پخته شده از گوشت تولید شده از سلول های بنیادی گاو را تست کردند. این گوشت تولید شده از لحاظ بافتی کیفیت خوبی داشته ولی از نظر طعم به بررسی بیشتری نیاز دارد. دکتر Post و تیم تحقیقاتیش در دانشگاه Maastricht در هلند با تلاش 5 ساله موفق به ایجاد این برگر شدند. ابتدا سلول ها در محلول مغذی غوطه ور شده تا به بافت عضلانی تبدیل شوند. سپس به رشته های کوچکی از گوشت رشد یافتند. برای ایجاد یک تکه گوشت 140 گرمی در حدود 20000 رشته نیاز است.

 


...:::: ساخت دوچرخه هوشمند ویژه نابینایان ::::...
«محققان انگلیسی از دوچرخه UltraBike رونمایی کردند که با کمک آرایه ای از حسگرهای فراصوت، امکان دوچرخه سواری مستقل برای نابینایان را فراهم می کند»

ساخت دوچرخه هوشمند ویژه نابینایان

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازعرش نیوز،در این دوچرخه از حسگرهای فراصوت (التراسونیک) برای تشخیص موانع در مسیر حرکتدوچرخه سوار استفاده شده است.

 با کمک این فناوری، امکان دوچرخه سواری مستقل برای کم بینایان و نابینایان فراهم می شود.

 «جان لگ»، مدیر بنیاد خیریه RNIB تأکید می کند: با توجه به روند سریع پیر شدن جمعیت در کشورهای پیشرفته و بروز مشکلات بینایی مرتبط با افزایش سن، توسعه فناوری های جدید برای تسهیل زندگی مستقل افراد کم بینا و نابینا بسیار ضروری است.

 دوچرخه UltraBike که در مرکز علمی گلاسکو رونمایی شد، می تواند انقلابی در سازگاری افراد نابینا با شرایط زندگی عادی بدون نیاز به کمک سایرین ایجاد کند.

 


...:::: تاثیرداروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی بر روی سرنوشت سلول های بنیادی / پیش ساز عصبی ::::...

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"مقاله ای به نقل از بنیان با عنوان:تاثیر داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی بر روی سرنوشت سلول های بنیادی / پیش ساز عصبی در شرایط in vitro

در پیوند های آلوژن و گزنو، سرکوب مناسب سیستم ایمنی نقش عمده ای درمیزان بقاء، به خصوص در طولانی مدت دارد. اثر داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی درسرنوشت سلول های بنیادی/ پیش ساز به اندازه کافی بررسی نشده است. تمرکز این مطالعه، بررسی سیستماتیک اثرات چهار روش مختلف ایمنی درمانی بر روی مرگ / بقاء سلول های پیش سازعصبی انسان، تکثیر، فعالیت متابولیک، تمایز و مهاجرت آنها در شرایط in vitro است. این داروها شامل: 1. سیکلوسپورین A (CSA)، مهارکننده کلسینورین، 2. Everolimus (RAD001)، مهار کننده mTOR، 3. اسید Mycophenolic (MPA، mycophenolate)، مهار کننده دهیدروژناز اینوزین منوفسفات و 4. پردنیزولون، نوعی استروئید می باشند. در حداقل غلظت موثر (MEC)، ما کاهش قابل توجهی را در توانایی تکثیر سلول های پیش سازعصبی انسان (ترکیب BrdU)، به خصوص برای CSA و MPA، و تغییری را درفعالیت متابولیک وابسته به H(P)-NAD مشاهده کردیم. میزان مرگ و میر، نوروژنز، گلیوژنز و مهاجرت سلول عمدتاً تحت این شرایط برای هر 4 داروی سرکوب کننده سیستم ایمنی بدون تغییر بوده، به جز مرگ سلول، که به طور قابل توجهی تحت تیمار MPA افزایش یافته بود.

 


...::::ابزاری جدید برای تشخیص تغییرات مولکولی جنینی::::...


یک تیم تحقیقاتی ابزار جدیدی را برای کمک به تشخیص تغییرات مولکولی نقطه ای در جنین طراحی کرده اند که طبق اظهارات آن ها ممکن است به شناسایی و احتمالا جلوگیری از برخی نقص های زمان تولد کمک کند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از medicalxpress، ایده این ابزار از مطالعاتی که این محققین برای شناسایی اشتباهات متیلاسیون DNA  در موش انجام می دادند، حاصل شد. در پستانداران، جنین ها پدیده ای به نام imprinting را متحمل می شوند که در آن ها یکی از ژن های مادری یا پدری بیان می شود. نقایصی که در این مرحله رخ می دهد می تواند منجر به نواقص زمان تولد شود.



...:::: تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی غیر چسبنده مغز استخوان به سلول های شبه نورونی ::::...

تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی غیر چسبنده مغز استخوان به سلول های شبه نورونی
دانشمندان موفق به تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی غیر چسبنده مشتق از مغز استخوان موش به سلو ل های شبه نورونی با مارکرهای نوروفیلامنت 200 و NeuN در محیط in vitro شدند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از news-medical،تاکنون به طور گسترده اعتقاد بر این بوده که سلول های بنیادی مزانشیمی مغز استخوان، سلول های فیبروبلاست چسبنده ای هستند و به عنوان واحد های فیبروبلاستی تشکیل دهنده کلنی معرفی شده اند. با این وجود گزارشات اندکی نشان داده است که سلول های غیر چسبنده مغر استخوان می توانند در in vitro به واحد های فیبروبلاستی تشکیل دهنده مغز استخوان تبدیل شوند و همچنین دارای پتانسیل تمایزی خاصی می باشند. دکتر Ben و تیم تحقیقاتیش سلول های بنیادی غیر چسبنده مغز استخوان موش C57BL/6J  را کشت داده و توانستند واحدهای فیبروبلاستی تشکیل دهنده کلنی را ایجاد کنند که توسط فاکتور رشد اپیدرمی این کلنی ها می توانند گسترش یابند.

سلول های بنیادی مزانشیمی غیر چسبنده مغز استخوان که در معرض فاکتور  رشد فیبروبلاستی و فاکتور رشد اپیدرمی و فاکتور رشد عصبی قرار گرفته اند، مارکرهای خاص عصبی مانند نوروفیلامنت 200 و NeuN را بیان می کنند. سلول های بنیادی غیر چسبنده مغز استخوان که از موش های بتاگالاکتوزیداز ترانس ژن گرفته شده اند، به مدل های  موشی  با مغز ایسکمیک (اجسام مخطط راست) پیوند زده شدند. با استفاده از  رنگ آمیزی ایمونوهیستوشیمی  سلول هایی که هم از نظر بتاالاکتوزیداز و هم NeuN مثبت بودند ، شناسایی شدند. این آزمایشات پیشنهاد می کند که سلول های بنیادی غیر چسبنده مغز استخوان می توانند به سلول های شبه نورونی در in vitro و هم in vivo تمایز یابند و نهایتأ می توان از این سلول ها در درمان بیماری های سیستم عصبی استفاده نمود.

 


...:::: رعايت بهداشت كار با رايانه از خستگي چشم مي كاهد ::::...
دبير انجمن اپتومتري ايران گفت: رعايت بهداشت كار با رايانه در كاهش خستگي هاي تطابقي چشم مانند سردرد، اشك ريزش، سوزش و خارش كه مطابق با ميزان استفاده از رايانه و شرايط محيط كاري ايجاد مي شود، بسيار موثر است.
رعايت بهداشت كار با رايانه از خستگي چشم مي كاهد

به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگار ایرنا،محمدرضا زرين اظهار داشت: كاربراني كه درمدت طولاني با رايانه كار مي كنند، مجموعه علايمي مانند خارش، سوزش، اشك ريزش، سردرد و يا در حالت شديدتر، تهوع را تجربه مي كنند.



...:::: خائن ترین سلول های بدن ::::...

دانشمندان موفق شدند در جدیدترین مطالعات خود آن دسته از سلول های سیستم ایمنی را که به رشد سرطان کمک می کنند و حکم خائن را برای بدن دارند، شناسایی کنند.

 
 

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"دانش پژوهان می گوید سلول های ایمنی موسوم به «سلول های سرکوب کننده مشتق شده میلوئیدی»  فضای مناسب را برای زنده ماندن سلول های بنیادی سرطان فراهم می کنند.

گفته می شود سلول های بنیادی سرطان در برابر شیمی درمانی و پرتو درمانی مقاوم هستند این در حالی است که درمان کامل سرطان، مستلزم کشته شدن سلول های بنیادی سرطانی است.

محققان، سلول های رایج ترین و کشنده ترین نوع سرطان تخمدان را که اغلب به شیمیایی درمانی مقاوم است و بیماری پس از درمان دوباره عود می کند، بررسی کردند.

آنها می گویند اگر درمانی برای مبارزه با عملکرد این سلول های ایمنی پشتیبان سرطان شناسایی شود، درمان سرطان آسان خواهد شد.

سرطان رشد غیرقابل مهار سلول های بدخیم و غیر طبیعی در بدن است که به طور خودکار چندین برابر اندازه طبیعی رشد می کنند و به بافت های دیگر در نزدیکی منبع اولیه و یا در بخش های دور دست تری از بدن یورش می برند.



تولد نوزاد با ۳ والد در کشور امکانپذیر است

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازیک متخصص زنان و زایمان گفت: نوزاد با ۳ والد با هدف پیشگیری از تولد نوزادان معلول یا افزایش شانس فرزنددار شدن برای والدینی که به دلیل برخی مشکلات ژنتیکی قادر به داشتن فرزند سالم نیستند، در کشور امکانپذیر است. ابوطالب صارمی با اعلام این خبر گفت: این روش همچنین برای خانم‌هایی که در سنین بالا ازدواج می‌کند و مایل به داشتن فرزند هستند – با توجه به اینکه بارداری در سنین بالای ۳۵ سال، احتمال سقط جنین را افزایش می‌دهد- می‌تواند کمک کننده باشد.



...::::فرصت بینائی برای آمنه در حال از دست رفتن است::::...

آمنه بهرامی دختری که قربانی اسید‌پاشی شده ‌است در صورتی‌که نتواند به‌زودی هزینه‌های عمل جراحی‌اش را تامین کند، امکان به‌دست آوردن بینایی‌اش را برای همیشه از دست می‌دهد.

به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از شرق: آمنه بهرامی دختری که قربانی اسید‌پاشی شده ‌است در صورتی‌که نتواند به‌زودی هزینه‌های عمل جراحی‌اش را تامین کند، امکان به‌دست آوردن بینایی‌اش را برای همیشه از دست می‌دهد. به گزارش خبرنگار ما، پزشک معالج آمنه دو روز پیش او را معاینه کرد و گفت با توجه به اینکه واکنش چشم آمنه نسبت به نور بسیار کم شده در صورتی‌که به صورت فوری مورد عمل جراحی قرار نگیرد، به احتمال زیاد احتمال به دست‌آوردن بینایی خود را برای همیشه از دست خواهد داد. خواهر آمنه در این خصوص گفت: آمنه با دکتر اسپانیایی‌اش ملاقات داشت و بعد از معاینه چشم چون نور را به سختی می‌دید دکتر اعلام کرد آمنه اگر به‌زودی جراحی نشود امکان دیدن را برای همیشه از دست خواهد داد. ما مشکل تامین هزینه داریم. آمنه از سفارت ایران درخواست کمک کرده اما تاکنون پاسخی دریافت نکرده است. او همچنین از رییس‌جمهوری نیز تقاضای کمک کرده ولی متاسفانه هنوز در انتظار به سر می‌بریم.

 

 

 

 

 


...::::استفاده از سلول بنیادی جنینی در سلول درمانی اشکالی ندارد::::...

«می‌توان از سلول بنیادی جنینی با رعایت چارچوب‌های از پیش تعیین شده برای سلول درمانی استفاده کرد»

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازبنیان دکتر باقر لاریجانی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:با توجه به وجود مشکلات اخلاقی استفاده از سلول‌های بنیادی در سلول‌درمانی ، منبعی که از آن برای سلول درمانی استفاده می شود را مهم دانست.

وی افزود : معمولا استفاده از سلول‌های بالغ که از خود شخص گرفته می شود مشکلی را در درمان بیماران ایجاد نمی‌کند اما سلول‌های بنیادی جنینی با مسائل  اخلاقی روبه‌رو است.
رییس مرکز تحقیقات گوارش و کبد با تاکید بر اهمیت این نکته که در چه سنی از جنین از سلول‌های بنیادی آن استفاده می‌شود ادامه داد: هر چند که این موضوع با محدودیت‌هایی همراه است، اما می‌توان از سلول بنیادی جنینی با رعایت چارچوب‌های از پیش تعیین شده برای سلول درمانی استفاده کرد.
لاریجانی درمورد سطح ایران در زمینه یلول های بنیادی گفت: ایران یکی از کشورهای سرآمد منطقه در حوزه تحقیقات سلول‌های بنیادی و سلول درمانی است و زیرساخت‌های علمی و پژوهشی مناسبی برای توسعه سلول درمانی دارد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان تاکید کرد: سلول درمانی در بسیاری از بیماری‌ها مانند دیابت مشکلات قلبی و عروقی و کبدی مورد استفاده قرار گرفته و پاسخ مثبت داده است اما هنوز این درمان کارایی خود را در درمان انواع سرطان نشان نداده است.

وی که مقاله خود را با عنوان مسائل اخلاقی در سلول درمانی در پانل مشترک دو کنگره بین‌المللی پزشکی تولید مثل و سلول‌های بنیادی ارائه می‌کرد، تاکید کرد: معمولا استفاده از سلول‌های بالغ مشکلی را در درمان بیماران ایجاد نمی‌کند اما سلول‌های بنیادی جنینی با حواشی اخلاقی روبه‌روست.


...::::جداسازی سلول ها بنیادی خون بند ناف با استفاده از یک آنتی بادی نوترکیب جدید::::...

جداسازی سلول ها بنیادی خون بند ناف با استفاده از یک آنتی بادی نوترکیب جدید
محققین فنلاندی با شناسایی آنتی ژن( i ) به عنوان یک مارکر در سطح سلول های بنیادی مزانشیمی خون بند ناف، یک آنتی بادی نوترکیب برای شناسایی و جداسازی این سلول ها ساخته اند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از EurekAlert، یک آنتی بادی نوترکیب جدید می تواند سلول های بنیادی مزانشیمی (MSCs) را شناسایی و جداسازی کند. این سلول ها یک منبع غیرجنینی از سلول های بنیادی با برنامه های کاربردی امیدوار کننده در مهندسی بافت، پیوند سلول های بنیادی خونی، و درمان اختلالات به واسطه سیستم ایمنی هستند. آنتی بادی، آنتی ژن گروه خونی i را روی سطح سلول های بنیادی مزانشیمی در خون بند ناف شناسایی می کند.

دکتر Hirvonen و همکاران در یک مرکز تحقیقاتی در فنلاند، یک دهنده خون با سطح بالای آنتی بادی برای آنتی ژن گروه خونی i شناسایی کردند. هیچ آنتی بادی که این آنتی ژن را شناسایی کند به صورت تجاری در دسترس نیست. در مقاله ای تحت عنوان" تولید آنتی بادی نوترکیب برای آنتی ژن گروه خونی (i)، یک مارکر برای سلول های بنیادی مزانشیمی "، نویسندگان توضیح داده اند که آنتی ژن( i)می تواند به عنوان یک مارکر برای تشخیص و جداسازی سلول های بنیادی مزانشیمی خون بند ناف استفاده شود. آن ها استفاده از تکنولوژی نمایشی آنتی بادی فاژ را برای تولید آنتی-(i) آنتی بادی توصیف کرده اند که آنتی ژن (i) را روی سطح سلول های بنیادی مزانشیمی خون بند ناف همانند سلول های قرمز خون تشخیص می دهد.

مزیت استفاده از این تکنیک این است که آنتی بادی علیه مولکول های ایمنی ضعیف می تواند تولید شود، به طوری که یک استراتژی ایمن ساز مورد نیاز نیست. در دسترس بودن آنتی-(i) آنتی بادی، پتانسیل جداسازی موثر سلول های بنیادی مزانشیمی را از نمونه های خون بند ناف افزایش می دهند.

 


...::::تحت کنترل درآوردن فرآیند پیری::::...

تحت کنترل درآوردن فرآیند پیری
دانشمندان موفق به کشف پروتئین Sirt1 در هیپوتالاموس موش ها شدند که در به تأخیر انداختن فرآیند پیری و افزایش طول عمر نقش بسزایی را ایفا می کند.

به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران -تی یلم"به نقل ازبنیان ازmedicalxpress در بین دانشمندان نقش پروتئینی به نام سیرتوئین که در افزایش طول عمر دخیل است، مورد شک و تردید می باشد. دکتر Imai و تیم تحقیقاتش مکانیسمی را شناسایی کردند که توسط آن یک پروتئین سیرتوئین خاص به نام Sirt1 در مغز جهت ایجاد تأخیر در پیری و افزایش طول عمر که هر دو با رژیم غذایی کم کالری مرتبط می باشد،عمل می کند.



...::::عملکرد تأثیر مثبت سلول‌های بنیادی مزانشیمی(MSC) بر دستگاه عصبی::::...

عملکرد تأثیر مثبت سلول‌های بنیادی مزانشیمی(MSC) بر دستگاه عصبی
یک پژوهشگر دانشگاه جنوای ایتالیا طی یک پروژه تحقیقاتی به مکانیسم عملکرد تأثیر مثبت سلول‌های بنیادی مزانشیمی(MSC) بر دستگاه عصبی مرکزی انسان پی برده است.
به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازبنیان؛دکتر آنتونیو یوسلی که برنده گروه سلول‌های بنیادی جشنواره بین‌المللی رویان است در تحقیقات خود نشان داده است که سلول‌های بنیادی مزانشیمی از طریق آزاد‌سازی ملکولی موسوم به CX3CL1 از خود عملکرد میکروگلیایی نشان می‌دهند.

 



...::::کنگره بین المللی رویان میزبان اساتید برجسته بین المللی::::...


چهاردهمین كنگره بين المللي باروري و ناباروري ، هشتمین همایش پرستاری و مامایی در پزشکی تولید مثل و نهمین کنگره بین الملی سلول های بنیادی رویان از امروز در سالن همایش های رازی آغاز به کار کرد.
به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران _ تی یلم"امروز نخستین روز از چهاردهمین كنگره بين المللي باروري و ناباروري ، هشتمین همایش پرستاری و مامایی در پزشکی تولید مثل و نهمین کنگره بین الملی سلول های بنیادی رویان است که در سالن همایش های رازی در حال برگزاری است و تا روز جمعه ادامه می یابد.
دکتر شاهوردی، دبیر اجرایی این کنگره با تاکید بر  اینکه این کنگره در مجاورت جشنواره بین المللی رویان برگزار می گردد گفت:این گنکره در جایگاهیی قرار دارد که انجمن های بین المللی خاور میانه و اروپایی از آن به عنوان یک وافعه علمی در ماه سپتامبر یاد می کنند.
لازم به ذکر است در این کنگره برجسته ترین اساتیدحوزه سلول های بنیادی و باروری و ناباروری از سراسر دنیا گرد هم آمده اند تا جدیدترین دستاوردهای علمی خود را به اشتراک بگذارند.
دراین همایش از مقالات برجسته علمی با اهدای جو ایزی تقدیر خواهد شد.

 


...::::مقاله ای با عنوان سلول های پیش ساز گیرنده نوری مشتق از سلول های iPSC ,ابزاری برای بررسی رتینیت پیگمنتوزا::::...

«به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"مقاله ای به نقل از بنیان با عنوان:سلول های پیش ساز گیرنده نوری مشتق از سلول های iPSC ویژه بیمار به عنوان ابزاری برای بررسی رتینیت پیگمنتوزا»

روش های تعیین توالی سانگر و نسل بعدی برای شناسایی جهش های بیماری زای USH2A در یک بیمار بزرگسال با رتینیت پیگمنتوزا اتوزومال مغلوب با هم ترکیب شدند. سلول های بنیادی پرتوان القایی (iPSCs)، از سلول های کراتینوسیت بیمار تولید و به ساختارهای چند لایه شبه جام بینایی با ویژگی سلول های پیش سازشبکیه انسان تمایز داده شد. لایه درونی جام بینایی  شامل سلول های پیش ساز گیرنده نوری است که مارکرهای گیرنده نوری را بیان کرده و اکسونم ها و اجسام پایه را که از ویژگی های بخش های بیرونی است، نشان می دهد. آنالیز رونوشت های USH2A این سلول ها نشان داد که یکی از جهش های بیمارکه باعث اگزون شدن اینترون 40 می شود،  تغییرقالب ترجمه و یک کدون توقف زودرس است. وسترن بلات افزایش بیان GRP78 و GRP94 را نشان داد ، که پیشنهاد می کند نوع دیگری ازجهش USH2A بیمار (Arg4192His) ،باعث بیماری از طریق خطا درپیچش پروتئین و استرس شبکه اندوپلاسمی می شود. پیوند به موش های Crb1 4 روزه با ضعف سیستم ایمنی (- / -) ، منجر به تشکیل سلول های گیرنده نوری قابل تشخیص از نظر مورفولوژیکی و ایمونوهیستوشیمی شد که نشان می دهد که جهش در این بیماری از طریق تخریب گیرنده نوری پس ازتکوین عمل می کند.

 


محققان پارک علم و فناوری خلیج فارس دستگاه مبدل زبان اشاره به گفتار طراحی کردند که ضمن تبدیل حرکات اشاره به صوت، قادر به تایپ این حرکات در کامپیوتر است.

به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازعرش نیوز؛محمدرضا خیّر- مجری طرح با اشاره به پیشرفت های کشور در زمینه آموزش ناشنوایان و افراد فاقد تکلم (لال) گفت: بیشتر این افراد قادر هستند با حرکات اشاره با دنیای اطراف خود ارتباط برقرار کنند.

وی با اشاره به برخی مشکلات این افراد در ایجاد ارتباط با افراد دیگر، اظهار داشت: زمانی که افراد مخاطب اطلاعاتی در مورد حرکات اشاره نداشته باشند مشکلاتی در زمینه ارتباط با این افراد ایجاد خواهد شد.

خیّر، با تاکید بر اینکه برای افرادی که نمی توانند واضح صحبت کنند یا اصلاً قادر به تکلم نیستند حتی اگر مخاطب حرکات اشاره را بداند برقراری ارتباط مشکل است،یادور شد: از این رو نیاز به ارائه روشی بود تا علاوه بر پیشبرد هر چه بیشتر اهداف آموزشی در این افراد، در جهت کاستن فاصله میان این افراد و اشخاص شنوا بوده است.

وی از اجرای پروژه تحقیقاتی در این زمینه خبر داد و خاطر نشان کرد: برای این منظور اقدام به طراحی و ساخت مبدل زبان اشاره به گفتار ویژه ناشنوایان شد.

مجری طرح با بیان اینکه کار با این سیستم نیازی به تخصص خاصی ندارد، توضیح داد: این سیستم مجهز به دستکشی با عنوان دستکش دیتا است. ...

 


به گزارش انجمن"آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"محققان موسسه ملي بهداشت آمريكا (NIH) موفق به شناسايي ژني شدند كه عمر انسان را ۱۶ سال افزايش مي دهد. اين ژن واحد mTor نام دارد و در فرآيند سوخت و ساز و تعادل انرژي بدن نقش مهمي را ايفا مي كند. محققان موفق شده اند كه با دستكاري اين ژن، طول عمر موش ها را به ميزان ۲۰ درصد افزايش دهند كه اين طول عمر در انسان معادل ۱۶ سال است.  ميزان افزايش طول عمر موش ها به اين روش، در موش هاي مونث بيشتر از موش هاي مذكر است.
مشكلي كه در اين ميان وجود دارد اين است كه با دستكاري اين ژن، حافظه و تعادل موش ها با گذشت زمان و با افزايش سن بهتر مي شود ولي استخوان هايشان زودتر از روال عادي تخريب مي شود. محققان بر اين باورند كه بدن موجودات زنده داراي يك ريتم هماهنگ است كه اعضاي بدن توام باهم پير مي شوند ولي اين روش جديد باعث مي شود كه برخي از اعضا پير شوند، در حالي كه مابقي تغييري نمي كنند. مهمترين كاربرد شناسايي اين ژن ، درمان بيماري هاي مربوط به كهولت سن مانند آلزايمر است. گزارش كاملي از اين مطالعات در شماره اخير نشريه Cell منتشر شده است.

 


...::::برنامه سخنرانان نهمین کنگره سلول های بنیادی رویان اعلام شد::::...

برنامه کامل سخنرانان و موضوعات مورد بحث در نهمین کنگره سلول های بنیادی رویان اعلام شد.

به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازبنیان، نهمین کنگره سلول های بنیادی رویان از 13 - 15 شهریور ماه سال جاری در مرکز همایش های رازی برگزار می شود.

در این کنگره بین المللی جدیدترین مباحث پیرامون سلول های بنیادی و پتانسیل درمانی آنها توسط برجسته ترین اساتید داخلی و خارجی فعال در حوزه سلول های بنیادی عنوان خواهد شد. 



...::::مقاله ای در موردتمایززدایی سلول های دودمانی مشتق از چربی (سلول های DFAT): سلول های بنیادی بالقوه بافت چربی::::...

تمایززدایی سلول های دودمانی مشتق از چربی  (سلول های DFAT): سلول های بنیادی بالقوه بافت چربی
به گزارش انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"مقاله ای به نقل ازبنیان:تجزیه و تحلیل سلولهای چربی بالغ نشان داده است که آنها دارای توانایی بازبرنامه ریزی مجدد در آزمایشگاه هستند که با تمایززدایی همراه است. این سلول های چربی تمایززدایی شده (سلول های DFAT) چند توان بوده و می توانند به سلول های چربی و انواع سلول های دیگر تمایز یابند. سلولهای چربی بالغ را می توان به راحتی توسط بیوپسی به دست آورد و این سلول های دودمانی کلون شده در شرایط in vitro همگن می باشند. بنابراین، سلول های DFAT (نوع جدیدی از سلول های بنیادی) ممکن است یک منبع عالی سلولی برای ترمیم بافت، مهندسی و درمان بیماری ارائه کنند. تمایززدایی سلولهای چربی بالغ، ظرفیت چندتوانی سلول های DFAT و مقایسه و تضاد با سلول های بنیادی مزانشیمی (MSC) و سلول های بنیادی پرتوان القایی (IPS) در این مطالعه بحث می شود.

 


...::::افزایش 20 درصدی طول عمر موش ها توسط تغییرات ژنی::::...

افزایش 20 درصدی طول عمر موش ها توسط تغییرات ژنی
کاهش بیان ژن mTOR منجر به افزایش 20 درصدی طول عمر موش ها شد. این تغییر با بهبود حافظه و عملکرد عضلانی و افزایش از دست دان بافت استخوانی همراه می باشد.
به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از sciencedaily، دانشمندان در موسسه ملی سلامت با کاهش بیان یک ژن واحد موفق به افزایش 20 درصدی میانگین طول عمر گروهی از موش ها شدند که معادل 16 سال افزایش میانگین طول عمر انسان از 79 سال به 95 سال می باشد.

 



...::::چینش DNA ها در ساختار شکنی جدید::::...

ساختارشکنی و شکست DNA ها به ساخت ژنوم‌های مطلوب و رفع نقص DNA ها معیوب منجر که تحولی شگرف در علم پزشکی ایجاد کرده است.

چینش DNA ها در ساختار شکنی جدید

به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از عرش نیوز،بیولوژیست‌ها راهی برای تغییرات بنیادی در ساخت DNA ها یافتند.

بیولوژیست‌های موسسه اسکرپیس با به کارگیری فن‌آوری جدید اقدام به شکستن ساختار DNA و چینش دوباره ژنوم‌های آن با ساختار دلخواه شدند.

روش چینش جدید محققان را در ساخت سلول‌های زنده با ساختار دلخواه کمک کرده و نسبت به رفع معایب هر موجود زنده با سلول‌های مشخص اقدام می‌نمایند.

مهندسان ژنتیک که به آسیب‌شناسی DNA های مختلف جانداران پرداختند شکل T آنها به فکر تغییرات ساختاری انداخته که و تمام پروتئین‌ها و آنزیم‌ها تغییرپذیر خواهد شد.

طراحی آنزیم‌ها و پروتئین‌های خاص می‌تواند دانشمندان را در راه بهبود بیماری‌ها و درمان آنها منجر و همچنین راه را برای تکامل ژنوم‌های انسانی سبب شود.

 


به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از دکتر علی بهشتی؛سازمان غذا و داروي آمريکا (FDA) چشم بيونيکي را متشکل از دو بخش بيروني و دروني تاييد کرد. بخش بيروني يک دوربين ويديويي کوچک و يک کامپيوتر است که روي عينک آفتابي سوار شده و روي سر قرار مي‌گيرد. بخش دروني هم يک شبکيه مصنوعي است که به صورت ايمپلنت درون چشم قرار داده مي‌شود. آنگاه تصاوير دريافتي دوربين ويديويي توسط کامپيوتر ترجمه شده و به صورت بي‌سيم براي شبکيه مصنوعي ارسال مي‌شوند. اين ابزار «سيستم پروتز شبکيه‌اي آرگوس 2» نام داشته و توسط يک شرکت توليد ابزار پزشکي کاليفرنيايي ساخته شده است. اين سيستم تنها براي بيماراني مورد استفاده قرار مي‌گيرد که دچار بيماري ژنتيکي نادري به نام retinitis pigmentsa شده‌اند. اين بيماري يک ناتواني بسيار نادر ژنتيکي است که باعث آسيب به سلول‌هاي حساس به نور مي‌شود که يک خط را درون شبکيه چشم تشکيل مي‌دهند. البته آرگوس ? امکان ديد واضح و شفافي را براي بيماران فراهم نمي‌آورد، بلکه آنها تنها حرکات و اشکال را تشخيص خواهند داد. اين ابزار هنوز از نظر ميزان اطلاعات ارسالي و همچنين کارايي داده‌هاي تهيه شده براي شبکيه مصنوعي محدوديت‌هاي فراواني دارد. اما اکنون ديگر مي‌تواند از حالت آزمايشگاهي خارج شده و با اين تاييديه به صورت عمومي توسط بيماران مورد استفاده قرار گيرد.

 


...::::عمل کاشت حلزون شنوایی گوش ::::...

(سرپرست مرکز کاشت حلزون شنوایی استان کرمان؛از نخستین عمل کاشت حلزون شنوایی گوش در جنوب شرق کشور در بیمارستان شفا)


 
 
به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم" به نقل ازخبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان؛مریم عامی زاده عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای نخستین بار در جنوب شرق کشور، صبح امروز عمل کاشت حلزون شنوایی گوش  بر روی دختر بچه 2 و نیم ساله کرمانی انجام شد.


وی با بیان اینکه کاهش شنوایی این فرد دو طرفه بوده است؛ گفت: این عمل برای اولین بار در جنوب شرق کشور با موفقیت انجام شده است.


عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمان با اشاره به اینکه زمان این عمل در بیماران 2 تا 2 نیم ساعت است؛ تصریح کرد: عمل این بیمار در مدت یک ساعت و نیم انجام شد.


ایشان دوره توان بخشی بعد از عمل این بیماران را 40 روز عنوان کرد و افزود: دوره توان بخشی 100 جلسه طول می کشد.


وی گفت: زمان عمل برای ناشنوایان از شروع گفتار بهتر است.

 


 

فشار چشم بالا به تدریج سبب ضعف بینایی و آب سیاه می شود که نباید آن را نادیده گرفت.

 

به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم"دکتر علیرضا رجعتی حقی، فوق تخصص شبکیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: برخی افراد دچار فشار چشم بالا بوده بدون آنکه خودشان مطلع باشند که به هنگام مراجعه برای معاینه چشم فشار چشم آنها هم اندازه گیری می شود.

وی تصریح کرد: البته وقتی فشار چشم بالا باشد در ابتدا ممکن است هیچ علامتی نداشته اما سپس می تواند سبب درد چشم شود که به طور طولانی مدت سبب ضعف بینایی ایجاد می کند.

وی متذکر شد: فشار چشم دلایل مختلفی مانند رژیم غذایی نامناسب و مصرف زیاد نمک، بیماری های داخلی مثل دیابت، بیماری های چشمی و زمینه خانوادگی دارد که باید به آنها توجه کرد.

 

 رجعتی حقی خاطر نشان کرد: فشار چشم بالا به تدریج بیماری آب سیاه را ایجاد می کند.


..::::پاسخ سلولی به یک ماتریکس کلاژنی بدون سلول جدید جنینی: مفاهیمی برای ترمیم بافت::::..

«به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران - تي یلم"مقاله اي به نقل ازبنیان،درمورد پاسخ سلولی به یک ماتریکس کلاژنی بدون سلول جدید جنینی: مفاهیمی برای ترمیم بافت»


مقدمه: PriMatrix (کمپانی  TEI Biosciences ، بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا) یک ماتریکس کلاژنی بدون سلول جدید مشتق شده از درم جنین گاو است که برای استفاده در زخم های نسبتاٌ ضخیم و تمام ضخامت طراحی شده است. این مطالعه به آنالیز پاسخ سلولی به PriMatrix در داخل بدن و همچنین توانایی این ماتریکس برای تسهیل بازسازی بافت سالم پرداخته است.

مواد و روش ها: پنج قطعه پنج میلیمتر مربعی از PriMatrix آبدهی شده به روش زیر جلدی در پشت موش های نوع وحشی پیوند شدند. بافت محل پیوند برای بررسی های بافت شناسی، ایمونوهیستوشیمی (IHC)، و فلوسیتومتری در زمان های مختلف تا روز 28 برداشته شد.

نتایج:  پیوندهایPriMatrix سبب پیشرفت بیولوژیکی با نفوذ گذرای سلول های التهابی، بکارگیری سلول های مزانشیمی و توسعه عروق شدند. آنالیز ایمونوهیستوشیمی نشان داد که اکثریت الیاف کلاژن پوست جنینی پیوند شده تا روز 28 باقی مانده اما تحت تغییرشکل و بازسازی سلولی برای تشکیل بافت با چگالی و مورفولوژی سازگار با درم سالم قرارگرفته است.

نتیجه گیری : پیوندهای PriMatrix تحت بازسازی درشرایط In vivo قرار گرفته و سبب تسهیل دربازسازی بافت با هیستولوژی طبیعی از طریق  پاسخ خفیف سلول های التهابی وسلول های پیش سازمی شوند. بازسازی بافت طبیعی به ویژه برای پیرامون زخم مهم است و این یافته ها تحقیقات بیشتر بر روی PriMatrix را تضمین می کنند.                                                                                                                  

 


..::::مقاله اي ازجنبه های مولکولی تکوین وتکامل چشم: از منشاء سلولهای شبکیه تا آینده طب ترمیمی::::..

«به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم"مقاله اي به نقل ازبنیان درمورد جنبه هاي مولکولي تکوین و تکامل چشم:ازمنشاء سلولهاي شبکیه تا آینده طب ترمیمي»

یکی ازمسائل اصلی در زیست شناسی تکوین تکاملی این است که چگونه چشم از نظر مورفولوژیکی و عملکردی اشتقاق می یابد. با این حال، مکانیسم یکپارچگی و یا الگوی حاکم بر تنوع چشم همچنان حل نشده باقی مانده است. در این بررسی، من ابتدامفهوم زیستی تکوین تکاملی چشم را با تمرکز بر دریافت نورکه ویژگی اصلی سلول های شبکیه است توضیح می دهم . سپس، تکوین ابتدایی چشم مهره داران و نقش یک ژن homeobox به نام Lhx1  را در تقسیم مجدد شبکیه به دو منطقه، شبکیه عصبی و اپیتلیوم رنگدانه دار شبکیه از پریموردیوم بینایی، به اختصار بیان می کنم. این دومنطقه شبکیه از اجزاء اصلی چشم بوده بطوریکه درچشم های ابتدایی از جمله درپلاناریا (ازکرم های پهن) یافت می شوند. در نهایت، من وجود یک زیرگروه جدید از سلولهای شبکیه چشم با توانایی حساسیت به نوررا بر اساس مطالعات اخیر خود بر روی پیگمانهای نوری آتیپیک (opsins) در مهره داران ارائه خواهم کرد. از آنجا که بیماری های انسان مربوط به انحراف انواع مختلفی از سلول ها به دلیل تغییر در بیان ژن هستند، درک دقیق مکانیسم تنوع سلولی و کشف پروفایل مولکولی زیرگروه های سلولی برای آینده طب ترمیمی ضروری می باشد.

 


..:::: گریه کردن فضايي ها راببینید! ::::..

کریس هدفیلد،‌ فضانورد کانادایی که در زمان حضورش در ایستگاه فضایی به شهرت خاصی رسیده در جدیدترین ویدیوی خودش ...

 

 

 

به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم"به نقل ازباشگاه خبرنگاران کریس هدفیلد،‌ فضانورد کانادایی که در زمان حضورش در ایستگاه فضایی به شهرت خاصی رسیده در جدیدترین ویدیوی خودش، حالت گریه کردن در فضا را تشریح می کند. این فضانورد که در فیلمش در حال گریه کردن است ، نشان می دهد که اشک های چشم او پس از جاری شدن از چشم هایش تغییر حجم می دهد و حجیم تر می شود.

 

 

 


..:::: مقدمات تدوین شناسنامه بیماري هاي ژنتیکي آغاز شد ::::..


رییس اداره ژنتیک وزارت بهداشت ،درمان وآموزش پزشکي با بیان اینکه براي تحت پوشش قراردادن هزینه هاي درماني بیماري هاي ژنتیکي نیازمند تدوین شناسنامه بیماري هاي ژنتیکي هستیم،گفت:از نقطه نظر فني،اقدامات قابل ملاحظه اي براي تدوین این شناسنامه ها صورت گرفته است.

به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران - تي یلم"دكتر اشرف سماوات روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا افزود: فهرست بلندي از بيماري هاي ژنتيكي مانند بيماري هاي خونريزي دهنده از جمله هموفيلي ، بيماري هاي كم خوني ارثي از جمله تالاسمي، بيماري هاي كروموزومي از جمله سندروم داون، بيماري هاي ارثي گوش، بيماري هاي ارثي چشم از جمله آرپي (نوعي بيماري شبكيه چشم) و فهرست برنامه هاي پيشگيري و كنترل تعيين كننده هاي ژنتيكي بيماري هاي ارثي قلبي، ديابت و سرطان ها، تهيه شده است.

وي تاكيد كرد هزينه هاي آزمايش ها و درمان بيماري هاي ژنتيكي بسيار سنگين است و بيمه ها نيز كمك خوبي در اين زمينه مي كنند اما به نظر مي رسد اين كمك ها كافي نيست.
رييس اداره ژنتيك وزارت بهداشت با اشاره به مشكلات بودجه اي سازمان هاي بيمه گر، خاطرنشان كرد بودجه هاي بيمه هاي سلامت، كفاف پوشش هزينه هاي بيماري هاي ژنتيكي پرخرج را نمي دهد.
دكتر سماوات گفت: براي تحت پوشش قرار گرفتن هزينه هاي درماني بيماري هاي ژنتيكي ، ابتدا بايد هزينه اثربخشي آنها مشخص شود ؛ در اين برنامه بايد معلوم شود كه بيماري هاي ژنتيكي داراي چه شرايطي هستند، چگونه بايد كنترل شوند و براي كنترل آنها بايد از چه روش هايي استفاده شود.
وي افزود:تعداد زيادي از انواع بيماري هاي ژنتيكي و مادرزادي در جهان وجود دارد كه از بين آنها بايد بيماري هاي اصلي را فهرست كرده و هزينه اثربخشي آنها با چند الگو، مشخص شود.
دكتر سماوات اضافه كرد: تعيين هزينه اثربخشي بيماري ها بايد بصورت يكپارچه براي تمام بيماري ها صورت گيرد تا بطور مثال امكان مقايسه وضعيت بيماري هاي ژنتيكي با ضايعات ناشي از سوانح براي سازمان هاي بيمه گر ، فراهم شود.
                                                                                                                                                                                                                                                                                       


..:::: مراقب بیماري هاي ناشي از کار با رایانه باشید ::::..

هرچند رايانه ها، جزو لاينفك زندگي امروز شده اند و بسياري از شاغلان در ادارات و شركت ها ، ساعات زيادي از وقت خود را پشت اين دستگاه ها مي گذرانند اما كار مداوم با رايانه ها مي تواند عوارض خطرناك و متعددي را براي كاربران ايجاد كند.
يكي از بيماري هاي ناشي از كار با رايانه ، سندرم بينايي رايانه اي است چنانكه سازمان نظام پرستاري در اين باره هشدار داده است كه نشستن بيش از دو ساعت در روز ، پشت رايانه، احتمال ابتلا به سندرم بينايي رايانه‌اي را افزايش مي دهد.
مهم ترين علايم اين بيماري ، خستگي چشم، خشكي و تحريك پذيري چشم، خستگي عمومي بدن و سردردهاي مكرر است.
علاوه بر بيماري هاي چشمي، كاربران رايانه، دست‌، بازو، پشت و گردن خود را عموما در يك حالت ثابت قرار مي‌دهند كه اين عمل موجب وارد شدن فشار زياد در مدت زمان طولاني روي ماهيچه‌ها و تاندون‌هاي فرد مي‌شود و در نهايت مي‌تواند به مشكلات عضلاني و مفصلي منجر شود.


**چگونه از بيماري هاي ناشي از كار با رايانه پيشگيري كنيم؟
به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران - تي یلم"به نقل ازكارشناسان بهداشتي به كاربران رايانه توصيه مي كنند براي پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي چشمي به طور مداوم پلك بزنند چراكه با اين كار اشك در چشم جريان پيدا مي‌كند و نه تنها از خشكي چشم جلوگيري مي‌كند، بلكه به طور طبيعي خاصيت درماني دارد.



..::::ساخت اندام بدن به شیوه عنکبوتي!::::..

 

محققان دانشگاه کالج لندن با استفاده از جریان ثابتی از سلولهای مخلوط با یک پلیمر برای بافتن بافتهای جدید، روش ساخت اندام بدن مشابه ساخت تارهای عنکبوت را به نمایش گذاشتند.

 

به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران - تي یلم"به نقل از سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، آنها بر این باورند که این شیوه می‌تواند نتایج بهتری از شیوه‌های دیگر ساخت اندام بدن برای پیوند ارائه کند.

 

محققان این شیوه را با ساخت رگهای خون در موشها آزمایش کردند.

 

شیوه‌های زیادی برای پرورش اندام در آزمایشگاه مورد استفاده است. برخی از آنها با یک چارچوب مصنوعی آغاز شده که سپس با سلولهای خود بیمار پر شده و پیوند زده می‌شود. تاکنون چند بیمار با استفاده از این شیوه از مثانه جدید برخوردار شده‌اند.

 

یک شیوه دیگر شامل گرفتن اندام از یک بدن مرده و پاکسازی آن از سلولهای اولیه با پاک‌کننده برای دستیابی به یک چارچوب پروتئینی است. سپس این چارچوب با سلولهای بیمار پر شده و در بدن فرد قرار می‌گیرد. تاکنون محققان با استفاده از این شیوه توانسته‌اند نای تولید کنند.

 

محققان دانشگاه کالج لندن در حال استفاده از فناوری الکتروریسی برای تولید اندام هستند. آنها تصور می‌کنند که این شیوه می‌تواند با ساخت سلولها در محل پیوند بر چالشهای کاشت سلول در چارچوبهای پروتئینی غلبه کند.

 

این شیوه با ترکیبی از سلول و پلیمر آغاز شده و سپس از یک سوزن الکتریکی 10 هزار ولتی برای کشیدن الیاف به شیوه مشابه تار بافتن عنکبوت استفاده می‌شود. پس از بافتن یک لایه ضخیم می‌توان سلولها را در آن ادغام کرد.

 

فناوری الکتروریسی برای ساخت رگهای خونی بوسیله دوخت متقاطع الیاف بر روی یک استوانه چرخنده مورد استفاده بوده که تا نیمه در یک مایع برای تغذیه سلولهای زنده قرار گرفته است.

 

پژوهش جدید دانشمندان که در مجله Small منتشر شده، نشان‌دهنده امکان تولید رگهای خونی موش با سه لایه جداگانه بوده است.

 

 


..::::کشف چگونگي ارتباط چشم با مغز::::..

 


تحقیقات جدید مدار بسیار مهمی را درون سیستم بصری شناسایی کرده است که به چگونگی ارتباط چشم با مغز کمک می کند؛ کشفی که می تواند به یاری درمان تنبلی چشم بیاید.

به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران - تي یلم"به نقل از افکارنیوز، آمبلیوپی یا تنبلی چشم رایج ترین علت کاهش بینایی در کودکان، نوعی اختلال دید است و وقتی روی می دهد که مغز یک چشم را به نفع چشم دیگر نادیده می گیرد.

پنجاه سال تحقیقات در مورد این مشکل چشمی به یک تئوری کلی از شکل پذیری موسوم به مدل آستانه متغیر منجر شده است. این تحقیقات جدید یک تکه اصلی از این مدل را آزمایش می کند که در وهله نخست به نظر می رسد در تضاد با سلطه چشمی است.

پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در ایروین این تئوری را بر روی موش ها بررسی کردند.

 



بیمار ناخنک چشم از بیماری های شایع قرنیه چشم است که علت مشخصی نداشته اما می تواند جنبه ارثی و فامیلی داشته و نور آفتاب و آلودگی هوا سبب تشدید آن شود.


به گزارش"انجمن آرپي و اشتارگارت ایران ـ تي یلم"دکتر علیرضا رجعتی حقی، فوق تخصص شبکیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: ناخنک چشم یک بیماری شایع قرنیه است و به صورتی است که یک زائده گوشتی از قسمت داخلی چشم شروع شده و روی قرنیه را فرا می گیرد.

وی تصریح کرد: این زائده به طور معمول سفید رنگ بوده که گاهی پرخون می شود و رنگ قرمزی می گیرد.
دکتر رجعتی حقی متذکر شد: این بیماری بیشتر در سنین میانسالی بروز می کند و علت مشخصی نداشته اما می تواند جنبه ارثی و خانوادگی داشته باشد.

وی متذکر شد: قرار گرفتن در معرض آفتاب و آلودگی هوا سبب تشدید این بیماری می شود.
این فوق تخصص خاطر نشان کرد: اگر ناخنک چشم وسیع باشد سبب کاهش دید و تاری می شود و درمان این بیماری هم با عمل جراحی انجام می شود.

 


..::::تولد نوزاد سالم از والدین مبتلا به بیماري هاي تک ژني امکان پذیر شد::::..

تولد نوزاد سالم از والدین مبتلا به تالاسمی امکان پذیر شد

به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران - تي یلم"محمد حسین یادگاری روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این نهاد با همکاری پژوهشگاه های ابن سینا، رویان و انستیتو پاستور توانسته مشکل زوج هایی را که می توانند باروری طبیعی داشته باشند اما از لحاظ مشکلات ژنتیکی، احتمال تولد فرزند مبتلا به بیماری های ژنتیکی تک ژنی مثل بتا تالاسمی در آنها وجود دارد، بر طرف کنند.
وی اظهارکرد: در این روش از لانه گزینی ژن معیوب بیماری های تک ژنی نظیر تالاسم و انتقال آن به رحم پیشگیری می شود.
یادگاری همچنین گفت: پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی با همکاری سازمان گسترش فناوری های نوین اقدام به تولید انبوه مواد اولیه تحقیقاتی فرآورده های بیولوژیک برای مصرف مراکز تحقیقاتی در داخل کشور کرده است.
وی با اشاره به همکاری دو جانبه انستیتو پاستور و جهاد دانشگاهی در خصوص انجام تحقیقات برای استفاده از پروتئین های موجود در شیر حیوانات تراریخته شنگول و منگول برای درمان بیماری های خونی افزود: در شیر این حیوانات پروتئین هایی وجود دارد که برای درمان بیماری های خونی می توان استفاده کرد.
رییس جهاد دانشگاهی اظهار کرد: ما در رشته های علوم پزشکی، فنی مهندسی، علوم پایه، کشاورزی، هنر، علوم مهندسی تحقیقات خوبی انجام داده ایم.

 


..::::پژوهشگران دوربینهاي هوشمند براي کمک به افراد کم بینا تولید کرده اند::::..

پژوهشگران دوربینهای هوشمندی برای افراد نابینا و کم بینا تولید کرده اند که قادراست روی کالاها را بخواند.
به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران - تي یلم"به نقل از شبکه تلویزیونی یورونیوز، این دوربین هوشمند جیبی به عینک متصل می شود و قادر است با اشاره کاربر اطلاعات مربوط به کالا را بخواند.
عبور از خیابان، خرید یا سوار شدن در اتوبوس برای افراد کم بینا با این عینک آسان تر می شود.
دوربین هر چه را در برابر کاربر قرار گرفته باشد، اسکن می کند و می تواند اطلاعات موجود را بخواند.
این ابزار به جای استفاده از هد فون با استفاده از نوعی فناوری صدا را از راه استخوان جمجمه به گوش هدایت می کند و در نتیجه گوش فرد مسدود نمی شود.


عینک های آفتابی استاندارد

..::::عینک های آفتابی استاندارد چه عینک هایي هستند؟::::..

به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران - تي یلم"عینک هایی که ارتفاع کم دارند و تخت هستند نمی توانند از چشم محافظت کنند. بهترین رنگ برای عینک های آفتابی خاکستری و سپس قهوه ای است.

 


 
..::::از بیماری آب‌مروارید چه می دانید؟::::..

آب مروارید یا cataract نوعی بیماری چشم با دلایل گوناگون است که با تار شدن عدسی چشم آغاز شده و با افزایش تیرگی و کدر شدن عدسی، بینایی چشم مختل می شود.

 

به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم" آب مروارید یا cataract نوعی بیماری چشم با دلایل گوناگون است که با تار شدن عدسی چشم آغاز شده و با افزایش تیرگی و کدر شدن عدسی، بینایی چشم مختل می شود. خوشبختانه بیماری چشمی آب مروارید در بیشتر موارد در زمانی که به آن " زمان رسیدن " می گویند با جراحی ساده ای برطرف می شود.
 
بزرگنمایی یک چشم دچار آب مروارید در یک اسلیت لمپ با نوردهی منتشر
 
ریشه‌های بیماری
 
این بیماری به دلایل زیر بروز می‌کند:

کهولت سن (شایع‌ترین علت)
ضربه به سر که موجب اخلال در تغذیه عدسی می‌شود
اشعه‌های یونیزه (اشعه x)، اشعه گامای ناشی از تلویزیون های قدیمی
تماس طولانی با نور آفتاب (پرتو فرابنفش)
دیابت
ضربه به چشم و عدسی
نقصان‌های مادرزادی
سوءتغذیه
مصرف طولانی مدت بعضی از داروها مثل کورتون ها
عقاید اشتباه درباره آب مرواريد[ویرایش]
 



..::::همیشه سرب مضر نیست::::..

راز خواص درماني سرمه در املاح سرب موجود درآن است.به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم"دکتر فرانک کسبی، متخصص چشم پزشکی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:نقش درمانی سرمه از دوران های کهن برای چشم، از ابتلای چشم به بیماری های مختلف جلوگیری می کند.
وی گفت: راز خواص درمانی سرمه در املاح سرب موجود در آن است که با تولید اکسید به دستگاه ایمنی بدن در مبارزه با باکتری های عامل التهاب چشم کمک می کند. هرچند پزشکان درباره ی خطرات سرب موجود در سرمه برای چشم هشدار دادند اما به گفته ی دکتر اگر املاح سرب به میزان اندک در ترکیب سرمه به کار رود فواید زیاد برای چشم خواهد داشت.


..::::راه‌اندازی بزرگترین بیمارستان فوق تخصصی چشم شمال کشور در بابل::::..

 (رییس بیمارستان فوق تخصصی چشم میناگر بابل گفت: بزرگ‌ترین بیمارستان فوق تخصصی چشم شمال کشور در بابل برای ارائه خدمات به شهروندان راه اندازی شد)

به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم"به نقل ازایلنا، دکتر محمد تقی‌پورگفت:مرکز فوق تخصصی چشم میناگر بابل با همت والای خیرین این شهر و خانواده مرحوم میناگر راه اندازی شده است که در حال حاضر این بیمارستان، مجهز‌ترین مرکز چشم شمال کشور است که به تجهیزات مدرن و پیشرفته روز دنیا مجهز است.

وی بیان کرد: چشم پزشکان مجرب و کارآزموده در این مرکز فوق تخصصی در بابل مشغول به فعالیت شده‌اند.

وی مساحت بیمارستان فوقتخصصی چشم می‌ناگر بابل را دو هزار و ۵۰۰م‌تر مربع در دو طبقه خواند و گفت: در این بیمارستان، دو اتاق عمل برای جراحی‌های بزرگ چشمی و همچنین ۱۳ تخت بستری و چهار تخت ایزوله تعبیه شده است.

تقی‌پور اظهار داشت: تلاش کردیم تا با وجود اتاق عمل و امکانات موجود، میزان اقامت و بستری بیمار در این مرکز به حداقل برسد.

وی به حضور تجهیزات مدرن چشم پزشکی در مرکز میناگر اشاره کرد و افزود: با راه‌اندازی بخش تخصصی چشم اعمال جراحی مرتبط با چشم با امکانات پیشرفته انجام شده و به مردم سرویس داده می‌شود.

به گفته وی، بیمارستان فوق تخصصی چشم می‌ناگر بابل با بسیاری از سازمان‌های بیمه طرف قرار داد است.

وی از افزایش تخت هایبیمارستان فوق تخصصی چشم و انتقال درمانگاه چشم به این مرکز خبر داد و افزود: از این پس بیماران مبتلا به امراض چشمی در استان و شمال کشور می‌توانند از خدمات این مرکز استفاده کنند تا از مراجعه آن‌ها به سایر شهر‌ها، و خارج استان جلوگیری شود.

 

 


..::::تهیه اشک طبیعی از خون::::.. 

 

به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران - تي یلم"آزمایشگاه بیمارستان نورنه تنها به عنوان یک آزمایشگاه عمومی با آزمایش‌های روتین و تخصصی مشغول به کار است، که به عنوان یک آزمایشگاه فوق تخصصی چشم پزشکی، خدمات خاصی را به بیماران چشمی ارایه می کند؛ خدماتی که نه تنها در ایران که در منطقه نیز منحصر به فرد است.

به عنوان نمونه روش تشخیصی «نمونه برداری تماسی» که در این آزمایشگاه انجام می‌شود، می‌تواند بدون استفاده از روش‌های جراحی، تصویری از سطح چشم بیمار را بر روی سطوح کاغذی مخصوص نمایش دهد که با بررسی میکروسکوپی آن می توان پی به علت ضایعات سطح چشم برد و از انجام روش های درمانی بی‌مورد جلوگیری کرد. در این روش امکان بررسی و اظهارنظر در مورد سلول‌های بنیادی سطح چشم نیز وجود دارد و این نکته آنگاه اهمیتی مضاعف می‌یابد که بدانیم بسیاری از بیماری‌های چشم با پیوند سلول‌های بنیادی قابل درمان است.

از دیگر سرویس‌هایی که در آزمایشگاه این بیمارستان به بیماران چشمی ارایه می‌شود و در نوع خود منحصر به فرد است، تهیه «سرم اتولوگ» از خود بیمار است. در این روش از بیمار خون‌گیری می‌شود و با روش‌های خاص، قطره‌ای با ترکیب نزدیک به اشک طبیعی بیمار تهیه می‌گردد که جایگزین ارزشمندی برای قطره‌های اشک مصنوعی می‌باشد.


در حال حاضر بیماران زیادی از شهرهای مختلف کشور وهمچنین کشورهای همجوار هر سه ماه یک‌بار به این
آزمایشگاه مراجعه کرده و از سرویس مذکور بهره‌مند می‌شوند.

 


..::::چگونه لنز چشم دختران جوان را کور می کند؟::::..

یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد استفاده از لنز برای چشم ها بسیار مضر است و استفاده ی بیش از نیم ساعت از لنز در طول روز باعث آسیب رساندن به پرده چشم می شود.

چگونه لنز چشم دختران جوان را کور می کند؟!

به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم"به نقل ازعرش نیوز،لنزهاي  تزئینی و رنگی باعث سوزش و خارش چشم ها می شوند و باعث بروز بیماری انگلی خطرناکی نیز خواهد شد.
 
 گفتنی است،نتایج تحقیقات جدید دانشمندان نشان می دهد آمار بیماری های چشمی رو به افزایش است و در میان اين مراجعات، مراجعه دختران جوان به چشم پزشکی ها از همه پررنگ تر است.
 
بررسی ها نشان می دهد، از شایع ترین عوارض استفاده از لنزها می توان به عفونت چشم ها اشاره کرد و بیش از 70 درصد از استفاده کنندگان از لنز بدون آگاهی از لنز استفاده  می کنند.
 
از دیگر بیماری های شایعی که امروزه گریبانگیر دختران جوان است سوراخ شدن قرنیه چشم است که به دنبال استفاده از لنز به وجود می آید.

 


تنبلی چشم
..::::تنبلي چشم راقبل از 10 سالگي درمان کنید::::..

یک متخصص چشم‌پزشکی گفت: تنبلی چشم در کودکان قابل درمان است و نباید موجب نگرانی خانواده‌ها شود.

به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران - تي یلم"دکترمحمودرضا پناهی‌بزاز اظهار کرد: تنبلی چشم یعنی دید نامساوی میان دو چشم؛ به

عبارت دیگر زمانی که یکی از چشم‌ها کمتر از دیگری کار می‌کند به اصطلاح آن چشم را تنبل می‌گویند اما باید توجه داشت که تنبلی چشم

خود یک بیماری نیست بلکه مجموعه‌ای از بیماری‌ها هستند که تنبلی چشم را ایجاد می‌کنند.

وی درباره مهم‌ترین علل ایجاد تنبلی چشم توضیح داد: وجود عیب انکساری قابل توجه دید، وجود انحراف چشم

و وجود اختلالی که مانع از ایجاد تشکیلات چشم شود مانند کدورت قرنیه یا آب مروارید مادرزادی، از علل ایجاد تنبلی چشم هستند.

این چشم‌پزشک افزود: اگر این اختلال‌ها در سن کم مورد درمان از طریق عینک یا عمل جراحی قرار نگیرد موجب ایجاد تنبلی چشم شده و

بعد از 10 سالگی دیگر با بستن یک چشم این تنبلی قابل درمان نخواهد بود.

پناهی‌بزاز تنها درمان کنونی برای برای تنبلی چشم را بستن چشم سالم و استفاده از چشم تنبل در طول روز دانست و گفت: ممکن است

این کار در روحیه کودک تاثیر داشته باشد و این وظیفه والدین است که با استفاده از برچسب‌های رنگی یا صرف ساعت‌های بیشتر در خانه،

کودکان را مجاب به استفاده از چشم‌بند کنند.

 

 


صفحه قبل 1 ... 34 35 36 37 38 ... 42 صفحه بعد

تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است