انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 110
بازدید دیروز : 361
بازدید هفته : 471
بازدید ماه : 1510
بازدید کل : 124039
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2

Alternative content



دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

خبرشماره44
به نقل از: medicalnewstoday
مورخ:18 March 2015
عنوان:چگونه دور درمانی برای نابینایی است؟
[b]
از دست دادن یکی از حواس خود را چشم انداز وحشتناکی برای اکثر مردم است، اما برای بسیاری از مردم، این یک واقعیت تاسف است. میلیونها نفر از مردم در ایالات متحده به توانایی خود را برای دیدن جهان اطراف آنها مواجه چشم انداز تغییرات غیر قابل برگشت.
زن کور راه رفتن را از طریق یک چوب با عصا.
در سراسر جهان، حدود 39 میلیون نفر با کوری زندگی می کنند. در حدود 82٪ 50 و بالاتر از سن.
عنوان این قطعه، این واقعیت است که شما توانایی برای دیدن و خواندن ممکن است حتی عبور ذهن خود را به شما به عنوان خوانده شده. هستند بسیاری از افرادی که به عنوان خوش شانس وجود دارد. به گفته سازمان بهداشت جهانی (WHO)، 285 میلیون نفر تخمین زده می شود بصری در سراسر جهان دچار اختلال میشود. از این تعداد، 39 میلیون کور و 246 میلیون دارای دید کم.
نظرسنجی اخیر انجام شده توسط تحقیقات! امریکا و اتحاد برای چشم و بینایی تحقیقات (AEVR) نشان داده است که از دست دادن بینایی در نظر گرفته به عنوان به طور بالقوه داشتن بزرگترین تاثیر را در زندگی روزمره، رتبه بندی آن در کنار سرطان، بیماری آلزایمر و HIV به عنوان یکی از چهار "بدترین چیزهایی است که می تواند به شما اتفاق می افتد."
متاسفانه، از دست دادن بینایی یک مشکل شایع است، می شود آن را با توجه به روند پیری یا توسعه یک وضعیت خاص است. خبر خوب این است که 80 درصد از اختلال بینایی می توان جلوگیری کرد و یا درمان است، اما آنچه از 20 درصد باقی مانده؟

در این مقاله ویژه، ما را یک نگاه مختصر در اختلالات انحطاط شبکیه - یک گروه از شرایط مربوط است که در حال حاضر بدون درمان. چه درمان در حال حاضر در حال توسعه؟ و می تواند محققان پیش بینی آینده ای است که چشم را می توان به تمام بیماران ترمیم؟

*اختلالات قابل درمان و علاج ناپذیر

اغلب، اختلال بینایی است که توسط خطاهای اصلاح نشده انکساری (43٪) و یا آب مروارید (33٪) ایجاد می شود. عیوب انکساری شامل نزدیک بینی (کوتاه بینی)، دوربینی (دور بینی) و آستیگماتیسم، به موجب آن قرنیه و یا لنز این دوربین به شکل کاملا منحنی ندارد.
هنگامی که اختلال بینایی است که توسط این مشکلات ایجاد می شود، اغلب درمان است به آسانی در دسترس است. عیوب انکساری را می توان با عینک، لنزهای تماسی یا جراحی عیوب انکساری را اصلاح کرد. آب مروارید - کدورت لنز - معمولا با یک عمل جراحی است که در میان اغلب در ایالات متحده انجام درمان می شود.
در حالی که 80 درصد از اختلال بینایی می توان جلوگیری کرد و یا درمان، باقی مانده است 20٪ از موارد است که در حال حاضر هیچ راهی برای پخت وجود دارد وجود دارد. طیف وسیعی از شرایط وجود دارد که در آن کسانی که آنها را توسعه همراه با از دست دادن تدریجی بینایی مواجه تا اختلال خود است آنقدر شدید است که آنها به طور موثر کور.
اختلالات انحطاط شبکیه هیچ درمان. این بیماری شکستن شبکیه، لایه ای از بافت در بر داشت در پشت چشم حاوی سلول که تشخیص نور از ورود به ارگان.
تعدادی از این بیماری های دژنراتیو، از جمله رنگدانه نارسایی، دژنراسیون ماکولا و سندرم آشر وجود دارد. به طور خاص، دژنراسیون ماکولا وابسته به سن علت اصلی کوری در کشورهای توسعه یافته است.
اخبار پزشکی امروز خواسته دکتر ریموند Iezzi، مشاور چشم با کلینیک مایو، چه بزرگترین موانع به پیدا کردن درمان برای اختلالات انحطاط شبکیه بودند. او به ما گفت که دانشمندان و پزشکان با چالش های زیادی روبرو هستند در حال توسعه درمان به عنوان چند صد اختلالات بیوشیمیایی اساسی اختلالات پایان نامه وجود دارد.
"علاوه بر این،" او اضافه کرد، "در حالی که الگوهای چند انحطاط شبکیه وجود دارد، هر یک متفاوت بسته به سلول به عنوان مرحله و شدت انحطاط خود را تحت تاثیر قرار نیز درمان می شود."
هنگامی که شرایط انحطاط شبکیه اول تشخیص داده شد، آنها همه به عنوان رنگدانه نارسایی نشاندار شد. دانش در این زمینه بهبود یافته است، دانشمندان آگاه است که انواع شرایط مختلف مرتبط، هر مؤثر بر مناطق مختلف شبکیه چشم با مکانیسم های خاص خود را وجود دارد تبدیل شده اند.
در بیمارانی که دید هنوز هم خوب است، روش های درمانی را می توان در سیستم عصبی را و یا ژن درمانی است.
"با حفاظت از سلول های درون شبکیه چشم را از مرگ مرتبط با اختلال بیوشیمیایی زمینه، ما ممکن است بینایی در میان جمعیت زیادی از بیماران حفظ،" توضیح داد دکتر Iezzi. "استراتژی سیستم عصبی را قوی می مرگ سلولی و از دست دادن بینایی جلوگیری، بدون در نظر گرفتن اختلال بیوشیمیایی زمینه."
ژن درمانی به جای در اصلاح ناهنجاری های بیوشیمیایی که منجر به مرگ سلولهای شبکیه چشم متمرکز است. این رویکرد بسیار خاص، و دکتر Iezzi MNT گفت که چند صد درمان نیاز به منظور درمان طیف گسترده ای از بیماری های دژنراتیو شبکیه توسعه.

*بازیابی و محافظت از بینایی با سلولهای بنیادی

چشم خود را به درمان تجربی آشنایی، آسان و اغلب از پاسخ التهابی است که می تواند درمان را مختل محافظت می شود. با توجه به دسترسی به آن، جراحان همچنین می توانید به راحتی مشاهده و پیگیری چگونه درمان های جدید در حال پیشرفت.
دکتر Iezzi اظهار داشت که در کلینیک مایو آنها در حال حاضر در روش های جدید برای رشد سلول های بنیادی از نمونه های بافت خود بیمار کار. یک رویکرد احیا کننده است که می تواند یک روز رو به ترمیم بینایی به مردم است که آن را از دست داده اند.

دژنراسیون ماکولا یکی از علل عمده نابینایی نسبی در سالمندان بیش از 50 است.سلول که تغذیه سلول های بصری شبکیه و جذب نور - - است که می تواند به یک بیمار پیوند سلول های بنیادی جنینی را می توان به ساخت سلول های جدید شبکیه رنگدانه اپیتلیال استفاده می شود.
انجام این کار می تواند کاهش سرعت و یا جلوگیری از از دست دادن سلول های بصری، و در حالی که استخراج سلول های بصری جدید از سلولهای بنیادی جنینی می تواند به حتی بیشتر تلفظ نتایج منجر شود، محققان دریافته اند آن را مشکل تر به موفقیت استخراج این سلولها و پیوند آنها را به شبکیه چشم.
مطالعات ماوس قبلا نشان داده شده است که این روش می تواند کار و سلول های پیوند تواند به طور کامل با شبکیه ادغام، بازگرداندن بینایی به حیوانات.
دو نوع از سلول های photoreceptive در شبکیه چشم وجود دارد - سلول های میله و سلول های مخروطی. در حالی که سلول های میله ها توسط نور بیش از یک طیف گسترده ای از شدت، درک شکل، اندازه و روشنایی تحریک، آن سلول های مخروطی است که درک رنگ و جزئیات دقیق است.
محققان موفق به استخراج سلول های میله از سلولهای بنیادی جنینی و در حال حاضر در استخراج سلول های مخروطی و پیوند آنها را به حیوانات کار. اگر این آزمایش اثبات موفق، گام بعدی می تواند آزمایش های انسانی است.
بدون محافظت نورونی کافی، با این حال، سلول های تازه انتقال ممکن است فقط به عنوان به اختلالات انحطاط شبکیه به عنوان سلول های آنها جایگزین آسیب پذیر است. این مشکل زمینه اهمیت پژوهش به ژن درمانی با هدف اصلاح اختلالات بیوشیمیایی که منجر به مرگ سلولی.
است وجود دارد یک شکل از درمان، با این حال، که به بازگرداندن بینایی در بیماران با انواع پیشرفته اختلالات انحطاط شبکیه منجر شده است. فقط به عنوان اعضای مصنوعی می توان برای بازگرداندن عملکرد به افراد که اندام از دست داده اند، به طوری که بیش از حد می تواند افرادی که دید خود را از دست داده اند استفاده از پروتز شبکیه.

*معجزه پروتز شبکیه

"در بیمارانی که در حال حاضر چشم آنها را از دست داده، هدف درمانی ما برای بازگرداندن بینایی، گفت:" دکتر Iezzi. "این شده است با موفقیت از طریق پروتز شبکیه آرگوس II در بیماران مبتلا به نارسایی پیشرفته پیگمانته انجام می شود."
در طی ماه گذشته، MNT گزارش در داستان آلن Zderad، مردی که به طور موثر کور بود، اما در حال حاضر قادر به خارج ساختن خطوط از اشیاء و مردم به لطف پروتز شبکیه جدید خود را.
دکتر Iezzi چشم که رو به جلو قرار داده آقای Zderad برای این روش، و او مرد 15 در ایالات متحده به دریافت دستگاه تغییر زندگی بود. او در حال حاضر قادر به از طریق محیط های شلوغ حرکت - مانند مراکز خرید - بدون استفاده از عصا.
دوربین متصل به یک جفت عینک اطلاعات بصری را به یک تراشه کوچک متصل به پشت چشم از طریق یک کامپیوتر کوچک فرسوده در یک بسته کمربند انتقال. تراشه می تواند سیگنال های نور به طور مستقیم به عصب نوری، دور زدن شبکیه آسیب دیده و ارائه بیمار با اطلاعات بصری در قالب چشمک می زند از نور است.
دکتر Iezzi توصیف آنچه که پروتز شبکیه را فراهم می کند به عنوان "چشم انداز مصنوعی،" بر خلاف هر گونه دید که بیماران باید قبل از تجربه. در حالی که این شکل از دید می تواند پایه در نظر گرفته در مقایسه با آنچه که مردم عادی اندیش به استفاده می شود، آن است که یک بهبود قابل برای بسیاری از بدون چشم است.
همانطور که او پروتز شبکیه خود را برای اولین بار استفاده می شود، آقای Zderad چشم انداز مصنوعی به عنوان "خام، اما قابل توجه است."
"در حالی که این تکنولوژی بازیابی بینایی ابتدایی، در نهایت به عنوان این دستگاه را بهبود بخشد، ما ممکن است یک روز قادر به درمان بیماران مبتلا به بیماری ماکولا پیشرفته مانند Stargardt دیستروفی ماکولا یا دژنراسیون ماکولا وابسته به سن،" دکتر Iezzi پیشنهاد شده است.
چشم انداز آینده از جمله درمان واقعا هیجان انگیز است، اما به احتمال زیاد به برخی از زمان قبل از مزایای این دستیابی به موفقیت فن آوری به طور گسترده ای را تجربه کرد. در حال حاضر، دستگاه هزینه 144.000 $، و WHO حدود 90٪ از بینایی زنده جهان برآورد در تنظیمات کم درآمد.

*نگه داشتن چشم خود را سالم

بسیاری از مردم به اندازه کافی به منظور توسعه یک اختلال انحطاط شبکیه نمی خوش شانس خواهد بود، اما این بدان معنا نیست که چشم خود را رویین تن به آسیب برساند. مقدار زیادی از اختلال بینایی می توان جلوگیری کرد، اما چه اقداماتی می تواند انجام شود تا اطمینان حاصل شود که این اتفاق می افتد؟
زن داشتن به معاینه چشم.
امتحانات چشم جامع به طور منظم می تواند اختلالات چشم تشخیص قبل از هر گونه چشم انداز از دست داده است.
موسسه ملی چشم (NEI) نشان می دهد تعدادی از مراحل ساده است که می تواند انجام شود تا اطمینان حاصل شود چشم خود را به عنوان سالم به عنوان آنها را می توان عبارتند از:
    سیگار نکشید. سیگار کشیدن با افزایش خطرات ناشی از آب مروارید، آسیب عصب بینایی و دژنراسیون ماکولا وابسته به سن همراه است
    یک رژیم غذایی متعادل و حفظ وزن سالم
    دست های خود را و لنزهای تماسی تمیز به درستی به کاهش خطر ابتلا به عفونت چشمی
    می دانم که تو تاریخ سلامت چشم خانواده. بسیاری از اختلالات جدی چشم مانند رنگدانه نارسایی ارثی هستند و دانستن خطر ابتلا به این شرایط می تواند سطح درمان در دسترس بهبود
    امتحان جامع چشم داشته باشد. تنها راه به طور کامل مطمئن شوید که از سلامت چشم است برای بازدید از مراقبت از چشم حرفه ای است.
WHO دولت است که بیش از 20 سال گذشته تا به پیشرفت های قابل توجهی در پیشگیری و درمان اختلال بینایی در بسیاری از کشورها در سراسر جهان وجود داشته است. در سال 2013، مجمع بهداشت جهانی برنامه عمل 2014-19 برای دسترسی جهانی به بهداشت چشم تایید شده است. هدف از این طرح این است که کاهش اختلالات بینایی قابل اجتناب توسط 25٪ است که توسط 2019.
در حالی که بسیاری از مردم بر این باورند که از دست دادن بینایی یکی از مشکلات بهداشتی است که می تواند بزرگترین تاثیر را در زندگی روزمره است، آن است که تشویق به فکر می کنم که اختلال بینایی است و دیگر به عنوان مطلق چشم انداز آن را به عنوان یک بار بود.
با تشکر از پروتز، افرادی که پا از دست داده اند می تواند راه رفتن در اطراف غیر مسلح، با بسیاری از افراد ناآگاه از آنکه هر گونه اندام از دست رفته. این خیلی سخت است نه به اکنون جهان آینده که در آن مردم می تواند به کوری درمان، با هر اشاره ناتوانی قبلی خود باقی مانده نامرئی در ذهن مجسم.

"نوشته شده توسط جیمز مک اینتاش"[/b]

 As you read this passage, the fact that you have the ability to see and read might not even cross your mind. There are a lot of people who are not as fortunate. According to the World Health Organization (WHO), 285 million people are estimated to be visually impaired worldwide. Of these, 39 million are blind and 246 million have low vision.
A recent poll conducted by Research!America and the Alliance for Eye and Vision Research (AEVR) found that Americans regarded the loss of vision as potentially having the biggest impact on everyday life, ranking it alongside cancer, Alzheimer's disease and HIV as one of the top four "worst things that could happen to you."
Unfortunately, losing eyesight is a common problem, be it due to the process of aging or the development of a specific condition. The good news is that 80% of visual impairment can be prevented or cured, but what of the remaining 20%?
In this Spotlight article, we take a brief look at retinal degeneration disorders - a group of related conditions that are presently without a cure. What treatments are currently being developed? And can researchers envision a future where sight can be restored to all patients?
Curable and incurable disorders
Most frequently, visual impairment is caused by uncorrected refractive errors (43%) or cataracts (33%). Refractive errors include myopia (short-sightedness), hyperopia (far-sightedness) and astigmatism, whereby the cornea or lens does not have a perfectly curved shape.
When visual impairment is caused by these problems, often treatment is readily available. Refractive errors can be corrected with glasses, contact lenses or refractive surgery. Cataracts - the clouding of the lens - are commonly treated with a surgical procedure that is among the most frequently carried out in the US.
While 80% of visual impairment can be prevented or cured, there remains 20% of cases for which there is currently no way of curing. A range of conditions exists where those who develop them are faced with a gradual loss of vision until their impairment is so severe that they are effectively blind.
Retinal degeneration disorders have no cure. These diseases break down the retina, the layer of tissue found at the back of the eye containing cells that detect light entering the organ.
There are a number of these degenerative diseases, including retinitis pigmentosa, macular degeneration and Usher syndrome. In particular, age-related macular degeneration is the leading cause of blindness in the developed world.
Medical News Today asked Dr. Raymond Iezzi, an ophthalmology consultant with the Mayo Clinic, what the biggest obstacles were to finding a cure for retinal degeneration disorders. He told us that scientists and clinicians face many challenges in developing treatments as there are several hundred biochemical abnormalities underlying theses disorders.
"Further," he added, "while there are several patterns of retinal degeneration, each is treated differently depending on the cells affected as well as the stage and severity of their degeneration."
When retinal degeneration conditions were first diagnosed, they were all labeled as retinitis pigmentosa. As knowledge in this area has improved, scientists have become aware that there is a variety of different related conditions, each affecting different areas of the retina with their own specific mechanisms.
In patients whose vision is still good, therapeutic approaches can be directed at neuroprotection or gene therapy.
"By protecting cells within the retina from death associated with the underlying biochemical disorder, we may preserve sight among large populations of patients," explained Dr. Iezzi. "A robust neuroprotection strategy would prevent cell death and vision loss, regardless of the underlying biochemical abnormality."
Gene therapy focuses instead on correcting the biochemical abnormalities that lead to the death of retina cells. This approach is highly specific, and Dr. Iezzi told MNT that several hundred treatments would need to be developed in order to treat the full range of retinal degenerative diseases.
Restoring and protecting vision with stem cells
The eye lends itself to experimental treatments, being easy to operate on and often protected from inflammatory responses that could disrupt therapies. Due to its accessibility, surgeons can also easily observe and track how new treatments are progressing.
Dr. Iezzi stated that at Mayo Clinic they are currently working on new methods to grow stem cells from a patient's own tissue samples; a regenerative approach that could one day lead to the restoration of sight to people that have lost it.
Close up of a senior eye.
Macular degeneration is a major cause of partial blindness among people aged over 50.
Embryonic stem cells could be used to build new retinal pigmented epithelial cells - cells that nourish retinal visual cells and absorb light - that could be transplanted into a patient.
Doing this could slow or prevent the loss of the visual cells, and while deriving new visual cells from embryonic stem cells could lead to even more pronounced results, researchers have found it more difficult to successfully derive these cells and transplant them into the retina.
Mouse studies have previously shown that this technique can work and that transplanted cells can integrate fully with the retina, restoring vision to the animals.
There are two types of photoreceptive cells in the retina - rod cells and cone cells. While rod cells are stimulated by light over a wide range of intensities, perceiving shape, size and brightness, it is the cone cells that perceive color and fine detail.
Researchers have managed to derive rod cells from embryonic stem cells and are currently working on deriving cone cells and transplanting them into animals. If these trials prove successful, the next step could be human trials.
Without adequate neuroprotection, however, newly transplanted cells may be just as vulnerable to retinal degeneration disorders as the cells they replace. This problem underlies the importance of research into gene therapy aiming to correct the biochemical abnormalities that lead to cell death.
There is a form of treatment, however, that has led to the restoration of vision in patients with advanced forms of retinal degeneration disorders. Just as prosthetics can be used to restore function to individuals that have lost limbs, so too can individuals who have lost their vision use retinal prostheses.
The miracle of retinal prosthesis
"In patients who have already lost their sight, our therapeutic goal is to restore vision," said Dr. Iezzi. "This has been successfully accomplished via the Argus II retinal prosthesis in patients with advanced retinitis pigmentosa."
Last month, MNT reported on the story of Allen Zderad, a man who was effectively blind but is now able to make out the outlines of objects and people thanks to his new retinal prosthesis.
Dr. Iezzi was the ophthalmologist that put Mr. Zderad forward for the procedure, making him the 15th man in the US to receive the life-changing device. He is now able to navigate through crowded environments - such as shopping centers - without the use of a cane.
A camera connected to a pair of glasses transmits visual information to a small chip attached to the back of the eye via a small computer worn in a belt pack. The chip can send light signals directly to the optic nerve, bypassing the damaged retina and providing the patient with visual information in the form of flashes of light.
Dr. Iezzi describes what the retinal prosthesis provides as "artificial vision," unlike any form of vision that patients will have experienced before. While this form of vision could be considered basic compared with what normal-sighted people are used to, it is a marked improvement for many without sight.
As he used his retinal prosthesis for the first time, Mr. Zderad described the artificial vision as "crude, but significant."
"While this technology restores rudimentary vision, eventually as these devices improve, we may one day be able to treat patients with advanced macular disease such as Stargardt macular dystrophy or age-related macular degeneration," Dr. Iezzi suggested.
The future prospects of such treatment are truly exciting, but it is likely to be some time before the benefits of this technological breakthrough are widely experienced. Currently, the device costs $144,000, and the WHO estimate around 90% of the world's visually impaired live in low-income settings.
Keeping your eyes healthy
Many people will be fortunate enough not to develop a retinal degeneration disorder, but that does not mean that their eyes are invulnerable to harm. A large amount of visual impairment can be prevented, but what measures can be taken to ensure that this happens?
Woman having an eye examination.
Regular comprehensive eye exams can detect eye disorders before any vision is lost.
The National Eye Institute (NEI) suggest a number of simple steps that can be taken to ensure your eyes are as healthy as they can be:
    Do not smoke. Smoking has been associated with increased risks of developing cataracts, optic nerve damage and age-related macular degeneration
    Eat a balanced diet and maintain a healthy weight
    Clean your hands and contact lenses properly to reduce the risk of eye infection
    Know you family's eye health history. Many serious eye disorders such as retinitis pigmentosa are hereditary and knowing your risk of developing such conditions can improve the level of treatment available
    Have a comprehensive eye exam. The only way to be completely sure of the health of the eyes is to visit an eye care professional.
WHO state that over the past 20 years there has been significant progress in preventing and curing visual impairment in many countries around the world. In 2013, the World Health Assembly approved the 2014-19 Action Plan for the universal access to eye health. The aim of this plan is to reduce avoidable visual impairments by 25% by 2019.
While many people believe that the loss of vision is one of the health problems that could have the biggest impact on everyday life, it is encouraging to think that visual impairment is no longer as absolute a prospect as it once was.
Thanks to prosthetics, people who have lost legs can walk around unaided, with most people unaware that they have any limbs missing. It is not too hard to now envisage a future world in which people could be cured of blindness, with any hints of their previous disability remaining invisible.


خبر شماره: 43
به نقل از:blindness
[b]عنوان: رنگ پوشش شبکیه پروتز نشان می دهد وعده برای بازگرداندن بینایی
2015 مارس 17:مورخ

محققان در دانشگاه اوکایاما در ژاپن در حال برنامه ریزی برای راه اندازی یک کارآزمایی بالینی بعد از این سال برای پروتز innovatively ساده شبکیه آنها ایجاد کرده ایم برای بازگرداندن بینایی در افراد از رنگدانه نارسایی (RP) و شرایط مرتبط کور. شناخته شده به عنوان اوکایاما دانشگاه نوع پروتز شبکیه، و یا OUReP ™، آن را به یک فیلم پلاستیکی پوشش داده شده با رنگ حساس به نور است که در زیر شبکیه چشم گذاشته است. در یک مطالعه آزمایشگاهی، دستگاه بینایی در جوندگان با RP پیشرفته حفظ شود. محققان نتایج این پژوهش در مجله اندامهای مصنوعی منتشر شده است.، سلول ها را در شبکیه چشم است که نور را پردازش و چشم انداز ممکن اغلب به شبکیه به عنوان مصنوعی یا مصنوعی آن اشاره شد، پروتز طراحی شده اند به جای گیرنده. مردم از بیماری پیشرفته شبکیه کور بیشتر یا همه گیرنده خود را از دست داده اند.
اکثر فن آوری شبکیه مصنوعی، از جمله آرگوس II و آلفا IMS، استفاده از دوربین های ویدئویی را به تصرف خود تصاویر. آرایه ای از الکترود، کاشت مجاور به شبکیه چشم، پس از آن به سیگنال های الکتریکی، که به مغز، جایی که آنها در حال به عنوان چشم انداز تفسیر فرستاده تبدیل تصاویر.
OUReP بسیار ساده تر. هیچ دوربین یا الکترود وجود دارد، و آن را یک جریان الکتریکی، که معمولا نیاز به یک منبع قدرت خارجی نیاز ندارد. در عوض، رنگ در فیلم قطاری نور به چشم و تحریک باقی مانده سلول های عصبی شبکیه، از جمله گانگلیونی و سلول های دو قطبی، برای ارسال اطلاعات بصری را به مغز می شود.
Toshihiko ماتسوئو، MD، دکتری، محقق ارشد این پروژه، می گوید گذاشتن OUReP زیر شبکیه باید در انسان نسبتا سر راست باشد. "ورق را می توان در فضای زیر شبکیه کاشته، با استفاده از روش جراحی تاسیس بیش از 20 سال پیش،" او توضیح می دهد. "بنابراین، روش کاشت باید از لحاظ فنی برای جراح vitreoretinal امکان پذیر باشد."
او اضافه می کند که پروتز 'فیلم های پلی اتیلن تا با خیال راحت در دیگر ایمپلنت های پزشکی برای انسان استفاده شده است، و رنگ تا به هر سمیت در تست نشان داده نشده است تا کنون.علاوه بر این به حفظ دید، OUReP به نظر می رسد به منظور کاهش از دست دادن سلول های شبکیه در جوندگان، نشان می دهد که رنگ ممکن است محافظ. با این حال، محققان هشدار می دهند که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است برای درک بهتر اثر."سادگی از این روش بسیار جذاب است. اجزای کمتر به معنای کاهش خطر ابتلا به شکست و عوارض، می گوید: "استفان رز، دکترا، تحقیقات افسر ارشد، بنیاد مبارزه با نابینایی. "با که گفت، ما باید برای دیدن اگر پروتز اوکایاما می دید معنی دار در انسان بازگرداند. این خط پایین است. "[/b]

Dye-Coated Retinal Prosthesis Shows Promise for Restoring Vision
March 17, 2015
Researchers at Okayama University in Japan are planning to launch a clinical trial later this year for an innovatively simple retinal prosthesis they’ve developed to restore vision in people blind from retinitis pigmentosa (RP) and related conditions. Known as the Okayama University-type retinal prosthesis, or OUReP™, it’s a plastic film coated with a light-sensitive dye that is implanted beneath the retina. In a lab study, the device preserved vision in rodents with advanced RP. The investigators published the study’s results in the Journal of Artificial Organs.
Often referred to as artificial or bionic retinas, prostheses are designed to replace photoreceptors, the cells in the retina that process light and make vision possible. People blind from advanced retinal diseases have lost most or all of their photoreceptors.
Most retinal prosthetic technologies, including the Argus II and the Alpha IMS, use video cameras to capture images. An array of electrodes, implanted adjacent to the retina, then convert the images into electrical signals, which are sent to the brain, where they’re interpreted as vision.
The OUReP is much simpler. There is no camera or electrodes, and it does not need an electrical current, which usually requires an external power source. Instead, the dye on the film captures light coming into the eye and stimulates surviving retinal neurons, including ganglion and bipolar cells, to send visual information back to the brain.
Toshihiko Matsuo, M.D., Ph.D., the lead investigator on the project, says implanting the OUReP beneath the retina should be relatively straightforward in humans. “The sheet can be implanted in the subretinal space, using surgical methods established more than 20 years ago,” he explains. “Therefore, the implantation procedure should be technically feasible for vitreoretinal surgeons.”

He adds that the prosthesis’ polyethylene film has been used safely in other medical implants for humans, and the dye has not shown any toxicity in testing thus far.
In addition to preserving vision, the OUReP appears to reduce the loss of retinal cells in the rodents, suggesting that the dye may be protective. However, the investigators caution that more research is needed to better understand the effect.

“The simplicity of this approach is very attractive. Fewer components mean reduced risk for failures and complications,” says Stephen Rose, Ph.D., chief research officer, Foundation Fighting Blindness. “With that said, we need to see if the Okayama prosthesis can restore meaningful vision in humans. That’s the bottom line.”


نظر دهید نظر

 

خبر شماره 40
12 March 2015:مورخ
به نقل از: medicalnewstoday
عنوان: Nightstarدر ایالات متحده و اروپا یتیم مواد مخدر تعیین برای ژن درمانی برای درمان Choroideremia دریافت

NightstaRx با مسئولیت محدود ("Nightstar در")، این شرکت biopharmaceutical متخصص در آوردن درمان برای dystrophies شبکیه به بیماران، هر دو سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) و سازمان پزشکی اروپا (EMA) یتیم مواد مخدر تعیین برنامه سرب آن، ژن درمانی دریافت کرده است برای درمان Choroideremia، اختلال مغلوب وابسته به X است که منجر به کوری تدریجی.
یتیم مواد مخدر تعیین، که در نظر گرفته شده برای تسهیل توسعه مواد مخدر برای بیماری های نادر، فراهم می کند مزایای قابل توجهی برای ضامن، از جمله حمایت قانونی در فعالیت های توسعه مانند کمک پروتکل، کاهش هزینه ها، مشوق های مالیاتی و چند سال از انحصار در بازار برای محصول بر تصویب قانونی .
دیوید همکاران، مدیر عامل شرکت از Nightstar گفت:"ما میبینیم که یتیم مواد مخدر تعیین درمان ژن درمانی ما برای Choroideremia دریافت کرده اند می باشد. ما متعهد به پیدا کردن درمان موثر برای dystrophies شبکیه و حمایت و مساعدت از نهادهای نظارتی در آمریکا و اروپا ارزشمند در کار توسعه بیشتر ما خواهد بود . "
ژن درمانی شبکیه، در ابتدا توسط پروفسور رابرت MacLaren در آزمایشگاه Nuffield آکسفورد از چشم توسعه، نتایج بسیار امیدوار کننده که در مجله لانست در ژانویه سال 2014. منتشر شد نشان داده است درمان زمین شکستن شامل تزریق یک ویروس کوچک اصلاح، AAV2.REP1 به ارائه نسخه صحیح choroideremia (CHM) ژن به سلول ها را در شبکیه چشم. لانست گزارش داد که شش ماه پس از درمان با این درمان، شش نفر اول بهبود ذهنی در چشم انداز خود در نور کم نشان داد و دو نفر از شش قادر به خواندن خطوط بیشتر در نمودار چشم بودند.
*درباره Choroideremia
Choroideremia بیماری ارثی است که منجر به از دست دادن تدریجی بینایی به علت انحطاط کوروئید و شبکیه چشم است که با عدم رب اسکورت های پروتئین، 1 (REP-1) ایجاد می شود و تقریبا به طور انحصاری در مردان رخ می دهد است. اولین علائم در دوران کودکی رخ می دهد، با شب کوری که شایع ترین علائم برای اولین بار. با پیشرفت بیماری، است از دست دادن دید محیطی یا "تونل دید، و بعد از آن از دست دادن بینایی مرکزی وجود دارد. پیشرفت بیماری در طول زندگی فرد ادامه می دهد، اگر چه هر دو نرخ و درجه از دست دادن بینایی می تواند متفاوت باشد، حتی در درون خانواده همان. در حال حاضر هیچ درمان یا درمان برای این بیماری وجود دارد.


12 March 2015
Nightstar receives U.S. and European Orphan Drug Designation for gene therapy to treat Choroideremia
NightstaRx Ltd ("Nightstar"), the biopharmaceutical company specialising in bringing therapies for retinal dystrophies to patients, has received both U.S. Food and Drug Administration (FDA) and European Medicines Agency (EMA) Orphan Drug Designation for its lead programme, a gene therapy to treat Choroideremia, an X-linked recessive disorder that leads to progressive blindness.
Orphan Drug Designation, which is intended to facilitate drug development for rare diseases, provides substantial benefits to the sponsor, including regulatory support in development activities such as protocol assistance, reduced fees, tax incentives and several years of market exclusivity for the product upon regulatory approval.
David Fellows, CEO of Nightstar said:
"We are delighted to have received Orphan Drug Designation for our gene therapy treatment for Choroideremia. We are committed to finding effective treatments for retinal dystrophies and the support and assistance of the regulatory bodies in the U.S and Europe will be invaluable in our further development work."
The retinal gene therapy, initially developed by Professor Robert MacLaren at Oxford's Nuffield Laboratory of Ophthalmology, has shown very promising results which were published in The Lancet in January of 2014. The ground-breaking therapy involves injecting a small modified virus, AAV2.REP1 to deliver the correct version of the choroideremia (CHM) gene to cells in the retina of the eye. The Lancet reported that six months after treatment with this therapy, the first six patients showed subjective improvement in their vision in dim light and two of the six were able to read more lines on the eye chart.
About Choroideremia
Choroideremia is an inherited disorder that leads to progressive loss of vision due to degeneration of the choroid and retina which is caused by a lack of Rab Escort Protein-1 (REP-1) and occurs almost exclusively in males. The first symptoms occur in childhood, with night blindness being the most common first symptom. As the disease progresses, there is loss of peripheral vision or 'tunnel vision', and later a loss of central vision. Progression of the disease continues throughout the individual's life, although both the rate and the degree of visual loss can vary, even within the same family. There is currently no treatment or cure for this disease.
For patients interested in participating in choroideremia trials please follow this link: http://www.eye.ox.ac.uk/research/clinica...ne-therapy

 


 

با سلام به همه ی عزیزانم روزتون بخیر امیدوارم هرجاهستین شاد و سرحال باشین در این روزهای پایانی سال. برایتان از خدای مهربانم روزهایی می خواهم فراتر از تصورتان و لحظه هایی زیبا تر از آنچه که می خواهید من از خدای مهربان برایتان سر سبزی، سر زندگی، سلامتی و آرامشی همچون گلهای بهاری می خواهم...
سال خوبی را برای تک تکتان آرزومندم
عزیزانم در لحظات نزدیک شدن به تحویل سال نو، هر میزانی که وقت دارید مهم نیست نشسته یا ایستاده البته در جای خلوت و متمرکز بهتره. به کره زمین مثل یک مادر به فرزند عشق بدید.
برای حال خوب همه مردم
برای بهبود بیماری های مردم
بهبود اوضاع اقتصادی
فراوانی در کشور
بارش باران این رحمت الهی
بهبود حال و اوضاع روحی مردم
برای شاد بودن ,
راستگویی ,مهر ,محبت,
عشق و خالص بودن مردم دنیا مخصوصا ایران از اعماق قلبتون دعا کنید
و بدونید این زمان کوتاه میتونه حال خیلی ها رو خوب کنه و این انرژی مثبت جمعی روی حال کره زمین اثر داره
به امید سالی بی نظیر و مملو از عشق و سلامتی برای همه ی داداشا و آبجیای عزیزم
خبر شماره 37
عنوان:سلول از چشم مرده "ممکن است چشم کور را '
2015 مارس 9
به نقل از blindness.org

سلول های گرفته شده از چشم اهدا مردم مرده ممکن است قادر به نگاه به کور، محققان نشان می دهد. تست در موش، گزارش در سلول های بنیادی ترجمه پزشکی، نشان داد که سلول های انسان می تواند برخی از چشم انداز به موش به طور کامل کور بازگرداند.این تیم در دانشگاه کالج لندن گفت: نتایج مشابهی در انسان می کیفیت زندگی را بهبود بخشد، اما می دید به اندازه کافی به خواندن نمی دهد. محاکمه بشر باید ظرف مدت سه سال آغاز خواهد شد.قرنیه اهدا در حال حاضر مورد استفاده برای بهبود دید برخی از مردم، اما این تیم در موسسه چشم پزشکی، در UCL، از پشت چشم استخراج یک نوع خاص از سلول.این سلول گلیا مولر یک نوع سلول های بنیادی بالغ قادر به تبدیل به سلول های تخصصی در پشت چشم و ممکن است برای درمان طیف گسترده ای از اختلالات بینایی مفید است. در آزمایشگاه، این سلول ها از نظر شیمیایی به تبدیل شدن به سلول های میله که تشخیص نور در شبکیه چشم مفتون شد.تزریق میله به پشت چشم موش به طور کامل کور نیمه دیدگاه خود را دوباره بازسازی شد. اسکن مغز نشان داد که 50 درصد از سیگنال های الکتریکی بین چشم و مغز توسط درمان بدست آمد.یکی از محققان، پروفسور آسترید اندام، بی بی سی گفت که چه چنین تغییری در افراد معنی: "آنها احتمالا قادر نخواهد بود به عنوان خوانده شده، اما آنها می توانند به اطراف حرکت و تشخیص یک میز در یک اتاق آنها قادر خواهند بود به. شناسایی یک کتری و فنجان را به یک فنجان چای. کیفیت زندگی می شود خیلی بهتر است، حتی اگر آنها نمی توانند به عنوان خوانده شده یا تماشا کنید. "سلول ممکن است قادر به کمک به بیماران مبتلا به اختلالات مانند دژنراسیون ماکولا و یا رنگدانه نارسایی. محاکمه سلول های بنیادی بشر در حال حاضر در حال وقوع را با استفاده از مواد گرفته شده از جنین.
با این حال، این است که از لحاظ اخلاقی متهم و چند ماه طول می کشد تا آماده سازی سلول. سلول های گلیا مولر می تواند آماده در عرض یک هفته. پروفسور اندام گفت: "آنها به راحتی sourceable و بسیار آسان که مسئولیت رسیدگی به در آزمایشگاه تا از این دیدگاه آنها بهتر هستند، اما آنها بیان آنتی ژن که می تواند پاسخ ایمنی را القا کند."این بدان معنی است سلول اهدا می تواند مانند یک پیوند عضو را رد کرد.
گام بعدی این است برای آماده سازی سلول به عنوان یک درمان درجه بالینی به منظور آزمایشات انسانی آغاز خواهد شد. محققان بر این باورند که می تواند سه سال قبل از چنین محاکمه می گیرد.دکتر پل کولویل، واشینگتن-نش، مدیر برنامه پزشکی احیا کننده در شورای تحقیقات پزشکی، که بودجه این مطالعه، گفت: "این مطالعه جالب نشان می دهد که سلولهای گلیال مولر یکی دیگر از خیابان زنده از اکتشاف برای در بیماری های شبکیه درمان با سلول."این مشخص نشده است که رویکرد خواهد بود موثر ترین زمانی که این تکنیک تجربی وارد محاکمه انسان است که چرا مهم است که به پیشرفت تحقیقات در تمام راه در تعقیب درمانی برای از دست دادن دید."


Cells from eyes of dead 'may give sight to blind'
09 March 2015
Cells taken from the donated eyes of dead people may be able to give sight to the blind, researchers suggest. Tests in rats, reported in Stem Cells Translational Medicine, showed the human cells could restore some vision to completely blind rats.
The team at University College London said similar results in humans would improve quality of life, but would not give enough vision to read. Human trials should begin within three years.
Donated corneas are already used to improve some people's sight, but the team at the Institute for Ophthalmology, at UCL, extracted a special kind of cell from the back of the eye.
These Muller glia cells are a type of adult stem cell capable of transforming into the specialised cells in the back of the eye and may be useful for treating a wide range of sight disorders. In the laboratory, these cells were chemically charmed into becoming rod cells which detect light in the retina.
Injecting the rods into the backs of the eyes of completely blind rats partially restored their vision. Brain scans showed that 50 per cent of the electrical signals between the eye and the brain were recovered by the treatment.
One of the researchers, Prof Astrid Limb, told the BBC what such a change would mean in people: "They probably wouldn't be able to read, but they could move around and detect a table in a room. They would be able to identify a kettle and cup to make a cup of tea. Their quality of life would be so much better, even if they could not read or watch."
The cells might be able to help patients with disorders such as macular degeneration or retinitis pigmentosa. Human stem cell trials are already taking place using material taken from embryos.
However, this is ethically charged and takes several months to prepare the cells. The Muller glia cells can be ready within a week. Prof Limb commented: "They are more easily sourceable and very easy to handle in the lab so from that perspective they're better, but they do express antigens that could induce an immune response."
It means the donated cells could be rejected like an organ transplant.
The next step is to prepare the cells as a clinical grade treatment in order for human trials to begin. The researchers believe it could take three years before such a trial takes place.
Dr Paul Colville-Nash, the regenerative medicine programme manager at the Medical Research Council, which funded the study, said: "This interesting study shows that Muller glial cells are another viable avenue of exploration for cell therapy in retinal diseases.
"It's not clear yet which approach will be most effective when these experimental techniques enter human trials, which is why it is important to progress research across all avenues in pursuit of a cure for sight loss."

 


نظر دهید نظر

 
سلام به داداشا و آبجیای عزیز و دوست داشتنیم امیدوارم حالتون خوب و دلتون همیشه شاد باشه خوشحالم در خدمت شماعزیزان هستم و امیدوارم این تعطیلات به همتون خوش گذشته باشه و در این مدت برای بازسازی خودمون به خوبی استفاده کرده باشیم و سال جدید را باانرژی مضاعف شروع کرده باشید وبرای همه ی عزیزان آرزومندم امسال همه چی اونجور که دوست دارین براتون اتفاق بیفته و هیچ وقت ناامید و مایوس نشین، انشاال.. امسال سال نیل به آرزوهای قشنگتون باشه و همه به وصال آرزوهاتون برسید.
و با سپاس فراوان به مدیران لایق سایت آبجی صدف عزیز و داداش فرزاد مهربون که در این مدت که بنده کم سعادت بودم و کمتر درخدمت شما عزیزان بودم نظارت عالی در انجمن داشتند.
و نیز تشکر صمیمانه از تمام عزیزانی که طی این مدت به بنده لطف نمودند و جویای حال بنده بودند چه آنها که نوشتند و چه آنها که بیان کردند و چه آنها که در دلشان یاد نمودند.

ژنتیک 101: چگونه برخی از بیماری های شبکیه به ارث

بن Shaberman در 2014 اکتبر 10

تخم مرغ و spermLong قبل از ظهور آزمایش ژنتیک، و یا حتی آگاهی از DNA و RNA، ناظران دقیق متوجه شده است که بسیاری از صفات از یک نسل به نسل دیگر منتقل می شد. اما آن را هنوز هم می تواند مشکل باشد که چرا برخی از افراد به یک بیماری ژنتیکی به ارث می برند و برخی دیگر نه. همچنین، آن را اغلب روشن نیست که اعضای خانواده در معرض خطر به ارث بردن یک بیماری هستند.

برای درک وراثت، شما باید بدانید که کمی در مورد ژنتیک. در زیر یک بررسی از سه الگوی توارث ژنتیکی بیماری مهم است. اما، اول، پس زمینه کمی:

ژن ها و جهش
شرایط ژنتیکی، از جمله بسیاری از بیماری های شبکیه، توسط تغییرات ژنتیکی یا جهش ایجاد می شود، از یک یا هر دو پدر و مادر منتقل می شود. هر کس در حدود 25،000 جفت ژن، که نقش عمده ای در تعیین کسی که هستیم، ما قد، رنگ مو، و غیره همه ما بسیاری از تغییرات و جهش در ژن های ما، و بسیاری از سلامت یا رفاه تاثیر نمی گذارد بازی. با این حال، برخی از مشکلات شده و منجر به بیماری ها، از جمله کسانی که از شبکیه.

ژنها در ساختارهایی به نام کروموزوم پیچیده، که انسان به طور طبیعی 23 جفت. ما یکی از هر کروموزوم از مادر و پدر ما به ارث می برند. جفت کروموزومی 1 تا 22 به عنوان اتوزوم (غیر جنسی) کروموزوم شناخته شده است.کروموزوم X و Y در جفت 23 به عنوان کروموزوم جنسی شناخته شده است، چرا که یکی از وظایف خود است که برای تعیین جنس ما است.

اتوزومال غالب
برای دریافت یک بیماری اتوزومال غالب، یک کودک یک کپی از ژن جهش یافته را از پدر و مادر مبتلا دریافت می کند. این احتمال وجود دارد که پدر و مادر مبتلا به او می داند و یا او این بیماری و یا حداقل علائم مربوط است. پدر و مادر های دیگر است که معمولا نه مبتلا و نه حامل.

با بیماری غالب است، به احتمال 50 درصد است که یک کودک خواهد شد ژن جهش یافته را دریافت و توسط بیماری وجود دارد. بیماری غالب اغلب در چندین نسل از یک خانواده به نظر می رسد، با بسیاری از اعضای خانواده که تحت تاثیر قرار.

اتوزومال مغلوب
برای دریافت یک بیماری مغلوب، یک کودک باید یک نسخه جهش یافته این ژن را از هر دو والدین به ارث می برند. با شرایط مغلوب، هر یک از والدین یک نسخه جهش یافته و یک نسخه طبیعی از این ژن مربوطه. از آنجا که هر یک از والدین تنها یک نسخه جهش یافته ژن، آنها حامل بی پیرایه از شرایط است. آنها معمولا نمی دانند که آنها ناقل هستید چرا که آنها هیچ مشکلی در بینایی مرتبط.

اگر فرزند خود را تنها یک ژن جهش یافته را از یکی از والدین به ارث می برد، پس از آن کودک تنها یک حامل بیماری است و معمولا هیچ مشکلات بینایی را تجربه نمی کنند. اگر فرزند خود را یک کپی از هر یک از پدر و مادر جهش یافته را به ارث میبرد، پس از آن کودک به این بیماری و از دست دادن بینایی همراه توسعه.

با بیماری مغلوب، یک فرصت 25 درصد است که کودک را تحت تاثیر قرار خواهد شد و به احتمال 50 درصد او خواهد بود حامل بی پیرایه. بیماری های مغلوب هستند بیشتر احتمال دارد به تعجب یک خانواده به دلیل پدر و مادر یک کودک مبتلا معمولا آنها حامل دادی نمی دانم.

X-لینک
الگوی توارث بیماری های وابسته به X هستند پیچیده تر از دیگران است، چرا که جنس هر دو پدر و مادر و فرزندان خود اغلب تعیین اینکه آیا بیماری تصویب خواهد شد پایین.

همانطور که قبلا ذکر شد، مردان یک X و کروموزوم Y و زنان دو xs است. در بیشتر موارد، مادران عبور بیماری وابسته به X را به فرزندان پسر خود. دختران معمولا به این بیماری مبتلا می کنید، چرا که آنها نیز یک کروموزوم X سالم از پدران خود داشته باشد. با این حال، محققان دریافته اند که زنان برخی اوقات می تواند از دست دادن بینایی خفیف، و در موارد نادر، از دست دادن بینایی در اثر بیماری های وابسته به X شبکیه.

اگر مادر حامل وابسته به X یک پسر، یک احتمال 50 درصد او را تحت تاثیر قرار خواهد داد. اگر مادر حامل وابسته به X یک دختر، یک احتمال 50 درصد دختر خواهد بود حامل وجود دارد.

یک کلمه در سن ماکولا مرتبط دژنره (AMD)
AMD علت منجر به کوری در افراد بالای در کشورهای توسعه یافته 55 زنده است. این متفاوت از بیماریهای ارثی شبکیه، به دلیل خطر ابتلا به بیماری توسط یک ترکیب پیچیده ای از عوامل ژنتیکی و شیوه زندگی، از جمله سن و مصرف سیگار ایجاد می شود. بهترین راه برای تعیین خطر از دست دادن بینایی از AMD است که از طریق بررسی شبکیه توسط دکتر چشم.

برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفا ارث FFB از شبکیه Degenerations و درباره جزوات آزمایش ژنتیک.

تصویر، بالا، حسن نیت ارائه میدهد از موسسه ملی بهداشت.


نظر دهید نظر

سلام من یه اشتارگاتی هستم و میخام با اشتارگاتیای دیگه صحبت کنم چون فقط اونا منو درک میکنن 0939 6060829 من 23ساله از شهریارم


شاه پری زنگنه

او علاوه بر چهره ی متفاوتش، ازچنان قدرتی در تحلیل‌های اقتصادی برخورداراست که اکثر کارفرمایان بزرگ، اطلاعات و نظرات او را با ورق زر می خرند و نظرگاه‌های او به دقت می‌شنوند.انتخاب:در ماه‌های اخیر،با ملموس تر شدن احتمال رفع تحریم‌ها، هیئت‌های اقتصادی و سیاسی کشورهای اروپایی عازم ایران شدند تا زمینه را برای از سرگیری مبادلات تجاری آماده سازند که یکی از این موارد هیئت یک صد نفره فرانسه بود که طی اقامت خود در تهران به بررسی نیازهای صنعتی ایران، به ویژه در زمینه صنایع خودروسازی پرداخت.در رابطه با این رفت وآمد‌های سیاسی – اقتصادی نام یک بانوی ایرانی به میان آمده است. بانویی که به نوشته نشریه «ابسسیون» مردان اهل سیاست و تجارت، حسرت دسترسی به دفتر تلفن و ارتباطات او را دارند، بانوی ایرانی‌ای که در ضیافت‌های مجلل اروپا هرجا که حاضراست چشم‌ها را متوجه خود می‌کند. این بانوی ایرانی کیست؟ نام این بانوی ایرانی «شاه پری زنگنه» است که به «الهه تحارت» شهره شده است.روزسوم فوریه هواپیمای اختصاصی‌ای که عازم تهران بود با خود مهم‌ترین سرمایه داران، صاحبان صنایع و کارفرمایان فرانسه را همراه داشت. هرچند که شاه پری زنگنه در میان این غول‌های سرمایه داری فرانسه در هواپیما حضورنداشت، ولی اکثریت قریب به اتفاق این مدیران قبل از پرواز به ایران از مشورت‌های شاه پری برخوردارشده بودند. زیرا شاه پری جزو نادر چهرهای سر‌شناس فرانسه است که در ایران‌زاده شده و همچنان روابط نزدیکی با محافل ایرانی دارد. دو ماه مانده به سفر صاحبان صنایع فرانسه به ایران، همه این مدیران برجستهٔ ثروت ساز به دنبال شماره تلفن دستی شاه پری می‌گشتند.اُبسسیون می‌نویسد: شاه پری از بیست سال پیش به عنوان یکی از برجسته‌ترین کار‌شناسان صنایع و سرمایه گزاری برای صاحبان صنایع فرانسه میان پاریس و خاورمیانه در رفت و آمد است.اوعلاوه بر چهره ی متفاوتش، ازچنان قدرتی در تحلیل‌های اقتصادی برخورداراست که اکثر کارفرمایان بزرگ، اطلاعات و نظرات او را با ورق زر می خرند و نظرگاه‌های او به دقت می‌شنوند.شاه پری زنگنه از دوران کودکی میان میلان و تهران در سفربوده و زندگی شاه پریان را داشته است.شاه پری در اوائل دهه هفتاد میلادی، در حالی که کودکی بیش نبود، تصادف دهشتناک مادرش در یک تصادف رانندگی را تجربه کرد که به بهای از دست دادن بینائی و نهایتاً پایان کار مادرش در اپرا تمام شد.پری زنگنه، به دنبال ازدست دادن بینائی، به موسیقی سنتی ایران روی آورد و از این طریق به صورت درخشانی به حیات هنری خود ادامه داد.در پاریس نسل دوم زنگنه‌ها از جمله شاه پری،زندگی تازه‌ای را بنا نهادند که علاوه برشاه پری از دو تن دیگر، لیلا اعظم زنگنه تحلیلگر و تاریخ نگار و امیرا سزار هنرپیشه سینما می‌توان نام برد.پری زنگنه پس از انقلاب ترجیح داد در ایران بماند و به کار موسیقی ادامه دهد. وی در سال‌های اخیراز کار کناره گرفته ولی همچنان در ایران باقی مانده است.اُبسسیون در ادامه به زندگی شاه پری می‌پرازد و می‌نویسد: شاه پری درسال ۱۹۸۹ در حالی که بیست و چهار سال بیشتر نداشت، در یکی از سواحل پر جلال و جبروت اسپانیا با عدنان خاشوقی میلیاردرعربستان سعودی آشنا شد که این آشنائی یک سال بعد به ازدواج کشید و مراسم ازدواج در شهرمکه برگزار شد.عدنان خاشوقی پنجاه و پنج ساله با دو همسرانگلیسی و ایتالیائی عاشق شاه پری شده بود و پیشنهاد ازدواج او ازسوی شاه پری پذیرفته شد.لازم به یاد آوری است که به نوشته نشریه عدنان خاشوقی ثروت هنگفت خود را از طریق میانجگیری در فروش تسلیحات آمریکائی به کشورهای خاورمیانه از جمله عربستان سعودی به دست آورده بود.اُبسسیون در ادامه به روابط شاه پری و نقش او در تجارت میان ایران و فرانسه می‌پردازد و می نویسد: شاه پری در سال‌های دهه دو هزار میلادی به کریستوف دو مارژوری مدیرعامل شرکت توتال در رسیدن به قرار دادهای کلان نفتی و گرفتن سهم عظیم در ذخایر نفت و گاز در پارس جنوبی کمک کرد. به نوشته نشریه این عملیات با کمک خانواده ی آیت الله هاشمی رفسنجانی امکانپذیر شد.شاه پری همچنین به شرکت عظیم فرانسوی استفاده بهینه از آب «وی واندی» کمک کرد تا در تهران ضمن آشنایی با رضا امرالهی معاون وقت وزارت انرژی قرار داد عظیمی را با وی به امضا برساند.دراین قرار داد «وی واندی» تعهد کرده بود سامان دهی و سازماندهی شبکه آب شمال تهران را برعهده بگیرد که با آغاز و تشدید تحریم‌های بین المللی عملیات اجرایی این قرارداد همچنان عقیم مانده است.اُبسسیون در ادامه به سفرهای شاه پری به اسپانیا وچگونگی روابط دوستانه وی با دربار اسپانیا می‌پردازد و می‌نویسد به علل خانوادگی دربار اسپانیا از این روابط امروز چیزی باقی نمانده است.نشریه فرانسوی با نگاهی گذرا به رکود تجارت و اقتصاد بین المللی ایران و غرب در دوران ریاست جمهوری احمدی‌نژاد می‌نویسد: در سال دو هزار و سیزده میلادی حسن روحانی «میانه رو» جای احمد‌ی نژاد را گرفت و بار دیگر امید گشوده شدن درهای تجارت به روی صاحبان صنایع فرانسه به یک باره بالا گرفت، ولی مشکل این بود که ده سال دوری از بازار ایران، همه شبکهٔ تجاری فرانسه در این کشور را دچار اختلال کرده بود و اینجاست که بار دیگر در ماه‌های اخیر تلفن‌های شاه پری زنگنه یک لحظه هم خاموش نمی‌شود.

زندگی صحنه يکتای هنرمندی ماست* هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود* صحنه پيوسته بجاست* خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد…*


نظر دهید نظر

 

هی L با استفاده از viber آغاز شده است. آن را س برنامه رایگان است که آخرین با شما تماس و متن به صورت رایگان سرد!

 

hey l started using viber. it s a cool free app that last you call and text for free!

 

خانمی ایرانی که با هیئت اقتصادی صدنفری فرانسوی وارد تهران شد


طب سوزنیhttps://content.cu.edu/
طب سوزنی (از لاتین، 'acus (سوزن) +' punctura '(به سوراخ) [1]) تحریک نقاط خاص طب سوزنی در امتداد پوست بدن با استفاده از سوزن نازک است. [2] این است که با استفاده از ارتباط گرما، فشار، یا نور لیزر به این نقاط همان. [2] عمل بالینی بسته به کشور دیگر متفاوت است. [3] طب سوزنی سنتی شامل سوزن، فتیلهگذاری، و بادکش. [4] این یک شکل از طب جایگزین [5 است ] و یک جزء کلیدی از طب سنتی چینی (TCM). [6] با توجه به TCM، تحریک نقاط طب سوزنی خاص تصحیح عدم تعادل در جریان چی از طریق کانال های شناخته شده به عنوان کانالهای انرژی. [7] این نظریه TCM و عمل بر علمی مبتنی بر نمی دانش. [7] طب سوزنی با هدف درمان طیف وسیعی از شرایط، [6] هر چند بیشتر مورد استفاده برای تسکین درد. [8] [9] این است که به ندرت به تنهایی بلکه به عنوان مکمل سایر روشهای درمانی استفاده می شود. [10]
مدارک و شواهد در مورد تاثیر طب سوزنی است "متغیر و متناقض" برای هر وضعیت. [11] مروری بر با کیفیت بالا بررسی کوکران پیشنهاد کرد که طب سوزنی ممکن است برخی از کاهش، اما نه همه، انواع درد است. [12] یک بررسی سیستماتیک از نظام مند بررسی نشان داد که برای کاهش درد، طب سوزنی واقعی بهتر از طب سوزنی شم بود و به این نتیجه رسیدند که شواهد کمی وجود دارد که طب سوزنی یک درمان موثر برای کاهش درد است وجود دارد. [N 1] [8] اگر چه با حداقل تهاجم، سوزن از پوست با طب سوزنی سوزن مشکلات هنگام طراحی آزمایشات که به اندازه کافی برای اثرات دارونما را کنترل کند. [14] [15] برخی از نتایج تحقیقات نشان می دهد طب سوزنی می تواند درد را کاهش دهد، هر چند پژوهش های دیگر به طور مداوم نشان می دهد که اثرات طب سوزنی را عمدتا به علت دارونما. [3] شواهد نشان می دهد که در کوتاه درمان -term با طب سوزنی می کند مزایای طولانی مدت تولید نمی کند. [16] یک مرور نظام مند به این نتیجه رسیدند که اثر ضد درد طب سوزنی به نظر می رسید به عدم ارتباط بالینی و نمی تواند به وضوح از تعصب نیست. [17]
طب سوزنی است به طور کلی امن هنگامی که توسط یک پزشک آموزش دیده با استفاده از روش تمیز و تک استفاده از سوزن انجام می شود. [4] [18] هنگامی که به درستی تحویل، آن را به یک نرخ پایین از عوارض جانبی عمدتا جزئی. [2] [4] بین سال های 2000 و سال 2009، حداقل نود و پنج مورد از عوارض جانبی جدی، از جمله پنج مرگ و میر، گزارش شده است که ناشی از طب سوزنی. [8] بسیاری از حوادث جدی از کشورهای توسعه یافته گزارش شده است و بسیاری از به علت قصور بود. [8] بیشتر اغلب عوارض جانبی پنوموتوراکس و عفونت بود. [8] از آنجا که عوارض جانبی جدی ادامه به گزارش شود، توصیه می شود که acupuncturists شود به اندازه کافی آموزش دیده برای کاهش خطر. [8] یک متاآنالیز نشان داد که طب سوزنی برای کمر درد مزمن بود مقرون به صرفه به عنوان کمکی به مراقبت استاندارد است، اما نه به عنوان یک جایگزین برای مراقبت استاندارد به جز در مواردی که افسردگی همراه ارائه شده، [19] در حالی که یک مرور نظام مند شواهد کافی برای مقرون به صرفه بودن از طب سوزنی در درمان کم مزمن پشت یافت درد. [20]
طب سوزنی بوده است موضوع پژوهش های علمی فعال، هر دو در رابطه با اساس آن و اثر بخشی درمانی، از اواخر قرن 20. [14] تحقیق علمی است هر گونه شواهد بافتی و یا فیزیولوژیکی برای مفاهیم سنتی چینی مانند چی، کانالهای انرژی یافت نشد، و نقاط طب سوزنی، [N 2] [24] [25] و برخی از پزشکان معاصر استفاده طب سوزنی بدون زیر روش سنتی چینی [26] [27] و مفاهیم چی و کانالهای انرژی به عنوان شبه علمی را ترک کرده اند. [28] [29] TCM به عنوان عمدتا شبه علم با هیچ ساز و منطقی عمل برای اکثریت درمان آن شرح داده شده است. [30] طب سوزنی در حال حاضر به طور گسترده ای در سراسر چین و بسیاری از کشورهای دیگر استفاده می شود، از جمله ایالات متحده است. [4] [31] آن نامشخص است دقیقا زمانی که طب سوزنی سرچشمه و یا چگونه آن را تکامل یافته، اما به طور کلی فکر به مشتق از چین باستان است. [32] تاریخ چین ویژگی های معرفی طب سوزنی را به امپراتور شننونگ. [33] هیروگلیف و pictographs یافت شده دوستیابی از سلسله شانگ (1600 -1100 سال قبل از میلاد)، که نشان می دهد که طب سوزنی همراه با فتیلهگذاری تمرین شد. [34
 
برای نخستین بار در کشور انجام می‌شود
مهار بیماری‌های چشمی با سلول‌های بنیادی

به نقل از روزنامه ایران  www.iran-newspaper.com/



 راضیه کباری

بیماری رتینیت پیگمانتوزا یا «rp» با تغییراتی در گیرنده‌های نوری شبکیه آغاز می‌شود و علائم آن با کاهش میدان بینایی مشخص می‌شود. ابتدا دید شب مبتلایان کاهش می‌یابد و در نهایت به نابینایی فرد منجر می‌شود.  دکتر رامین نوری نیا فوق تخصص شبکیه و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی با حضور در «ایران سپید» پاسخگوی سؤالات خوانندگان درباره کنترل بیماری «آر پی» با استفاده از سلول های بنیادی بود.

 بیماری rp چیست و هنگام بیماری، چه تغییراتی در چشم دیده می‌شود؟
بیماری رتینیت پیگمانتوزا یا «rp»، با تغییراتی در فتورسپتورها (گیرنده‌های نوری) شبکیه آغاز می‌شود. در شبکیه دو نوع گیرنده نوری وجود دارد گیرنده‌های استوانه‌ای که مسئول دید در شب هستند و گیرنده‌های مخروطی که به دید روز و دید رنگ اختصاص دارند. در بیماری rp،  ابتدا گیرنده‌های نوری که مسئول دید در شب هستند درگیر می‌شوند سلامت گیرنده‌های نوری به لایه دیگری از شبکیه به نام لایه پیگمانته بستگی دارد. در بیماری rp این لایه هم درگیر می‌شود لایه پیگمانته بر خلاف گیرنده‌های نوری، بافت عصبی نیست. فعالیت گیرنده‌های نوری باعث آزاد شدن یکسری مواد سمی می‌شود سلول‌های پیگمانته کار دفع این مواد سمی را برعهده دارند. اختلال در کار سلول‌های پیگمانته نیز باعث می‌شود فتورسپتورها نتوانند کار خود را بخوبی انجام دهند و بعد از مدتی از بین بروند در rp در نهایت سلول‌های مخروطی هم درگیر می‌شوند.
علائم بیماری چه هستند؟
 علائم بیماری با کاهش میدان بینایی مشخص می‌شود. کاهش میدان بینایی از اطراف میدان شروع می‌شود دیگر این‌که دید شب مبتلایان کاهش می‌یابد به این معنا که وقتی نور محیط کم می‌شود دید آن‌ها هم کاهش می‌یابد چون وقتی نور کم می‌شود سلول‌های استوانه‌ای فعال می‌شوند. برخی فرم‌های نادر rp هم وجود دارند که در آن‌ها درگیری گیرنده‌های بینایی از مرکز شروع می‌شود در شبکیه دیستروفی‌های دیگری هم رخ می‌دهد که در آن‌ها اول سلول‌های مخروطی درگیر می‌شوند و بعد سلول‌های استوانه‌ای که به دیستروفی‌های مخروطی استوانه‌ای معروفند.
 آیا برای جلوگیری از پیشرفت rp می‌توان کاری کرد؟
 برخی چشم پزشکان معتقدند بهتر است 15 هزار واحد ویتامین a در روز به بیمار داده شود. البته در مطالعه دیگری دریافته‌اند این بیماران با گروهی که ویتامین a نگرفته‌اند تفاوت چندانی ندارند به این معنا که ممکن است ویتامین  aکمی، از سرعت پیشرفت بیماری بکاهد ولی این نتیجه قطعی نیست برخی از پزشکان dha و لوتئین به بیمار داده‌اند و دیده‌اند در طی دو سال روند بیماری کندتر شده است اما در سال سوم و چهارم تفاوت واضحی بین این بیماران و بیمارانی که این داروها را نگرفته‌اند مشاهده نشده است. برخی از پزشکان ویتامین a و لوتئین را همزمان به بیمار داده‌اند این گروه هم در دو سال اول سیر بیماری کندتری را تجربه کرده‌اند اما در سال سوم و چهارم تفاوت مشهودی نداشته‌اند. شاید بتوان این موارد را برای اختلالی که درمانی ندارد پیشنهاد کرد ولی باید به بیمار یادآوری کرد این‌گونه نیست که بطور قطع این درمان جلوی پیشرفت بیماری را بگیرد. تجویز امگا 3هم با همین فکر انجام می‌شود. استفاده از عینک آفتابی هم مبنای ثابت شده علمی ندارد ولی تصور می‌شود نوری که وارد چشم می‌شود سلول‌های گیرنده نوری را تحریک کند عینک آفتابی موجب می‌شود این سلول‌ها کمتر تحریک شوند و در نتیجه کمتر آسیب ببینند.
 اختلال ژنتیکی در بروز بیماری rp چه تأثیری دارد؟
 در عمل دیدن، فاکتورهای متعددی از جمله پروتیئنی به نام ردپسین نقش دارند. ردپسین به عنوان فتوپیگمانت یا گیرنده نوری عمل می‌کند به‌عنوان مثال در بیمار rp ژن‌هایی که موجب تولید این پروتئین می‌شوند اختلال دارند. مطالعه‌ای که در بیمارستان لبافی‌نژاد روی نمونه‌های گرفته شده از بیماران rp انجام شد علاوه بر فرم‌های شناخته شده ژنتیکی بیماری، دو نوع جهش ژنتیکی جدید دیده شد که در گزارشات معتبر علمی ذکر نشده بود. معمولاً وقتی اختلالی در تولید ردپسین باشد به شکل اتوزومال دامیننت است یعنی اختلال ژنی روی کروموزم‌های غیرجنسی و به شکل غالب اتفاق می‌افتد. در این صورت شرایط انتقال بیماری، به فرزند دختر و پسر یکسان بود. اگر یکی از والدین به rp مبتلا باشد امکان ابتلای هر فرزند حدود 50 درصد است و اگر هر دو والد مبتلا باشند شانس ابتلا بسیار بالا می‌رود. در نوع غالب بیماری، اگر تنها یک کروموزوم مشکل داشته باشد بیماری بروز می‌یابد اما در نوع رسسیو مغلوب هر دو کروموزوم باید مشکل داشته باشند تا فرد علائم بیماری را نشان دهد گاه نیز ممکن است فرد مبتلا شود اما جهش دیگری روی ژن‌ها صورت گیرد و ژن معیوب کارش را درست انجام دهد. در مورد نوع مغلوب بیماری، اگر به فرض پدر ژن مغلوب بیماری را داشته باشد ولی مادر و خانواده‌اش از لحاظ این ژن، سالم باشند امکان این‌که فرزندشان مبتلا شود کمتر از 5 درصد است. شیوع رتینیت پیگمانتوزا در دنیا یک به 5 هزار نفر است.
 آیا rp نوع وابسته به جنس هم دارد؟
 بله، به این نوع x link می‌گویند ولی تعداد ژن‌های درگیر بیماری در این نوع خیلی کمتر است تا حالا دو سه ژن مربوط به x link پیدا شده اما 5060 ژن مربوط به فرم اتوزومال است. در این نوع rp اگر پدر مبتلا باشد بیماری به فرزند پسر منتقل نمی‌شود چون ژن‌های معیوب روی کروموزوم x قرار دارند و فرزند پسر کروموزوم y را از پدر می‌گیرد که روی آن ژنی قرار ندارد.  
 پس ازدواج فامیلی در هر رده‌ای برای کسانی که در خانواده شان rp دیده شده است، خطرزا است؟
 بله، به دلیل وجود فرم‌های مغلوب بیماری، ازدواج فامیلی در این افراد به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.
 ژن درمانی چگونه عملکرد ژن معیوب را اصلاح می‌کند؟
در روش ژن درمانی، ژن سالم را روی ویروس سوار می‌کنند و ویروس را زیر شبکیه می‌گذارند که داخل سلول‌های نوری شده و جایگزین ژن معیوب می‌شود این روش روی انسان نیز آزمایش شده است. ژن معیوب در نوع شدیدی از بیماری «rp» به نام لبر کانجنیتال آمروزیس، rp65 است دیده شده بعد از تزریق ژن سالم، فعالیت سلول‌های گیرنده نوری در این بیماران نیز بهتر شده است یا در ژن درمانی، بیماران اتوزومال دامیننت « نوعی که یک ژن معیوب روی کروموزوم غیر جنسی به صورت غالب بیماری را ایجاد می‌کند» فاکتورهایی را وارد سلول می‌کند که نگذارد ژن معیوب کار خود را انجام دهد. وقتی ژن معیوب کار نکند ژن سالم که روی بازوی دیگر همان کروموزوم قرار دارد فعالیت می‌کند.
 آیا منبع سلول‌های بنیادی تنها بند ناف نوزاد است؟
سلول‌های بند ناف، سلول‌های بنیادی آماده هستند. سلول بنیادی سلولی است که هنوز تمایز نیافته است زمانی این سلول‌ها را از جنین می‌گرفتند چون جنین تمامی سلول‌ها را به صورت اولیه دارد یعنی در زمانی که قابلیت تبدیل شدن به سلول‌های دیگر را دارند تزریق سلول‌های بنیادی این اشکال را دارد که سلول از بدن یک فرد به بدن فرد دیگری وارد می‌شود و برای او جسم خارجی محسوب می‌شود و بدن علیه آن واکنش نشان می‌دهد. در روش ips به عنوان مثال سلول پوست را به سلول بنیادی تبدیل می‌کنند یعنی به سلول اولیه قبل از تمایز برمی‌گردانند و بعد آن را به سلول‌های دیگر مانند سلول قلب، غضروف یا گیرنده نوری تبدیل می‌کنند. »


در ادامه دکتر نوری نیا به تماسهای تلفنی مخاطبان در خصوص این بیماری پاسخ داد.
 خانمی 38 ساله گفت: پدر و مادرم ازدواج فامیلی داشتهاند و من از کودکی نابینای مطلق هستم در اوایل لرزش چشمانم خیلی زیاد بود به طوری که با انگشت چشمم را نگه میداشتم ولی بعدها این لرزش کمتر شد. دید من در حال حاضر در حد درک نور است میخواستم بدانم آیا درمانی برای rp وجود دارد یا نه؟
 فرمی از rp وجود دارد به نام لبر کانجنیتال آمروزیس که معمولاً از بدو تولد ظاهر میشود و بیمار دید خیلی کمی دارد به نظر میرسد شما به این نوع rp مبتلا هستید. هر چند درمان رایجی برای rp وجود ندارد اما کارهای زیادی در این زمینه انجام شده است و حتی روی این فرم شدید بیماری. سلولهای گیرنده نوری یک لایه از شبکیه را تشکیل میدهند که نور را دریافت و به ایمپالسهای الکتریکی تبدیل میکنند سپس نور از لایههای دیگر میگذرد و تجزیه و تحلیل میشود و از طریق عصب به مرکز بینایی مغز میرود.
 در بیماران rp این سلولهای گیرنده نوری از بین میروند دیده شده در اکثر بیماران rp سایر لایههای شبکیه که پیغامهای الکتریکی را انتقال میدهند سالم میمانند با یکی از روشهای ژن درمانی سلولهای دیگر شبکیه را که مسئول انتقال ایمپالسهای الکتریکی هستند به گیرنده نوری تبدیل میکنند البته سلولهایی که کار انتقال ایمپالسها را انجام میدهند هم درجاتی از درک نور را دارند و گیرندهای نسبی به حساب میآیند اما دیدی که ایجاد میکنند در حد دیدن حرکت دست و دیدن نور است.
 این روش درمانی اپتوژنتیک نام دارد که روشی جدید است و در چند فرد آزمایش شده و نتایج خوبی داشته است درمان دیگر استفاده از سلولهای بنیادی است در این روش سلولهای بنیادی زیر شبکیه تزریق میشوند تا به فتورسپتور یا گیرنده نوری تبدیل شوند مشکل استفاده از سلولهای بنیادی این است که مشخص نیست این سلولها بیش از اندازه تکثیر میشوند یا نه.
به علاوه هنوز آزمایش قابل قبولی روی انسان انجام نشده است یکسری سلولهای بنیادی دیگر نیز هستند که به گیرنده نوری تبدیل نمیشوند بلکه به سلولهایی تبدیل میشوند که از خود موادی آزاد میکنند که نمیگذارد سلولهای گیرنده نوری از بین بروند. در حال حاضر ما نیز در بیمارستان لبافینژاد با همکاری مرکز رویان روی نوع خاصی از سلولهای بنیادی برای درمان بیماران rp کار میکنیم ولی هنوز در مراحل اولیه انجام این طرح هستیم.
برای مواردی مانند شما البته اول باید اطمینان یافت عصب بینایی خیلی ضعیف نشده باشد درمان دیگری که در آلمان و امریکا روی آن کار میشود و نتایج خوبی داشته است استفاده از شبکیه مصنوعی است. این شبکیه از تعدادی الکترود تشکیل شده که در زیر شبکیه جاسازی میشوند تا کار گیرنده نوری را انجام دهند به عنوان مثال دوربین مخصوصی روی عینک قرار میگیرد که تصاویر دریافتی را از طریق اتصالات خاصی به الکترودها انتقال میدهد، الکترودها تحریک میشوند و ایمپالس الکتریکی ایجاد میکنند و آن را به سلولهای دیگر انتقال میدهند.
 نخستین گزارشات این روش درمانی نشان میدهد کسانی که تنها درک نور داشتهاند توانستهاند موانع را براحتی تشخیص دهند و بدون راهنما و عصای سفید از خیابان بگذرند این تکنیک روز به روز پیچیدهتر میشود و دید را دقیقتر میسازد تا به تشخیص اجسام برسد البته اکثر این درمانها در مرحله تحقیق و در خارج از کشور انجام میشوند. هزینه تهیه کیت شبکیه مصنوعی به تنهایی بین 800 - 700 میلیون تومان است زیرا هنوز به مرحله تولید انبوه نرسیده است.
 دوست دیگری که سؤالش را مطرح کرد آقایی بود که مشکل بیناییاش از 8 سالگی شروع شده بود و تا 35 سالگی به نابینایی مطلق رسیده بود. او پرسید: نور را تشخیص نمیدهم اما اگر به نور شدید نگاه کنم سردرد میگیرم اما برادرانم از عینک با نمره بالا استفاده میکنند مشکل من در ابتدا در شبها بود و بعد به روز کشید؟
 در حال حاضر برای بیمارانی که نور را نمیبینند نمیتوان کاری کرد و همه تحقیقاتی که انجام شده روی بیمارانی است که حداقل بتوانند نور را تشخیص دهند در افرادی مانند شما عصب آنقدر ضعیف شده و سلولها آنقدر از بین رفتهاند که دیگر نمیتوان کاری کرد البته راههای درمانی هم در حال حاضر در حد تحقیق هستند ولی با توجه به نتایج خوبی که داشتهاند امیدواریم بزودی بتوانیم برای این بیماران هم کاری کنیم.  بیماری که مشکلش در 8 سالگی شروع میشود و در 35 سالگی به مرحله درک نکردن نور میرسد احتمالاً از فرمهای مغلوب rp است.
شدیدترین نوع بیماری مربوط به نوع مغلوب بیماری است یعنی هم پدر و هم مادر ناقل بیماری ولی سالم بودهاند در این حالت احتمال اینکه فرزندشان مبتلا شود خیلی کم است ولی در صورت شدت بیماری بیشتر میشود. تظاهرات فرمهای مغلوب معمولاً از 10 سالگی آغاز میشود در حالی که در فرم غالب تظاهرات بیماری در 25 تا 30 سالگی آغاز میشود.
درست است که فرم غالب شایعتر و احتمال انتقالش بیشتر است ولی بیماری در آنها نسبت به فرم مغلوب، فرم خفیفتری را نشان میدهد. در فرم مغلوب روی دو بازوی کروموزوم دو ژن آسیب دیده وجود دارد و هیچ یک از کروموزومها کار نمیکنند اما در فرم غالب یکی از آنها سالم است و کارش را انجام میدهد. خواهر و برادر این فرد نیز که از عینک با شماره بالا استفاده میکنند مشکل دیگری دارند و rp نیستند.
  سؤال دیگر را خانمی اینگونه مطرح کرد:  نابینای مادرزاد هستم و مشکل شبکیه دارم مدتی است نوری در داخل چشمم بویژه در چشم چپم به صورت منقطع ایجاد میشود علتش چیست؟
 این حالت ممکن است در افراد عادی هم اتفاق بیفتد روی شبکیه چشم ژل شفافی وجود دارد به نام زجاجیه که با تغییرات سن بخشی از قسمتهای آن حالت مایع پیدا کرده و تمایل پیدا میکند از شبکیه جدا شود این حالت باعث کشش شبکیه میشود که ممکن است به شکل دیدن نور مشخص شود در حالی که نوری وجود ندارد اما در مواردی مانند بیماری rp یا بیماریهای دیگر شبکیه نیز ممکن است این حالت اتفاق بیفتد که منشأ آن مشخص نشده است ولی معمولاً در وقتی اتفاق میافتد که سلولهای شبکیه در حال از بین رفتن باشند و وقتی آن سلولها از بین بروند این نور هم قطع میشود.
 خانم دیگری میپرسد: در بیمارانی که قرنیهشان مشکل دارد میگویند اگر فرد کمی نور ببیند میتواند پیوند قرنیه را انجام دهد آیا برای شبکیه هم امکان پیوند وجود دارد؟
شبکیه بافتی عصبی است و نمیتوان آن را جایگزین کرد ولی قرنیه را میتوان براحتی پیوند زد. درمانهای دیگر هم برای بیمارانی است که سلولهای شبکیهشان بطور کامل از بین نرفته باشد زیرا در این صورت سلولی وجود ندارد که بخواهیم برایش کاری انجام دهیم.
 مادری که پسری 33 ساله دارد،از شما پرسیده <تا حال تشخیص بیماری پسرم را rp میدانستند اما  به تازگی میگویند آرشل دارد که نوعی rp است که سرعت پیشرفتش بیشتر است الان تنها درک نور دارد میخواستم بپرسم ازدواج پسرم با کسی که بیماری چشمی دیگری داشته باشد اشکال دارد یا خیر؟>
به طور کلی بیماران rp و شبکیه باید قبل از ازدواج، مشاوره ژنتیک انجام دهند تا نحوه توارث بیماری مشخص شود و متخصص ژنتیک بگوید ازدواج صورت بگیرد یا نه.
 دوست دیگری در مورد روزهداری بیماران rp میپرسد؟
 مورد ثابت شدهای از ضرر روزه برای شما اثبات نشده است.
 خانمی نیز با بیان اینکه در فامیل ما تا قبل از من کسی به rp مبتلا نبوده است میپرسد و این که نحوه توارث بیماری من چگونه است؟
 ممکن است جهش ژنی برای شما اتفاق افتاده باشد یا نوع بیماری شما از انواع مغلوب بیماری باشد برای گرفتن فرم مغلوب بیماری باید هر دو کروموزوم دارای ژن معیوب باشند این کروموزومها یکی از طرف مادر و دیگری از طرف پدر به فرزند میرسد.
 به این ترتیب احتمال ابتلا بسیار پایین میآید. بعد از شما ممکن است تا چندین نسل بیماری بارز نشود. اما در فرم غالب بیماری معمولاً در هر رده خانوادگی دیده میشود.
 یکی دیگر از تماسها مربوط به آقایی بود که پرسید: من چند سال پیش در یک چشم دچار پارگی شبکیه و در چشم دیگر علاوه بر آن دچار سوراخ شدگی مرکز بینایی شدم و تحت عمل قرار گرفتم آیا من هم میتوانم از شبکیه مصنوعی استفاده کنم؟
 شبکیه مصنوعی برای بیمارانی استفاده میشود که تنها در یک لایه شبکیه مشکل داشته باشند. هنوز شبکیه مصنوعی که شامل همه لایههای شبکیه باشد و کار همه لایهها را انجام دهد، ساخته نشده است در مورد چشمی که سوراخ شدگی مرکز بینایی نیز دارد در همان اوایل حادثه میتوان با روش خاصی لایههایی از شبکیه را برداشت و آن سوراخ را بست. ولی اگر این سوراخ شدگی طولانی مدت باشد مثلاً بیش از یک سال دیگر نمیتوان آن را ترمیم کرد. 
 
*******************************************************
 
 

DR عثمان FIRATLI

Dr.Osman FIRATLI در سال 1982 از دانشگاه، دانشکده پزشکی استانبول فارغ التحصیل کار در بیمارستان های مختلف عمومی. او مرکز درمان پزشکی FIRATLI لیزر در سال 1997 افتتاح شد.

او موفق به گسترش منطقه از درمان طب سوزنی به ویژه برای بیماری های Ophtalmologic و درمان ناباروری و الکترو طب سوزنی از دیده شدن فقط یک درمان برای از دست دادن وزن را نجات داد. با استفاده از طب سوزنی پزشکی و درمان لیزر، او درمان خود را در پایه پزشکی توضیح داده شده است.

در کنگره های بین المللی او حضور داشتند؛ او با گرفتن گزارش های پزشکی از کلینیک دانشگاه که برای تبلیغ از طب سوزنی مورد استفاده در کشور ما کمک اثبات موفقیت درمان کرد.

او موفقیت خود را در مورد بیماری های زیر در های مختلف جهانی، کنگره ها معرفی شده اند.

بین 10-14 اکتبر 2001؛ در اودیسه طب سوزنی کمیر / ANTALYA 2001 کنگره بین المللی با انجمن ICMART.

او ارائه شده است.
- درمان Exophthalmus (امده از چشم قدام به خارج از مدار) دیده می شود در Basedow-گریوز بیماری و dermopathy ارتشاحی با Electo-طب سوزنی
- درمان استرابیسم با لیزر در یک بیمار مبتلا به آسم
- درمان یک بیمار با چرخه Anovulatuar (بیماری که هیچ تخمک گذاری به دلیل سطح بالای هورمون Prolaktin ندارد) با درمان الکترو طب سوزنی.
درمان درجه 1 Hepatosteatosis (درجه 1. کبد مسح)

بین 20-22 مه 2005؛ او به درمان اختلال عصب بینایی (یک بیماری است که در آن عصب بینایی تابع علل مختلف از دست می دهد و منجر به نابینایی) است که غیر ممکن است که تا آن روز دیده شده است ارائه شده است؛ با الکترو طب سوزنی با تمام شواهد و appretiation به دست آورد و تحسین همه پزشکان جهان در ICMART 2005 Praque، جمهوری چک کنگره جهانی

(این درمان شده است نیز در 3. کنگره بین المللی طب سوزنی در دانشکده پزشکی Cerrahpaşa بین 08-10 اکتبر سال 2004 توسط Dr.Osman FIRATLI ارائه شده است)

او شده است برای ICMART 2006 در واشنگتن USA جهانی کنگره در 7-9 آوریل 2006 دعوت.

ارائه: رویکرد جدید به درمان ناباروری، لیزر درمانی در ناباروری غیر قابل توضیح و عدم لانه گزینی (درمان ناباروری، وجود مشکلات بیماری immun، درمان نارسایی بعد از IVF-ICSI آزمون لوله برنامه کودک)، درمان واژینیسموس با لیزر درمانی است.

(همین موضوع نیز در consept گسترده تر در 3. کنگره بین المللی در آنتالیا در 15.October 2006 ارائه شده است)

بین 01-03 ژوئن 2007؛

او به درمان شبکیه Dystropy با الکترو طب سوزنی در ICMART 2007 بارسلونا، اسپانیا کنگره جهانی که به یک نقطه نظر جدید است به درمان Retinitis پیگمانته و بیماری Stargardt با درمان ژن آورده معرفی شده اند.درمان و موفقیت خود را در چندین زبان ترجمه شده و در اسپانیا، فرانسه، انگلستان و آلمان منتشر شده است. دکتر عثمان FIRATLI شده است دعوت به ارائه ژن درمانی با الکترو طب سوزنی از بسیاری از کشورها مانند اسپانیا، آلمان، فرانسه و قبرس.

Dr.Osman FIRATLI درمان Retinitis پیگمنتوزا در 10 اکتبر 2008 در XIII.ICMART 2008 کنگره جهانی BUDAPEST / HUNGARIA و تاریخ 29 مه 2009 XIV.ICMART WORLD CONGRESS THESSELONİKİ / یونان ارائه شده است.

در 23 اکتبر 2009 او شده است در 1. طب سوزنی و Complementery پزشکی سمپوزیوم تحت عنوان اختلالات و طب سوزنی درمان Retinitis پیگمانته و بیماری Stargardt با الکترو طب سوزنی در دانشکده پزشکی دانشگاه آنکارا قاضی معرفی شده اند.

در 28.May 2010 او به درمان بیماری Stargardt در ICMART XV معرفی شده اند. کنگره جهانی ریگا / لتونی و در 14 مه 2011 او تا به درمان Retinitis پیگمنتوزا در ICMART شانزدهم معرفی شده اند. کنگره جهانی دن هاگ / هلند.

طب سوزنی در شانزدهم ICMART 2011 جهانی - - در سال 2011 او درمان Retinitis پیگمنتوزا (dystophies گیرنده عکس) و عوارض ناشی از Retinitis پیگمنتوزا با الکترو ارائه کنگره

در سال 2012 در آتن / یونان در XVII ICMART 2012 جهانی - کنگره درمان دژنراسیون ماکولا با است

 

 


 
Help find a cure for Retinitis Pigmentosa

 

پوشش صفحه RP guideThis مروری کوتاه به رتینیت پیگمانتر فراهم می کند. برای بحث دیگر در مورد با این بیماری زندگی می کنند، مراجعه کنید به بنیاد مبارزه با راهنمای کوری به Retinitis پیگمانته و ضوابط مرتبط. آخرین به روز رسانی در سال 2006، این راهنما به شما، خانواده و دوستان خود به درک بهتری از شرایط خود را می دهد و برای کمک به مذاکرات با چشم پزشک و / یا متخصص شما طراحی شده است.
 

ریینیت پیگمانتر (RP) یک بیماری ژنتیکی است که به آرامی خسارت شبکیه چشم است. شرط پیشرفت در طول زندگی یک فرد، موثر در حدود 1:3500 کانادایی.
 
علائم اولیه

RP است که معمولا در دوران کودکی یا نوجوانی تشخیص داده، اگر چه برخی از افراد هیچ نشانه ای ندارند به رسمیت شناخته شده تا سال بالغ است. علامت اولیه شایع ترین مشکل دید در شب و انطباق با شرایط کم نور نور است. این است که به نام مرض شبکوری (شب کوری). مردم نیز به دید محیطی از دست دادن در آغاز بیماری شروع شود.

 
پزشکی توضیحات

RP رخ می دهد به این دلیل که سلول های شبکیه حساس به نور، به نام گیرنده، در حال کند شدن آسیب دیده به علت جهش ژنتیکی به ارث برده. بسیاری از جهش های مختلف می تواند RP شود.

دو نوع گیرنده وجود دارد: سلول های میله و سلول های مخروطی. گیرنده راد مسئول دید محیطی و دید در شب می باشد. گیرنده های مخروطی مسئول بینایی مرکزی است و برای دیدن جزئیات و رنگ. شب کوری در اوایل RP رخ می دهد به دلیل جهش که باعث RP صدمه به سلول های میله اول است.

با گذشت زمان، بیشتر به عنوان گیرنده میله ها از دست داده، مرگ سلولی نیز در میان سلول های مخروطی رخ می دهد. این است که به خوبی درک نشده است، اما از دست دادن سلول های مخروطی به نظر می رسد با مرگ سلول های میله باعث شود. هنگامی که مخروط مرگ است، مرکز بینایی و حدت بینایی از دست داده.

چشم حرفه ای، بررسی شبکیه چشم از یک فرد مبتلا به RP، معمولا یک الگوی خال دار در شبکیه چشم می بیند. این است که به علت توده های رنگدانه ای تیره است که تجمع به شبکیه چشم آسیب دیده است. آنها به این بیماری نام خود را. دیگر یافته های معمول معاینه شبکیه عبارتند از نازک شدن رگ های خونی و کم رنگ، ظاهر مومی از عصب بینایی. همه این ها در RP اواخر مرحله تلفظ می شود.

در اغلب موارد، علائم RP به چشم محدود شده است. با این حال، در 20-30٪ از موارد، RP می تواند بخشی از یک سندرم بیماری است که دیگر قسمت های بدن تاثیر می گذارد. مثال متداول ترین آنها سندرم آشر و سندرم باردت بیدل. بیش از 30 شرایط نادر به ارث برده می RP-نوع از دست دادن بینایی باشد.

 
تشخیص

چشم پزشک ممکن است RP بر اساس علائم یک فرد و یافته های آزمایش ساده چشم مشکوک. دو آزمون اصلی استفاده می شود برای روشن شدن و تایید تشخیص:

ERG (از الکترورتینوگرافی) اندازه گیری پاسخ های الکتریکی از شبکیه چشم به نور است. این می تواند پاسخ های هر دو میله و گیرنده های مخروطی اندازه گیری. اگر چه هر دو میله و مخروط ممکن است در افراد مبتلا به RP مبتلا شده است، تغییرات مشخص در اوایل بیماری در سلول های میله می باشد. این الگوی ویژگی کمک می کند تا به تشخیص بیماری. که از آزمون های ERG، از شما خواسته خواهد شد تا در یک اتاق تاریک به مدت 30 دقیقه باقی بماند، و قطره خواهد شد را به چشم یا چشم در حال آزمایش قرار داده است. برای آزمون خود را، یک لنز خاص و یا طلا فویل الکترود در چشم و یا پلک پایین تر قرار می گیرد، و چشم به برق نور قرار گرفته است.

ویژوال درست است تست تشخیص، اقدامات، و نظارت بر نقاط کور در دید. در این آزمایش، شما را به یک دستگاه که چشمک می زند از نور ساطع می کند نگاه کنند و نشان می دهد که آنهایی که شما را ببینید. چشمک می زند که شما می بینید یا نمی بینند ثبت می شود. این به اندازه گیری چه مقدار از میدان دید تحت تاثیر قرار است.

علاوه بر این آزمایشات، مشاوره ژنتیک، بخش مهمی از فرآیند تشخیص است.

 
ژنتیک از RP

RP یک بیماری ژنتیکی ناشی از جهش منفی گیرنده حساس به نور شبکیه چشم تاثیر می گذارد است. این را می توان در چندین الگوهای ارث مختلف به ارث برده: اتوزوم غالب، اتوزوم مغلوب یا وابسته به X مغلوب. مشاور ژنتیک می تواند با شما در مورد تاریخ خانواده خود صحبت کنید و مشخص است که از این الگوها با از دست دادن بینایی خود را همراه است. با استفاده از این اطلاعات، مشاور ممکن است قادر به شما را بیشتر بگو در مورد چگونگی وضعیت شما پیشرفت خواهد کرد، و شما و اطلاعات خانواده خود را در مورد خطرات از دست دادن بینایی را برای دیگر اعضای خانواده را.

در برخی موارد، افراد مبتلا به RP همچنین ممکن است آزمایش ژنتیک انجام می شود از یک نمونه خونی. این نوع آزمایش ممکن است جهش خاص است که باعث بیماری یک فرد را تعیین می کند.

به طور معمول، هر فرد با RP تنها آسیب در یک جفت ژن. دانشمندان در حال حاضر بیش از 50 ژن است که می تواند جهش که باعث RP داشته شناخته شده است. این احتمال وجود دارد که جهش در بیش از 100 ژن مختلف در نهایت شناخته شده است. از آنجا که بسیاری از جهش های ژن RP-باعث هنوز هم ناشناخته است، در مورد شانس 50:50 که آزمایش های ژنتیکی به یک نتیجه قطعی ارائه وجود دارد. با توجه به سابقه خانوادگی شما و الگوی توارث RP خود را، مشاور ژنتیک خود قادر به شما توصیه در مورد احتمال که یک تست ژنتیکی به یک نتیجه قطعی ارائه خواهد شد. برگه آزمایش ژنتیک واقع ما برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید.

جهش های ژنتیکی مختلف می تواند به شبکیه چشم آسیب می رساند و یا مختل عملکرد آن به روش های مختلف. برای مثال، برخی از جهش بر چگونگی شبکیه پردازش مواد غذایی، در حالی که دیگران آسیب به گیرنده. این مهم است برای شناسایی ژن خاص و جهش، چرا که درمان بسیاری از آنها برای RP توسعه خاص برای انواع ژنتیکی خاص خواهد بود.

 
چه انتظاراتی

به عنوان RP پیشرفت می کند، دید محیطی است که به آرامی از دست داده، و در نتیجه "تونل دید. توسط سن 40 سالگی، بسیاری از مردم با RP از نظر قانونی نابینا، با یک میدان به شدت تنگ دید، اگر چه بسیاری از افراد، توانایی خواندن و تشخیص چهره را حفظ کنید. حساسیت ناراحت کننده به نور و تابش خیره کننده معمول است، به عنوان photopsia است (دیدن چشمک می زند از نور سوسو زننده و یا).

RP همچنین باعث از دست دادن بینایی (توانایی به وضوح ببینید)، اما شروع متغیر است. برخی از بیماران حفظ حدت بینایی طبیعی، حتی زمانی که چشم انداز خود را به جزیره مرکزی کوچک کاهش می یابد؛ دیگران در این دوره از بیماری از دست دادن حدت بسیار زودتر. در نهایت، با این حال بسیاری از افراد با RP آغاز خواهد شد به از دست دادن بینایی مرکزی و برخی از همه درک نور از دست بدهند.

 
درمان

بدون درمان در حال حاضر مورد تایید برای جلوگیری و یا کاهش سرعت از دست دادن بینایی همراه با RP. با وجود این، مهم است که به معاینه چشم به طور منظم حتی اگر دیدگاه خود را تغییر نمی کنه - برای جلوگیری از عوارض جدی اما قابل درمان است که بیشتر ممکن است مختل دید خود را، مانند آب مروارید و ادم ماکولا.

 
پژوهش

بسیاری از گروه های تحقیقاتی در حال کار برای توسعه درمان و علاج RP. درمان تجربی را می توان به سه گروه عمده تقسیم می شوند:
- درمان های حفاظتی
- درمان اصلاحی
- درمان بینایی بازیابی

 

هدف درمان های محافظ برای جلوگیری از (و یا حداقل با سرعت کم) خسارات ناشی از جهش های ژنتیکی. اغلب درمان های محافظ است خاص به یک جهش نیست، اما ممکن است افراد مبتلا به بسیاری از انواع RP بهره مند شوند. این خدمات عبارتند از درمان برای متوقف کردن روند مرگ گیرنده نوری (آپوپتوز)، و همچنین روش های درمانی سلول های مشتق شده است که با هدف کمک به گیرنده زنده بمانند. یک نمونه از این نوع دوم، به نام NT-501، است که توسط neurotech را داروسازی توسعه یافته است. کپسول کوچکی از سلول های زنده، که از نظر ژنتیکی اصلاح شده اند را آزاد فاکتورهای رشد است که می تواند گیرنده محافظت شده است، به چشم از طریق یک برش کوچک کاشت. محاکمه این درمان در حال انجام است در دانشگاه کالیفرنیا، سان فرانسیسکو. درمان محافظتی دیگر در حال آزمایش مواد مخدر است که می تواند به صورت خوراکی مصرف، والپروئیک اسید، که ممکن است برای برخی از انواع RP اتوزومال غالب مفید است.

برخی از درمان های محافظتی هدف به طور خاص برای جلوگیری از مرگ سلولهای مخروطی در RP - و در نتیجه، از دست دادن بینایی مرکزی - در مراحل بعدی از این بیماری است. مشاهده جزوه ما، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مخروط حفاظت از درمان ها است.

 

هدف درمان اصلاحی برای معکوس کردن این نقص ژنتیکی زمینه ای است که باعث از دست دادن بینایی. اگر این درمان ها موفق هستند که آنها ممکن است کسی است که از درمان در زمانی که برای اولین بار تشخیص داده شده، از هر زمان دیگری در حال توسعه از دست دادن بینایی جلوگیری می کند. درمان های اصلاحی نیز ممکن است سرعت این بیماری در افرادی که چشم انداز در حال حاضر تحت تاثیر قرار شده است، به خصوص در مراحل اولیه کمک کند. درمان اصلاحی که در حال حاضر توسعه های خاص به شکل های خاصی از RP recessively به ارث برده است. ژن درمانی، که جایگزین یک ژن غیر کارآمد، یک نوع درمان اصلاحی. آزمایشات بالینی ژن درمانی برای انواع مختلفی از RP آغاز کرده اند، و نتایج تا کنون دلگرم کننده است. نمایندگی است که جایگزین عملکرد از دست داده، مانند یک دارو که توسط شرکت کانادایی عقلت وارز برای RP به علت جهش در RPE65 و LRAT توسعه یافته، همچنین ممکن است اصلاحی.

 

روش های درمانی بینایی بازگرداندن همچنین یک منطقه در حال رشد از موفقیت پژوهش می باشد. این درمان ها برای افرادی که در حال حاضر از دست داده تمام، یا بسیار، از چشم انداز خود را در نظر گرفته شده. های بنیادی درمان سلول، و هدف پروتز شبکیه به جای گیرنده را از دست داده شبکیه چشم با سلول های پیوند و یا تکنولوژی کامپیوتر بود. درمان دارو و ژن نیز در حال توسعه است که ممکن است سلول های عصبی غیر گیرنده نوری در شبکیه چشم را ظرفیت نور را به احساس، اگر چه داروها هنوز در مرحله آزمایشات کلینیکی انسانی نرسیده است.

با تشکر از کمک کنندگان سخاوتمندانه ما، بنیاد مبارزه با نابینایی بودجه دانشمندان مشغول به کار در این زمینه پژوهش. برای مشترک شدن در چاپ و خبرنامه الکترونیکی، و در مورد آخرین تحقیقات برای جلوگیری از نابینایی و بازگرداندن بینایی یاد بگیرند، با 1.800.461.3331 امروز یا پست الکترونیک info@ffb.ca.

به روز شده در 2012 اوت 30 توسط دکتر جین سبز، چشمی ژنتیک تحقیقات، استاد، نظم و انضباط از ژنتیک و پزشکی (چشم)، دانشگاه یادبود، سنت جان، نیوفاندلند و لابرادور. و دکتر بیل آهن، بنیاد مبارزه با نابینایی کارشناس مشاور علمی و استاد زیست شناسی سلولی و آناتومی در دانشگاه کلگری.


نظر دهید نظر

سلام مجدد داداش فرزاد یه پست رو از لیلا که گذاشته بود در تاپیک اشعار زیبا و عاشقانه بخش مطالب جالب و خواندنی به دلیل مرتبط نبودن به این تاپیک انتقالش دادم به بخش گفتگوی آزاد به خاطر انتقال پست به صورت تاپیک ثبت شده لطف کن این رو ببر به تاپیک دردودل با خدا.
پست بیشتر به این قسمت  مرتبط است.  (گل)ممنونم(گل)

*نظرتو در مورد بخش مطالب جالب وخواندنی می خواستم بدونم البته به برادرعزیز محمدحسین هم اطلاع میدیم که دو تا از تاپیک های این بخش رو به خاطر منظم شدن و ارتباط داشتن باهم به این صورت ثبت کنیم:

*زندگی نامه بزرگان نابینای ایرانی و 10نابینای موفق      (ادغام دو تاپیک زندگی‌نامه بزرگان نابینای ایرانی    و  10 نابینای موفق )
*قطعه های و اشعار زیبا و عاشقانه        ( ادغام دو تاپیک قطعه های عاشقانه  و اشعار زیبا و عاشقانه)

***البته نظرت در مورد تاپیک *شرمنده لطف بی کرانت هستم  نظرت چیه؟ بزاریم به همین صورت باشه یا با یه تاپیک دیگه ادغام کنیم؟
البته در این مورد این تاپیک یه نظری بدم به نظرت خوبه که بیاریمش در بخش گفتگوی آزاد و با تاپیک دردو دل باخدا ادغام کنیم یا نه من موندم؟؟
******************************************************
در موردبخش لطیفه و سرگرمی به نظرم تاپیک های:
 *فایده گاوبودن
*مردم کیست؟
*مناظره باجناب خر
 یا حذفش کنیم یا انتقال بدیم به تاپیکی که تاحدی با عنوانش در ارتباط باشه. نظرت چیه؟؟؟اگرنظرت انتقال به نظرت به کدام تاپیک ها انتقال بدیم خوبه؟؟
چون اصلا در این مدت پستی به این قسمت نشده!!!

"ممنون"
  *******************************************************************

****************************************************************

[/quote](گل)(گل)سلام آبجی سعیده عصر بخیر(گل)(گل)
پستی که به انجمن گفتگوی آزاد انتقال داده بودی رو با تا÷یک درد و دل با خدا ادغام کردم
(گل) (زندگی نامه بزرگان نابینای ایرانی و 10نابینای موفق)این دو تاپیک با هم مرتبط اند و مشکلی از بابت ادغام با هم ندارند
(گل)تاپیک قطعه‌های عاشقانه و تاپیک اشعار زیبا و عاشقانه هم دو موضوع مرتبط اند نمیدونم چرا داداش محمد حسین این تاپیک ها رو ساخته منم باهاتون موافق ام
(گل)شرمنده لطف بی کرانت هستم این تاپیک بذار باشه خخخخ چون به ضرر منه
در مورد حذف بعضی از تاپیک های راکد انجمن لطیفه و سرگرمی مراحله قبل از حذف داره که باید انجام بدیم مراحلشو پیدا میکنم و بهت میگم
 


نظر دهید نظر

 

عیب آن جمله بگفتی هنرش نیز بگو

 


 

 

 

پوچ ترين کلمه طمع آست... آن را بکشیم. سازنده ترين کلمه صبر است... براي داشتنش دعا کنیم. روشن ترين کلمه اميد است... به آن اميدوار باشیم. ضعيف ترين کلمه حسرت است... آن را نخوریم. تواناترين کلمه دانش است... آن را فراگيریم. محکم ترين کلمه پشتکار است...آن را داشته باشیم. سمي ترين کلمه غرور است... بشکنشیم. سست ترين کلمه شانس است... به اميد آن نباشیم. شايع ترين کلمه شهرت است... دنبالش نرویم. لطيف ترين کلمه لبخند است...آن را حفظ کنیم. حسرت انگيز ترين کلمه حسادت است... از آن فاصله بگيریم. ضروري ترين کلمه تفاهم است... آن را ايجاد کنیم. سالم ترين کلمه سلامتي است... به آن اهميت بدهیم. اصلي ترين کلمه اطمينان است... به آن اعتماد کنیم. بي احساس ترين کلمه بي تفاوتي است... مراقب آن باشیم. دوستانه ترين کلمه رفاقت است... از آن سوءاستفاده نکنیم. زيباترين کلمه راستي است... با آن روراست باشیم. زشت ترين کلمه دورويي است... يک رنگ باشیم. ويرانگرترين کلمه تمسخر است... دوست داريم با ما چنين کنند؟موقرترين کلمه احترام است... برايش ارزش قايل شویم. آرام ترين کلمه آرامش است... به آن برسیم

 

*******************************************************

عزیزم ، نگاهت زیباتر از خورشید ، دلت پاک تر از آسمان
و صدایت آرام تر از نسیم بهار . . .
مهدی جان
تــولـد آسمـانــیـت مبارکــ

***********************************************************

 

نذر کردم تا بیایی هرچه دارم مال تو

چشم های خسته پر انتظارم مال تو

یک دل دیوانه دارم با هزاران آرزو

آرزویم هیچ ، قلب بی قرارم مال تو …..

 

88888888888888888888888888888888888888

 

 

 

 عشق آدم را داغ می کند و دوست داشتن آدم را پخته می کند .

هر داغی یک روز سرد می شود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمی شود...

 

 

راز یک زندگی زیبا این است

      که امروز با خدا گام برداری

         و برای فردا به او اعتماد داشته باشی .

 

 

هر چند وقت یک بار خوب است آدم به مردم خوش اقبال جهان درس بدهد، حتی اگر برای این باشد که غرورشان را لحظه ای مبدل به شرم کند؛ چرا که خوشبختی هایی متعالی تراز خوشبختی آنها وجود دارد؛ خوشبختی‌هایی عظیم تر و عزیزتر.

 

ارنستو چگوارا

 

************************

دوست خوب مثل چراغ توی تاریکیه

اما یادت باشه به روشنایی که رسیدی، دورش نندازی . .

***********************

.آرزو دارم دلت از غصه ها خالی شود

      سهم تو از زندگی، یک عمر خوشحالی شود
...

***************

الهی! در شگفتم از آنکه کوه را می شکافد تا به معدن جواهر دست یابد، ولی خویش را نمیکاود تا به مخزن حقائق برسد ...

*********************

هرکس در جهان آرزویی دارد :

یکی مال می خواهد، یکی افتخار و یکی زیبایی.

اما به نظر من، یک دوست حقیقی از تمام اینها بهتر است...

*\\\\\\\\\\\\

 

 با آرزوی طلوع شادی ها و غروب غم هایتان - ミ☆ミدنیا را برایتان شاد شاد و شادی را برایتان دنیا دنیا ارزومندم.ミ☆ミ.

 

 

 هر چه آسایش روح، هر چه آرامش دل، هر چه تقدیر بلند، هر چه لبخند قشنگ، هر چه ترفیع و مقام ، هر چه از لطف خداست؛ همه از عمق وجود، همه تقدیم شما.

  به آرزوها,برآورده شدن آرزوها, تمرکز روی آرزو,آرزوهای برآورده شده

 مروز برایت اینگونه دعاکردم! خدایا!
بجز خودت به دیگری واگذارش نکن! تویی پروردگار او!
پس قرارده بی نیازی درنفسش! یقین دردلش!
اخلاص درکردارش! روشنی دردیده اش! بصیرت درقلبش!
و روزى پر برکت در زندگیش
آمین

 


نظر دهید نظر

 

***خبر شماره (5)

سایت blindnessمخصوص بیماران چشمی

Researchers Discover New Gene Linked to Cone and Cone-Rod Dystrophies
July 31, 2014 – Foundation-funded researchers at the Radboud University Medical Center in the Netherlands have found that mutations in the gene POC1B can cause cone dystrophy (COD) and cone-rod dystrophy (CRD). These retinal degenerative conditions are characterized by progressive loss of central vision, with CRD also leading to peripheral vision loss. The discovery of harmful defects in POC1B will help scientists diagnose more patients and identify targets for vision-saving therapies. Results of the study were published in The American Journal of Human Genetics.

The researchers used whole-exome sequencing (WES) to search for the disease-causing gene in affected families. The state-of-the-art approach involves targeting the exome, the regions in a person’s DNA that are most likely to harbor harmful mutations. The exome contains the code for making proteins essential to the health and function of cells, including those of the retina.

More than three billion “letters” make up a person’s DNA. The exome is only 1.5 percent of those letters, providing a relatively narrow target for finding genetic defects. Ultimately, the Radboud scientists found POC1B mutations in three siblings from a Turkish family as well as a Dutch individual.   

Prior to the advent of WES four years ago, studies to find new, disease-causing genes took considerably more time, were more frequently unsuccessful and required larger numbers of affected individuals and families.

“Advanced gene-sequencing technologies are greatly accelerating the discovery of new retinal-disease genes,” says Stephen Rose, Ph.D., chief research officer at the Foundation Fighting Blindness. “Each new discovery adds another piece to the large retinal-disease puzzle and moves us closer to treatments and cures.” More than two dozen genes have been linked to COD and CRD.

The investigators learned more about POC1B’s role in the retina by turning the gene off in zebrafish during their development. The resulting fish had shorter-than-normal photoreceptors and did not respond to a visual stimulus.

“This advancement would not have been possible without collaborating experts from diverse fields — including genetics, cell biology and zebrafish modeling — to identify and confirm the rare causes of these vision impairments,” says Frans Cremers, Ph.D., a genetic researcher involved in the study. Anneke den Hollander, Ph.D., and Susanne Roosing also participated in the genetic research. Ronald Roepman, Ph.D., and Ideke Lamers provided expertise in cell biology. Erik de Vrieze, Ph.D., and Erwin van Wijk, Ph.D., conducted the zebrafish studies.

COD, CRD and other retinal degenerations that affect cones can be particularly difficult for vision, because cones are the photoreceptors that enable people to read, recognize faces, drive and see in lighted conditions. Rods provide night and peripheral vision.

Mutations in POC1B can cause autosomal recessive forms of the condition, meaning it was inherited from parents who carry the disease but are not affected. Their children have a one-in-four chance of getting the condition.

FFB provides nearly $1.8 million in funding for genetic, imaging and protein studies at Radboud University.
 
 

محققان کشف ژن جدید مرتبط با مخروطی و مخروطی راد Dystrophies
2014 ژوئیه 31 - محققان، بنیاد تامین مالی در مرکز پزشکی دانشگاه رادبود در هلند دریافته اند که جهش در POC1B ژن می تواند دیستروفی کان (COD) و دیستروفی کان راد (CRD) شود. این شرایط بحرانی که شبکیه با از دست دادن تدریجی بینایی مرکزی مشخص، با CRD نیز منجر به از دست رفتن دید محیطی. کشف نقص های مضر در POC1B کمک خواهد کرد دانشمندان تشخیص بیماران و شناسایی اهداف برای درمان چشم انداز صرفه جویی در. نتایج این مطالعه در مجله آمریکایی ژنتیک انسانی منتشر شد.

محققان برای جستجوی ژن های بیماری زا را در خانواده های آسیب دیده استفاده می شود تعیین توالی کل exome (WES). رویکرد دولت از هنر، شامل هدف قرار دادن exome، مناطق در DNA یک فرد را که به احتمال زیاد به پناه دادن جهش های مضر. exome شامل کد برای ساخت پروتئین به سلامت و عملکرد سلول ها، از جمله کسانی که از شبکیه چشم ضروری است.

بیش از سه میلیارد "نامه" DNA یک فرد را تشکیل می دهند. exome تنها 1.5 درصد از کسانی که نامه است، ارائه یک هدف نسبتا باریک برای پیدا کردن نقص ژنتیکی است. در نهایت، دانشمندان رادبود جهش POC1B در سه خواهر و برادر از یک خانواده در ترکیه نیز به عنوان یک فرد هلندی در بر داشت.

قبل از ظهور WES چهار سال پیش، مطالعات برای پیدا کردن جدید، ژن های بیماری زا در زمان زمان قابل توجهی بیشتر، بیشتر ناموفق بودند و تعداد بیشتری از افراد و خانواده های آسیب دیده لازم است.

"فن آوری های پیشرفته ژن توالی هستند تا حد زیادی افزایش سرعت کشف ژن شبکیه بیماری جدید، می گوید:" استفن رز، دکترا، تحقیقات افسر ارشد در بنیاد مبارزه با نابینایی. "هر کشف جدید می افزاید: یک قطعه دیگر به این پازل شبکیه بیماری های بزرگ و ما را به درمان و درمان نزدیک تر است." بیش از ده ژن به COD و CRD مرتبط شده اند.

محققان در مورد نقش POC1B در شبکیه چشم با چرخش ژن کردن در zebrafish در طول توسعه خود را بیشتر آموخت. ماهی و در نتیجه گیرنده کوتاه تر از حد معمول بود و به یک محرک بصری پاسخ نمی دهند.

"این پیشرفت ممکن نخواهد بود بدون همکاری متخصصان رشته های گوناگون است - از جمله ژنتیک، زیست شناسی سلولی و مدل سازی zebrafish - برای شناسایی و تایید از علل نادر این اختلال بینایی، می گوید:" فرانس Cremers، دکتری، یک محقق ژنتیک مربوط در این مطالعه. Anneke دن فلمنک، دکترا، و سوزان Roosing نیز در تحقیقات ژنتیکی شرکت کردند. رونالد Roepman، دکترا، و Ideke Lamers تخصص در زیست شناسی سلولی ارائه شده است. اریک دو Vrieze، دکترا، و اروین van Wijk از، دکترا، مطالعات zebrafish انجام شده است.

COD، CRD و دیگر degenerations شبکیه که بر مخروط می تواند به ویژه برای دید دشوار است، زیرا مخروط گیرنده که مردم را قادر به خواندن، چهره ها را تشخیص، رانندگی و در شرایط روشن را ببینید. میله (مداد) را فراهم شب و دید محیطی.

جهش در POC1B می تواند اتوزومال مغلوب اشکال این بیماری شود، به این معنی آن را از پدر و مادر که به این بیماری شده است ولی نمی ارث برده بود. کودکان آنها شانس یک در چهار ابتلا به بیماری داشته باشد.

FFB برای مطالعات ژنتیکی، تصویر برداری و پروتئین در دانشگاه رادبود فراهم می کند حدود 1.8 میلیون دلار بودجه.

 

************************

فارس

 

افراد برای استفاده از لنزهای چشمی به چشم پزشک مراجعه کنند

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: مراجعه به چشم پزشک جهت استفاده از لنزهای چشمی ضروری است.

خبرگزاری فارس: افراد برای استفاده از لنزهای چشمی به چشم پزشک مراجعه کنند
  •  

کیومرث نوروزپور دیلمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری با اشاره به اینکه برخی افراد بدون مراجعه به چشم پزشک و معاینه از لنزهای چشمی استفاده می‌کنند، اظهار داشت: احتمال دارد در صورت وجود زمینه بیماری عفونی در چشم فرد مبتلا به کدورت قرنیه چشم، تاری چشم و یا حتی پیوند قرنیه شود.

وی ادامه داد: اگر افراد قصد استفاده از لنزهای چشمی را دارند، قبل از استفاده باید توسط چشم پزشک به صورت کامل معاینه شوند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان‌ داشت: افراد لنزهای چشمی را از مراکز چشم پزشکی خریداری کنند.

متخصص چشم و فلوشیت قرنیه با تاکید بر رعایت موارد نگهداری لنزهای چشمی، اظهار داشت: در صورتی که علائمی از جمله تاری دید، قرمزی چشم و احساس وجود جسم خارجی در چشم بلافاصله به چشم پزشکی مراجعه کنند.

نوروزپور با اشاره به اینکه مشاهده شده برخی افراد لنزهای رنگی چشم را به صورت مشترک استفاده می‌کنند، افزود: به هیچ وجه این کار توصیه نمی‌شود به دلیل اینکه استفاده مشترک از لنزهای چشمی خطر ابتلا به عفونت‌ها و بیماری‌های چشمی را افزایش می‌دهد.

وی تصریح کرد: استفاده از لنزهای چشمی برای افرادی که شماره عینک بالایی دارد و یا به دلایلی از جمله ورزش نمی‌توانند از عینک استفاده کنند توصیه می‌شود.

 

 

جراحی پلاستیک پلک(جوان ایرانی

جراحی پلاستیک پلک

چشم و اطراف آن مهمترین عناصر صورت می‌باشند. همان‌ طور که سن بالا می رود پلکها کشیده و پوست آن شل شده و ماهیچه‌های ظریف داخل پوستی ضعیف می‌گردند. به دنبال آن، چربی‌های زیادی زیر پلک بالا و پایین جمع شده و به آن حالت پف‌ آلود می‌دهند.

همچنین با سنگینی‌ای که ایجاد می‌کنند باعث افتادگی ابرو می‌شوند. بدنبال آن علاوه بر آنکه شما مسن تر به نظر می‌رسید، ممکن است چهره‌ تان خسته وبی‌ حوصله به نظر آید. چنانچه این حالت شدید باشد، حتی امکان دارد دید شما را مختل نماید.

چه کسانی برای جراحی پلاستیک پلک مناسب هستند؟
خانمها یا آقایانی که پلک‌های پایین یا بالای آنها حالت پف آلود دارد، یا در قسمتهایی برجسته بوده، یا افتادگی و یا پوست اضافی دارد و مایلند چهره‌شان تغییر کند تا جوان‌ تر و شاداب‌تر به نظر برسند، کاندید این عمل هستند. این عمل علاوه بر مزایای فوق می‌تواند حس اعتماد به نفس را در فرد تقویت نماید.

البته نباید تصور شود که با این عمل تمام مشکلات زیبایی صورت و یا مشکلات روحی و جسمی حل می‌گردد. بنابراین بسیار اهمیت دارد که فرد از نظر روحی و روانی با ثبات بوده و انتظارات معقولی از نتایج جراحی داشته باشد. بلفاروپلاستی ممکن است همراه با جراحی‌های دیگر همچون بالا بردن ابروکشیدن پوست پیشانی و یا صورت انجام پذیرد.

جراحی پلاستیک پلک چه عوارض و پیامدهایی دارد؟
همانند دیگر جراحیها بلفاروپلاستی هم ممکن است با پیامدها و یا عوارضی همراه باشد. پیامدهایی همچون تورم، کبودی، بی‌حسی پوست پلک، تغییراتی در بینایی همچون دوبینی گردد که در مدت کوتاهی بهبود یافته و هیچگونه اثری از آن برجا نمی ماند. عوارض این جراحی گرچه بسیار نادرند، ولی ممکن است اتفاق بیفتد. همانند باقیماندن جای برش، افتادگی پلک و یا آسیب به قرنیه.

چگونه باید آماده شوید؟
در جلسه مشاوره ابتدا تاریخچه دقیقی از وضعیت پزشکی و سلامت شما اخذ می‌شود. پزشک باید از هرگونه بیماری احتمالی مثل دیابت، تیروئید، بیماری‌های قلبی و عروقی، کلیوی، کبدی و اعصاب در شما مطلع گردد. هر دارویی که مصرف می‌کنید، باید به اطلاع پزشک‌تان برسد. همچنین بیماری‌های چشمی آب سیاه، آب مروارید، خشکی چشم و یا اختلالات دید را با پزشک در میان بگذارید.

سپس یک معاینه دقیق به خصوص از پلک‌ها و صورت شما به عمل می‌آید. در این معاینه پزشک به وضع پلک‌ها میزان پوست اضافی آن، کیسه‌های چربی در پلک بالا و پایین، افتادگی پلک و وضعیت ابرو توجه می‌نماید. عکسهای فوتوگرافی از چشمانتان تهیه می‌شود. این عکس‌ها که از جهات و زوایای مختلفی گرفته می‌شود، به برنامه‌ ریزی عمل جراحی و ارزیابی نتایج کوتاه و بلند مدت کمک می‌نماید.

شما از دو هفته قبل از جراحی از هرگونه دارو که باعث اختلال در انعقاد خون می‌شود مثل آسپیرین، پروفن و مفنامیک اسید، باید اجتناب کنید. همچنین از دو هفته قبل تا دو ماه بعد از جراحی از کشیدن سیگار و قرارگرفتن در معرض نور شدید آفتاب پرهیز نمایید. در مشاوره نهایی درمورد انتظارات شما و آنکه چقدر می‌تواند واقعی باشد و نتیجه عمل بحث خواهد شد.

عمل جراحی پلاستیک پلک :
این عمل معمولا به صورت سر پایی و حداکثر با اقامت چند ساعته در کلینیک انجام می‌شود. در اکثر موارد عمل با استفاده از داروهای بی‌حس‌ کننده موضعی همراه با داروهای تزریقی آرامبخش صورت می‌پذیرد. اگر قرار باشد که هر دو پلک بالا و پایین جراحی شود، ابتدا در پلک بالا، مقداری از پوست و یا ماهیچه زیرآن و غدد چربی اضافه را برداشته و سپس پوست را با استفاده از نخهای بسیار ظریف بخیه می‌کنند.

آنگاه پلک پایین را با استفاده از برش‌هایی که یا داخل پلک و یا درست زیر مژه‌و روی پوست است باز کرده و مانند پلک بالا پوست ماهیچه و چربی های اضافه برداشته می‌شود. خوشبختانه به علت قرارگرفتن این برشها در چین‌های طبیعی و روش دقیق و ظریف بستن برش‌ها معمولا پس از مدتی اثر بسیار کمی از آنها قابل رویت است.

بعد از جراحی پلاستیک پلک چه نکاتی راباید دانست و رعایت کرد؟
جراحی حدوداٌ ۲ ساعت به طول می‌انجامد و پس از چند ساعت از کلینیک یا بیمارستان مرخص می‌شوید. بعد از عمل ممکن است کمی درد، تورم، کبودی، اختلال در دید، دوبینی و بی‌حسی پلکها را احساس نمایید. از مسکن‌هایی مثل استامینوفن برای تسکین می‌توان استفاده کرد ولی از خوردن آسپرین و پروفن خودداری کنید. برای دو روز اول استفاده از کمپرس یخ از میزان تورم می‌کاهد. در روز چهارم به پزشک مراجعه نموده تا پس از بررسی بخیه‌ها کشیده شود.

درزمان ترخیص از کلینیک نکات زیر را خاطر داشته ودر دوهفته اول رعایت نمایید:
۱٫  از بلندکردن اجسام سنگین (بیش از ۱۰ کیلوگرم) اجتناب کنید.

۲٫  شنا نکنید.

۳٫  هنگام خواب سر بالاتر از بدن باشد.

۴٫  دستورات پزشک خودرادر موردتمیز کردن چشم و استفاده از پماد و یا قطره رعایت کنید.

۵٫  در صورت بروز هرگونه درد مجدد و یا شدید، اختلال در بینایی، تورم چشم، خونریزی، درد در قفسه سینه، تنگی نفس و تپش قلب غیر طبیعی بلافاصله با پزشک خود و یا بیمارستان تماس بگیرید.

نتایج:
زخم محل جراحی گاهی شش ماه و یا بیشتر زمان لازم دارد تا محوگردد. در پلک بالا گاهی دانه‌های سفید که حاوی چربی است دیده می‌شود که پزشک به راحتی وبه طور سر پایی آنها را بیرون می‌آورد. در شش ماه اول در حد امکان از قرارگرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید.

در اکثر بیماران نتیجه رضایت‌ بخش است و آنها از شکل پلکها و قیافه جوان‌تر و شاداب‌تر خودخرسندند. برای برخی ممکن است افتادگی پس از چند سال مجدداً ایجاد شود ولی برای برخی تاپایان عمر نتایج خوب پا برجاست

***********************************

 

سزارین ممکن است تغییرات اپی ژنتیک شود
توسط کلس Keisu
سزارین
تصویر به تصویر می کشد عمل سزارین. اعتبار: BruceBlaus / ویکیپدیا / CC BY 3.0

(قابل تعویض Xpress پزشکی)-A مطالعه جدید از موسسه کارولینسکا نشان می دهد که روش زایمان می تواند یک اثر در سلول های بنیادی از نوزاد تازه متولد شده را داشته باشد. این یافته ممکن است مورد علاقه برای درک اینکه چرا افراد متولد شده توسط عمل سزارین از نظر آماری افزایش خطر ابتلا به بیماری های ایمنی داشته باشد. با این حال، آن است که هنوز مشخص نیست در صورتی که این به اصطلاح مکانیسم اپی ژنتیک به طور موقت و یا در طول زمان باقی مانده است.  تحویل توسط سزارین انتخابی در حال افزایش است به شدت در سراسر جهان، و امروز از شایع ترین عمل جراحی در زنان بارور است. در میان کسانی که متولد شده به روش سزارین، افزایش خطر ابتلا به برخی بیماری ها، مانند آسم، نوع 1، دیابت، چاقی و بیماری سلیاک، متوجه شده است. تا به امروز، علل این ارتباط آماری کرده اند ناشناخته است. می گوید: "مکانیسم های بیولوژیکی مستعد کننده جنین یا نوزاد تازه متولد شده به یک بیماری خاص در مراحل بعدی زندگی پیچیده هستند و در هر دو عوامل ژنتیکی و محیطی در طول سال های شکل گیری بستگی دارد" توماس Ekström، استاد سلولی مولکولی. "در این مطالعه، تمرکز ما بر این بوده است که آیا راه نوزاد متولد شده است می تواند تاثیر بر سطح سلولی به شکل تغییرات اپی ژنتیک در DNA داشته باشد." تغییرات اپی ژنتیک در DNA از هسته سلول رخ می دهد که عوامل محیطی تاثیر می گذارد راه ژن ها بدون تغییر در کد ژنتیکی واقعی کد گذاری شده. بنابراین، ژن ها می توان در تغییر و خاموش را به انطباق عملکرد بدن پس از ضروریات محیط اطراف است. امروز، ما می دانیم که مواد سمی و یا رژیم غذایی می تواند از تغییرات اپی ژنتیک، که در برخی موارد حتی می تواند به نسل بعد منتقل شود.

در مطالعه حاضر، در مجله آمریکایی زنان و زایمان منتشر شده، محققان تغییرات اپی ژنتیک در سلولهای بنیادی از خون بند ناف طبقه بندی شده اند بررسی شده است. پس از تجزیه و تحلیل اپی ژنتیک جهانی از 43 نوزاد، از آنها 18 انجام سزارین شده بودند، انجام شد. در نهایت، DNA از 12 نوزاد (6 سزارین) برای منبع خاص ایالات اپی ژنتیک ژنوم گسترده ای استفاده شد. نتیجه نشان می دهد تفاوت های خاص اپی ژنتیک در دو گروه تقریبا در 350 منطقه DNA، از جمله ژن های شناخته شده در فرآیندهای کنترل سوخت و ساز بدن و دفاع ایمنی بدن نقش داشته باشد.

"در طول زایمان، جنین به سطح تنش، که در راه مثبت خواهد جنین برای زندگی در خارج رحم آماده افزایش قرار گرفتن در معرض، می گوید:" میکائیل نورمن، متخصص اطفال و استاد نوزادان. "این فعال از 'سیستم های دفاع جنین رخ نمی دهد وقتی که یک عمل سزارین انجام شده است قبل از شروع کار، که به نوبه خود می تواند یک علت احتمالی برای تفاوت توجه بین گروه.

با استفاده از این مطالعه جدید، محققان امیدوارند به اضافه دانش مهم برای درک بیشتر از چگونگی عمل سزارین ممکن است بیان ژن در سلولهای بنیادی خون و عملکرد سیستم ایمنی بدن را در رابطه با سلامت و بیماری در مراحل بعدی زندگی تأثیر می گذارد. با این حال، آنها نیز اشاره می کنند که در آن هنوز ناشناخته است که آیا تفاوت که در نوزادان مورد مطالعه یافت شد بیش از یک مدت زمان طولانی تر باقی می ماند، و به این ترتیب در واقع تاثیر بر خطر ابتلا به بیماری های آینده داشته باشد. بنابراین تحقیقات بیشتری باید در این زمینه انجام شود.

*******************************************************

غذاهای سرشار از استروژن

و از گردن تا کمر برایش بریسینگ بسته‌اند

میوه ها: سیب، خرما، آلو، گیلاسسبزی ها: چغندر، هویج، گوجه فرنگی، سیب زمینی ، زیتون، خیار، بادمجان، فلفل و کلم بروکلیغلات: جو، جو دو سر، گندم، برنجدانه ها: ، تخم بذرکتان، 
رازیانه، تخمه آفتابگردان، یونجهبذرکتان غذای فوق العادهای برای تامین استروژن ضروری بدن در زمان قبل و بعد از یائسگی است. اگر بذرکتان روزانه مصرف شود از آنجا که حاوی فیتواستروژن است بیماری های قلبی را نیز در حداقل نگه می دارد. بذرکتان هم چنین باعث بهبود عملکرد کبد می شود و خشکی و خارش پوست شما را بهتر می کند و همین طور به شفاف شدن موهای شما و درمان اگزما و پسوریازیس کمک می کند.

لوبیاها: سویا، لپه، لوبیا چشم بلبلی

غذاهای شامل سویا گزینه خوبی هستند تا دوز روزانه استروژن شما را تامین کنند. فرآوردههای سویای حاوی استروژن شامل اقلام زیر هستند: رشته فرنگی سویا، شیر سویا، توفو، ماست سویا، پنیر سویا و آرد سویا.سویا هم چنین یک منبع عالی برای تامین کلسیم است. زمانی که درگیر یائسگی هستید و یا زمانی که با موفقیت از آن گذشته اید، به این ماده معدنی، نیاز جدی دارید.گیاهان و ادویه ها: سیر، جعفری، شبدر، زنجبیل، آویشن پونه کوهی

غذاهایی که مانع تولید استروژن می شوند 

میوه ها: مرکبات، توت ها،انگورها، انجیرها، لیمو و آناناس
سبزی ها: کلم، لوبیای سبز، پیاز، کدودانهها: ارزن، برنج سفید، آرد سفید

××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

بهترین ها برای تقویت موهای بلند

با ماساژ سر توسط روغن داغ (ولرم) ،گردش خون و رشد سلول های پوستی افزایش پیدا می کند . و هم چنین سبب تحریک فولیکول های مو می شود .

همیشه زنان و دختران جوان دوست دارند زیبا به نظر برسند و دارا بودن موهای بلند، سالم و ابریشمی به این زیبایی کمک می کند.

۱-رزماری: رزماری فقط برای تقویت عطر و طعم در پخت و پز استفاده نمی شود،  بلکه این گیاه دارای خواص آنتی اکسیدان برای رشد مو نیز است . وجود گوگرد و سیلیس در روزماری مانع ریزش مو و هم چنین جلوگیری از رشد موهای سفید می شود . ما به دو روش می توانیم از رزماری استفاده کنیم ، که اولین روش عبارت است از مخلوط کردن دو قطره از اسانس رزماری با روغن های زیتون ،نارگیل و بادام و سپس قرار دادن آن بر روی پوست سرتان . پس از گذشت ۳۰ دقیقه آن را کامل بشویید .

۲-روغن داغ : با ماساژ سر توسط روغن داغ (ولرم)  ،گردش خون و رشد سلول های پوستی افزایش پیدا می کند . و هم چنین سبب تحریک فولیکول های مو می شود .استفاده از روغن های زیتون ،بادام و نارگیل بسیار توصیه می شود زیرا به این روغن ها هیچ گونه مواد شیمیایی افزوده نشده است و کاملا طبیعی و سالم می باشند .

۳-ترکیب موز ، تخم مرغ ، شیر و عسل : در بازار شامپوهای تقویت کننده بسیاری وجود دارند که بدون شک با مواد شیمیایی پر شده اند و بسیار گران هستند و هم چنین قول نتایج عجیب و غریب می دهند . اما شما می توانید در خانه در عرض چند دقیقه ترکیب بسیار مفیدی را آماده کنید که عبارت است از :یک موز له شده -یک عدد تخم مرغ -سه قاشق غذاخوری شیر -سه قاشق غذاخوری عسل .بعد از مخلوط کردن آن ها ،بر روی پوست سرتان قرار دهید و پس از ۳۰ دقیقه آن را به طور کامل بشویید .



استفاده از اپلیکیشن Tapatalk

با عرض سلام خدمت اعضاء محترم «انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی، اشتارگارت و لبر در ایران».

همونطور که استحضار دارید، در نظرسنجی اخیر که در مورد آمار کاربران دیوایس‌های اندرویدی بود، نیمی از اعضاء کاربری این نوع دستگاه‌ها رو اعلام کردند. تعداد انجمن‌های ایرانی که با این سیستم کار می‌کنند بسیار کم هستند و این امکان برای این انجمن بسیار ارزشمند هستش.

کاربران انجمن از این پس قادر هستند با نرم‌افزار کم حجم Tapatalk (تپ اِ تاک) انجمن رو روی گوشی یا تبلت و یا لپ‌تاپ اندرویدی خودشون مرور کنند. مزیت این‌گونه مرور، بی‌نیازی از سیستم کامپیوتر، سرعت بارگذاری فوق‌العاده و دسترسی به دسته‌بندی خلاصه شده هستش؛ همچنین با این نرم‌افزار قادر هستید آخرین مطالب رو مشاهده و در صورت تمایل مطلب ارسال کنید.

ابتدا لازمه که این برنامه رو از مارکت‌های ایرانی و یا از لینک زیر با حجم 4 مگابایت به طور مستقیم دریافت کنید:
دانلود برنامه ی Tapatalk Forum App v2.4.13

پس از نصب برنامه، از قسمت بالا-راست واژه‌ی rpsiran رو جستجو بفرمایید:
   

پس از جستجو، انجمن ما ظاهر شده و جهت ذخیره در سیستم، ابتدا دکمه‌ی + و جهت بارگذاری انجمن عنوان اصلی رو لمس می‌کنیم:
   

پس از انتخاب انجمن، صفحه‌ی «جدول زمانی» رو مشاهده می‌کنید که جدیدترین ارسال‌ها در بالاترین بخش لیست شدند:
   

با تپ(لمس) روی لوگوی تپاتاک واقع در بالا-چپ، بخش مرور رو انتخاب می‌کنیم:
   

حالا صفحه‌ی اصلی انجمن به صورت زیر قابل نمایش هست:
   

وارد انجمن دلخواه شده و مطالب رو مرور می‌کنیم:
   

چند نکته:
1- بهتره در ابتدا در سیستم Tapatalk ثبت نام کنید.
2- از بخش تنظیمات قادر هستید رنگ زمینه و متن رو به حالت Dark تنظیم کنید.
3- جهت ارسال مطلب می‌بایست از طریق منوی Sign-in or Join به انجمن‌ها ورود کنید.

امیدوارم که این امکان مورد پسند و توجه شما عزیزان قرار گرفته باشه.

***************************************************************

در انجمن‌ها در هر تاپیک به همین شکلی که الان پست رو ارسال کردید؛ قادر هستید که پست ارسال کنید.

در مورد ارسال تاپیک هم با ورود به انجمن مربوطه (مثلاً برای ارسال اخبار در انجمن اخبار) و کلیک بر روی دکمه‌ی «موضوع جدید» می‌تونید تاپیک یا موضوع جدیدی ایجاد کنید.

برای شروع؛ با مراجعه به انجمن «گفتگوی آزاد»
http://forum.rpsiran.ir/forumdisplay.php?fid=19 در مورد موضوع خاصی با کلیک بر روی «موضوع جدید» بحث در مورد موضوع خاصی رو ایجاد کنید و یا در تاپیک «گفتگو پیرامون افتتاح انجمن» http://forum.rpsiran.ir/showthread.php?tid=3 در مورد افتتاح انجمن‌ها به گفتگو بپردازید.

توجه داشته باشید که بحث و گفتگو پیرامون عنوان تاپیک انجام می‌شه؛ مثلاً در این تاپیک که مخصوص راهنمایی هست؛ داستان کوتاه یا شعر نمی‌نویسیم.

***********************************************

در وبلاگ قبلی تمامی مطالب به صورت ستونی دسته بنده شده بود و تنها چند پست جدید در بالا قرار می‌گرفت؛ اما در اینجا صفحه‌ی اصلی انجمن کاملاً به دسته‌بندی اختصاص داره و در صورت مرور بخش دلخواه، به راحتی قادر هستید وارد انجمن مربوطه بشید و تاپیک مورد علاقه‌تون رو با توجه به عناوین مرور بفرمایید. در هیچ سیستم تحت وبی نمایش تمامی محتوا امکان‌پذیر نیست و دسته‌بندی به همین دلیل انجام می‌شه.

برای مثال؛ «
انجمن گفتگوی آزاد» رو ملاحظه بفرمایید. این بخش تنها شامل 7 تاپیک هست که طبق سلیقه و هدفتون قادر هستید یکی رو انتخاب کنید. یا مثلاً همین انجمن «انجمن پیشنهادات و انتقادات» رو ببینید... این بخش هم شامل 7 تاپیک هست که باز با توجه به نیازتون وارد یکی از تاپیک‌ها شده و بحثتون رو ارسال می‌کنید؛ حتی در صورت عدم وجود تاپیک مربوطه قادر هستید تاپیک جدیدی آغاز کنید.

پس عملاً کثرت تاپیک وجود نداره و فقط می‌بایست انجمن مورد نظر رو انتخاب کنیم.

حالا فرض می‌کنیم شما قصد مرور مطالب یا ارسال مطلب ندارید و فقط ارسال‌های جدید مدنظر شماست. در این‌صورت با مراجعه به صفحه اصلی انجمن‌ها و مشاهده‌ی تصویری که شبیه به چراغ روشن یا خاموش هست پی می‌بریم که در اون بخش ارسالی وجود داره که ما ندیدیم. اگر به موضوعات اون انجمن علاقمند نباشید، با کلیک روی اون چراغ، انجمن رو به عنوان خوانده شده در نظر می‌گیریم.

همچنین آخرین ارسال هر انجمن در بخش «آخرین ارسال» در صفحه اصلی قابل دسترسی هست.

راه دیگه اینه که در بالا-راست لینک‌های «نمایش ارسال‌های جدید» و «نمایش ارسال‌های امروز» وجود دارند که به ترتیب ارسال‌های خوانده نشده و جدید و دیگری؛ ارسال‌هایی که در 24 ساعت گذشته انجام شده، براتون لیست خواهد شد.

همه‌ی این امکانات و چند امکان دیگه در
صفحه‌ی اصلی وب‌سایت یا پرتال موجود هست.

**************************************************

شما به دلیل اینکه مدیر انجمن هنرمندان هستید؛ گزینه‌های مدیریت در اون انجمن، از جمله ویرایش بدون محدودیت فعال هستش. اما در مورد انجمن‌های دیگه؛ سیستم شما رو به عنوان کاربر عادی می‌شناسه و کاربران عادی تنها 15 دقیقه فرصت ویرایش؛ به دلایل تصحیح غلط املایی و اصلاح متن پست دارند و پس از اون اجازه‌ی ویرایش وجود نداره.

*************************************

سلام داداش علی میشه از اول ثبت نام تو کادر نام کاربری حروف لاتین رو حساس کرد تا ثبت نام کنندگان نتونن با نام لاتین وارد شوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این موضوع رو هم حاج آقا ابراهیمی هم مطرح کرده بودن.

پاسخ: بله، امکانش با برنامه‌نویسی وجود داره؛ اما اینگونه تغییرات رو اگر مدیران کل درخواست کنند حتماً لحاظ می‌کنم. البته تمامی کاربران به تایید مدیریت می‌رسند که در اون مرحله امکان تعویض نام کاربری وجود داره.

***************************************************************************

یه پیشنهاد داشتم میشه یه بخشی رو برای نرم افزار راه اندازی کنی کاربران بتونن نرم افزار مورد نیازشونو اونجا درخواست کنن و در صورت وجود لینک دانلود رو بذارن برا دانلود.این بخش فقط مربوط به نرم افزار نباشه بلکه فایل های پی دی اف ، ورد ،پاورپینت و غیره هم باشه.

پاسخ: در انجمن «علم و فناوری» دقیقاً به همین عناوینی که اشاره فرمودید، پرداخته می‌شه. تنها می‌بایست برای هر موضوع یک تاپیک جداگانه ایجاد بشه. مثلاً معرفی نرم‌افزار یک تاپیک و برای درخواست نرم‌افزار هم تاپیک جدا داشته باشه. برای سازماندهی این‌گونه بخش‌ها لطفاً با آقا حسین هماهنگی کنید.

*********************************************

لطفا بفرمائید ایاامکان افزایش حجم دریافتی فایلها درانجمن هنرمندان از1m بیشتر وجوددارد؟
ونیزدرانجمن مطالب جالب وخواندنی ؟

وایجادانجمنی مجزا برای ارسال تصاویر فیلم وکلیپ وموسیقی و...جالب بصری وشنیداری ..باتوجه به اینکه اثارخودشان نیست ؟

پاسخ: در حال حاضر متاسفانه به دلیل محدودیت فضای میزبانی وب، امکان افزایش حجم فایل‌های آپلودی کاربران میسر نیست و بهتره جز انجمن هنرمندان، در بخش‌های دیگه از وب‌سایت‌های خدمات آپلود استفاده بشه. شاید در آینده این محدودیت برداشته بشه.

به دلیل اینکه فایل‌های جالب توجه جزو مطالب نیازمند به نظرات کاربران نیستند، انجمن «مطالب جالب و خواندنی» برای این منظور مناسب هست؛ به این‌صورت که برای هر موضوع یک تاپیک ایجاد کنید و در هر پست فایل‌های صوتی و تصویری خودتون رو به اشتراک بگذارید.

*******************************************

 پاسخ: به دلیل اینکه تقویم این سیستم میلادی هستش و کاربرد چندانی نداره، غیر فعال شده.

تنظیمات ساعت هم از بخش: کنترل پنل کاربر -> ویرایش تنظیمات -> تنظیمات تاریخ و ساعت طبق سلیقه‌ی هر کاربر و منطقه‌ی زمانی قابل تنظیمه. همینطور اندازه‌ی کل متون با ابزاری که در بالای انجمن قرار داده شده، قابل تنظیم هستش.

***********************************

پاسخ: تاپیک احادیث رو خودتون ایجاد کردید که از همه نظر خوب بود و این هوشمندی شما رو می‌رسونه؛ تنها کاری که بنده کردم این بود که با اجازتون عنوان مناسب‌تری برای تاپیک شما انتخاب کردم؛ مثل همین تاپیک. چون عنوان تاپیک می‌بایست چکیده‌ای از متن تاپیک رو در بر داشته باشه تا محتوای تاپیک برای کاربر قابل حدس باشه.

به مرور زمان مرور کلی انجمن براتون ساده‌تر می‌شه و دسترسی و تسلط شما به کل انجمن بهتر می‌شه. با چند روش ساده می‌تونید به کل مطالب دسترسی داشته باشید و هر زمان که وارد انجمن شدید؛ مطالب جدید رو مطالعه کنید:

1- هر تاپیک رو در یک تب (Tab) مرورگر باز کنید تا به تمامی تاپیک‌های مورد علاقتون دسترسی داشته باشید.
2- در صفحه‌ی اصلی وب‌سایت اخبار و مقالات به نمایش در میاد؛ درست مثل وبلاگ قبلی. اگر به این بخش‌ها علاقه‌مند هستید به جای ورود به انجمن اخبار و مقالات، صفحه‌ی اصلی رو مطالعه بفرمایید. اخبار و مقالات جدید، در بالاترین قسمت قرار می‌گیره.
3- در بالای صفحات انجمن‌ها 2 لینک وجود داره: «نمایش ارسال‌های جدید» و «نمایش ارسال‌های امروز» که با یک کلیک قادر هستید به ارسال‌هایی که بعد از آخرین ورود شما ثبت شده و یا به کل ارسال‌هایی که در روز فعلی ایجاد شده، دسترسی داشته باشید.
4- اگر به سمت راست عناوین انجمن‌ها در صفحه‌ی اصلی دقت کنید یک تصویر دایره‌ای وجود داره که در صورتی که در اون انجمن تاپیک یا پست خوانده نشده‌ای (جدید) توسط شما وجود داشته باشه، اون دایره به شکل فلش آبی در میاد. اگر علاقه‌ای به مطالب انجمن مربوطه ندارید، با کلیک روی همون تصویر دایره‌ای شکل، کل مطالب اون انجمن رو به عنوان «خوانده شده» در نظر بگیرید.
5- زمانی که انجمنی رو باز می‌کنید، عنوان تاپیک‌های جدید و یا تاپیک‌هایی که در اون پست جدید ارسال شده به صورت کلفت یا Bold به نمایش در میاد که به راحتی پست‌ها و تاپیک‌های جدید قابل تشخیص خواهند بود.

به طور کلی؛ اگر تاپیک مخصوصی در مورد موضوع خاصی موجود هست، می‌بایست با ورود به تاپیک مربوطه پست خودمون رو ارسال کنیم و در غیر این‌صورت باید تاپیک جدید باز کنیم. قطعاً به مرور زمان دوستان با روال اصولی کار بیشتر آشنا خواهند شد.
****************************

چرادرباکس مربوطه هرتاپیک درقسمت نوارابزارمثلابرای تغییررنگ فونت یازیرخط کردن و...علائم وحروف اضافی درج میشه وضمنا اندازه قلم ونوع قلم هم فعال نیستن؟؟

پاسخ: چون پست شما مرتبط با این تاپیک بود؛ ادغامش کردم.

اون علائم اضافی نیستند و به اونها تگ یا علائم BB-Code یا کدهای مخصوص انجمن‌ها می‌گیم. برای اطلاعات بیشتر در بخش راهنما:
http://forum.rpsiran.ir/misc.php?action=help&hid=7

اندازه و نوع قلم در بخش ادیتور فعال هستند؛ اما بهتره اندازه‌ها رو تغییر ندیم تا مشکلی در خصوص مطالعه‌ی کاربران پیش نیاد و یکنواختی و استاندارد متون حفظ بشه.

*****************************************

دلیلی داشت که شما تاپیک افراد انلاین رو برداشتی؟؟؟؟؟به نظر میرسید برای اعضا خوب بود

پاسخ: خیلی از امکانات انجمن به صورت آزمایشی هستند و ممکنه به مرور زمان دستخوش تغییر و تحول بشه؛ از جمله امکان پرش به بخش‌های مختلف. این امکان رو به دلایل زیر لغو کردم:

1- سرعت بارگزاری بیشتر صفحات
2- اجتناب از موازی کاری
3- استفاده‌ی عمومی نداشت

در صفحه‌ی اصلی تمام انجمن‌ها در دسترس هستند و کاربر قادر هست در یک تب جداگانه به انجمن مورد نظر دسترسی داشته باشه. همچنین افراد آنلاین در پایین صفحه اصلی قابل مشاهده و با کلیک روی «[لیست کامل]» محل حضور هر کاربر مشخصه. برای مشاهده افراد آنلاین جدید، کافیه صفحه اصلی رو در تب جدا رفرش(نوسازی) کنید. البته بهتره لیست کامل افراد آنلاین رو (
http://forum.rpsiran.ir/online.php) در تب جداگانه داشته باشید؛ چرا که این صفحه به طور خودکار هر دقیقه رفرش می‌شه.
همچنین لینک‌های پیام خصوصی، کنترل پنل کاربر، جستجو و صفحه اصلی انجمن در بالای تمامی صفحات موجود هست.

***********************************************

لطفابفرمائید چرابعضی ازپستهای ارسالی من درتاپیکهای مختلف مثلاتبریک تولداقامهدی که به علت بسته بودن موضوع مجبورا درگپ وگفتگوارسال کردم را یا پاسخ یکی ازارسالهای مرضیه خانوم درموردهمراه که بنده نوشته بودم من دنبال همراه همیشگی هستم ،ونمونه های دیگر...چه ایرادی داشت که اقدام به حذف انهانمودید

پاسخ: جواب کلی من به شما «عدم دقت» هستش؛ برای مثال ما تاپیکی تحت عنوان «پیگیری وضعیت ارسال‌های کاربران - دلایل حذف، ویرایش و انتقال» داریم، اما جنابعالی این بحث رو در این تاپیک مطرح کردید. یا مثلاً تاپیکی تحت عنوان «دل‌نوشته‌های مذهبی» داریم و شما «یک تصویر بدون متن» در تاپیک گپ و گفت روزانه ارسال می‌کنید. با این حال پست شما به تاپیک مربوطه منتقل شد. همچنین پست شما در مورد تبریک به تاپیک مربوطه منتقل شد. در مورد همراه همیشگی هم بنده همچین پستی ندیدم.

به طور کلی هر پست می‌بایست در تاپیک مرتبط و یا انجمن مرتبط ارسال بشه و این مورد تاکنون بارها مطرح شده و خود شما که مدیریت انجمنی رو بر عهده دارید، می‌بایست این موارد رو مدنظر داشته باشید. در حال حاضر تا حد ممکن پست‌ها منتقل می‌شن و حذف نمی‌کنیم.

البته به زودی قوانین کلی انجمن‌ها تدوین می‌شه و جای هیج نگرانی و به قول شما سوء تفاهم باقی نمی‌ذاره.

******************************

چطورمیشه فایل پیوستی رودرباکس موردتظروزیرمطالب ونوشته هایاهرقسمت ازصفحه که مدنظرمونه قراربدیم؟؟

 

پاسخ: اگر دقت کنید پس از پیوست فایل و پیش از ارسال مطلب، دکمه‌ای با عنوان «افزودن به ارسال» وجود داره که کدی شبیه به (attachment=x) به شما می‌ده که با جابه‌جا کردن اون تکه کد قادر هستید پیوند پیوست رو به مکان دلخواه پست منتقل کنید.

اگر منظور شما صرفاً درج تصویر هست، لطفاً مراحل زیر رو دنبال کنید:

1) حصول URL تصویر
جهت درج تصویر در پست، ابتدا می‌بایست آدرس اینترنتی تصویر مورد نظر رو داشته باشید. چنانچه تصویر در کامپیوتر شما موجود هست؛ ابتدا باید تصویر مورد نظر رو دی یکی از وب‌سایت‌های مخصوص آپلود تصویر، آپلود کرده و آدرس اینترنتی یا URL تصویر رو حاصل کنید.
اگر تصویر در صفحات وب موجود هست، با کلیک راست روی تصویر و انتخاب گزینه‌ی Copy Image Location (در مرورگرهای مختلف متفاوت هست) آدرس اینترنتی تصویر رو به دست بیارید.

همچنین برخی از وب‌سایت‌هایی که امکان آپلود تصاویر رو به شما می‌دن، به صورت زیر هستند:
http://xum.ir
http://upcity.ir
http://uploadax.com
http://up.iranxm.com
http://axopic.com
http://upload.fapatogh.com
http://u4m.ir
http://uploadco.ir


2) درج تصویر در ادیتور
با کلیک بر روی آیکون درج تصویر (تصویر کوه و خورشید) و وارد کردن (Paste) آدرس اینترنتی تصویر، کدی داخل ادیتور ایجاد خواهد شد که با جابه‌جا کردنش، قادر هستید تصویر رو به منطقه‌ی دلخواه منتقل کنید. قطعه کد با [img] شروع و با [img/] تموم می‌شه و بین این دو آدرس قرار می‌گیره.

3) تنظیمات پیشرفته
با انتخاب قطعه کد درج تصویر و استفاده از آیکون‌های تراز، قادر هستید تراز عکس رو در وسط، راست و یا چپ تنظیم کنید. همچنین برای تنظیم اندازه‌ی تصویر در بخش باز شونده‌ی کد، اندازه رو درج می‌کنید، در این قسمت و به این شکل: [img=100x150] که عکس رو به سایز 100 در 150 پیکسل تغییر می‌ده.

4) مثال
آدرس اینترنتی تصویر آواتار شما به صورت
http://forum.rpsiran.ir/uploads/avatars/avatar_19.jpg هستش. درج این تصویر به ساده‌ترین شکل به صورت زیر هستش:

**************************************************

لطفا درمورد تاپیک هنرمندان بیشتر توضیح بدین که چطور باهاش کارکنیم .. مثلایه فایلی رومیخوایم ارسال کنیم؟؟

1- اگر فایل شما تصویری باشه، می‌تونید از طریق ادیتور پیشرفته که امکاناتی مثل درج آدرس اینترنتی؛ درج ایمیل و درج تصویر و... اقدام کنید. به این صورت که با کلیک روی آیکون تصویر کلیک کرده و آدرس عکس خودتون رو وارد کنید؛ البته واضح هست که قبلاً عکس مورد نظر رو از طریق وب‌سایت‌های آپلود تصاویر مثل http://xum.ir یا http://upcity.ir و مشابه اینها آپلود کرده باشید و آدرسش رو بدونید.

2- اگر فایل شما غیر تصویری باشه باز هم پس از آپلود فایل در وب‌سایت‌های مخصوص، لینک فایل رو به وسیله‌ی آیکون درج لینک در جعبه‌ی متن پست‌ها قرار بدید.

3- از طریق پیوست فایل به پست که در قسمت پایین ادیتور پیشرفته قرار داره قادر هستید هر فایلی رو از جمله عکس ضمیمه‌ی پست کنید؛ به این صورت که با کلیک روی دکمه‌ی Browse فایل مورد نظر رو انتخاب و روی دکمه‌ی «افزودن پیوست» کلیک می‌کنیم. البته توجه داشته باشید که در حال حاضر هر کاربر محدودیت پیوست با حجم 1 مگابایت رو داره.
**********************************************************

معما:در ابتدا می‌بایست طرح کامل و شسته رفته‌ای داشته باشید و پس از اون با دوستان مطرح کنید و ببینید آیا کسی مایل به مشارکت هست یا خیر؟ امتیازات و جایزه و... هر چه که مد نظر شماست می‌بایست در طرح مربوطه مشخص باشه. اگر قرار باشه بنده مسابقه‌ای جایزه‌دار رو طرح کنم، حتماً فکری برای جایزه‌اش هم می‌کنم!

این بحث چون به مسائل بهبود کیفی انجمن مربوط نمی‌شه، به بخش گفتگوی آزاد منتقل می‌کنم تا نظرات دوستان دیگر رو هم داشته باشید.


سلام داداش علی خسته نباشید

دوتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدی
1)میشه درباره مثلا(جداسازی ارسال‌ها (شماره شناسه ارسال: 782) با موضوع (شماره شناسه موضوع: 215)) توضیح بدین آخه مثلا این (شماره شناسه ارسال: 782) با کل ارسالای ما که 757 هست نمیخونه؟؟؟توضیح بدین ما هم بعدا حذف یا انتقال داشتیم قید کنیم که کدوم ارسال ذرو حذف یا انتقال دادیم.
2)آیا میزان آفزایش پست ها ، فایل ها و تاپیک ها تاثیر بر کاهش سرعت ما در جابجای بین تاپیک ها (اتاقها) داره؟؟؟؟؟

******جواب:اگر دقت کنید پایان آدرس تاپیک؛ مثل این تاپیک به صورت tid=37 هست. این شناسه‌ی تاپیک هست. همینطور اگه به بالا-چپ هر پست دقت کنید می‌بینید که ارسال # با شماره درج شده که در پایان لینکش چیزی شبیه به pid=858 هستش و این شناسه‌ی پست هست.

خیلی از تاپیک‌ها و پست‌ها حذف شدند؛ بنابراین شناسه‌ی جدیدترین پست همیشه از کل پست‌های انجمن بیشتره. نیازی به قید کردن شناسه یا توضیح نیست؛ تمامی اعمال مدیران درسیستم ذخیره می‌شه و ما به اون دسترسی داریم.
در مورد افزایش تاپیک‌ها هم خیر، تاثیری روی سرعت بازگذاری صفحات نداره، چون کاربران یا در حال مشاهده صفحه اصلی هستند، یا یک انجمن و یا یک تاپیک. تنها در مورد تاپیک‌ها این قضیه صدق می‌کنه که در صورتی که از تصاویر زیادی استفاده کنید با کندی سرعت لود تاپیک مربوطه مواجه خواهید شد.


من نمیتونم پست های نا مرتبط رو انتقال بدم میشه راهنمایی کنین؟

******جواب: انتقال موارد زیر ممکن هست و هر کدوم راه و روش‌های متفاوتی دارند که ممکنه چند مرحله‌ای باشه:

2- انتقال یک تاپیک
2- انتقال چند تاپیک
3- انتقال یک پست از یک تاپیک و تبدیل یه یک تاپیک مجزا
4- انتقال چند پست از یک تاپیک و تبدیل به تاپیک مجزا

اگر منظور شما مورد 4، یعنی «انتقال چند پست از یک تاپیک و تبدیل به تاپیک مجزا» هست، ابتدا می‌بایست پست‌ها جداسازی و سپس انتقال پیدا کنند. 2 راه برای جداسازی و سپس انتقال وجود داره:

راه اول) اگر پست‌ها در صفحات مختلف تاپیک هستند و حجم تاپیک صفحات زیادی نداره (حداکثر 10 صفحه)، مراحل زیر رو دنبال کنید:
1- از طریق انتخاب (گزینه‌های ناظم: » ارسال‌های موضوع) به محیط انتخاب پست‌ها وارد می‌شیم.
2- با انتخاب پست‌های انتخابی توسط چک باکس (مربع‌هایی که سمت راست هر پست وجود داره) پست‌های مورد نظر رو انتخاب و روی دکمه‌ی «جداسازی موضوع» کلیک می‌کنیم و پست‌های انتخابی در غالب یک تاپیک جداگانه در همون انجمن ساخته می‌شن.
3- با ورود به انجمن مربوطه تاپیک جدید ما با عنوان [برش] موجوده که با نگه داشتن دکمه‌ی ماوس روی عنوان تاپیک، عنوان مناسبی براش انتخاب می‌کنیم.
4- با انتخاب چک‌باکس‌هایی که در سمت چپ هر تاپیک وجود داره، تاپیک مورد نظر رو انتخاب و از بخش (مدیریت درونی موضوع: » انتقال موضوعات) وارد محیط انتقال می‌شیم.
5- در بخش «انجمن جدید» انجمن جدید رو انتخاب و روی دکمه‌ی «انتقال موضوعات» کلیک می‌کنیم.

راه دوم) اگر هدف شما جداسازی تنها یک پست و یا چند پست که صفحه‌ی جاری تاپیک قابل نمایش هستند، مراحل زیر رو دنبال کنید:
1- در قسمت بالا-چپ هر پست یک چک باکس (مربع‌هایی که سمت راست هر پست وجود داره) هست. پست یا پست‌های مورد نظر رو انتخاب و با انتخاب گزینه‌ی (مدیریت درونی ارسال‌ها: » جداسازی ارسال‌ها) و کلیک روی دکمه‌ی «برو» پست یا پست‌های انتخابی درغالب یک تاپیک در نظر می‌گیریم.
2- در فرم جدید، در بخش «عنوان جدید» عنوان تاپیک رو وارد و در بخش «انجمن جدید» انجمنی رو که قراره تاپیک جدید به اونجا منتقل بشه رو انتخاب کرده و روی دکمه‌ی «جدا سازی موضوع» کلیک می‌کنیم.


از هر راهی که تاپیک‌ها رو جداسازی و منتقل کردید، حالا یک تاپیک مجزا با عنوان مجزا و در انجمن دلخواه دارید.
توجه داشته باشید که خیلی از اعمال مدیریتی حساس و برگشت‌ناپذیر هستند. با جدا سازی/انتقال و یا ادغام و حذف موضوعات، ممکنه تاپیکی که چند ماه فعالیت کاربران رو به دوش می‌کشه، از بین بره. بنابراین شایسته هست ابتدا در بخش آزمایش اینگونه موارد رو تست بفرمایید.

یک تاپیک(گفتگوی آزاد)به تاپیک دیگه(مطالب جالب و خواندنی)انتقال دهم میشه رانمایی کنی؟

***********جواب: جهت ادغام یک یا چند پست، به هر حال می‌بایست مراحل جداسازی رو انجام بدید.
پس از جداسازی پست یا پست‌ها با یکی از دو روشی که عنوان شد، جهت ادغام دو تاپیک (که یک تاپیک اصلی که از قبل موجود بوده و تاپیک ثانوی که با جداسازی پست یا پست‌های نا مناسب ایجاد کردیم) مراحل زیر رو به کار بگیرید:

1- وارد تاپیک اصلی (که قبلاً موجود بوده) می‌شیم و از ابزارهای مدیریت (گزینه‌های ناظم: » ادغام موضوعات) رو انتخاب می‌کنیم.
2- در بخش «موضوعی که ادغام با آن صورت میگیرد» آدرس تاپیکی که با جداسازی حاصل کردیم رو وارد می‌کنیم (برای مثال آدرس تاپیک فعلی ما
http://forum.rpsiran.ir/showthread.php?tid=37 هستش) و با کلیک روی دکمه‌ی «ادغام موضوعات» کار رو تمام می‌کنیم.



بعضی از موضوعات را در انجمن علم وفناوری مثلا موضوع از تایپ نستعلیق لذت ببرید را منتقل کنم به بخش آموزش ادغام موضوع را انتخاب کردم ولی نشد لطفا راهنمایی فرمایید؟

******جواب: اگه منظور شما از بخش آموزش این تاپیک هست: http://forum.rpsiran.ir/showthread.php?tid=319 ، در همین پست قبلی توضیح دادم، اما منحصراً برای شما:

1- ابتدا وارد تاپیک آموزش بشید.
2- از بخش ابزارهای مدیریتی ابزار (گزینه‌های ناظم » ادغام موضوعات) رو انتخاب کنید.
3- در بخش «موضوعی که ادغام با آن صورت میگیرد:» آدرس تاپیک نستعلیق، یعنی
http://forum.rpsiran.ir/showthread.php?tid=239 رو وارد کنید.

برای به دست آوردن آدرس تاپیک، یا آدرس رو از آدرس بار مرورگر بردارید، یا اینکه با کلیک روی عنوان تاپیک Copy Link Location رو انتخاب کنید.
امیدوارم که این توضیحات براتون کارساز باشه.


نظر دهید نظر

*پست
Post به معنای ارسال و کوچکترین بخش تشکیل دهنده‌ی انجمن هستش که حتی یک تک پست مجزا می‌تونه یک تاپیک به حساب بیاد. هر ارسال کاربر در جعبه‌ی مستطیلی شکل یک پست نامیده می‌شه که مهمترین و حساس‌ترین قسمتی هست که یک مدیر باید به اون توجه داشته باشه. از غلط‌های املایی تا چیدمان پاراگراف و رنگ‌بندی و قالب‌بندی متون گرفته تا تشخیص استفاده یا عدم استفاده از شکلک‌ها و مدیریت پیوست‌ها و بررسی پست که در تاپیک مناسب ارسال شده باشه و همه و همه نیازمند مدیریت هستش. شناسه‌ی یک پست از بخش بالا-چپ پست و به صورت ارسال: x# و لینک شبیه به pid=x قابل حصول هست.

جهت مدیریت یک پست به چند محل توجه داشته باشید:
1) «مربع انتخاب» واقع در بخش بالا-چپ هر پست
2) «دکمه‌های مدیریت» واقع در بخش زیرین هر پست
3) «مدیریت درونی ارسال‌ها» واقع در بخش پایین-چپ تاپیک
4) «گزینه‌های ناظم» در قسمت پاییت مدیریت درونی ارسال‌ها

1) مربع انتخاب
جهت اعمال برخی از اهداف مدیریتی بر روی پست، می‌بایست پست/پست‌ها انتخاب بشن. بنابراین با کلیک بر روی مربع انتخاب پست، یک یا چند پست رو به حالت انتخاب در میاریم.


2) دکمه‌های مدیریت
این دکمه‌ها شامل موارد زیر هستند:
الف) دکمه‌ی ویرایش: [عکس: postbit_edit.gif] با کلیک روی این دکمه، 2 نوع حالت ویرایش پیش روی ماست:

  • ویرایش سریع: اگر ویرایش پست در حد تصحیح پاراگراف، غلط‌های املایی و جمله‌بندی هستش از این امکان استفاده می‌کنیم.
  •  

  • ویرایش کامل: اگر نیازمند امکانات پیشرفته، مثل تغییر حالت و رنگ متون، اضافه کردن لینک و تصویر هستیم، از این بخش عمل می‌کنیم.


ب) دکمه‌ی حذف: در صورتی که قصد حذف یک پست رو داشته باشیم، از این دکمه به شکل [عکس: postbit_delete.gif] هست استفاده می‌کنیم.
نکته‌ی بسیار مهم: چنانچه پستی رو که قصد حذف کردنش رو داشتید پست اول یا پست شروع کننده‌ی تاپیک بود، کل تاپیک حذف خواهد شد. پس در این مورد بسیار دقت کنید.

ج) دکمه‌ی اسپم(هرزنامه): [عکس: postbit_spam.gif] زمانی از این دکمه استفاده می‌کنیم که پست مورد نظر توسط یک ماشین ارسال شده باشه. در صورت استفاده از این دکمه، از ارسال کلیه‌ی پست‌های اینچنینی در آینده جلوگیری خواهد شد. بهتره از این دکمه استفاده نکنید و تشخیص اسپم رو به مدیران ارشد واگذار کنید.


3) مدیریت درونی ارسال‌ها
این قسمت شامل موارد زیر هست:
الف) حذف ارسال‌ها
ب) ادغام ارسال‌ها
پ) جداسازی ارسال‌ها
ت) تایید ارسال‌ها
ث) عدم تایید ارسال‌ها

جهت انجام هر یک از اعمال فوق، ابتدا توسط مربع انتخاب، پست/پست‌های مورد نظر را انتخاب کرده و پس از انتخاب عمل مورد نظر (موارد الف تا ث) سپس روی دکمه‌ی «برو» کلیک می‌کنیم. تعداد پست‌های انتخاب شده روی دکمه‌ی «برو» درج می‌شود. همچنین با کلیک روی دکمه‌ی «پاک کن» پست/پست‌های انتخابی، از حالت انتخاب خارج می‌شوند. حالا به تشریح هر یک از موارد «مدیریت درونی ارسال‌ها» می‌پردازیم:

الف) حذف ارسال‌ها
همانطور که از عنوان این گزینه مشخصه، از این گزینه برای حذف پست/پست‌های انتخاب شده استفاده می‌کنیم. نکته‌ی مهم اینه که اگر اقدام به حذف اولین پست تاپیک بکنید، کل تاپیک مربوطه حذف خواهد شد. از این ابزار بیشتر برای حذف چند پست استفاده می‌شه. برای حذف تنها یک پست می‌بایست از دکمه‌ی حذف استفاده کنید.

ب) ادغام ارسال‌ها
چنانچه دو پست پشت سر هم از یک کاربر موجود بود، جهت استانداردسازی و لود سریع‌تر تاپیک از این گزینه استفاده می‌کنیم. به طور کلی شایسته هست پست‌های یک کاربر مشخص با هم ادغام بشه و نه چند کاربر متفاوت. جهت استفاده از این امکان، می‌بایست حداقل 2 پست رو جهت ادغام انتخاب کنید و سپس روی دکمه‌ی «برو» کلیک کنید. چنانچه در بخش «جدا کننده ارسال‌ها» خط افقی رو انتخاب کنید، ارسال‌ها توسط یک خط افقی و اگر خط جدید رو انتخاب کنید، ارسال‌ها بدون خط افقی در غالب یک پست با هم ترکیب خواهند شد.

پ) جداسازی ارسال‌ها
با استفاده از این ابزار قادر هستیم یک یا چند پست رو در قالب یک تاپیک مجزا در انجمن جاری جداسازی کنیم. این ابزار یکی از ابزارهای پر کاربرد مدیریت به حساب میاد و به منظور جدا کردن پست/پست‌های غیر مرتبط به تاپیک فعلی استفاده می‌شه؛ البته اکثراً بعد از انجام جداسازی، می‌بایست تاپیک جدید رو با تاپیک موجود متناظر ادغام کنید.
پس از انتخاب پست یا پست‌های غیر مرتبط به موضوع و اعمال ابزار «جداسازی ارسال‌ها» با کلیک روی دکمه‌ی «برو» با دو بخش زیر روبرو می‌شیم:
عنوان جدید: در صورت تمایل قادر هستید برای تاپیک جدیدی که از جداسازی پست/پست‌های منتخب ایجاد بشه، نام جدیدی وارد کنید. اگر قصد شما ادغام تاپیک جدید با تاپیک دیگری هست، نیازی به تخصیص عنوان جدید نیست.
انجمن جدید: اگر قصد دارید در حین جداسازی پست‌ها، عمل انتقال رو هم انجام بدید، از این بخش انجمن جدیدی رو انتخاب کنید؛ وگرنه تاپیک جدید در همین انجمن جاری جداسازی و ایجاد خواهد شد.
در نهایت جهت تایید عملیات، روی دکمه‌ی «جداسازی موضوع» کلیک می‌کنیم.

ت) تایید ارسال‌ها
در صورتی که یک پست در حالت عدم تایید قرار داشت، توسط این ابزار ارسال رو تایید کرده و برای عموم قابل نمایش در خواهد آمد.

ث) عدم تایید ارسال‌ها
در صورتی که قصد داشته باشیم یک پست به طور موقت از دید اعضاء مخفی بمونه، از این ابزار استفاده می‌کنیم. پست‌های تایید نشده با زمینه‌ی قرمز متمایز هستند.


4) گزینه‌های ناظم
اگر خاطرتون باشه در پست قبلی که به « مبحث مدیریت تاپیک» مربوط بود در مورد اکثر ابزارهای این بخش صحبت کردیم و تنها 3 مورد که به مدیریت پست‌ها مربوط می‌شد باقی موند که به شرح زیر هستند:

الف) حذف ارسال‌های انتخابی
چنانچه جهت حذف پست‌ها، نیازمند دسترسی به تمامی پست‌های یک تاپیک باشیم، از این گزینه استفاده می‌کنیم. با انتخاب این گزینه به محیط انتخاب پست‌ها جهت حذف وارد می‌شیم. در این محیط پس از انتخاب پست‌های مورد نظر توسط مربع انتخاب که در سمت راست هر پست موجود هست؛ قادر هستید با کلیک بر روی دکمه‌ی «حذف ارسال‌های انتخابی» پست‌های مورد نظر رو حذف کنیم. توجه داشته باشید که از این ابزار برای تاپیک‌هایی که پست‌های بسیار زیادی دارند (مثل گپ و گفت روزانه) استفاده نمی‌کنیم. این ابزار مانند ابزار (مدیریت درونی ارسال‌ها » حذف ارسال‌ها) عمل می‌کنه، با این تفاوت که امکان دسترسی به تمامی پست‌های یک تاپیک جهت انتخاب و سپس حذف وجود داره. تفاوت دیگر این ابزار با دیگر ابزارهای حذف پست اینه که در صورت حذف اولین پست تاپیک، کل تاپیک حذف نمی‌شه.

ب) جداسازی ارسال‌های موضوع
اگر مقصود ما جداسازی چندین ارسال از صفحات مختلف تاپیک فعلی در غالب یک تاپیک باشه، از این ابزار استفاده می‌کنیم. توسط این ابزار قادر هستیم پست/پست‌های مورد نظر رو در غالب تاپیک جدید جداسازی و ادغام کنیم. پس از انتخاب این گزینه وارد محیط انتخاب تمامی پست‌های تاپیک شده و انتخاب پست/پست‌ها توسط مربع‌های انتخاب که در سمت راست پست‌ها قرار داره، امکان‌پذیره. پس از انتخاب پست‌هایی که قصد جداسازی و ادغام در غالب یک تاپیک داریم؛ با کلیک روی دکمه‌ی «جداسازی موضوع» عمل مورد نظر رو اعمال می‌کنیم. در محیط انتخاب پست‌ها جهت جداسازی با 2 بخش روبرو هستیم:
1- عنوان جدید: در صورت تمایل عنوان جدیدی برای تاپیک جدید تعیین می‌کنیم.
2- انجمن جدید: اگر قصد داریم ایجاد تاپیک جدید در انجمن فعلی صورت بگیره، این گزینه رو بدون تغییر باقی گذاشته و در صورت تمایل انجمن دیگری رو جهت ایجاد تاپیک جدید، انتخاب می‌کنیم. با انتخاب انجمن دیگر، در حقیقت عمل انتقال پست‌ها در غالب تاپیک جدید رو انجام دادیم.
کارکرد این بخش شبیه به ابزار (مدیریت درونی ارسال‌ها » جداسازی ارسال‌ها) هستش، با این تفاوت که امکان دسترسی به تمامی پست‌های یک تاپیک جهت انتخاب و سپس جداسازی وجود داره.

ج) ادغام ارسال‌های انتخابی
به وسیله‌ی این ابزار مدیریتی، پست‌های مورد نظر رو با هم ادغام می‌کنیم. توجه داشته باشید که پست‌هایی که با این ابزار انتخاب مورد ادغام قرار می‌گیرند، می‌بایست مربوط به یک نویسنده باشند. توضیحات این ابزار دقیقاً مشابه ابزار (مدیریت درونی ارسال‌ها » ادغام ارسال‌ها) هستش، با این تفاوت که با به‌کارگیری این ابزار وارد محیط انتخاب شده و دسترسی به تمامی پست‌های تاپیک به جهت انتخاب و ادغام میسر هست. ادغام پست‌ها در قدیمی‌ترین پست کاربر صورت می‌گیره.

آموزش به‌کارگیری ابزارهای مدیریتی در اینجا به پایان می‌رسه، امیدوارم که برای مدیران این انجمن مفید بوده باشه. چنانچه به مشکل یا سوالی برخوردید، در تاپیک «
راهنمایی در خصوص ابزارهای مدیریتی» در خدمتتون هستم.

 

 


نظر دهید نظر

آدرس شناسی
اگر به آدرس‌ها دقت کنید اعدادی رو می‌بینید که در کنار عبارت fid و tid و pid به همراه کاراتر = نشستند. حرف F مخفف Forum به معنای انجمن هستش. T مخفف Thread به معنای «ریسمان» هست. مثل نخ آویزان یا مثلاً نردبانی که از هلیکوپتر به پایین باز می‌شه. منظور از این اصطلاح همان تاپیک‌ها هستند که از بالا به پایین به مرور زمان با ارسال‌های جدید، حالت نزولی دارند. حرف P هم مخفف Post و یا هر کدام از ارسال‌ها هست که در جعبه‌ی مستطیل شکل در غالب یک مطلب، جای گرفته. ID هم مخفف Identity به معنی شناسه هست. بنابراین؛عدد روبروی fid شناسه‌ی انجمن، عدد متناظر با tid شناسه‌ی تاپیک و عدد pid شناسه‌ی پست هستش. پس با نگاه کردن به آدرس می‌شه تشخیص داد که صفحه‌ی مورد نظر در چه مرحله و یا موقعیتی قرار داره.

انجمن
با ورود به یک انجمن آدرس به صورت fid=x هست و در اون صفحه تاپیک‌ها قابل مشاهده هستند. جهت مدیریت می‌بایست به موارد زیر توجه داشته باشید:
1) عناوین تاپیک‌ها
2) مربع‌های انتخاب (چک باکس) در منتهاالیه سمت چپ هر تاپیک.
3) بخش «مدیریت درونی موضوع» در پایین-چپ صفحه هر انجمن

1) عناوین تاپیک‌ها
عنوان تاپیک می‌بایست واضح و چکیده‌ای از متن تاپیک باشد. جهت تغییر عنوان تاپیک از بخش انجمن، روی عنوان تاپیک مورد نظر کلیک، و چند ثانیه نگه دارید تا قابل ویرایش بشه. سپس عنوان بهتری رو وارد و روی قسمت‌های خالی صفحه کلیک کنید.

2) مربع‌های انتخاب
جهت انتخاب و انجام اعمال مدیریتی بر روی یک یا چند تاپیک، با کلیک روی مربع‌های انتخاب، تاپیک/تاپیک‌های مورد نظر رو انتخاب کرده تا ردیف تاپیک/تاپیک‌ها به رنگ زرد دربیان.

3) مدیریت درونی موضوع
این قسمت شامل موارد زیر هستش:
الف) مدیریت تاخیری
ب) بستن موضوعات
پ) باز کردن موضوعات
ت) سنجاق کردن موضوعات
ث) برداشتن سنجاق از موضوعات
ج) حذف موضوعات
چ) انتقال موضوعات
ح) تایید موضوعات
خ) عدم تایید موضوعات

جهت انجام هر یک از اعمال فوق، ابتدا توسط مربع انتخاب، تاپیک/تاپیک‌های مورد نظر را انتخاب کرده و پس از انتخاب عمل مورد نظر (موارد الف تا خ) سپس روی دکمه‌ی «برو» کلیک می‌کنیم. تعداد تاپیک‌های انتخاب شده روی دکمه‌ی «برو» درج می‌شود. همچنین با کلیک روی دکمه‌ی «پاک کن» تاپیک/تاپیک‌های انتخابی، از حالت انتخاب خارج می‌شوند. حالا به تشریح هر یک از موارد «مدیریت درونی موضوع» می‌پردازیم:

الف) مدیریت تاخیری
با انتخاب این گزینه قادر هستیم اعمال مدیریتی رو به یک یا چند روز آینده موکول کنیم. به این صورت که عمل مورد نظر (موارد ب تا خ) روی تاپیک در روزهای آینده به طورخودکار اتفاق بی‌افته، برای مثال مسابقه‌ای ترتیب دادیم که مهلت شرکت تا 5 روز آینده هست و با تنظیم عملیات «بستن موضوع» و تخصیص روز به عدد 5، پس از 5 روز خودبه‌خود تاپیک بسته و عملاً از ارسال مطلب جدید توسط کاربران جلوگیری خواهد شد. برای روشن شدن موارد دیگر عملیات مدیریتی تاخیری، لطفاً بندهای ب تا خ رو مطالعه بفرمایید.

ب) بستن موضوعات
زمانی از این ابزار استفاده می‌کنیم که تاریخ انقضای تاپیک به سر رسیده و یا به طور کلی کاربران عادی «نباید» در این تاپیک مطلب ارسال کنند. با اعمال این گزینه، تاپیک مورد نظر قفل می‌شه.

پ) باز کردن موضوعات
جهت باز کردن تاپیکی که قبلاً قفل شده، این گزینه رو اعمال می‌کنیم.

ت) سنجاق کردن موضوعات
تاپیک‌هایی که مهم‌تر از بقیه هستند رو با اعمال این گزینه ی مدیریتی به بالاترین بخش انجمن(لیست تاپیک‌ها) و در بخش مجزای «موضوعات سنجاق‌شده» هدایت می‌کنیم.

ث) برداشتن سنجاق از موضوعات
با انتخاب این گزینه، موضوعاتی که قبلاً مهم تلقی شدند، به صورت تاپیک عادی در آمده و در بخش «موضوعات معمولی» قرار می‌گیرند.

ج) حذف موضوعات
با انتخاب این عمل مدیریتی، تاپیک/تاپیک‌های منتخب به طور کامل از انجمن حذف شده و غیر قابل بازگشت می‌باشد. بنابراین شایسته هست در انتخاب این گزینه دقت کنید و از عمل حذف برای تاپیک‌های واقعاً بی‌اهمیت استفاده کنید.

چ) انتقال موضوعات
جهت انتقال یک یا چند تاپیک به انجمنی دیگر، از این گزینه استفاده می‌کنیم. پس از انتخاب تاپیک/تاپیک‌ها و ثبت انتقال توسط دکمه‌ی «برو» در صفحه‌ی جدید، از بخش «انجمن جدید»، انجمنی که قرار هست تاپیک/تاپیک‌ها به اون بخش انتقال پیدا کنند رو انتخاب، و با کلیک روی دکمه‌ی «انتقال موضوعات» عملیات رو تایید می‌کنیم.

ح) تایید موضوعات
پست‌های تایید نشده از دید عموم مخفی و با زمینه‌ی قرمز رنگ قابل تمایز هستند. تاپیک‌های تایید نشده با استفاده از این گزینه تایید و همانند یک تاپیک عادی برای عموم قابل مشاهده می‌شوند.

خ) عدم تایید موضوعات
چنانچه قصد حذف تاپیکی رو نداشته باشیم و قصد داریم تاپیک موقتاً غیر فعال بشه، از این گزینه استفاده می‌کنیم. با عدم تایید تاپیک، تاپیک مربوطه تا زمان تایید، از دید اعضاء مخفی و غیر قابل نمایش باقی خواهد ماند.

به طور کلی جهت تغییر عناوین تاپیک‌ها و مدیریت گروهی تاپیک‌ها از بخش انجمن اقدام می‌کنیم، در غیر این‌صورت شایسته هست از ابزارهای مدیریتی درونی خود تاپیک استفاده کنید. در پست بعدی با آموزشی در این خصوص در خدمت شما خواهم بود.


تاپیک
صفحه‌ای که در حال حاضر در اون حضور دارید یک «تاپیک» هست و اگر به آدرس این صفحه در مرورگر دقت کنید، tid با شناسه‌ی 260 براتون مسجل می‌شه. تاپیک‌ها موضوعات اصلی انجمن‌ها هستند که ممکنه به صورت تکی، مجموعه‌ای از مطالب مرتبط و یا یک مطلب اصلی+نظرات اعضاء باشند. جهت مدیریت یک تاپیک می‌بایست به بخش «گزینه‌های ناظم» واقع در پایین-چپ تاپیک توجه داشته باشید. گزینه‌های مدیریت تاپیک «گزینه‌های ناظم» از این قرارند:

الف) مدیریت تاخیری
ب) ویرایش/نمایش یادداشت‌های موضوع
پ) باز/بسته کردن موضوع
ت) حذف موضوع
ث) حذف ارسال‌های انتخابی
ج) انتقال/تکثیر موضوع
چ) سنجاق/بدون سنجاق کردن موضوع
ح) جداسازی ارسال‌های موضوع
خ) ادغام موضوعات
د) ادغام ارسال‌های انتخابی
ذ) حذف ارجاعات
ر) حذف تمام اشتراکات
ز) تایید/عدم تایید موضوع

در صورتی که هدف ما مدیریت تنها یک تاپیک هست، پس از ورود به تاپیک مورد نظر از این ابزارها استفادی می‌کنیم. جهت تایید برخی از ابزارها، می‌بایست روی دکمه‌ی «برو» کلیک کنیم. توضیحات هر یک از اعمال فوق به صورت زیر هست:

الف) مدیریت تاخیری
در قسمت قبلی «انجمن» کاملاً توضیح داده شده.

ب) ویرایش/نمایش یادداشت‌های موضوع
با انتخاب این گزینه، به 3 قسمت مختلف دسترسی داریم:
1- ویرایش کننده یادداشت‌های موضوع: اگر مدیران راجع به تاپیک مربوطه توضیح مدیریتی دارند، جهت اطلاع دیگر مدیران در این بخش در مورد تاپیک جاری، یادداشتی درج می‌کنند. این بخش استفاده‌ی خاصی نداره و تقریباً بی‌کاربرد هستش.
2- لاگ‌های ناظم (نمایش 20 اقدام اخیر): 20 اقدام اخیری که مدیران در مورد این تاپیک انجام دادند در این بخش قابل مشاهده هست، اقداماتی از قبیل ویرایش، انتقال، تایید یا عدم تایید، باز یا بسته شدن تاپیک و...
3- صف مدیریت تاخیری: اگر توسط ابزار «مدیریت تاخیری» عملیاتی ثبت شده باشه، اطلاعات مدیریت تاخیری از این بخش قابل مشاهده هست.

پ) باز/بسته کردن موضوع
با انتخاب این گزینه مدیریتی در صورت باز بودن تاپیک، تاپیک بسته(قفل)؛ و در صورت بسته بودن تاپیک، تاپیک باز خواهد شد. در صورت قفل بودن تاپیک، کاربران قادر به ارسال مطلب در تاپیک مربوطه نیستند.

ت) حذف موضوع
با انتخاب این عمل مدیریتی، تاپیک جاری به طور کامل از انجمن حذف شده و غیر قابل بازگشت می‌باشد. بنابراین شایسته هست در انتخاب این گزینه دقت کنید و از عمل حذف برای تاپیک‌های واقعاً بی‌اهمیت استفاده کنید.

ث) حذف ارسال‌های انتخابی
این گزینه به مدیریت «پست»ها مربوطه، بنابراین در بخش بعدی به این عمل مدیریتی خواهم پرداخت.

ج) انتقال/تکثیر موضوع
در صورتی که قصد منتقل نمودن تاپیک جاری و یا کپی کردن تاپیک جاری به انجمنی دیگر رو داشته باشیم، از این گزینه استفاده می‌کنیم. پس از انتخاب این گزینه با موارد زیر روبرو خواهیم شد:
1- انجمن جدید: از این قسمت انجمنی که قصد انتقال یا تکثیر تاپیک فعلی رو داریم، انتخاب می‌کنیم.
2- شیوه: از این بخش گزینه‌ی هدف رو انتخاب می‌کنیم.

  • چنانچه قصد ما انتقال موضوع باشه(که ٪99 موارد همین‌طور هست) گزینه‌ی «انتقال موضوع» رو انتخاب می‌کنیم.
  • در صورتی‌که هدف ما کپی کامل از تاپیک مورد نظر باشه (که در برخی موارد خاص استفاده می‌شه) گزینه‌ی « تکثیر موضوع در یک انجمن جدید» رو انتخاب می‌کنیم.
  •  

  • در صورتی که قصد داریم تاپیک انتقال پیدا کنه با این امکان که لینکی از موضوع در انجمن مبدا به بخش منتقل شده باقی بمونه، با تخصیص تعداد روزها، گزینه‌ی «انتقال موضوع و باقی ماندن لینک انتقال دهنده در محل قبلی» رو انتخاب می‌کنیم(بهتره به دلیل حفظ نظم انجمن و گیج نشدن کاربران از این گزینه استفاده نکنیم و حداقل مدت زمان تعیین کنیم).
چ) سنجاق/بدون سنجاق کردن موضوع
در صورت سنجاق شده(مهم) بودن تاپیک، تاپیک مورد نظر بدون سنجاق؛ و در صورت غیر سنجاق شده(معمولی) بودن تاپیک، تاپیک جاری سنجاق شده(مهم) در نظر گرفته می‌شه.

ح) جداسازی ارسال‌های موضوع
این گزینه به مدیریت «پست»ها مربوطه، بنابراین در بخش بعدی به این عمل مدیریتی خواهم پرداخت.

خ) ادغام موضوعات
در صورت نیاز به ادغام دو تاپیک متناظر که موضوعی مشابه دارند، از این ابزار جهت ترکیب آن 2 تاپیک استفاده می‌کنیم. پس از انتخاب این گزینه، با دو بخش زیر روبرو هستیم:
1- عنوان جدید: چنانچه قصد دارید نام تاپیک جدید ترکیبی رو عوض کنید و یا نام درست رو تخصیص بدید، در این بخش عنوان تاپیک رو مشخص می‌کنیم.
2- موضوعی که ادغام با آن صورت میگیرد: در این قسمت آدرس تاپیک ثانویه که قرار هست با تاپیک فعلی ادغام بشه رو وارد می‌کنیم. آدرس‌های تاپیک‌های این انجمن معمولاً به صورت
http://forum.rpsiran.ir/showthread.php?tid=x هستند که به جای «x» شناسه‌ی تاپیک جایگزین می‌شه.

نکته: جهت ادغام تاپیک‌ها بهتره از طریق تاپیک اصلی ادغام رو انجام بدیم تا نیازی به وارد کردن عنوان جدید برای تاپیک نباشه.

د) ادغام ارسال‌های انتخابی
این گزینه به مدیریت «پست»ها مربوطه، بنابراین در بخش بعدی به این عمل مدیریتی خواهم پرداخت.

ذ) حذف ارجاعات
چنانچه در زمان انتقال موضوع (بند ج مورد 2) از تاپیک فعلی یک ارجاع(لینک انتقال دهنده) به جا گذاشته باشیم، با انتخاب این گزینه نسبت به حذف آن ارجاع، اقدام می‌کنیم.

ر) حذف تمام اشتراکات
اگر دقت کنید در تمام تاپیک‌ها در قسمت پایین-راست گزینه‌ای به نام «مشترک شدن در موضوع» وجود داره که کاربران با استفاده از این قابلیت قادر هستند در موضوع فعلی مشترک بشن که در زمان تغییر و تحول تاپیک، از طریق ایمیل اطلاع رسانی می‌شه. با انتخاب این گزینه اشتراک تمامی کاربران مشترک شده در تاپیک فعلی، لغو خواهد شد.

ز) تایید/عدم تایید موضوع
با انتخاب این عملیات در صورت تایید(عادی) بودن تاپیک مزبور، تاپیک به حالت «تایید نشده» و در غیر این‌صورت به حالت «تایید شده» در میاد. در خصوص تایید و عدم تایید یک تاپیک، در پست قبلی به طور کامل شرح داده شده.

تاکنون در مورد مدیریت تاپیک/تاپیک‌ها توضیحاتی ارائه شد؛ در ادامه با مدیریت پست/پست‌ها آمورش رو تکمیل می‌کنم.

 


 
Cataract surgery a plus for someone with dementia, study says
[عکس: 82412701119409626040.jpg]

به گزارش"انجمن آرپی، لبر و اشتارگارت در ایران"به نقل از سایت: neurodiagnosticdevices،در سر تا سر جهان روشهای درمانی متفاوتی برای درمان بیماری آرپی پیشنهاد شده است اما تا به امروز هیچ کدام نتایج محکم درمانی را گزارش نکرده اند.درمانهای پیشنهادی بر پایه ویتامین، دوری از نور شدید و استفاده از تحریکات الکتریکی است.درست است که بعضی از درمانها در کند کردن روند بیماری موفق بوده اند اما درمان واقعی برای این بیماری وجود ندارد. ارفیلو پلیزسینس و عده ای دیگر از پزشکان در کوبا عمری را صرف تحقیق در مورد بیماری آرپی کردند.این انگیزه از زمانی شروع شد که یکی از دوستان ارفیلو مبتلا به آرپی تشخیص داده شد و پزشک محلی به طور ساده به او گفت که درمانی برای او وجود ندارد و به طور تدریجی نابینا می شود.
پس از آن ارفیلو همراه با تیمی از پزشکان در مورد بیماری آرپی تحقیق نموده و تمامی درمانهای پیشنهادی را به طور موشکافانه ای بررسی نمودند.حتی روشهای درمانی جدید را در حیوانات آزمایشگاهی آزموده و نتایج آنرا به انسان تعمیم دادند.در این راستا به مسایل روانی توجه داشتند و از آنجاییکه تحت حمایت وزارت بهداشت و ارتش کوبا بودند تحقیقات خود را در بهترین مرکز شهر انجام دادند و تعداد زیادی از بیماران را تحت نظارت داشتند.
دهه ها مراقبت و تحقیق در مورد این بیماران منجر به ابداع روش ترکیبی درمان در این بیماران شد.نتایج نشان دهنده پیشرفت بیماری و بهبود بینایی پس از درمان بود بخصوص اگر اینکه درمان در مراحل اولیه بیماری و در سن جوانی انجام می شد.اساس این درمان بر پایه بهبود خون رسانی در ناحیه ماکولا شبکیه است،ایده آن بر این اعتقاد است که فتورسپتورهایی که هنوز فعال هستند از بین نروند.ارفیلو چندین راه برای احیا دوباره آنها در نظر دارد شامل جراحی بافت دور شبکیه،درمان با ازن،تحریک تعادل یونی-الکتریکی و دارو درمانی.

*مترجم: خانم دکتر ستاریان*

[تصویر: 199035jskdaz1rdu.gif]***قابل توجه تمامی بازدیدکنندگان وبسایت***[تصویر: 199035jskdaz1rdu.gif]

 

باسلام و درود، به اطلاع همه ی عزیزان و دوستان می رسانم که به دلیل ارتقاء سایت،آدرس سایت تغییر و جهت ورود به انجمن جدید روی لینک ذیل کلیک نمایید در صورت هرگونه سوال و مشکلی و اطلاع داشتن در مورد آخرین نتایج  تحقیقات درمان بیماری آرپی، با *تلفن:09389502752 مدیریت سایت،تماس حاصل فرمایید.

 

http://forum.rpsiran.ir/member.php?action=register

 

"با تشکر:محسن سروش"

 


 

 

نخستین بنیاد ایرانی بیماران نادر در جهان راه‌اندازی می‌شود

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از تسنیم،مدیرعامل بنیاد بیماران نادر از راه‌اندازی نخستین بنیاد ایرانی بیماران نادر در جهان در خردادماه امسال در کشور آلمان خبر داد.علی داودیان با اشاره به راه‌اندازی نخستین بنیاد ایرانی بیماران نادر در جهان اظهار داشت:نخستین شعبه بین‌المللی بنیاد بیماران نادر ایران در خردادماه امسال در شهر دوسلدورف آلمان راه‌اندازی می‌شود.وی ادامه داد:راه‌اندازی شعبه بین‌المللی بنیاد بیماران نادر ایران در آلمان برای ارائه خدمات متعدد حوزه سلامت به ایرانیان مقیم این کشور خواهد بود.همچنین می‌توانیم در این راستا برای تبادلات فعالیت‌های تحقیقاتی در عرصه‌های پزشکی با نهادهای علمی آلمان و اروپا همکاری کنیم.مدیرعامل بنیاد بیماران نادر تصریح کرد:بنیاد بیماران نادر در حاضر شعبات متعددی در استانهای مختلف کشور دارد و بر این اساس در تلاشیم تا همکاری مستمری با بهزیستی استان البرز نیز برقرار کنیم که در این راستا طی 15 روز آینده با همکاری استانداری البرز و بهزیستی این استان در جهت گسترش فعالیت‌های بنیاد بیماران نادر اقدام خواهیم کرد.داودیان خاطرنشان کرد:همکاری بنیاد بیماران نادر با بهزیستی البرز برای ارائه خدمات رایگان تشخیصی به بیماران نادر این استان صورت می‌پذیرد و امیدواریم بتوانیم با همکاری بهزیستی ارائه خدمات حوزه سلامت به این گروه از بیماران نیازمند گسترش یابد.

 

 

[تصویر: 199035jskdaz1rdu.gif]***قابل توجه تمامی بازدیدکنندگان وبسایت***[تصویر: 199035jskdaz1rdu.gif]

 

باسلام و درود، به اطلاع همه ی عزیزان و دوستان می رسانم که به دلیل ارتقاء سایت،آدرس سایت تغییر و جهت ورود به انجمن جدید روی لینک ذیل کلیک نمایید در صورت هرگونه سوال و مشکلی و اطلاع داشتن در مورد آخرین نتایج  تحقیقات درمان بیماری آرپی، با *تلفن:09389502752 مدیریت سایت،تماس حاصل فرمایید.

http://forum.rpsiran.ir/member.php?action=register

 

"با تشکر:محسن سروش"


۷۰

میلیون نفر با «آب‌سیاه» درگیرند

یک متخصص بیماری‌های چشم از ابتلای بسیاری از افراد جهان به بیماری«آب‌سیاه»خبر داد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا،محمود حق پرست متخصص بیماری‌های چشم اظهار داشت:آب سیاه یا گلوکوم یکی از مشکلات شایع چشمی در جهان است که بسیاری از افراد را در سراسر دنیا گرفتار کرده است.وی گفت:آب سیاه زمانی اتفاق می‌افتد که به دلیل خارج نشدن مایع زلالیه، فشار داخل چشم بالا می‌رود و در نتیجه عصب بینایی دچار آسیب می‌شود.حق پرست با بیان اینکه گلوکوم یکی از خطرناک‌ترین انواع بیماری‌های چشم است،تصریح کرد:گلوکوم یا آب سیاه در مراحل ابتدایی هیچگونه علامتی ندارد و فرد مبتلا هنگامی متوجه بیماری خود می‌شود که رشته‌های عصب بینایی کاملا یا تا حد بسیار زیادی از بین رفته و دید به شدت کاهش یافته است.وی با اشاره به آمار بسیار بالای ابتلا به آب سیاه در جهان، گفت:براساس آمارهای جهانی، حدود 70 میلیون نفر در سراسر دنیا گرفتار آب سیاه هستند که تعداد قابل ملاحظه‌ای از آنها از بیماری خود آگاه نیستند.حق پرست یادآور شد:آمار‌ها نشان می‌دهند که موارد بیماری آب سیاه در جهان در طی سالهای اخیر به شدت افزایش یافته و نگرانی‌های زادی را ه وجود آورده است.

[تصویر: 199035jskdaz1rdu.gif]***قابل توجه تمامی بازدیدکنندگان وبسایت***[تصویر: 199035jskdaz1rdu.gif] 

باسلام و درود، به اطلاع همه ی عزیزان و دوستان می رسانم که به دلیل ارتقاء سایت،آدرس سایت تغییر و جهت ورود به انجمن جدید روی لینک ذیل کلیک نمایید در صورت هرگونه سوال و مشکلی و اطلاع داشتن در مورد آخرین نتایج  تحقیقات درمان بیماری آرپی، با *تلفن:09389502752 مدیریت سایت،تماس حاصل فرمایید.

http://forum.rpsiran.ir/member.php?action=register

  

"با تشکر: محــسـن سـروش"


 

التهابات چشمی مهمترین تهدید برای بینایی است


بیست و دومین همایش ملی سالانه گروه چشم پزشکی روز سه شنبه در محل هتل بین المللی شیراز گشایش یافت که دبیر علمی این همایش،التهابات چشمی را مهمترین تهدید برای تخریب و وارد آمدن آسیب به چشم و بینایی دانست.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازایرنا،منصور رحیمی افزود:رماتیسم،تاثیر و عوارض برخی داروها از جمله داروهای کورتون،الگوی نامناسب تغذیه از جمله مصرف بی رویه فست فودها از جمله عواملی است که می تواند به التهاب چشمی منجر شود.وی گفت:مصرف گوشت خام،همبرگر خام و فست فودهایی که بدرستی طبخ نشده است در جامعه ما می تواند تهدید جدی برای سلامت چشم و ایجاد التهاب درون شبکیه باشد.این پزشک متخصص گفت:توکسوپلاسما که نوعی عارضه چشمی ناشی از...



 

مصرف زیاد مواد قندی خطر"آب مروارید"را تا دو برابر افزایش می‌دهد

برخی از بررسی‌ها نشان می‌دهند که مصرف زیاد و بی‌رویه مواد قندی،می‌تواند خطر ابتلا به آب مروارید را به ویژه در سنین بالای ۵۰ سال تا دو برابر افزایش دهد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران،حسین اسلامیان متخصص بیماری‌های چشم اظهار داشت:آب مروارید یا کاتاراکت بیماری چشمی بسیار شایع در سنین پس از ۵۰سال است که در آن عدسی چشم دچار کدورت می‌شود.وی افزود:ضربه،قرارگرفتن در معرض تابش مستقیم نور خورشید،مصرف برخی از دارو‌ها و افزایش سن ازمهم‌ترین دلایل کدر شدن عدسی چشم است.اسلامیان تاکید کرد:برخی از بررسی‌ها نشان می‌دهند که مصرف زیاد و بی‌رویه مواد قندی،می‌تواند خطر ابتلا به آب مروارید را به ویژه در سنین بالای ۵۰ سال تا دو برابر افزایش دهد.وی یادآور شد:علاوه بر مصرف بیش از اندازه مواد قندی،مصرف کورتون‌ها و وارد شدن ضربه نیز می‌تواند موجب افزایش خطر ابتلا به آب مروارید شده که این نوع آب مروارید‌ها می‌توانند به سرعت موجب کاهش دید شوند.اسلامیان با اشاره به اهمیت پیشگیری از آب مروارید،تصریح کرد:معاینه منظم چشم هر یک یا دو سال در افراد کمتر از ۵۰سال و معاینه هر شش ماه یکبار در افراد بالای ۵۰ سال،بسیار مهم بوده و می‌تواند به تشخیص به موقع آب مروارید و درمان مناسب آن کمک زیادی کند.

 

روش منحصربه فرد چینیها برای عینکی نشدن
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از عرش نیوز،چینی ها برای جلوگیری از ضعیف شدن چشم کودکان روش جالبی را سر کلاسها ابداع کرده اند.

 


plaatje van een duifplaatje van een duif

  گرچه شب تاریک است دِل قوی دار سَحر نزدیک است

ناشنــــــــــوا باش ....

      وقتی همه از محال بودن
                           آرزوهایت سخن می گویند.

 


فرخنده ایام اعیاد شعبانیه برعاشقان، خجسته و میمون باد التماس دعا
عرض سلام و ادب و احترام خدمت داداش علیرضای دلاور عزیز داداش از طرف خودم و مدیریت انجمن فرارسیدن روز جانباز را به شما تبریک عرض میکنیم و برای شما وهمه جانبازان دفاع مقدس سلامتی و بهروزی را آرزو داریم.

 


http://www.khavaranshop.com/   خرید پستی از خاوران شاپhttp://www.khavaranshop.com/   خرید پستی از خاوران شاپ


  

شیراز میزبان بیست و دومین همایش سالانه گروه چشم پزشکی


به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران- تی یلم"بیست و دومین همایش سالانه گروه چشم پزشکی با حضور کارشناسان و متخصصانی از سراسر کشور روز سه شنبه در محل هتل شیراز در شهر شیراز برگزار می شود.دکتر منصور رحیمی دبیر علمی این همایش اظهار داشت:این همایش پذیرای 300 نفر از پژوهشگران چشم پزشکی است که به بحث پیرامون موضوع التهابات چشمی می پردازند.وی ادامه داد:به دلیل نقش برجسته استان فارس در حوزه علوم پزشکی در حاشیه این همایش در شیراز از دستاوردهای علمی مرکز تحقیقات چشم پزشکی پوستچی شیراز رونمایی خواهد شد.دکتر رحیمی خاطر نشان کرد:همچنین جدیدترین داروها و روشهای درمانی و تکنیک های جراحی توسط شرکت های فعال در این حوزه در معرض دید علاقه مندان قرار خواهد گرفت.بیست و دومین همایش سالانه گروه چشم پزشکی تا 25 اردیبهشت ماه در شیراز ادامه دارد.


  

روشی جدید در درمان دیابت

نرخ دیابت در ایالات متحده ظرف دهه گذشته تقریبا دو برابر شده است و تقریبا 26 میلیون آمریکایی بر مبنای نیاز درمانی و شدت بیماری برای دریافت درمان های مرسوم برای دیابت مورد طبقه بندی قرار گرفته اند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازsciencedaily،مطالعات مقدماتی که به وسیله محققین دانشگاه ایالت Wayne صورت گرفته است نشان داده است که عصاره پوست انگور دارای فعالیت مهارکنندگی روی هایپرگلیسمی است و می تواند به منظور مدیریت و درمان بیماری دیابت،فرآوری و استفاده شود.دکترKequanمی گوید:ما بسیار امیدوار هستیم که تحقیقات ما در نهایت منجر به ایجاد موفقیت آمیز یک مداخله تغذیه ای هدفمند و امن برای جلوگیری و درمان دیابت شود.این مطالعه اطلاعات پیش درمانگاهی مهمی را با توجه به مکانیسم های ضد دیابتی،کارایی زیستی و سالم بودن عصاره پوست انگور ارائه داد که موجب می شود این ماده غذایی مفید و کم قیمت بزودی برای درمان دیابت به عنوان یک برنامه غذایی توصیه شود.دیابت نوع 2 شایع ترین نوع دیابت است.در این بیماری بدن میزان کافی انسولین تولید نمی کند یا این که سلول ها به انسولین پاسخ نمی دهند.علاوه بر این برخی از گروه ها و نژادها مانند آفریقایی آمریکاییها،بومیان آمریکایی،لاتین ها و...نسبت به دیابت نوع 2 مستعد تر هستند.

 

رانندگان موظف به رعایت حق تقدم در محل‌های عبور نابینایان شدند

به گزارش"اجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از تسنیم؛رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت:در جلسه روز گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس،رانندگان موظف به رعایت حق تقدم محل‌های عبور نابینایان شدند.حسین‌علی شهریاری اظهار کرد:در راستای الحاق یک تبصره به ماده 26 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در باره بحث نابینایان، کمیسیون روز گذشته تشکیل جلسه داد و این موضوع در صورتجلسه قرار گرفت.وی افزود:براساس رأی کمیسیون که با حضور گروهی از نیروهای راهور ناجا از نیروی انتظامی تشکیل شد،مقرر شد با اعمال اصلاحاتی از این پس مکان‌هایی که نابینایان با عصای سفید تردد می‌کنند به عنوان رعایت حق تقدم برای رانندگان تعریف شود.رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد:تمامی رانندگان موظف به رعایت حال نابینایان در محل‌هایی هستند که مشخص شده ‌و تخطی به منزله تخلف تلقی شده و در صورت بروز حادثه با آنان برخورد قانونی و قضایی انجام می‌شود.


 

وارد کردن عروق خونی منفذدار برای حفظ بینایی

وارد کردن عروق خونی منفذدار برای حفظ بینایی

روش دارویی جدیدی به وسیله محققین ایجاد شده است که به نحو مطمئن تری می تواند عروقی خونی تغییر شکل داده چشم را پاک کند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از بنیان،رشد عروق خونی بدشکل شده یک از دلایل عمده نابینایی در آمریکای شمالی است.رتینوپاتی و تحلیل رفتن شبکیه نیز می تواند همراه با تولد پیش از موعد،دیابت،و افزایش سن اتفاق بیافتد.این محققین ترکیب زیستی مهندسی شده ای را ارائه داده اند که دارای اطمینان و کارایی بهتری برای درمان رتینوپاتی در موش بوده است.این روش درمانی که به آن"تله چسبان"می گویند،عروق خونی تغییر شکل داده کوچک درون چشم را بدون این که اثری روی عروق سالم در سایر نقاط بدن داشته باشد از بین می برد.این محققین بر این باورند که این تله چسبنده و سایر مولکول های از این قبیل به زودی می توانند در زمینه بیولوژی تومورها نیز استفاده شوند.مانند سایر درمان های موجود برای رتینوپاتی،تله چسبان نیز به درون چشم تزریق می شود.این ماده پایدار و بادوام است.اگر این ماده وارد جریان خون شود،سریعا غیر فعال می شود و تضمین می کنند که این ماده هیچ تاثیری روی عروق خونی دیگر،بافت ها و اندام ها ندارد.در بیماری مانند دیابت نوع 2،بیماران دچار رتینوپاتی می شوند که بدلیل رشد بیش از حد عروق خونی است که این عروق بدشکل شده موجب آسیب شبکیه می شوند.داروهایی که تشکیل عروق اضافی در چشم را سرکوب می کنند می توانند در صورت ورود به خون روی سلامت سایر اندام ها نیز تاثیر بگذارند.اما دکترNagy و همکاران طی یک پروژه 9 ساله و با ترکیب ژنتیک و تکنیک های داروسازی توانسته اند ماده ای زیستی را مهندسی کنند.این تله چسبان دارای یک ترکیب پیوند شونده است که به سطح سلول ها می چسبد وتضمین می کند که این سلول ها در همان جا می مانند و پایدار هستند.این فرایند از آن جایی مهم است که مستقیما به داخل بافت آسیب دیده تزریق می شود و حفظ سلول ها را در ان نقطه تضمین می کند.

 

افزایش خطر ابتلا به ملانوم چشمی در اثر اشعه ماوراء بنفش


محققان برزیلی در بررسی آثار مخرب اشعه UV بر چشم دریافتند که قرار گرفتن طولانی مدت در برابر اشعه ماوراء بنفش با افزایش خطر ابتلا به ملانوم چشم همراه است.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا،اکثر مردم شماره SPF ضد آفتاب را برای محافظت از آفتاب سوختگی کنترل می‌کنند،ولی تعداد کمی برای اطمینان حاصل کردن از استاندارد بودن عینک آفتابی در محافظت از چشم‌ها دقت می‌کنند.دانشمندان در برزیل کیوسکهایی را توسعه داده‌اند تا اثرات حفاظت از چشم را مورد بررسی قرار دهند.در این تحقیق 800 نفر مورد آزمایش قرار گرفته‌اند تا بررسی شود که آیا می‌توان حفاظت از چشم و خدمات مرتبط با آن را گسترش داد یا خیر.اشعه ماوراء بنفش(UV)خورشید می‌تواند آسیبهای جدی به چشم و...



 

تقویت بینایی و شنوایی با کاهش مصرف غذای روزانه

دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت:گرسنگی و تشنگی موجب تقویت بویایی،شنوایی و بینایی،جلوگیری از چاقی مفرط، ریشه کن کردن بیماری‌های رطوبی و از بین بردن نفخ و بادهای بدن می‌شود.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از تسنیم،ژاله علی اصل اظهار داشت:افراد در حالی که اشتها به مصرف غذا دارند، دست از غذا بکشند،زیرا هنگام هضم،غذا متخلخل شده و معده پر می‌شود،لذا باعث سوءهضم و فساد می‌شود.به گفته وی هنگام اشتها به غذا آن را دفع نکند زیرا باعث ریخته شدن صفرا و مواد ردی(بد)به معده و ایجاد تهوع، قی،اسهال می‌شود،لذا تأخیر غذا بیشتر از۳۰ دقیقه و نهایتاً یک ساعت خوب نیست.دستیار تخصصی طب سنتی ایران افزود:رعایت جانب اعتدال در خوردن ادویه تند و احتیاط این است که اگر شخص مدتی ادویه تند و غلیظ در غذا مصرف کند باید مدتی هم ادویه سبک و لطیف در غذاها به کار ببرد.علی اصل عنوان کرد:غذا را باید به تناسب نیروی هاضمه انتخاب کرد و هاضمه قوی غذای پر قوت و غلیظ مانند گوشت بره،کباب و تخم مرغ آب پز و هاضمه ضعیف باید غذاهای لطیف و زودگذر از معده و امعا مانند سبزی‌ها و گوشت‌های لطیف مصرف کرد.وی ادامه داد:اگر غذا منحصر به یک نوع باشد و شخص به تدریج و دفعات زیاد از آن بخورد هاضمه بر آن مسلط بوده و بیشتر ماده غذایی آن را به داخل عروق نفوذ داده و کمتر چیزی از آن با فضولات دفع شده و بدن فربه می‌شود.دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: اگر غذا مختلف و رنگارنگ بوده و در یک وعده مقدار زیادی از آن خورده شود بیشتر آن قبل از جذب با فضولات دفع شده و چیزی از آن به رگ‌ها نرسیده و شخص لاغر می‌شود.علی اصل درباره منافع گرسنگی و تشنگی خاطرنشان کرد: گرسنگی و تشنگی موجب از بین بردن امتلا و کم کردن خون ،تقویت بویایی،شنوایی و بینایی ،جلوگیری از چاقی مفرط ،ریشه کن کردن بیماری‌های رطوبی و از بین بردن نفخ و بادهای بدن می‌شود.


 


تبدیل سلول های بنیادی به بافت چشم می تواند موجب احیا بینایی شود

تبدیل سلول های بنیادی به بافت چشم می تواند موجب احیا بینایی شود
در دو مطالعه جداگانه،محققین موفق شده اند که سلول های بنیادی غیر جنینی را به سلو لهای چشم تبدیل کنند که این سلول های نیز می توانند برای بازیابی بینایی مورد استفاده قرار گیرند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از بنیان،نتایج این تحقیق در این هفته(8May)در نشست سالانه انجمن تحقیقات در بینایی و چشم پزشکی در اورلاندو گزارش شده است.در اولین روش محققین سلول های گرفته شده از جلوی چشم یک بیمار را به سلول های بنیادی تبدیل کردند و سپس این سلول ها به سلول های عصبی که در پشت چشم مشاهده می شوند،بازبرنامه ریزی شدند.این مطالعه تحت عنوان"Derivation, Characterization and Retinal Neural Induction of Human Tenon's -Derived iPS Cells"ارائه گردیده است.در مطالعه دیگر،این محققین یک فاکتور رشد را وارد سلو لهای بنیادی کرده اند که موجب شده است این سلولها به بافتی شبیه چشم در حال تکوین تبدیل شوند.این مطالعه نیز تحت عنوان"The formation of primitive ocular structures and stratified neural retina from human pluripotent stem cells" ارائه گردیده است.هر دو مطالعه نقش مهمی را در تولید منبعی قابل پیوند از سلول ها برای جایگزینی بافت آسیب دیده چشم و بازیابی بینایی در این افراد ایفا خواهند کرد.

 

[تصویر: 199035jskdaz1rdu.gif]***قابل توجه تمامی بازدیدکنندگان وبسایت***[تصویر: 199035jskdaz1rdu.gif] 

باسلام و درود، به اطلاع همه ی عزیزان و دوستان می رسانم که به دلیل ارتقاء سایت،آدرس سایت تغییر و جهت ورود به انجمن جدید روی لینک ذیل کلیک نمایید در صورت هرگونه سوال و مشکلی و اطلاع داشتن در مورد آخرین نتایج  تحقیقات درمان بیماری آرپی، با *تلفن:09389502752 مدیریت سایت،تماس حاصل فرمایید.

http://forum.rpsiran.ir/member.php?action=register

  

"با تشکر: محــسـن سـروش"


 

هفتمین گردهمایی سالیانه گروه تخصصی ویتره و رتین

انجمن چشم پزشکی ایران همزمان با بیست و دومین سمینار بازآموزی چشم دانشگاه علوم پزشکی تبریز،هفتمین گردهمایی سالیانه گروه تخصصی ویتره و رتین چشم ایران را در هتل پارس تبریز برگزار می کند.این گردهمایی در تاریخ 22 و 23 خرداد 1393 با همکاری گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار می گرد.دبیر علمی گردهمایی آقای دکتر علیرضا جوادزاده می باشند.


  

تسهیل پیوند سلو ل های بنیادی به کمک یک مدل شبیه سازی شده از ساختار سه بعدی چشم

تسهیل پیوند سلو ل های بنیادی به کمک یک مدل شبیه سازی شده از ساختار سه بعدی چشم
محققین مدلی را ارئه کرده اند که ساختار پیچیده قرنیه را شبیه سازی می کند و آنان را قادر به پیوند سلول های بنیادی قرنیه سالم می کند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازmedicalnewstoday،محققین نتایج این مطالعه را در نشست سالانه انجمن تحقیقات در بینایی و چشم پزشکی در اورلاندو(8 می)گزارش کرده اند.به منظور احیا بینایی،سلول های بنیادی قرنیه درون یک محیط فیزیکی ویژه رشد داده شدند.در واقع پیوند این سلو لهای بنیادی نیازمند شبیه سازی صحیح محیط طبیعی ان ها طی فرایند انتقال است.در این مطالعه محققین بینایی یک ساختار سه بعدی را ایجاد کرده اند که سلول های بنیادی قرنیه می توانند به طور طبیعی باقی بمانند.قرنیه لایه ای شفاف در جلوی چشم است.زمانی که خارجی ترین لایه قرنیه آسیب می بیند،بینایی شدیدا مختل می شود.یکی از درمان های ممکن می تواند انتقال سلول های بنیادی قرنیه سالم برای جایگزینی سلول های از دست رفته باشد.

چسبی که بینایی را حفظ می‌کند


دانشمندان چسب جدیدی ساخته اند که مانع از نابینایی ناشی از آسیب دیدگی شبکیه چشم می شود.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از مهر،وقتی سربازان و دیگران دچار آسیب چشمی می شوند،ژل شیشه ای چشم باید مانع از جداشدگی شبکیه از کره چشم شود اما اگر قادر به این کار نباشد،بینایی فرد از بین می رود.با این حال در صورت بروز آسیب دیدگی نمی توان پانسمان را درست بر روی کره چشم قرار داد از این رو گروهی از محققان دانشگاه کالیفرنیا با ساخت یک چسب چشمی برگشت پذیر در صدد حل این مشکل برآمده اند.این محلول یک پلیمر موسوم بهpNIPAMاست که اگر سرد باشد حالت غیر چسبنده دارد اما وقتی که با گرمای چشم، گرم شود چسبناک و محکم می شود.می توان در فاصله انتقال مصدوم به بیمارستان این چسب را به چشم وی افزود تا ژل طبیعی چشم بتواند کار خود را به درستی انجام دهد و شبیکه را درون چشم حفظ کند.وقتی بیمار به بیمارستان می رسید پزشکان به راحتی با افزودن یک محلول نمکی سرد به این چسب آن را دوباره به حالت مایع بازگشت داده تا به طور بی خطری از چشم خارج شود.در آزمایش های انجام شده بر روی چشم جسد خوک،مشخص شد عملکرد این چسب مانند"سیانوآکریلات"یا همان"ابر چسب"است که البته قطعا قابلیت استفاده در چشم را ندارد.

*این پژوهشگران نتایج تحقیقات خود را در نشست سالانه انجمن تحقیقات دید و چشم پزشکی س۲۰۱۴ عرضه کردند*


 

"آر پی"چیست؟

 

" آرپی" نام گروهی از بیماری‌های چشمی ارثی است که شبکیه را مبتلا می‌کند.کاهش دید در بیماری آرپی تدریجی اما پیشرونده است و معمولا افراد مبتلا این بیماری دید خود را بطور کامل از دست نمی‌دهند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا؛دکتر محمدرضا اخلاقی - فلوشیپ بیماری‌های شبکیه چشم اظهار داشت:با بیان اینکه آرپی یک بیماری چشمی است که درآن شبکیه چشم ملتهب می‌شود،اظهار کرد:شبکیه بافت حساس به نور چشم است و در صورتی که دید بیمار کاهش یابد و مواد رنگدانه‌ای چشم ته نشین شوند فرد به آرپی مبتلا شده است.وی با اشاره به اینکه در باور عمومی به آرپی"شب کوری"گفته می‌شود،افزود:بیماری آرپی یک بیماری ارثی است و انواع مختلفی دارد به طوری که در برخی موارد ممکن است در خانواده‌ای به صورت غالب 50 درصد فرزندان به این بیماری مبتلا شوند.این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه درحال حاضر عوامل ارثی متفاوتی در بروز بیماری آرپی نقش دارند،اضافه کرد:اغلب علت اصلی این بیماری کاهش توانایی شبکیه در مقابل نور است و توانایی واکنش در مقابل نور را ندارد و در نتیجه آسیب می‌بیند.اخلاقی با بیان اینکه بیماری آرپی یک بیماری نسبتا شایع است،گفت:بر اساس اطلاعات گذشته حدود یک نفر از هزار نفر به این بیماری مبتلا می‌شوند و از نشانه‌های بارز این بیماری پیش‌رونده بودن آن است به طوری که که ابتدا دید فرد طبیعی است اما به تدریج علام اولیه بینایی فرد در نور کم، کاهش می‌یابد.وی تصریح کرد:ممکن است بیمار در روز مشکلی در بینایی نداشته باشد اما به تدریج با پیشرفت بیماری دید بیمار به ندرت کاهش می‌یابد.این فلوشیپ بیماری‌های شبکیه چشم با بیان اینکه سن ابتلا به آرپی متفاوت است، خاطرنشان کرد: این بیماری انواع مختلفی دارد و ممکن است فردی در جوانی و دیگری در میانسالی به آن مبتلا شود و تنها در یک نوع از آرپی نوزاد در بدو تولد با دید کم به دنیا می‌آید.

*مبتلایان به آرپی عضو فعال جامعه هستند*

اخلاقی درخصوص اینکه آیا بینایی بیماران پس از ابتلا به آرپی به صورت کامل از بین می‌رود،گفت:این بیماران به صورت کامل نابینا نمی‌شوند و تنها در نور کم قدرت بینایی کاهش می‌یابد به طوری که عملکردهای معمول این بیماران با اختلال رو به رو می‌شود.وی با اشاره به اینکه آرپی یک بیماری ژنتیکی است که در هرسنی امکان ابتلا به آن وجود دارد،افزود:بروز آرپی در افرادی که این بیماری به صورت مادرزادی در آنها نهفته است در هر سنی امکان دارد.این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید بر اینکه در حال حاضر درمان قطعی برای معالجه بیماری و یا جلوگیری از پیشرفت آرپی وجود ندارد،تصریح کرد:البته با ساخت شبکیه‌های مصنوعی می‌توان حداقل دید و بینایی را برای بیماران فراهم کرد اما ساخت این شبکیه‌ها هنوز حالت تجاری پیدا نکرده است.اخلاقی با اشاره به اینکه مناسب‌ترین روش تشخیص بیماری آرپی،معاینه داخلی چشم است،گفت:اگرچه این بیماری در اغلب موارد موجب از کارافتادگی فرد می‌شود اما می‌توان با آگاهی دادن به بیماران، آن‌ها را برای سازگاری با شرایط جدید آماده کرد.وی خاطرنشان کرد:اگرچه افراد مبتلا به آرپی با کاهش دید و بینایی فعالیت‌های خود را انجام می‌دهند اما عضو فعال جامعه محسوب می‌شوند.

 


 

شبکیه چشم حرکت را زودتر تشخیص می‌دهد

تحقیقات صورت گرفته توسط محققان موسسه فناوری ماساچوست(MIT)نشان می‌دهد،انواع مختلف سلول در شبکیه،به چشم‌ها برای تشخیص سریع جهت و حرکت اشیاء کمک می‌کنند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا،تعیین جهت و سرعت حرکت یک خودرو بدون انجام تفسیر و پردازش داده‌های تصویری توسط مغز امکانپذیر نیست،اما پردازش این اطلاعات نخست در شبکیه چشم انجام می‌شود.محققان موسسه فناوری ماساچوست(MIT)‌با همکاری 2200 نفر از اعضای EyeWire – بازی علمی آنلاین با هدف تهیه نقشه مغز– اقدام به تحلیل تصاویر میکروسکوپ الکترونی با وضوح بسیار بالا از سلول‌های شبکیه چشم موش کردند.نقشه تهیه شده نشان می‌دهد،یک نوع از سلول‌های دوقطبی – انتقال‌دهنده سیگنال‌ها از گیرنده نوری به سلول‌های گانگلیون – به سلول‌های آماکرین – مسئول 70 درصد از ورودی به سلول‌های گانگلیون – متصل می‌شوند.محققان دریافتند،سلول‌های دو قطبی که به سلول آماکرین(amacrine)نزدیک‌تر هستند،پیام‌های خود را با تأخیر زمانی ارسال می‌کنند، درحالیکه سایر سلول‌های اقدام به انتقال آنی پیام‌ها می‌کنند.سلول آماکرین تنها زمانی که این اطلاعات ترکیب‌شده را دریافت کند،برانگیخته شده و سپس اقدام به ارسال سیگنال از حرکت شییء می‌کند.نتایج این مطالعه در مجله Nature منتشر شده است.


 

انتقال نانوداروها به سیستم مرکزی اعصاب با روش جدید محققان


رشد تکنولوژی نانو در ارتباط با اختلالات مغزی چشمگیر است.به طور مثال با نانو دارو می‌توان بیماری آلزایمر را در مراحل اولیه تشخیص داد و آن را درمان و یا از آن جلوگیری کرد.به گزارش ایسنا،همچنین می‌توان از این فناوری در پیشگیری و درمان اختلالات عصبی در انسان مانند پارکینسون،هانتینگتون،تومورهای مغزی،انسداد سلول‌های اندوتلیال موسوم به سد خونی استفاده کرد.سلول‌های اندوتلیال در مغز مانند ایستگاه بازرسی عمل می‌کنند و اجازه ورود به مولکول‌های خاصی در گردش خون درون مغز را می‌دهند.روش‌های کمی برای فرستادن مولکول‌های دارویی و استفاده از آنها در درمان وجود دارد.بنابراین محققان به دنبال روش‌های درمانی با استفاده از فناوری نانو برای درمان این بیماری‌ها و اختلالات علاج ناپذیر هستند.نمونه این تحقیقات مربوط به دانشمندان ایتالیایی و آلمانی است که به این منظور انتقال ذرات نانو را برای رساندن دارو به درون،خارج از سلول و سیستم مرکزی اعصاب مورد بررسی قرار دادند.دانشمندان اظهار کردند:انتقال سلول به سلول پلیمر سازگاری با نانو ذرات اصلاح شده با گلیکوپپتیدها را به داخل موش‌ها مورد آزمایش قرار دادیم و نتایج را مورد بررسی قرار دادیم.دکتر جیووانی طوسی اظهار کرد:در واقع امکان فناوری نانو و مهندسی این سیستم اجازه انتقال دارو خاص و هدف‌گیری می‌دهد.دکتر جیووانی طوسی محقق مرکز سنتی و نوآوری تکنولوژی دارویی،پروفسور وندلی و پروفسور فورنی نتایج تحقیقات خود را در نشریه Controlled Release منتشر کردند.


 

خواص بی نظیر فلفل دلمه‌ای زرد و نارنجی


فلفل‌های زرد،نارنجی و قرمز منبع بسیار خوبی از کاروتنوئیدها هستند.کاروتنوئیدها گروهی از مواد شیمیایی گیاهی می‌باشند که سلامت چشم‌ها را به همراه دارند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازهمشهری،فلفل‌های زرد،نارنجی و قرمز منبع بسیار خوبی از کاروتنوئیدها هستند.کاروتنوئیدها گروهی از مواد شیمیایی گیاهی می‌باشند که سلامت چشم‌ها را به همراه دارند و کاروتنوئیدهای...



 

اصلاح رژیم غذایی،خطر"دژنراسیون ماکولا"را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد


دژنراسیون ماکولا یکی از مهم‌ترین علل نابینایی در جهان است و اصلاح رژیم غذایی می‌تواند خطر این بیماری را تا حدود ۵۰ درصد کاهش دهد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران؛حسین اسلامیان متخصص بیماری‌های چشم اظهار داشت:دژنراسیون ماکولا یک بیماری مزمن و پیشرونده است که به ویژه در افراد مسن و سالمند دیده می‌شود.وی گفت:در بیماری دژنراسیون ماکولا،لکه زرد یا ماکولا که قسمت حساس به نور در شبکیه چشم بوده و مسئول دید مستقیم و کارهایی نظیر خواندن،نوشتن و رانندگی است،دچار تخریب شده و خطر نابینایی افزایش می‌یابد.اسلامیان با اشاره به اهمیت پیشگیری از دژنراسیون ماکولا،تاکید کرد:این بیماری یکی از مهم‌ترین علل نابینایی در جهان است و اصلاح رژیم غذایی می‌تواند خطر آن را تا حدود ۵۰ درصد کاهش دهد.وی یادآور شد:برخی از تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف ویتامین‌هایی نظیر ویتامینA،C،Eکه به مقدار زیادی در اسفناج،ذرت،هویج،زرده تخم مرغ،شیر،جگر،سویا،جوانه گندم و انواع مختلف کلم وجود دارد،می‌تواند خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد.اسلامیان افزود:مصرف منظم میوه‌ها و سبزی‌ها نیز در پیشگیری از بیماری دژنراسیون ماکولا،بسیار موثر و با اهمیت است.


 

پیرچشمی فرآیندی است که طی آن، با افزایش سن،قدرت تطابق عدسی چشم کاهش پیدا می‌کند

Cataract in human eye.png

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از پاکسان نیوز؛دکتر سپهر فیضی،چشم پزشک،گفت:برخلاف اسم این بیماری که پیرچشمی‌ است،شروع آن در سنین پیری نیست و بطور معمول بعد از ۴۰ سالگی افراد برای مطالعه لازم است از عینک نزدیک‌بین استفاده کنند و اصطلاحا دچار پیرچشمی می‌شوند.وی افزود:سن ابتلای افرادی که در جوانی دچار دوربینی هستند،به زیر ۴۰ سالگی می‌رسد.در مقابل افراد جوان نزدیک‌بین،بعد از ۴۵ سالگی به پیرچشمی مبتلا می‌شوند.دکتر فیضی اظهار داشت:ابتلا به پیرچشمی بین سنین ۴۰ تا ۵۰ سالگی،روند صعودی دارد.بطوری که در حدود ۴۰ سالگی از ۷۵ درصد نزدیک‌بینی شروع می‌شود و در حدود ۵۰ سالگی به ۳٫۵ و ۳ درصد نزدیک‌بینی می‌رسد و معمولا از ۵۰ سالگی به بعد ثابت می‌ماند.


سلول های بنیادی مزانشیمی:بازیکنان جدید در درمان بیماری شبکیه

*به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"مقاله ای به نقل از بنیان با عنوان:سلول های بنیادی مزانشیمی:بازیکنان جدید در درمان بیماری شبکیه*

درمدل های انسانی و حیوانی نشان داده شده است که رتینوپاتی(بیماری شبکیه)از طریق از دست دادن پری سیت ها در نتیجه شکل گیری ادم،رگ زایی گسترده شبکیه نابالغ و آپوپتوز نورون ها رخ داده و درنهایت منجر به نابینایی می شود.در سال های اخیر،مفهوم بازسازی اندام های کاملا تمایزیافته با سلول درمانی گسترش یافته است.سلول های مورد استفاده در این روش ها متنوع و شامل سلول های ویژه بافت،سلول های پیش ساز اندوتلیالی(EPC)،سلولهای بنیادی جنینی ، سلولهای بنیادی پرتوان القا یی((iPSCو سلول های بنیادی مزانشیمی(MSC)می باشند.به تازگی،نشان داده شده که MSC به دست آمده از بخش استروما یی  بافت چربی دارای پتانسیل تمایزی پرتوانی در شرایط آزمایشگاهی هستند.این سلول های استرومایی چربی(ASC )در تعدادی از آزمایشگاه ها به فنوتیپ سلول های استخوانی،ماهیچه ای،عروقی و  چربی تمایز یافته اند.درداخل بدن،نشان داده شده که ASC با پری سیت های پوشش دهنده رگهای کوچک موجود در بافت چربی تداخل عملکردی و فنوتیپی دارند.علاوه براین،این سلول ها چه در حالت پاراکرین و یا مجاورت با سلول های اندوتلیالی سبب پیشبرد رگزایی،بهبود ایسکمی - خونرسانی مجدد،محافظت از انفارکتوس میوکارد و محافظت نورونی شدند.با توجه به روش جداسازی آسان و عرضه فراوان ASCمشتق از بافت چربی،یک منبع ترجیحی برای سلول های مزانشیمی در مقایسه با MSC مغز استخوان هستند.در این بررسی ما شواهدی را ارائه می دهیم که این ASC به راحتی طی لیپوساکشن با حداقل تهاجم در دسترس بوده و در آینده ای نزدیک پژوهش هایASC به بیماران مبتلا به بیماری شبکیه منتقل خواهد شد.


 

Dr. Robin Ali
Dr. Robin Ali

  Drs. Thiran Jayasundera and David Zacks
کلاگ جراحان دکتر Thiran

Jayasundera و دکتر دیوید Zacks


 

آلزایمرِ پنهان از چشم پزشکان

پزشکان معتقدند از هر 10 بیمار مبتلا به آلزایمر یک نفر به نوع خاصی از این اختلال مبتلا می‌شود که اغلب از چشم پزشکان پنهان می‌ماند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازایسنا،این نوع از آلزایمر که به عنوان آلزایمر پنهان یا «آلزایمر خارج هیپوکامپی»(HSP)شناخته می‌شود برخلاف نوع شایع‌تر این بیماری،مرکز حافظه یا ناحیه هیپوکامپ را درگیر نمی‌کند و به این ترتیب در این نوع از آلزایمر فرد دچار مشکلات حافظه‌ای نمی‌شود بلکه رفتارهای غیرعادی دیگری از وی سرمی‌زند.این بیماری موجب بروز خشونت، مشکلات بینایی و رفتارهای غیرمعمول در فرد مبتلا می‌شود که اغلب به اشتباه تشخیص داده شده و در نتیجه شیوه درمانی مناسبی برای آن درنظرگرفته نمی‌شود.در این مطالعه«ملیسا موری»که سرپرستی تیم پزشکی مایوکلینیک را برعهده دارد به بررسی وضعیت مغزی بیش از 1800 بیمار مبتلا به آلزایمر پرداخت.موری و دستیارانش دریافتند در این نوع آلزایمر بخش‌هایی از مغز دچار مشکل می‌شوند که رفتار،توانایی حرکتی،قدرت تکلم و بینایی را کنترل می‌کنند.به گفته پزشکان از آن جا که در این نوع از بیماری آلزایمر،حافظه مبتلایان درگیر نمی‌شود ممکن است همچون برخی دیگر از انواع اختلال‌های مغزی به اشتباه تشخیص داده شود به گونه‌ای که بیماران درمان مناسب را دریافت نمیکنند.



چسبی که مانع از قطع پای دیابتی می شود

محققان با هدف جلوگیری از قطع پای بیماران دیابتی در اثر نوروپاتی دیابتی،برچسبی به نام Neuropad را تولید کرده اند که با بررسی وضعیت عرق کردن، آسیب دیدگی عروق پا را تشخیص می دهد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایرنا،بیماران دیابتی به زودی می توانند با استفاده از یک کیت خانگی که با بررسی وضعیت عرق کردن بدن کار می کند آسیب های عصبی ناشی از دیابت را تشخیص دهند.این برچسب زمانی که بدن بیمار در وضعیت خوبی به سر می برد از آبی تا صورتی تغییر رنگ می دهد،اما در زمان بروز مشکلات عصبی....



  

 

حکایت زوج نابینایی که "نگار"شان را گرفته‌اند

"نادر سلیمانی"فوق لیسانس مکانیک از انگلستان گرفته و بر اثر یک بیماری ژنتیکی بینایی خود را از دست داده؛"حبیبه دارابی"هم لیسانس ادبیات از دانشگاه تهران است و از کودکی نابینا بوده؛10 سال پیش در کتابخانه نابینایان حسینیه ارشاد با هم آشنا می‌شوند و ازدواج می‌کنند.حالا پس از 10 سال و بعد از یک زایمان زودرس،بهزیستی نوزاد تازه به دنیا آمده این زوج نابینا را بدون اطلاع والدینش به شیرخوارگاه آمنه برده است.گروه اجتماعی تدبیر،مرجان زهرانی:"نگار"را از مادر و پدرش گرفته‌اند.چشمانشان نمی‌بیند و مجازات این نابینایی از دست دادن کودکشان است.مادر جان به لب شده است.زندگی در تاریکی انگار رنگ خاص خودش را دارد.مادر و پدر هستند.فقط چشم‌هایشان نمی‌بیند اما دست‌هایی دارند برای در آغوش کشیدن کودک 8 ماهه شان که درست 8 ماه است از بوسیدن و به آغوش کشیدنش محروم شده‌اند.فقط چشمانشان نمی‌بیند اما گوش‌هایی دارند برای شنیدن و صدایی برای لالایی خواندن.فقط چشمانشان نمی‌بیند اما پاهایی دارند که قادر است تا صبح نوزاد8ماهه اش را راه ببرد.آن‌ها لیاقت مادر و پدر شدن دارند اما اجازه‌اش را نه."نادر سلیمانی"فوق لیسانس مکانیک از انگلستان گرفته و بر اثر یک بیماری ژنتیکی بینایی خود را از دست داده؛"حبیبه دارابی"هم لیسانس ادبیات از دانشگاه تهران است و از کودکی نابینا بوده؛10 سال پیش در کتابخانه نابینایان حسینیه ارشاد با هم آشنا می‌شوند و ازدواج می‌کنند.حالا پس از 10 سال و بعد از یک زایمان زودرس،بهزیستی نوزاد تازه به دنیا آمده این زوج نابینا را بدون اطلاع والدینش به شیرخوارگاه آمنه برده است.حسین احمدی نیا،وکیل این زوج نابینا اظهار داشت:ماجرای جدا کردن این نوزاد از خانواده‌اش را این گونه روایت می‌کند:«بعد از 10 سال خدا به آن ها فرزندی داده است که حالا 8 ماه است از داشتنش محروم شده اند.مادر نگار وقتی باردار بوده در خیابان در یکی از چاه های آب و فاضلابی که دریچه اش برداشته شده بوده می افتد.بلافاصله بعد از این اتفاق به بیمارستان منتقل می شود.این اتفاق باعث زایمان زودرس او می شود و نوزاد به صورت زودرس به دنیا می آید.حدود 3 هفته کودک در بیمارستان در دستگاه قرار می گیرد.به دلیل این که این زوج توانایی پرداخت هزینه های بالای بیمارستان را نداشتند هزینه درمان با کمک دوخیریه تهیه و پرداخت می شود.بعد از طی این سه هفته وقتی پدر و مادر نگار برای ترخیص او به بیمارستان مراجعه می کنند تا کودک را باز گردانند متوجه می شوند بچه دیگر در بیمارستان نیست. بعد از پیگیری های طولانی متوجه می شوند که بچه به شیرخوارگاه آمنه فرستاده شده است.برای گرفتن فرزندشان به شیرخوارگاه مراجعه می کنند اما بچه را به آن ها نمی دهند.»بهزیستی می‌گوید برای نگهداری"نگار"حکم قضایی دارد.احکام قضایی که نه تنها بی توجه به خواست و تمایل کودکان بلکه گاها بی توجه به مصلحت آن‌ها هم صادر می‌شود.بسیاری از ما هنوز "نیما" پسر 4 ساله ای که 3 سال پیش از شدت شکنجه پدرش بیهوش به بیمارستان منتقل شد را به خاطر می‌آوریم و قطعا حکمی که برای پدر "نیما" به عنوان ولی قهری او صادر شد را هم به یاد داریم. پدر نیما با حکم قضایی حضانت مجدد او را به عنوان سرپرست برعهده گرفت اما کسی مسئولیت سرنوشت او و آینده‌اش را بر عهده نگرفت."نگار"هم حالا قربانی نوعی دیگر از تعارضات میان قانون با مصلحت اندیشی های عاطفی است.وکیل خانواده"نگار"اما به تدبیر می‌گوید:«قانون گذار در قانون مدنی اعلام کرده است که حضانت طفل با والدین است و معلولیت این حضانت را سلب نمی کند.فقط زمانی که جان بچه به خطر بیفتد و دادگاه تشخیص دهد که والدین فاقد صلاحیت برای نگه داری از طفل هستند این حضانت از پدر و مادر سلب می شود. دادگاه باید این بچه را به پدر و مادر تحویل دهد.اصلا قانونی وجود ندارد که بچه ها را از پدر و مادرهایی که معلولیت جسمی دارند بگیرد و به بهزیستی تحویل دهند اما به هر حال بهزیستی هم در راستای وظایف نهادی خود از باب حمایت این کار را انجام داده است اما تعارضی که وجود دارد این است که این بچه بی سرپرست یا بد سرپرست نیست و در هیچ کجای قانون گفته نشده است که نابینایی  موجب سلب حضانت شود.»شاید افراد با معلولیت‌های جسمی در مراقبت و نگهداری از فرزند خود دچار مشکل شوند اما این مکانیسم حمایتی هم از سوی بهزییستی چندان معقول به نظر نمی‌رسد.با توجه به این که این نوزاد بی سرپرست یا بد سرپرست نیست این تعارض ایجاد شده است که با توجه به شرایط چه اقدامی می‌توان انجام داد تا هم نوزاد تحت سرپرستی  پدر و مادر خود قرار بگیرد و هم شرایط لازم برای نگهداری از او به وجود بیاید.احمدی نیا می‌گوید:«حدود 8 ماه است که این خانواده از"نگار"دور هستند و بهزیستی هم حاضر نیست که"نگار"را به آن ها بازگرداند.در هفته فقط چند دقیقه اجازه دارند که او را ببینند آن هم با چشمانی که نمی بیند.این گذشت زمان مسلما باعث انقطاع مهر و محبت بین نگار و مادر و پدرش می شود و مشکل را مضاعف خواهد کرد. من فکر می کنم این به نوعی نقض حقوق شهروندی است.حقوق شهروندی که آقای روحانی قول تدوین و اجرایی شدنش را به مردم داده بود.»آن‌ها امروز قرار است به دیدن"نگار"بروند تا برای دیدن فرزندشان از شیرخوارگاه وقت چند دقیقه ای بگیرند.شرایط روحی خوبی ندارند و مادر جان به لب شده است و مدام گریه می‌کند.وکیل خانواده"نگار"می‌گوید ما می‌خواهیم از کمک رسانه‌ها استفاده کنیم و این کودک را به والدینش بازگردانیم.همان طور که در ماجرای "شوخان" رسانه‌ها به ما کمک کردند و حالا چند روزی است که شوخان بینایی یک چشم خود را به دست آورده.این بار هم می‌خواهیم نگار را به مادرش که مدام گریه می‌کند و پدرش که مدام بی تاب است بازگردانیم.

 


 

افق های روشن سلول درمانی بیماری های شبکیه چشم

یک متخصص مهندسی بافت از انجام تحقیقات سلول درمانی بیماری های شبکیه چشم خبر داد و گفت:تا مشخص شدن نتایج این تحقیقات فرصت زیادی باقی است،اما تحقیقات مشابه در سطح دنیا،نشان از موفقیت این طرح ها دارد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از بنیان؛رضا روز افزون دکترای مهندسی بافت واحد فراهم آوری سلول های بنیادی بیمارستان فارابی،مرکز تحقیقات چشم اظهار داشت:تمرکز طرحی که در حال انجام آن هستیم،درمان بیماری های شبکیه ای مانندAMD،گلوکوم و RP است.از آنجائی که هر لایه شبکیه بیماری خاص خود را دارد،در این طرح برای درمان لایه های مختلف شبکیه، سلول درمانی را انتخاب کرده ایم.وی افزود:فعالیت های مشابه  آزمایش ما در دنیا در حال انجام است،اما تفاوتی که طرح ما با طرح های مشابه دارد این است که،تحقیق ما به دنبال استفاده از یک سیستم انتقال مناسب برای حفظ  ویژگی حیاتی سلول ها است.دکتر روز افزون با اشاره به اینکه دو سیستم انتقال مختلف وجود دارد گفت:این دو سیستم به سیستم های پلمیری و سیستم های هیدروژنی تقسیم می شوند.ما سعی درمقایسه این دو سیستم داریم تا متوجه شویم کدام روش برای انتقال دارو و سلول های بنیادی مناسب تر است.وی در پاسخ به این سوال که این تحقیقات در چه مرحله ای است گفت:در حال حاضر در حال فعالیت روی مدل های حیوانی خوکچه، رت و خرگوش هستیم. فعلا یکی از مشکلات ما در این مرحله،اندازه و سایز چشم حیوانات است.معمولا در دنیا روی موش بیشتر فعالیت انجام  می شود اما ما به دلیل محدودیت دستگاه های موجود،قادر به انجام تحقیقات روی موش نیستیم.

[تصویر: 199035jskdaz1rdu.gif]احتمال بازگشت بیماری نمونه نابینا به کمک سلول های بنیادی[تصویر: 199035jskdaz1rdu.gif]

دکتر روز افزون در مورد چگونگی انجام فعالیت توضیح داد:ما سلول ها را که از خود نمونه گرفته شده است آماده می کنیم،سپس روی مدل حیوانی انتقال می دهیم.بعد از چند ماه بررسی می کنیم پاسخ به نور نمونه چگونه است.در حال حاضر یک نمونه کنترلی وجود دارد که نابینا است،ما به این نمونه سلول تزریق کرده ایم و احتمال بازگشت بینائی این نمونه وجود دارد.این متخصص مهندسی بافت در ادامه با تاکید بر اینکه برای این طرح از یک منبع سلول خاص استفاده شده است گفت:بهترین سلول ها،سلول هایی هستند که داخل شبکیه قرار دارند.اما از آنجائی که تهیه سلول از این راه سخت است منابع دیگر را انتخاب کرده ایم. برای مثال سلول های جنینی بهترین منبع برای این طرح است. اما به دلیل ویژگی هایی از قبیل تومور زا بودن آن ها،سلول های مغز استخوان را ترجیح داده ایم.زیرا از آنجائی که از خود فرد گرفته می شود،در دسترس تر است و امکان پس زدن آن توسط بدن فرد بیمار وجود ندارد هم چنین پتانسیل بالائی دارند.فعلا از همین منبع استفاده خواهیم کرد تا زمانی که متوجه عیوب آن شویم سپس ممکن است از منبع دیگری استفاده کنیم.وی افزود:هدف ما این است که بتوانیم مانند دیگر کشور ها،سلول ها را به صورت یک رده سلولی تهیه کنیم تا استفاده از آن ها برای درمان همه بیماری ها و همه افراد امکان پذیر باشد.دکتر روز افزون در پایان با بیان اینکه مشخص نیست این طرح چه زمانی به مرحله بالین برسد گفت:فعلا این طرح در هیچ نقطه ای از دنیا به مرحله بالین نرسیده است،اما نتایج فاز اول آن تا پایان سال مشخص خواهد شد.احتمال موفقیت آمیز بودن آن و استفاده از سلول درمانی بیماری های شبکیه زیاد است.


plaatje van een duifبیوگرافی اعضاء بیماران آرپی و اشتارگارتplaatje van een duif 

*بیوگرافی وحید*
Painter

سلام وحید هستم متولد 25/12/1345 ساکن شهر اصفهان،دارای همسر و دو فرزند دختر و پسر،دخترم 17ساله و پسرم 9ساله که هردو خداروشکر سالم هستند.بنده از دیپلم تا فوق لیسانس تمام مدارک تحصیلیم هنر و در رشته نقاشی است و چون از قبل از دیپلم نقاشیم خوب بوده وارد هنرستان هنرهای زیبا شده و فعالیت حرفه ایم را شروع نمودم.درحال حاضر شاغل رسمی آموزش و پرورش با 17سال سابقه و درکنار آن به امر تدریس در دانشگاه ها در رشته های نقاشی،گرافیک و کلیه دروس مربوط به هنرهای تجسمی به صورت حق التدریس و برگزاری کلاس خصوصی و کلاس های بازآموزی و... مشغول هستم و همچنین کارشناس رسمی کانون کارشناسان دادگستری استان اصفهان در رشته طراحی وگرافیک نیز هستم و در موزه هنرهای معاصر اصفهان، صنف نقاشان اصفهان عضویت دارم و در زمان جنگ در چندین مرحله در جبهه ها حضور داشته و به افتخار جانبازی از ناحیه های مختلف بدن بخصوص شنوایی نائل آمدم.بنده درسال 1368 درحالی که 23سال سن داشته و دانشجوی ترم دوم کارشناسی دانشگاه تهران بودم کم کم متوجه مشگلات دید درشب شدم و چشمهایم اون موقع فقط ضعف دوربینی داشت و از عینک استفاده میکردم و من چون بسیار علاقه مند به فعالیت هنری بوده و در نقاشی در دانشگاه زمان خود بهترین بودم و مدام از چشمام کار میکشیدم و کیفیت غذاهای دانشگاه و خوابگاه بد بود فکر میکردم اینها باعث مشگلات دیدم شده و تا پارسال نمیدانستم اسم این بیماری آرپی است و فقط دکترا بهم میگفتن دچار شبکوری شده ای و علت آن ارثی و ژنتیکی است و هیچ امید به بهبودیش نیست و من تنها فرد خانواده و فامیل هستم که دچار این بیماری شدم ولی باز با این مشگل دید همچنان به فعالیت هنریم ادامه دادم تا اینکه به مشگل کوررنگی هم دچار شدم و در تشخیص بعضی رنگها به زحمت افتادم اما با استفاده از تجربیاتم همچنان به نقاشی ادامه دادم و هیچ ناامیدی را اجازه ندادم به خودم راه پیدا کند ولی در سال 88 فوق لیسانس را در رشته پژوهش هنر قبول شدم و درخواندن و نوشتن تقریباً راحت بودم و خودم حتی با موتورسیکلت به دانشگاه میرفتم اما پس از 14ماه مطالعه و تحریر پایان نامه سنگین خود که تماماً به وسیله خودم انجام شده بود در ارذیبهشت سال 91 فارغ التحصیل شدم و بعداز آن متوجه افت شدید دیدم شدم و حتی متون را از نزدیک هم دیگر نمیتوانستم بخوانم و به کمک عینک مطالعه یا ذره بین میخواندم... درحال حاضر اطراف و فواصل دور را میتوانم ببینم اما به صورت تونلی یا لوله ای و در رفتن مسیرهایی که از قبل آشنایی ندارم بسیار محتاطانه و کند عمل میکنم تا دچار حادثه یا سوتی نشوم و سوتی های زیادی تاکنون داده ام و بیشترش به دلیل کم شنوایی نیز هست و کمی هم به ارتباط کم شنوایی و ایجاد آرپی مشکوک شده ام.هم اکنون اکثر کارهای شخصی را خودم انجام میدهم و فقط مسیرهای طولو درازو اگر از وسایل عمومی استفاده نکنم و به دلیل اینکه چند سالیست نمیتوانم رانندگی کنم حتی با موتور سیکلت،خانمم مرا همراهی میکند و خداروشکر زندگی نسبتاً آرامی داریم و در حد متوسط تامین هستیم.

*بیوگرافی فاطمه*

سلام من فاطمه 1367/6/۱۳ سه فرزندهستیم دوبرادرو من تک دخترم,و تنها من مشکل بیماری رادارم وخداروشکر برادرام هر دو سالم هستن برادر بزرگم بنام علی28ساله متاهل دارای دوفرزندخداروشکر سالم برادر کوچکم محمد14ساله؛مدرک تحصیلی فوق دیپلم حسابداری صنعتی الان برای کارشناس میخوام ثبت نام کنم,پدرم جانباز هستن مادرم خانه دار وبرادرام سالم هستن من ازبچگی دچاربیماری بودم ولی هیچ دکتری تشخیص ندادن؛مجردهستم فعلأ هم بیکارهستم دیدم هم ازقبل بدترشده ودرحال حاضرعینک میزنم متأسفانه دید ضعیف چشمم قادربه پذیرایی نمیباشم بیماری سندرم آشر هم دارم عصب شنواییم 50درصد ضعیف شده است و همه فامیل آشناهای خانواده همه سالم هستن وهیچکس مرادرک نمیکرد مشکلات خیلی سنگینی خدابردوش من قرارگذاشته ولی باز همیشه خدارو سپاس و شکرمیکنم؛من توخونه هم تدریس حسابداری میکنم محل سکونتم استان مرکزی اراک در شهرپرندک زرندیه ساکن هستیم ولی به خاطر تحصیلاتم درشهرساوه مستاجر هستیم.

*بیوگرافی منتظر*

akse goran 6 عکس های زیبا از قرآن کریم

با سلام منتظر هستم،بنده شوهرم مشکل آرپی دارند و بنا به گفته ایشان از بچگی متوجه ضعف دید می شوند اما به هر دکتری مراجعه می کنند تا سن بیست و یک سالگی متوجه مشکل آرپی ایشان نمی شوند و هر کدام دلیلی می آورند.در سال 1382 ازدواج کردیم در آن زمان ایشان می توانستند بخوانند و بنویسند و حتی یک قرآن خیلی کوچک با خطهای ریز داشتند که به راحتی می خواندند اما طی دوسال بعد از ازدواجمون ضعف بیناییشون روزز بروز بیشتر شد.ایشون 8 خواهر و برادر دارند که غیر از ایشون یکی از خواهرانشون هم همین مشکل را دارند اما به شدت شوهرم نیست و یکی از بچه های خواهر دیگرشون هم همین مشکل را دارند و اون هم به این شدت نیست.و اما شوهرم روحانی و معمم هستند و فوق لیسانس علوم حوزوی هستند باور کنید غلو نمی کنم ایشون سطح اطلاعاتشون در زمینه های مختلف بسیار بالاست و اعتماد بنفس بالایی دارند و باید بگم که ایشون متاسفانه در حال حاضر قادر به خواندن و نوشتن نیستند بیشتر وقتشون را صرف گوش کردن به سی دی های آیت الله جوادی آملی.دکتر انصاری و ... می کنند و بنده نیز کارمند اداره تبلیغات اسلامی هستم و لیسانس سطح دو حوزه دارم و هم اکنون به لطف الهی صاحب دوفرزند دختر می باشیم که بحمدلله تا کنون سالم هستند.

*بیوگرافی سایه سایت*

من سایه هستم متولد فروردین 54ساکن تهران وشاغل هستم همسرم دچار این بیماری است وپا به پا در کنارش همچون نامم سایه حرکت میکنم خیلی دوستش دارم ومن خیلی ذوق ادبی دارم و دلنوشته های زیادی نگارش کرده ام دو فرزند داریم یک دختر9ساله و یه پسر 15 ساله که خیلی باهوش است همسرم هم شاغل و با همین وضعیت کمک حال ما است.

*بیوگرافی علیرضا*

سلام دوستان من علیرضا52سال سن دارم ساکن تهران بیماریم آرپیه صاحب یک پسر و3دخترهستم بازنشسته وهمسری مهربون وفداکار و ازخودگذشته دارم کارشناسی ارشد دارم ودرحال حاضر برای بیرون رفتن کمکی نیاز دارم موج انفجار چشمم را بیشتر تخریب کرده زندگی آرومی داریم و بیشتر وقتم را پای تلویزیون وموبایل میگذرانم بچه هایم هم سالم ومشکل این بیماری نیستند.

*بیوگرافی مرضیه*

http://www.khavaranshop.com/

من مرضیه. 23 ساله.فوق دیپلم نرم افزار.ساکن گیلان.مجرد.تو خانواده و فامیل فقط چشمای من 6 ساله که آرپی داره از بچگی عینک می زنم و دید مرکزییم هم خوب نیست.فعلا شاغل نیستم.

*بیوگرافی محمدحسین*

من محمدوحسین(محمدحسین)،متولد48/2/10 دیپلم اتومکانیک ودانشجوی انصرافی،دارای بیماری لعنتی آرپی،دید راستم یک دهم وچپم بین پنج یاشش دهم اونم بادیدلوله تفنگی شدیدکه اخیرا"کندترهم شدم وبایدخیلی احتیاط بکنم،ازدوعینک دورونزدیک استفاده میکنم که ازعینک دورکمتراستفاده میکنم،چون خیلی تاثیرنداره وبعضی وقتها بدترهم میشه وعینک نزدیک بیشتربه کارم میاد..ساکن استان گیلان ومتاهل دارای یک فرزندپسر18ساله ودختر13ساله والحمدلله سالم،دوبرادردیگرم هم مبتلاولی خداراهزارمرتبه شکروضعشون ازمن بهتره وتوشب بااحتیاط رانندگی ماشین یاموتورهم میکنن،وخواهرم الحمدلله مشکلی نداره ویه برادرم هم که جوان مرگ شدوبه رحمت خدارفت،اونم مشکلی نداشت وازهمه ماشرائط دیدچشمیش بهتربودوتوفامیل کس دیگه ای روسراغ ندارم که مبتلاباشن،کارمندهستم و23سال سابقه دارم والحمدلله زندگیم تامینه و ازخداخیلی ممنونم....دانشگاه راهم به خاطرمبتلاشدن به آب مرواریدشدید دوچشم وسپس عمل چشم درسال 70یا71 ازدست دادم ودیگه سراغشونگرفتم ودنبال کارافتادم،منم مثل اکثرعزیزان دیرمتوجه نوع بیماری شدم وتقریبا"5سال پیش یه دکتر در رشت متوجه ام کرد و بعدازاون بیشترپیگیرومراقب بودم ومتاسفانه هنوزم خیلی ازدکترا یا تشخیص نمیدن یابه بیمارنوع بیماری رونمیگن،به خطاطی وموسیقی خیلی علاقه دارم وبه صورت تجربی باهاشون کمی آشنائی دارم.

*بیوگرافی رعناء*

من رعناء(بقول داداش محسن بزن بادر و قلو اوبودان) 23ساله متولد ابادان 3بهمن محل سکونت استان اصفهان مجرد فوق دیپلم روانشناسی و ترک تحصیل نمودم فعلابیکارم وعینک میزنم ولی نه ریبون عینکم طبی است را رفتنم کند است کمکی نمی خواهم دو برادر و یک خواهر دارم سالمند ومادرمادری ام آرپی داشته خدا رحمتش کند عجب میراثی به من داد چشم شان از ذربین استفاده میکنم.

*بیوگرافی سماء*
http://www.khavaranshop.com/

من سماء26 ساله هستم.مجردم. لیسانس الهیات در حال حاضر شاغل نیستم.ساکن استان مازندران شهرستان تنکابن.و متاسفانه مبتلا به بیماری آرپی.از 12 سالگی ضعف چشمام شروع شد اما تا دوم دبیرستان شبکوری نداشتم و از اون به بعد شبکوری ظاهر شد اما از اون جایی که در شهرستان کوچیکی زندگی می کنم دکتر متخصص خوبی نداشتیم که بهم بگه چه مشگلی گریبانگیرمه و بخاطر آگاه نبودن ار بیماریم خیلی سختی کشیدم و تازه 2 سال پیش متوجه شدم من واقعا چمه.در حال حاضر در روز دیدم خوبه و مشکل کمتری دارم ومی تونم به تنهایی برم بیرون.اما در شب کاملا عاجزم و حتما باید یکی بهم کمک کنه حتی اگه خیابون چراغونی هم باشه بازم نمی تونم به تنهایی قدم از قدم بردارم چون نور لامپها بیشتر اذیتم می کنه و دیدمو می گیره بنابراین تا جایی که امکانش باشه در شب از خونه بیرون نمیرم.و اینکه از عینک استفاده می کنم و شماره چشم راستم25/4 و شماره چشم چپم 5/3.چشم راستم از چشم چپم ضعیف تره.از اطراف چشمام اصلا دیدی ندارم ودیدم کاملا لوله تفنگیه.در خانوادم فقط من مبتلا هستم.و همچنین اخیرا در سفری که به کرج داشتم و پیش دکتر درفشی فوق تخصص بیماری های چشم رفته بودم ایشون بهم گفتن که خوشبختانه پیشرفت بیماری در من آهسته است و من جزء اون دسته افرادی هستم که بیناییم مدت زمان بیشتری حفظ میشه و این مساله خیلی خوشحالم کرد و همچنین به زندگی بیشتر امیدوار شدم.خیلی دلم می خواد که درسم رو در رشته حقوق ادامه بدم اما می ترسم که چشمام بدتر بشه.

 *بیوگرافی خدیجه*

من خدیجه بیستودوسالمه و دوسال بظاهر تو رشته ی زیست شناسی درس خوندم ولی چون اکثر درسای این رشته عملی بود وواقعا من هیچی از درس نمیفهمیدم امسال دیگه دانشگاه نرفتم و تصمیم دارم باز کنکور بدم واگه خدا بخواد تو رشته ی روانشناسی درس بخونم درمورد مشکل چشمم هم باید بگم من و دو خواهر بزرگتراز خودم که اونا ازدواج کردن مشکل آرپی شدید داریم در موردمشکل کبدم هم باید بگم بخاطر زیاده روی در مصرف امگا3 دچار کبد چرب شدم ولی الان تحت نظر دکترم*

*بیوگرافی فرزاد*

سلام فرزاد هستم؛معمر متولد 16 ام آذر1363 از استان اردبیل شهرستان پارساباد مغان هستم.حسابداری خوندم مقطع کارشناسی،مجرد هستم دارای 5 برادر و 2 خواهر هستم تو خانواده ما فقط منو برادر بزرگترم که 36 سالشه آرپی داریم برادر بزرگم الان ساکنه تهرانه و یه پسر5 ساله داره.بعدش من بیکارم؛شغل نتونستم پیدا کنم دنبال یه شغل هستم.

*بیوگرافی نگار*

من نگار 23 سالمه ساکن آبادان-تحصیلاتم تا دیپلم خوندم ولی دیگه نتونستم ادامه تحصیل بدم.الان کم وبیش با وضعیت چشمام به کمک دوستام به کار خیاطی مشغولم-متاهل هستم ویه سه چهار سالی میشه که متوجه شدم که آرپی دارم.البته باید عرض کنم این مریضی رو مادر مادرم نیز داشتند ومن از ایشون به ارث بردم .خدا بیامرزتش.

*بیوگرافی الهه*

الهه هستم23ساله متولد12اسفند1370اصالتا یزدی وساکن کرج لیسانس زیست شناسی فرزند آخر خانواده هستم و یکی از برادرهام که34سالشونه هم مشکل چشم منو دارن.از اول ابتدایی وقتی نتونستم تخته رو حتی از میز اول ببینم متوجه شدم بابقیه فرق دارم ولی دوساله که فهمیدم اسم این مشکل اشتارگارت هست...تو فامیل و اجدادم تا اونجایی که اطلاع دارم کسی چنین مشکلی نداشته....متاسفانه رشته ای انتخاب کردم که مدام با میکروسکوپ سروکار داشتم به جرات میتونم بگم ده برابر بقیه هم کلاسی هام زحمت کشیدم تا این لیسانسو بگیرم.علاوه بر اشتارگارت آستیگمات هم دارم.

*بیوگرافی لیلا*

http://www.khavaranshop.com/

من لیلا،متولد سال 1364 فرزند سوم خانواده..یکی از برادرهایم هم مبتلاست اما خداروشکر خفیفتر از من...کمبودهای زیادی داشته و دارم اعتراف میکنم که آدم مبارزه با آرپی نبودم و اگر یه ذره ایمانم به خدا در ته قلبم نبود فشار این بیماری از بین میبردم...زندگی آرامی از بچگی داشتم در تمامی مقاطع تحصیلی ممتاز بودم هیچوقت مثل بچه های دیگه نتونستم سیر دلم بازی کنم حسرت بازیهای توپ دار به دلم مونده...هربار که رفتم تو این بازیها اینقدر ضایع شدم که بعدش سخت پشیمون شدم...علاوه بر آرپی نیستاگموس هم دارم که زمین و زمان گاه موقع راه رفتن جلوی چشمام میلرزه البته بزرگش نمیکنم خداروشکر همیشگی نیست و گاهی با باز و بسته کردن چشمام از بین میره اما اگه کسی از نزدیک باهام حرف بزنه متوجه لرزشهام میشه و من واسه همین هرگز تو صورت مخاطب روبروم خیره نمیشم..عامل نیمی از ندیدنهام همین لرزشا میتونه باشه..تا مجبور نباشم تنها بیرون نمیرم چون برام سخته..شبا دیدم صفره...گاه چشم دردهای شدیدی دارم که کارمو به سروم و بیمارستان میرسونه میگن میگرن چشمیه..مجردم..عاشق مطالعه اما یه احساس وحشت از مطالعه این اواخر اذیتم میکنه و میلم کمتر شده...پارسال یهو چشمم به طور بی سابقه خونریزی کرد و بارها مجبور به تزریق اوستین داخل شبکیه شدم و دو بار هم لیزر شبکیه...گفتن دلیلش ارپیه اما راستش خودم شب قبل خونریزی خیلی عصبی و ناراحت بودم که این دلیل رو محتملتر میدونم..متاسفانه با خونریزی اوضام بدتر شد این خونریزی ها مدام تکرار شد فعلا اگه خدا بخواد دکتر دو ماه پیش گفت که خونریزی ندارم اما الان یه احساس تاری تو چشمم اعصابمو خورد کرده نمیدونم شاید یه خونریزی دیگست شایدم حساس شدم...هزاربار ارزو کردم که کاش مامان بابام با هم عروسی نمیکردن کاش من به دنیا نمیامدم...پدر مادرم نسبت فامیلی دوری دارند...تا پارسال نمیدونستم ارپی دارم و دید محیطی ندارم برای همین تمام سوتی هام به حساب بیدقتی و کندی و گیجی گذاشته میشد...بیشتر از هرکسی از ارپی خستم..نمیتونم باور کنم بچگیام تموم شده اخه من بچگی نکردم هنوز حسرت تمام بازیهای بچگیم رو دلمه..ذاتا شیطونم اما به خاطر ارپی یه شخصیت اروم کند ساکت پیدا کردم..وقتی فهمیدم ارپی دارم داشتم از دست میرفتم باور دارم که ان مع العسر یسرا..خدا تو اون شرایط داداش محسن و تالارشو به فریادم رسوند وگرنه...اینجا دیدم ارپی ها هم دارن زندگی میکنن و داشتن ارپی اون جورا هم غیرقابل تحمل نیست...الان دانشجوی دکتری حقوقم که شاید زمانی با توجه به وضع چشمم رهاش کنم شایدم درمان بشم و..با امید خدا زنده ام.

*بیوگرافی زهرا(ملیحه)*

                         

باسلام به دوستان زهرا هستم تو شناسنامه اسمم مليحه هستش حودم هم زهرا رو بيشتر مى پسندم.متولد 67 از استان سرسبز مازندران و مجرد هستم شروع مشكلم از هفده سالگى بودش اما روند پيشرفتش شديد بود شايد جبران تمام سالها نداشتن ارپى رو نشونم داد.رشته تحصيلى ام كامپيوتر هست اما به خاطر مشكلم نتونستم ادامه بدم شايد هم تو همه اين سالها منتظر بودم تا خوب بشم تا بتونم تحصيلم رو ادامه بدم اما نشد و من فقط زمان زندگى كردن بهترين فرصتهاى ازدواج و...رو از دست دادم.الان ديپلم دارم و امسال مى خوام رشته اى مطابق با بينايى و مقدار ديدم بخونم.شايد فكر كنيد اقرار باشه اما زمان زيادى مى گذره كه با مشكلم كنار اومدم و از بازگو كردنش براى ديگران نگرانى ندارم به نظر خودم من شاهكار زندگى خودم هستم و مى خوام باشم نمى گم به خوب شدن فكر نمى كنم اما زندگى رو تو لحظه مى دونم به نظرم هفت روز هفته همين امروزه و هيچ كس غصه از دست دادن امروزم رو نمى خوره و من فقط يك بار فرضت زندگى كردن دارم چه با ارپى چه بدون ارپى فقط يك بارسعى مى كنم هر چيزى زو تو اين عالم ياد بگيرم به مطالعه خيلى علاقه دارم اما به خاطر اذيت نشدن چشمام از كتاب هاى صوتى استفاده مى كنم گتاب هاى روانشناسى و پزشكى و مذهبى جز اولويت هام هستند چند وقتى قران حفظ كردن رو هم شروع كردم و ارامش و صبرى عجيب رو تو زندگيم ايجاد كرده اگر در رابطه با خانوادم بگم تنها كسى كه مشگل داره من هستم دوستاى گلم عمرمون رو به خاطر اين بيمارى تلف نكنيم و قبولش كنيم و زندگى منتظر كنار اومدن ما نمى مونه.

*بیوگرافی امیرعلی*

connie_43.gif       http://www.khavaranshop.com/

باسلام من امیر علی هستم متولد 28بهمن1352 ساکن شاهرود هستم همسرم اهل تهران وافاده یی است دوفرزنددارم یه پسر ویه دخترپسرم امیرارسلان و دخترم فاطمه دردانشگاه سمنان تدریس میکنم خانم من خانه دار و منو خیلی دوست داره زندگی نسبتا خوبی داریم بچه هایم سالم هستند پسر خاله مادر من آرپی داشت و رحمت خدا رفته پدر مادرم خدا رحمتشان کند دختر عمو وپسر عمو بودندوضعیت دیدم هنوز از عینک استفاده میکنم ولی خوب چشمهایم اب مروارید نزدیک بینی و دوربینی و استیکمات وکور رنگی و شبکوری داردبیشتر وقتم را مشغول تحقیق ومطالعه هستم دو برادر و یه خواهر دارم همه سالمند وکوچکتر از من هستند البته خواهرم بزرگتراز من است سرعت حرکتم نسبت به قبل کندتر شده و گاهی اوقات احساس میکنم کمک میخواهم...

*بیوگرافی عادله(مادر ستوده)*

http://www.khavaranshop.com/   خرید پستی از خاوران شاپشکلک-های-زرد-متحرک-shabhayetanhayi (7)http://www.khavaranshop.com/   خرید پستی از خاوران شاپ

شکلک-های-زرد-متحرک-shabhayetanhayi (70)

باسلام به دوستان عزیز،ستوده هستم.من مامانم آرپی داره ومتاسفانه دوساله متوجه شدیم.مامانم متولد 51/12/1هستش سه تا بچه ایم یه خواهرو برادر کوچیکتر از خودم دارم مامانم خانه دار هستن و مدرک تحصیلیشون هم دیپلم هست البته دوترم ادبیاتم تو دانشگاه خوندن از همون بچگی این مشکلو داشته ولی متاسفانه رفته رفته دیدش کمتر میشه و الانم تار میبینه تازگی آب مروارید هم آورده و دیابتم داره ولی همه ی کارای خونه رو به تنهایی میتونن انجام بدن.از اونجا که این بیماری ارثیه ولی هیچ کس تو خانواده همچین مشکلیو نداره و خوشبختانه ما سه تا هم مشکلی نداریم مادر و پدر مامانم باهم نسبت داشتن پسر عمه و دختر دایی بودن،مامانو بابام هم هیچ نسبتی باهم ندارن ما تو خراسان رضوی ساکن هستیم .مامانم نمیتونه تنهایی بیرون بره ومن همیشه باید کنارش باشم واسه بیرون رفتن.

*بیوگرافی داود*

http://www.khavaranshop.com/

سلام داودهستم متولد68/2/21مجردهستم 25سالمه تادوم دبیرستان درس خواندم وبیماری ارپی دارم،خداروشکرفعلاوضعیت چشمام تقریباخوبه درروزهمه ی کاراموخودم میکنم وبه کسی تاحالانیازمندنبودم ازعینک استفاده میکنم،شاغل هستم وشغلم سنگکاری وکاشیکاریست درجایی که نورباشه مشکل زیادی برای کارکردن ندارم 5سالم هست که برای خودم کارمیکنم،اهل استان اصفهان وساکن شهرستان نجف ابادم. مادربزرگم وخواهرانشان ارپی دارندوهرسه نفرشون الان نابیناشدند.

[تصویر: 199035jskdaz1rdu.gif]دوستان عزیزم برای مشاهده ی ادامه ی بیوگرافی ها روی "توضیحات بیشتر..."کلیک کنید.[تصویر: 199035jskdaz1rdu.gif]

 



 

مخلوط کردن سلول های بنیادی با خاک رس برای ترمیم بافت انسانی

مخلوط کردن سلول های بنیادی با خاک رس برای ترمیم بافت انسانی
ژل های ساخته شده از خاک رس می تواند محیطی را برای تحریک سلول های بنیادی و برای ترمیم بافت های آسیب دیده مانند استخوان،پوست،قلب و ... ایجاد کند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازmedicalxpress،محققین دانشگاه ساوتهمپتون بر این باورند که ذرات خاک رس توانایی پیوند به مولکولی های بیولوژیک را دارند و می توانند برای تحریک سلول های بنیادی به فرایند ترمیم بافتی مورد استفاده قرار گیرند.این محققین می گویند ذرات خاک رس مولکول های زیستی را برای چسبیدن به خودشان تحریک می کنند.این ویژگی امروزه به صورت روتین برای طراحی قرص ها و کنترل دقیق آزادسازی دارویی مورد استفاده قرار می گیرد.بنابراین این محققین از این مکانیسم استفاده کردند تا ببینند که آیا می توانند سلول های بنیادی را برای رشد بافت جدید تحریک کنند یا خیر.این تیم تحقیقاتی از ژل های خاک رس برای...



 

 
برای جلوگیری از قرمز شدن چشم در تابستان


افرادی که آلرژی دارند اغلب دارای نشانه هایی مانند عطسه و گرفتگی بینی می باشند.اما آلرژی می تواند روی چشم ها تاثیر بگذارد،و باعث قرمزی چشم،خارش،سوزش و تورم پلک ها شود.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از جام نیوز؛افرادی که آلرژی  دارند اغلب دارای نشانه هایی مانند عطسه و گرفتگی بینی می باشند.اما آلرژی می تواند روی چشم ها تاثیر بگذارد،و باعث...



http://www.khavaranshop.com/   خرید پستی از خاوران شاپخندهاینک«شوخان»میبیندخندهhttp://www.khavaranshop.com/   خرید پستی از خاوران شاپ

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازایرنا؛با بیان اینکه شوخان پدر و مادرش را دید،افزود:این کودک تا فاصله 10 متری اش را می تواند ببیند.وی با قدردانی از زحمات سید حسن هاشمی وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی،اظهار کرد:این کودک هم اکنون در بیمارستان نور بستری است و وزیر بهداشت دو روز گذشته چشمانش را معاینه کرد.احمدی نیاز ادامه داد:از طرف خانواده شوخان به خاطر جراحی پیچیده پیوند سلولهای بنیادی بر روی چشم راست این کودک از وزیر بهداشت سپاسگزاری می کنم.شوخان براخاسی دختر شش ساله اهل دیوان دره کردستان است که بر اثر حساسیت به پنی سیلین دو سال پیش از دو چشمش نابینا شد و با وجود دو جراحی در بیمارستان فارابی تهران نور به چشمانش برنگشت.وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی بعد از معاینه اولیه در اسفندماه سال گذشته، اوایل فروردین ماه سال جاری در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)با استفاده از پیوند سلول های بنیادی چشم است شوخان را جراحی کرد.ایرنا 16 اسفند ماه 1392 گزارشی با عنوان اینکه«شوخان»از روحانی چه می خواهد؟را روی حروجی خود قرار داد که بازتابی گسترده در رسانه ها و فضای مجازی یافت و دستورات فوری برای درمان وی را در پی داشت.مرکز سنندج ایرنا گزارش داده بود:آقای رییس جمهوری«شوخان»که هیچ جا را نمی بیند، صدایش تاکنون به جایی نرسیده،ولی اکنون از شما می خواهد برای بازگشت بینایی اش کمک کنید.شوخان دو سال پیش هنگامی که تنها چهار ساله بود،برای درمان سرماخوردگی به بیمارستان دولتی دیواندره رفت،ولی مدتی بعد از تزریق پنی سیلین،بینایی خود را از دست داد.پزشکان بیماری را سندرم استیون جانسون تشخیص دادند که به زبان ساده می شود حساسیت به برخی داروها از جمله پنی سیلین،پزشکان گفته بودند بعید نیست چشم های دختر درگیر این سندرم شود که پیش بینی درست بود و جانسون، دید چشم های شوخان را گرفت،اما امروز دیگر شوخان نابینا نیست.


صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 68 صفحه بعد

تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است