به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران - تي یلم"محمد حسین یادگاری روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این نهاد با همکاری پژوهشگاه های ابن سینا، رویان و انستیتو پاستور توانسته مشکل زوج هایی را که می توانند باروری طبیعی داشته باشند اما از لحاظ مشکلات ژنتیکی، احتمال تولد فرزند مبتلا به بیماری های ژنتیکی تک ژنی مثل بتا تالاسمی در آنها وجود دارد، بر طرف کنند.
وی اظهارکرد: در این روش از لانه گزینی ژن معیوب بیماری های تک ژنی نظیر تالاسم و انتقال آن به رحم پیشگیری می شود.
یادگاری همچنین گفت: پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی با همکاری سازمان گسترش فناوری های نوین اقدام به تولید انبوه مواد اولیه تحقیقاتی فرآورده های بیولوژیک برای مصرف مراکز تحقیقاتی در داخل کشور کرده است.
وی با اشاره به همکاری دو جانبه انستیتو پاستور و جهاد دانشگاهی در خصوص انجام تحقیقات برای استفاده از پروتئین های موجود در شیر حیوانات تراریخته شنگول و منگول برای درمان بیماری های خونی افزود: در شیر این حیوانات پروتئین هایی وجود دارد که برای درمان بیماری های خونی می توان استفاده کرد.
رییس جهاد دانشگاهی اظهار کرد: ما در رشته های علوم پزشکی، فنی مهندسی، علوم پایه، کشاورزی، هنر، علوم مهندسی تحقیقات خوبی انجام داده ایم.
عباس عظیمی عنوان کرد: دهها سال پیش لنزهای نوع سخت با هدف استفاده در موارد طبی و درمانی ساخته شد و در دهه 70 و 80 نوع تکامل یافته این لنزها شکل گرفت.
به گزارش ایسنا، وی تصریح کرد: عدم تجویز لنز توسط متخصص و استفاده نادرست از آن ممکن است موجب بروز مشکلات چشمی از جمله عفونت چشمی، اختلالات قرینهای و اختلالات پلکی شود.
عظیمی تاکید کرد: ارائه لنز طبق دستور معاونت بهداشتی وزارت بهداشت فقط باید توسط افراد چشم پزشک، کارشناس بینایی سنجی و متخصص چشم تجویز شود.
وی گفت: در بعضی از موارد استفاده از عینک تاثیری در اصلاح دید ندارد و باید از لنز استفاده شود.
به گفته عظیمی، بهترین شرایط برای استفاده از لنز، آب و هوای مرطوب و خنک است.
وی در خصوص موارد منع استفاده از لنز اظهار کرد: افرادی که دچار بیماری مزمن چشمی، گل مژه، اختلال قرنیه و خشکی چشم هستند نباید از لنز استفاده کنند.